Είναι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίων των Ελλήνων Ηλίθιε δημοσιογράφε με τα CD!......

Είναι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίον των Ελλήνων Ηλίθιε δημοσιογράφε με τα CD!......

6 Ιουνίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Είναι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίων των Ελλήνων Ηλίθιε δημοσιογράφε με τα CD!......
 
Αναφορικά με τη σίτιση των μεταναστών και προσφύγων, προβλέπεται η παροχή 3 γευμάτων ανά μέρα (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), με το πρόγραμμα διατροφής να λαμβάνει υπόψη τις διατροφικές συνήθειες των φιλοξενούμενων.
 
Το μενού θα αλλάζει κάθε 2 εβδομάδες και θα σχεδιάζεται από επαγγελματία διατροφολόγο και θα τροποποιείται τουλάχιστον κάθε τέσσερις μήνες, λαμβάνοντας υπόψη τις εποχές για κάποια συστατικά του.
 
Μάλιστα, καθορίζεται και η ημερήσια ανάλυση των προσλαμβανόμενων θερμίδων, η οποία θα προέρχεται κατά ποσοστό 55% από υδατάνθρακες, κατά 30% από λίπη κατά 15% από πρωτεΐνες. Οι συνολικές 2.500 ημερήσιες προσλαμβανόμενες θερμίδες κατανέμονται ως εξής: πρωινό ~ 750 Cal, μεσημεριανό ~ 950 Cal και δείπνο ~ 800 Cal.
 
Οσον αφορά στο κυρίως πιάτο, το εβδομαδιαίο μενού θα πρέπει να ακολουθεί τις παρακάτω οδηγίες: κόκκινο κρέας 1 με 2 φορές την εβδομάδα, όσπρια 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κιμάς 1 με 2 φορές την εβδομάδα, λαδερά 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κρέας πουλερικών 2 με 3 φορές την εβδομάδα, ομελέτα ή πίτσα 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ψάρι 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ζυμαρικά 1 με 2 φορές την εβδομάδα. «Επιδόρπιο: καθόλου ζελατίνη στα επιδόρπια. 
 
Δύο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να προσφέρεται ένα γλυκό επιδόρπιο (κέικ σοκολάτας, τσιζκέικ, σιροπιαστό κ.λπ.».

 
Είναι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίων των Ελλήνων Ηλίθιε δημοσιογράφε με τα CD!......
 
Πόσες τέτοιες διατροφικές εναλλαγές, έχει η πλειοψηφία των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ;;;
ΚΑΜΙΑ!
 
Και ποιός είπαμε πως είναι υπεύθυνος του ΔΟΜ;;;
ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ;;;
 
ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;;;
Πότε;;;
 
ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και για τους ραγιάδες, καλά να τους κάνουν… θα ξεβρωμίσει και η ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ, ΠΟΝΑΩ…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΑ… και τότε, που ως κυβέρνηση θα σου επιβάλουν την ΣΑΡΙΑ, τότε θα σε δω, ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑ…
 

ΔΟΜ: Ξενοδοχεία με «υπερλούξ» διαμονή για τους αλλοδαπούς – Θα τους παρέχονται τα πάντα εκτός… από ερωτικές εξυπηρετήσεις!…

 Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης μάλλον μας κοροϊδεύει, καθώς ετοιμάζει all inclusive ξενοδοχεία, με «υπερλούξ» διαμονή για τους αλλοδαπούς, την ώρα που η Έλληνες «βυθίζονται» στη φτώχεια.

 

Οι προκλητικές απαιτήσεις του ΔΟΜ είναι τα ξενοδοχεία να προσφέρουν 24ωρο service, Wi-Fi, δωμάτια με όλα τα είδη υγιεινής, πλήρες γεύματα τα οποία θα τα δίνουν διατροφολόγοι και φυσικά για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί αυτός που θα φταίει… θα είναι ο πάροχος.

Για να συνεχιστεί η «παράνοια» ο ΔΟΜ έναν ακόμα σημαντικό ρόλο, αυτός είναι ότι δεν θα υπάρχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων και μεταναστών, βέβαια όπως αναφέρει αυτό ισχύει μόνο αν ο υπάλληλος έχει σεξουαλικές ορέξεις, αφήνοντας μετέωρη την πιθανότητα που κάποιος «κατατρεγμένος» έχει ορέξεις.

Τη στιγμή που οι Ελληνες ξενοδόχοι περιμένουν με αγωνία την επαναλειτουργία των μονάδων τους μετά το λουκέτο των 2,5 μηνών λόγω κορωνοϊού, ο ΔΟΜ τους καλεί να υποβάλουν προσφορές όχι για πακέτα διακοπών τουριστών, αλλά για τη διαμονή παράνομων μεταναστών. Στη σύμβαση, δε, που θα υπογράψουν τις προσεχείς ημέρες όσοι επιλεγούν, ως απαράβατος όρος, μεταξύ άλλων, ορίζεται ότι οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων θα εγγυηθούν τη «σθεναρή αποθάρρυνση των υπαλλήλων τους να συνάψουν σεξουαλικές σχέσεις με τους δικαιούχους του προγράμματος φιλοξενίας».

 

Ειδικότερα, ο ΔΟΜ προτίθεται να μισθώσει τουριστικά καταλύματα τουλάχιστον 25 κλινών που βρίσκονται στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Εύβοια, εκτός από τα υπόλοιπα νησιά. Οπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση με καταληκτική ημερομηνία την 1η Ιουνίου, «εν μέσω επείγουσας κατάστασης, που βρίσκει τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, η κυβέρνηση της Ελλάδας αναγνώρισε ως απόλυτη προτεραιότητα τη δημιουργία νέων θέσεων φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα. Οι καινούριες θέσεις φιλοξενίας θα επιτρέψουν τη μεταφορά μεγάλου αριθμού μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά στην ενδοχώρα διασφαλίζοντας όχι μόνο την αποσυμφόρηση των ΚΥΤ, αλλά και την πρόσβαση των επωφελούμενων σε ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης».

 


Στις βασικές προϋποθέσεις που θέτει ο διεθνής οργανισμός για την επιλογή των καταλυμάτων είναι ότι κάθε δωμάτιο δεν θα πρέπει να φιλοξενεί περισσότερους από 4 αλλοδαπούς παρέχοντάς τους τα βασικά είδη προσωπικής περιποίησης, όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο, σαπούνι, κρέμες σώματος. Κάθε δωμάτιο, θα καθαρίζεται καθημερινά και θα πρέπει να διαθέτει ντουλάπα, τραπέζι, δύο καρέκλες και μία τηλεόραση ενώ «όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι θα διαθέτουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi». Τα ξενοδοχεία θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα σίτισης των ωφελούμενων του προγράμματος, καθώς και καθαρισμού των ρούχων τους, ενώ ζητείται η παρουσία του προσωπικού του ξενοδοχείου 24 ώρες την ημέρα. 

 
Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση, «ο ΔΟΜ δεν θα ευθύνεται, σε καμία περίπτωση, για την καταστροφή ή τη ζημιά ιδιοκτησίας που προκλήθηκε με ή χωρίς φταίξιμο/υπαιτιότητα των ατόμων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις. Ο πάροχος θα ευθύνεται πλήρως για τυχόν καταστροφή ή ζημιά της ιδιοκτησίας ή των εγκαταστάσεων».

Αναφορικά με τη σίτιση των μεταναστών και προσφύγων, προβλέπεται η παροχή 3 γευμάτων ανά μέρα (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), με το πρόγραμμα διατροφής να λαμβάνει υπόψη τις διατροφικές συνήθειες των φιλοξενούμενων. Το μενού θα αλλάζει κάθε 2 εβδομάδες και θα σχεδιάζεται από επαγγελματία διατροφολόγο και θα τροποποιείται τουλάχιστον κάθε τέσσερις μήνες, λαμβάνοντας υπόψη τις εποχές για κάποια συστατικά του. Μάλιστα, καθορίζεται και η ημερήσια ανάλυση των προσλαμβανόμενων θερμίδων, η οποία θα προέρχεται κατά ποσοστό 55% από υδατάνθρακες, κατά 30% από λίπη κατά 15% από πρωτεΐνες. Οι συνολικές 2.500 ημερήσιες προσλαμβανόμενες θερμίδες κατανέμονται ως εξής: πρωινό ~ 750 Cal, μεσημεριανό ~ 950 Cal και δείπνο ~ 800 Cal.

 
«Φρούτα και λαχανικά: τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως (εκ των οποίων τουλάχιστον 1 φρούτο). Ψωμί: αραβική πίτα, 2 μέτριες φέτες με το μεσημεριανό και 2 μέτριες φέτες με το δείπνο, ξεχωριστά τυλιγμένες. 

 
Συνοδευτικό: μπορεί να είναι μία σαλάτα: φρέσκα ή βραστά λαχανικά. Πατάτες, σαλάτα ζυμαρικών και ρύζι δεν μπορούν να σερβιριστούν ως σαλάτα, αλλά ως γαρνιτούρα.

Τυρί ή γιαούρτι (το τυρί μπορεί να είναι φέτα ή λευκό τυρί και το γιαούρτι δεν μπορεί να είναι υποκατάστατο γιαουρτιού). Γαρνιτούρα (όπου χρησιμοποιείται): ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά, πλιγούρι, λαχανικά».

Οσον αφορά στο κυρίως πιάτο, το εβδομαδιαίο μενού θα πρέπει να ακολουθεί τις παρακάτω οδηγίες: κόκκινο κρέας 1 με 2 φορές την εβδομάδα, όσπρια 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κιμάς 1 με 2 φορές την εβδομάδα, λαδερά 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κρέας πουλερικών 2 με 3 φορές την εβδομάδα, ομελέτα ή πίτσα 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ψάρι 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ζυμαρικά 1 με 2 φορές την εβδομάδα. «Επιδόρπιο: καθόλου ζελατίνη στα επιδόρπια. 

 
Δύο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να προσφέρεται ένα γλυκό επιδόρπιο (κέικ σοκολάτας, τσιζκέικ, σιροπιαστό κ.λπ.».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο 4ος όρος της σύμβασης παροχής υπηρεσιών, που θα συναφθεί μεταξύ του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και των Ελλήνων ξενοδόχων. 

 
Οπως καθορίζεται, ο πάροχος υπηρεσιών εγγυάται τη «σθεναρή αποθάρρυνση των υπαλλήλων του ή άλλου προσωπικού σχετικά με τις σεξουαλικές σχέσεις με τους δικαιούχους του ΔΟM», ενώ «λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να απαγορεύσει και να αποτρέψει την πραγματική, επιχειρηθείσα και απειλητική σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση (SEA) από τους υπαλλήλους του ή από οποιαδήποτε άλλα άτομα απασχολούνται και ελέγχονται από αυτόν για να εκτελούν τις δραστηριότητες δυνάμει του παρόντος συμφωνητικού (“άλλο προσωπικό”)».

Οπως αναφέρεται, η σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση περιλαμβάνει «ανταλλαγή χρημάτων, αγαθών, υπηρεσιών προνομιακής μεταχείρισης, ευκαιριών απασχόλησης ή άλλων πλεονεκτημάτων για σεξουαλικές εξυπηρετήσεις ή δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ταπεινωτικής ή εξευτελιστικής μεταχείρισης σεξουαλικού χαρακτήρα. Κατάχρηση της θέσης ευάλωτου, της διαφορικής εξουσίας ή της εμπιστοσύνης για σεξουαλικούς σκοπούς και σωματική διείσδυση σεξουαλικής φύσης, είτε με τη βία είτε υπό άνισες ή καταναγκαστικές συνθήκες».

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 506


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα