Εάν ισχύει, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Εάν ισχύει, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

12 Μαρτίου, 2021 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:8,107
Μοίρασέ το

Εφιάλτης, Π. Γούσης, Ανδρ. Δούκας, Α. Μαυροκορδάτος, Ι. Κωλέττης, Γεώργιος Τσολάκογλου, Κώστας Σημίτης, Γ.Α. Παπανδρέου, Αλέξ. Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης!

 

Αν η είδηση την οποία μεταφέρει ο κ. Πάνος Γιαννακουλόπουλος ισχύει, τότε ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.

Υπενθυμίζω τα λόγια του μεγάλου ρήτορα ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ:

“Δεν είναι δυνατόν να νικήσετε τους εχθρούς που βρίσκονται έξω από την πόλη, αν δεν τιμωρήσετε πρώτα τους εχθρούς  που βρίσκονται μέσα σ’ αυτήν”.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.

Πρέπει να τελειώνουμε με τα ξενόδουλα υποκείμενα που οδηγούν την Πατρίδα μας στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

Έλληνες στρατιωτικοί, ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Την Τρίτη, 09.03.2021, πληροφορηθήκαμε από το Βερολίνο ότι η καγκελάριος Μέρκελ παρήγγειλε στον ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου, να κλείσει τη Βουλή των Ελλήνων (Μ. Πέμπτη, 29η Απριλίου 2021) και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για την 23η Μαϊου 2021 υπό τον όρο, ότι, προηγουμένως, θα συνυπογράψει με την Τουρκία το σύμφωνο προσφυγής στο διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπως ακριβώς το διαπραγματεύτηκε ο Γερμανός ΥπΕξ., Heiko Maas με τον Τούρκο ομόλογό του.

Μιά «διαπραγμάτευση» στην οποία, αν και δεν συμμετείχε, αποδέχεται η Ελληνική κυβέρνηση,

α) τα 6,0 ν. μίλια ως χωρικά ύδατα στο Αιγαίο και

β) να παραχωρήσει 152 νησιά μαζί με τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, πέραν του 27ου μεσημβρινού, στην Τουρκία, που σημαίνει ότι όσα από τα Δωδεκάνησα ευρίσκονται εντός της Επικράτειας της, θα αποστρατικοποιηθούν!

Η Γερμανία θα προταθεί στο Δικαστήριο από κοινού ως εγγυήτρια δύναμη με την υποχρέωση να διατηρεί βάσεις, για 99 έτη, σε Κάρπαθο, Ρόδο, Καστελόριζο, Λέρο και Σάμο, τα έξοδα των οποίων θα καλύπτονται από τη συμμετοχή της κατά 25% στην εξόρυξη και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου!

Η Γερμανία «εκτιμά» και επιβραβεύει το πνεύμα συνεργασίας και αυτοθυσίας που επιδεικνύει η Ελληνική κυβέρνηση, χάριν της ειρήνης και γι αυτό μεταθέτει την αποπληρωμή ενός μέρους του Ελληνικού χρέους, ύψους 170 δις. €, για μετά το 2070 (τόκος ρ.α. 0,92% effektiv)!

Η «πανδημία» ήταν η δικαιολογία και το αλλαλούμ που ακολούθησε, η προστυχιά μιας κυβέρνησης μισελλήνων που επέβαλε δια της βίας και με την βοήθεια των ΜΜΕ και των κομμάτων της Βουλής, δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα, η οποία παραβίασε το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα κατά συρροήν, κατέστρεψε την οικονομία και κράτησε τον λαό σε κατ’ οίκον περιορισμό κάνοντας χρήση πλαστών, ψευδών και μη αποδεικτέων στοιχείων, αφού φρόντιζε να μην κρατούνται πρακτικά και πρωτόκολλα, όταν επέβαλε τα Lock down..

Άνθρωποι σιχαμεροί του επιπέδου Merkel, von de Leyen, Maas, Schäuble δεν ευθύνονται, μαζί με τους λοιπούς 1188 εγκληματίες πολέμου, μόνο για τη Γενοκτονία και τη σκλαβιά των Ελλήνων, αλλά κυβερνούν κιόλας την Ελλάδα και αποφασίζουν για το μέλλον της.

Υπό αυτές τις συνθήκες, όποιος δεν αντιδράσει άμεσα αλλά επιλέξει να δει την παραχώρηση του Αιγαίου στη Τουρκία ως ευκαιρία για να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 23ης Μαϊου, δεν είναι μόνο συνεργός στην προδοσία αλλά συνάμα και ο πιο βρωμερός εχθρός της Πατρίδος.

Στην 200η επέτειο της Επανάστασης του ’21 θα τιμήσουμε τους ήρωές μας και τους αγώνες τους, αντιστεκόμενοι μέχρι τελευταίας ρανίδος ενάντια στο καθεστώς των επιόρκων και των δυνάμεων κατοχής, έως ότου ξεκουμπιστούν από την χώρα.

Ο πραιτωριανός που θα σηκώσει χέρι και/ή θα πυροβολήσει άοπλους Έλληνες, που αγωνίζονται για «ψωμί, παιδεία, ελευθερία, δικαιοσύνη και εργασία», να ‘ναι σίγουρος, ότι όχι μόνο δεν θα του παράσχει προστασία η Γερμανία αλλά θα ‘χει και την ίδια τύχη με το Γερμανό και τον Τούρκο εισβολέα.

Οι ήρωες του ’21 δεν έχυσαν το αίμα τους μαχόμενοι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος για να δώσουν το δικαίωμα, 200 χρόνια αργότερα, σε άθεους, παιδεραστές, απάτριδες, ριψάσπιδες, μισέλληνες και προδότες, που βγάζουν φλύχταινες όταν ακούν τον Ύμνο στην Ελευθερία και/ή βλέπουν το Σταυρό με τη Γαλανόλευκη, να προσποιούνται, χάριν των εντυπώσεων και του θεαθήναι, ότι τιμούν την μνήμη τους!

Η Ελλάς πρέπει να επανέλθει, πάση θυσία, στον δρόμο της Δημοκρατίας και να επανακτήσει την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία και την Εθνική της κυριαρχία.

Μόνο μία κυβέρνηση ακομμάτιστων προσωπικοτήτων είναι σε θέση να επαναφέρει την χώρα στην νομιμότητα και να την οδηγήσει σε ασφαλή λιμάνια!

Το αυτό ισχύει και για τον Προεδρικό θώκο, που εξεφτελίστηκε από ανθρωπάκια ασυνείδητα, ανάξια και μοιραία.

Υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες και σεμνοί Πατριώτες όπως πχ ο στρατηγός Δ. Γράψας ή ο καθηγητής Γ. Κοντογιώργης, άξιοι να εκλεγούν ΠτΔ και ικανοί να επανακτήσουν το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και να επαναφέρουν τον θεσμό στην παλιά του αίγλη.

Στις 25 Μαρτίου 2021 θα φορέσω τον μπλέ μπερέ και θα πάω στο μνημείο του «Αγνώστου Στρατιώτη» να τιμήσω την Επανάσταση του ’21, τους ήρωες της και τους αγώνες τους, έως τελευταίας ρανίδος …. και ο Θεός βοηθός!

 

Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Καλή λευτεριά!

 

Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία

 

Υ.Γ.: Δώστε την ευκαιρία στους φίλους, συναγωνιστές και ομοϊδεάτες Σας να μάθουν τι συμβαίνει. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας έχει φιμώσει, μία πράξη που μας τιμά και μας δικαιώνει!

 

Πηγή

Προβολές : 8,107


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα