Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;;; “ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.”

Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;;; “ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.”

6 Μαρτίου, 2021 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,607
Μοίρασέ το
Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;;; “ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.”

Ιωάννης Λαμπρόπουλος: “Θέλουν να φέρουν την ΧΟΥΝΤΑ,  αλλά με μία «πολιτική» απόφαση, που σε “άλλες εποχές” θα μιλάγαμε ευθέως για «στρατιωτικό νόμο».

Και αυτή την “άλλων εποχών” κατάσταση θέλει να την επιβάλλει η Κυβέρνηση, όχι με τον Στρατό που κάνει «μπαμ» ότι είναι Χούντα αλλά διά της “πολιτικής” ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.”

Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;;; “ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.”

Έλαβα το παρακάτω email από τον κύριο Λαμπρόπουλο, αρθρογράφο – ερευνητή, το οποίο έχει αναρτήσει και στην ιστοσελίδα του

Επειδή όντως έχω ικανή την κυβερνητική συμμορία, η οποία μισεί όσο καμιά άλλη κυβέρνηση τον ελληνικό λαό, που παραπέμπουν σε πράξεις και ενέργειες αδίστακτης Μαφίας και κουμμουνιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης, αναρτώ την προειδοποίηση και εύχομαι να μην θρηνήσουμε ούτε έναν αστυνομικό από προβοκάτσια.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Υπήρξα και εξακολουθώ να είμαι σκληρή και ανελέητη κατά αστυνομικών που ξεπερνούν τα όρια του λειτουργήματός τους. Παρ΄όλα αυτά μια προβοκατόρικη δολοφονία, δεν θα την ήθελα σε καμία περίπτωση.

Όταν αποκατασταθεί στην Πατρίδα μας η δημοκρατία και όλα τα πολιτικά και λοιπά κύμβαλα στηθούν στον τοίχο, θα έρθει και η ώρα της πληρωμής όσων αστυνομικών ασχημόνησαν σε βάρος πολιτών, κάνοντας κατάχρηση της θέσης τους.

Και η δικαιολογία “εκτελούσαμε εντολές”, δεν θα γίνει δεκτή.

Γιατί και ο ελληνικός λαός, ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ… ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.

                                 

                                               

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

 

Ελληνίδες και Έλληνες.

 

Αντιμετωπίζουμε ως χώρα μία σατανική κυβέρνηση που έχει βάλει σκοπό να διαλύσει την Ελλάδα σε όλους τους τομείς.

Και στον τομέα της Οικονομίας, που σχεδόν έχει διαλύσει την μεσαία τάξη χωρίς ουσιαστικές αντιδράσεις από κανέναν και στην παραχώρηση Εθνικών συμφερόντων στην Τουρκία, που και εκεί δεν υπάρχουν ουσιαστικές αντιδράσεις ούτε από στρατιωτικούς ούτε από άλλο θεσμό στην χώρα και οι διάφοροι γεωπολιτικοί αναλυτές κοροϊδεύουν τον κόσμο, αλλά πρέπει να διαλύσουν εντελώς και το Σύνταγμα της χώρας και να επιβάλλουν Δικτατορική καταπάτηση των ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ των Ελλήνων πολιτών, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ αφού όλοι σήμερα έχουν γίνει μία συμμορία κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων.

 

          Θέλουν λοιπόν να επιβάλλουν την πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας  από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι τέλος Μαρτίου για να πιάσει και την ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ της 25ης  ΜΑΡΤΙΟΥ που είναι και πολύ σημαντική φέτος λόγω των 200ων χρόνων από την Επανάσταση.

Θέλουν να φέρουν την ΧΟΥΝΤΑ,  αλλά με μία «πολιτική» απόφαση, που σε “άλλες εποχές” θα μιλάγαμε ευθέως για «στρατιωτικό νόμο».

 

Και αυτή την “άλλων εποχών” κατάσταση θέλει να την επιβάλλει η Κυβέρνηση, όχι με τον Στρατό που κάνει «μπαμ» ότι είναι Χούντα αλλά διά της “πολιτικής” ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αυτό όμως υπό τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ δύσκολο, διότι  ο λαός ειδικά στην Αθήνα έχει κουραστεί πολύ και τους έχει γραμμένους και δεν υπακούει ούτε σε «μαλακά» ούτε σε «σκληρά» μέτρα, ενώ από την άλλη η Αστυνομία δεν έχει την διάθεση να έρθει σε σκληρή αντιπαράθεση με τους πολίτες, αντιλαμβανόμενη τον θυμό και την κούραση που έχει φέρει, όλη αυτή η μακροχρόνια απάτη της δήθεν φονικής πανδημίας, που τελικά έχουν μείνει μόνοι τους οι Κυβερνώντες να αυτοκοροϊδεύονται, νομίζοντας ότι κοροϊδεύουν και τους πολίτες.

Για να επιβάλλουν λοιπόν την ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, στο επίπεδο του «στρατιωτικού νόμου» και να ΔΕΧΘΟΥΝ οι Αστυνομικοί να την εφαρμόσουν με μία αυστηρή και σκληρή Αστυνόμευση, σχεδιάζουν μία προβοκάτσια μέσα από το «βαθύ κράτος» με σκοπό να δολοφονήσουν έναν ή δύο Αστυνομικούς, για να θυμώσουν οι Αστυνομικές δυνάμεις και να γίνουν απέναντι στους πολίτες οι «σκληροί μπάτσοι» της Χούντας.

Και αυτά που γράφουμε είναι γνωστά στην ΕΥΠ χωρίς σχόλια.

Και επειδή θέλουν να φέρουν αυτόν τον «πολιτικό»  στρατιωτικό νόμο από την Καθαρά Δευτέρα, θα πρέπει οι δολοφονίες των Αστυνομικών να γίνουν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Εύχομαι να βοηθήσει η δημοσίευση και να μην γίνουν για να μην θρηνήσουμε αθώα παιδιά, αλλά αν γίνουν, αυτές θα έχουν γίνει από παρακρατικούς προβοκάτορες για να βοηθήσουν στα σχέδια της «πολιτικής» Χούντας.

Μία Κυβέρνηση που παραπαίει έχοντας αποτύχει σε όλους τους τομείς που διαχειρίστηκε τον τελευταίο χρόνο και έχει διαλύσει ουσιαστικά την χώρα, προσπαθεί να διαφύγει μέσω «στρατιωτικού νόμου».

Θέλει να «πατήσει» στον λαιμό τους Έλληνες, με την ελπίδα να τους πνίξει χωρίς να αντιδράσουν.

Είτε μας αρέσει είτε όχι,  για να μπορέσει να διαφύγει αυτή η Κυβέρνηση από την οργή του λαού, θα ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ αφήνοντας «καμένη γη».

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ειδικά οι Αστυνομικές δυνάμεις της “πρώτης γραμμής”.

 

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ερευνητής-αρθρογράφος

[email protected]

 

Πηγή email

και πηγή

Προβολές : 2,607


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα