Είναι αδιανόητο, να πληρώνει ο ελληνικός λαός από τους φόρους του τέτοια ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ”. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Φαίνεται πως ... γουστάρει το ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ... ΔΙΚΑΙΟ...

Είναι αδιανόητο, να πληρώνει ο ελληνικός λαός από τους φόρους του τέτοια ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ”. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Φαίνεται πως ... γουστάρει το ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ... ΔΙΚΑΙΟ...

19 Οκτωβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:489
Μοίρασέ το

Άρθρο-σοκ από σύμβουλο του ΕΛΙΑΜΕΠ: «Πρέπει να υποταχθούμε στην Τουρκία – Δώστε τα όλα βυθό & βραχονησίδες»

Άραγε τέτοιου είδους συμβουλές φτάνουν στ’ αυτιά του πρωθυπουργού και τέτοια μαθήματα διδάσκονται οι φοιτητές στα ελληνικά πανεπιστήμια; 

 

 

Τέτοια “ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ”, πληρώνονται από τους φόρους του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ… ΔΙΚΑΙΟ…

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αυτή κατάντησε η Πανεπιστημιακή Κοινότητα μετά την μεταπολίτευση και κυρίως μετά την διακυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου.

ΜΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΜΙΑ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΜΕ ΕΡΠΕΤΑ.

Τα σχόλια που ακολουθούν, είναι ενδεικτικά της οργής που έχει προκαλέσει το “ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ”.

Του αφιερώνω τα λόγια του Νομπελίστα Σαραμάγκου, γιατί ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ.

 

 

 

Άρθρο-σοκ από το μέλος του συμβουλίου του ΕΛΙΑΜΕΠ και καθηγητή στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη το οποίο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», καλεί την Ελλάδα να «φινλανδοποιηθεί» οικειοθελώς, δηλαδή να δώσει τα πάντα στην Τουρκία και να σταματήσει να έχει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική.

 

Ουσιαστικά ο κ.Μαραντζίδης καλεί την Ελλάδα να δώσει στην Τουρκία ό,τι της ζητάει όπως έδωσε ο ΠΑΟΚ τον Πέλκα στην Φενέρμπαχτσέ, ώστε να «αφοσιωθεί» στην εσωτερική πολιτική.

 

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Ντόκος, είναι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, με το ΕΛΙΑΜΕΠ να αποτελεί ουσιαστικά τη «ραχοκοκαλιά» της σκέψης της εξωτερικής πολιτικής της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς συμβούλιο εθνικής ασφαλείας, δεν υπάρχει.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το άρθρο του κ.Μαραντζίδη με τίτλο «Ο Πέλκας στη Φενέρμπαχτσε» :  

«Οι δυτικοί αντιμετωπίζουν «ψυχρά» την Τουρκία ως μια σοβαρή δύναμη και μεγάλη αγορά. Εμείς γιατί δεν προσπαθούμε να κάνουμε το ίδιο; Γιατί πρέπει να έχουμε εθνική στρατηγική το ψυχόδραμα;

Να τσακωνόμαστε διαρκώς για βραχονησίδες και για μερικά χιλιόμετρα βυθού, που κανείς δεν ξέρει αν ποτέ θα αξιοποιηθούν. Γιατί ζούμε διαρκώς με μύθους και βέβαια με περίσσεια υποκρισία, για το τι είναι ωφέλιμο και τι όχι στη σχέση μας με την Τουρκία»;

«Ακούω και διαβάζω περί κινδύνου φινλανδοποίησης της χώρας μας. Για τους μη μυημένους, ο υποτιμητικός όρος αυτός της διεθνούς πολιτικής αναφέρεται στη στάση ευμενούς ουδετερότητας της Φινλανδίας έναντι της Σοβιετικής Ενωσης μετά το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου.

Ουσιαστικά, υποδηλώνει μια κατάσταση διακρατικών σχέσεων στην οποία μια μικρότερη χώρα προσαρμόζει την εξωτερική της πολιτική έναντι μιας γειτονικής μεγαλύτερης υπό τον φόβο πιθανής σύρραξης, από την οποία θα είχε περισσότερα να χάσει. Θα μπορούσα να αναπτύξω εκτενώς γιατί το πλαίσιο του Ψυχρού Πολέμου ήταν διαφορετικό από το σημερινό και γιατί η Ελλάδα ως χώρα-μέλος της Ε.Ε. δεν διατρέχει κίνδυνο φινλανδοποίησης. Για την ουσία της συζήτησης όμως θα σηκώσω το γάντι.

Θα φινλανδοποιηθούμε λοιπόν; Μάλιστα! Ε και;»

«Η υπερηφάνεια των εθνών βρίσκεται στην ποιότητα ζωής, στους θεσμούς, στο κράτος δικαίου, στις ελευθερίες των πολιτών· όχι στους στόλους και τις στολές. Η φτώχεια φέρνει την εθνική ταπείνωση όχι η οικονομική συνεργασία.

Μπορούμε οι Ελληνες να ανεβούμε βιοτικό επίπεδο; Να γίνουμε Φινλανδοί στην οικονομία, τη Δημοκρατία, την εκπαίδευση, την υγεία; Κι αν αυτά σημαίνουν πως πρέπει να συνεργαστούμε με τον ιδιότροπο γείτονά μας, ας βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε».

Μάλλον ο κ.Μαραντζίδης αγνοεί πως η Φινλανδία, «φινλανδοποιήθηκε» μετά από πόλεμο με την ΕΣΣΔ στον οποίο ηττήθηκε, πως είχε τις ΗΠΑ να εγγυούνται την ουδετερότητα της και πως τα ζητήματα που έθετε η ΕΣΣΔ στην Φινλανδία ήταν κυρίως αμυντικού προσανατολισμού (να μην μπει στο ΝΑΤΟ κτλπ). 

Επίσης η κομμουνιστική ΕΣΣΔ δεν έχει σχέση με την οικονομική δυναμική της Τουρκίας.

 

Άραγε τέτοιου είδους συμβουλές φτάνουν στ’ αυτιά του πρωθυπουργού και τέτοια μαθήματα διδάσκονται οι φοιτητές στα ελληνικά πανεπιστήμια; 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

Αυτόν τον Νενέκο,τον προδότη,τον Καθηγηταρά αυτόν και τους άλλους τον πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος γιά να βρίζει τους νεκρούς του που διαχρονικά έχυσαν το αίμα τους και έδωσαν τη ζωή τους γιά την ελεύΘερη Πατρίδα.
Τέτοια ελληνόφωνα προδοτικά φίδια χρόνια τώρα προωθούν συστηματικά σε θέσεις δασκάλων των παιδιών μας.
Και τα ζώα τα ταϊζουν σε ένα παχνί αλλά παραμένουν ζώα.Δεν έχουν ούτε μνήμη ιστορική,ούτε αγάπη στην Πατρίδα το ιερότερο πράγμα γιά τον Ελληνα υπεράνω ΟΛΩΝ(μητρός τε και πατρός τε …)
ΥΠΟΤΑΓΗ! Αυτό είναι το μότο του των τουρκόφωνων,των ορθολογιστών,των προδοτών.
Ο Ελληνας ΔΕΝ το είπε ΠΟΤΕ ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..
ΜΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ :ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

 

Είναι και ξανθούλα …βρε …η μαραμένη….ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΨΕΣ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΆ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!!!!….ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ!!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!! ….ΑΛΛΑ ΠΟΥ?????
ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ???? ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΝ ΤΡΕΣΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΛΙΠΟΨΥΧΟ ΦΥΓΟΜΑΧΟ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ?????? ΠΕΘΑΝΕ ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΤΗ ΕΛΕΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝ……!!!!
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…..Μ

 

 

Ο τύπος είναι πολύ μορφωμένος…
Έτη μπροστά…
Γι αυτό παίρνει 25.000 το μήνα.
Εσυ και γώ τον πληρώνουμε γιατί με τη μόρφωση του, υποστηρίζει τα συμφέροντα μας…
Αν γινόταν ενα “ατύχημα”, ο φορολογούμενος θα γλύτωνε τα 25.000 το μήνα αλλά θα έχανε τα ΑΞΙΑ και ΙΚΑΝΑ μυαλά αυτά….

 

 

 

Παραμορφωμένος δηλαδή. Ἄν τόν εἶχαν κλείσει στό κλουβί μέ τίς τρελλές νά δεῖς χαρά πού θά ἔκανε….

 

Σκατα στον τάφο σου ανθελληνικό αποβρασμα…

 

Ρε παλιο ξεφτιλα τουρκοπροσκυνημενε, αυτα να τα πεις σε ολους τους συγγενεις των σφαγμενων και κατατρεγμενων ελληνων του ξεριζωμου και να σαι μονος διχως ασφαλεια. Επισης τι σχεση εχει το παραδειγμα σου με εμας βρε μη πω καμια βαρια κουβεντα. Το ιδιο ειναι η παγκοσμια υπερδυναμη τοτε ΕΣΣΔ τωρα Ρωσια με τα μογγολια? Τελος αφου ολα ειναι τοσο ευκολα και καλυτερα να συνεργαστουμε να βγειτε και να ζητατε κι εσεις ολα τα Μικρασιατικα παραλια, την Κωνσταντινουπολη και την υπολοιπη Κυπρο που ναι ελληνικοτατα μερη και τιγκα στον αρχαιοελληνικο πολιτισμο. Ουτε μια σταγονα θαλασσας λοιπον ουτε μια πετρα ελληνικη. Οι τουρκοι θα ναι παντα εις τον αιωνα των αιωνων εχθροι. Τελος. Προδοτες ολοι.

 

Να δώσεις εσύ μωρή λούγκρα τον κώ σου στα τουρκά & να γίνεις γιουσουφάκι τους.
Ρε που έχουμε μπλέξει…

 

Αλλο ένα ανθελληνικό σκουπίδι με ποντιακό επώνυμο που είμαι βέβαιος οτι καλύπτει κάτι άλλο.

Σιγά μην είναι Πόντιος…
Πονταρισμένος, μπορει..

 

Σίγουρα του χουν τραβήξει μερικές πονταρισιές, πακιστανοί ηλεκτροσυγ-κολητές.

 

Ειναι συντονισμενη κ μεθοδευμενη η προσπαθεια αφελληνισμου μας..η εθνικη σηψη εχει προχωρησει πολυ πιο βαθια.
Διαβαστε ενα καταπληκτικο κειμενο ενος δασκαλου για το τι διδασκονται τα ελληνοπουλα στην Ε Δημοτικου για την 28 Οκτωβριου..αντι να διδασκονται τη φιλοπατρια , διδασκονται τον ραγιαδισμο, τον εθνομηδενισμο, τη λιποψυχια.διαβαστε τι μαθαινει στα παιδια μας το υπ,”ελληνικης¨παιδειας..μετα μην απορουμε γιατι δεν αντιδρα κανεις και οι”καθηγητες” λενε αυτα που λενε ..η “πολις εαλω” …οι απατριδες εθνομηδενιστες δουλευουν με συστημα, χτυπανε την ελληνικη ιστορια και την ελληνικη παιδεια ,την μοναδικη πλεον ελπιδα μας για το μελλον της Ελλαδας.. κατα τα αλλα ενα μπραβο στον δασκαλο για το καταπληκτικο κειμενο του,και την προσπαθεια αφυπνισης μας.

 

Να ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΡΩΚΤΟΡΘΟΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΙΣ ΠΑΧΕΟΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ….ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΙΟΥΤΟΑΠΟΤΕΤΟΙΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ….!!!!

Πόσα πήραν από τους Τούρκους αυτά τα λιμαδια;
Κατάργησαν και την λογική οι αλήτες.
Ας πούμε ότι τα δίνεις στους Τούρκους, οι Τούρκοι γιατί να σταματήσουν να ζητάνε εφόσον ότι ζητούν τους το δίνουμε;
Ποια εσωτερική πολιτική να κάνεις μετά εφόσον θα τα έχεις δώσει όλα;
Το μόνο που θα απομείνει θα είναι να σε σφάξουν πλέον οι Μουσουλμάνοι.
Αϊ σιχτιρ αληταραδες κοπρόσκυλα προσκυνημενα που όχι δεν μάθατε αλλά ούτε έχετε ακούσει ποτέ σας για αξιοπρέπεια.

 

«Η υπερηφάνεια των εθνών βρίσκεται στην ποιότητα ζωής, στους θεσμούς, στο κράτος δικαίου, στις ελευθερίες των πολιτών· όχι στους στόλους και τις στολές. Η φτώχεια φέρνει την εθνική ταπείνωση όχι η οικονομική συνεργασία».

Όλα αυτά τα χρόνια της φτωχοποίησης της Ελλάδας και των Ελλήνων , της υφαρπαγής του εθνικού πλούτου , των «υπερταμείων» των 100 ετών και των συμφωνημένων με τις τρόικες και τα κουαρτέτα πλεονασμάτων για δεκαετίες και των υπολοίπων κατορθωμάτων του πωλητικού συστήματος , πού ήταν αυτοί οι κύριοι που δήθεν κόπτονται για την φτώχεια μας …; Τί έλεγαν για όσα υπέστη αυτή η χώρα ;;;
Λιβάνιζαν αυτούς που λιβανίζουν και τώρα γιατί «αντιστάθηκαν στο λαϊκισμό» , γιατί δήθεν ήταν «υπεύθυνοι» και «σοβαροί» και γιατί «μας κράτησαν στην Ευρώπη» …
Αυτή είναι η πεμπτουσία του κούλιου «μετριοπαθούς πατριωτισμού» …
Με τις υγείες μας λοιπόν ….

Καλά για αυτά τα καλό πληρωμένα κατακάθια που προετοιμάζουν την προδοσία, δεν υπάρχει εισαγγελέας; Διότι και τον ξεφτιλισμενο λαγό να κάνεις στην ουσία λειτουργείς σαν εσωτερικος συνεργάτης των Τούρκων, άσχετα που σου δίνουν το οκ και τα υψηλά ντόπια κατακάθια, για να μην εκτεθούν αυτοί. Βέβαια κάποιο υψηλό κατακάθι θα βγει μετά το κράξιμο και θα πει **είναι προσωπικές του απόψεις**. Είναι όμως στο συμβούλιο χάραξης εξωτερικής πολιτικης. Τις προσωπικές του απόψεις να τις λέει με τα άλλα κατακάθια , όχι δημόσια.

βρε ξεπουλημενη κορδελιαστρα!! εισαι κ ποντιος κ δεν σεβεσαι ουτε τους συμπατριωτες σου που σφαγιαστηκαν απο τον Τουρκο..τι να σχολιασεις απο αυτα τα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΒΑΣΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..Αν υπηρχε ο εξοστρακισμος στην ΔΗΘΕΝ Δημοκρατια μας που εσυ την επικαλεισαι , αυτη ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ,,πηγαινε στην Τουρκια να ζησεις το οθωμανικο σου ερωτα..
ΠΡΩΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗ: ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗ: ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ,ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ
ΤΡΙΤΟ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ: ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ..ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑς,,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΒΑΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΡΑ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Κ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ.Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΟ ΛΑΘΟΣ: ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ
Ευτυχως που δεν σε ακουσαν οι αγωνιστες του 21 , γιατι ακομα θα ειμασταν μια οθωμανικη επαρχια..ουστ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΑς ΔΙΝΟΥΝ Κ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ Κ ΒΗΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ!!!

 

Καλα, αυτο το γκει υποκειμενο ειναι το οτι χειροτερο ειδους ανθρωπου μπορεις να φανταστεις

Χωρις αξιες, ενα αθλιο υποκειμενο, ενα τιποτενιο ΤΙΠΟΤΑ εινε

Αυτην την στιγμη να πεσει τεζα κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Πηγή

Προβολές : 489


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα