Είχε αποκαλύψει τα πάντα, από το 2014 για τον κορονοϊό και γι αυτά που κρύβονται πίσω από το εμβόλιο του θανάτου! (βίντεο)

Είχε αποκαλύψει τα πάντα, από το 2014 για τον κορονοϊό και γι αυτά που κρύβονται πίσω από το εμβόλιο του θανάτου! (βίντεο)

26 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,442
Μοίρασέ το

 

ANTONY PATCH: “Όλα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο του DNA!

Θα σας ελέγχουν με ένα smartphone, αν έχετε το αόρατο τατουάζ του συγκεκριμένου εμβολίου και αν δεν το έχετε δεν θα μπαίνετε πουθενά”

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Στο παλιό μου ιστολόγιο, πριν από δέκα τέσσερεις μήνες, είχα αναρτήσει αυτό το εκπληκτικό βίντεο που κυριολεκτικά αποτελεί αδιαμφισβήτητο ντοκουμέντο πως όλα όσα ζούμε με την Παγκόσμια Απάτη του Κορονοϊού, όχι μόνον είχαν δρομολογηθεί πολλά χρόνια πριν, αλλά και ότι ο ερευνητής – συγγραφέας που τα αποκαλύπτει, χρησιμοποιούσε από τότε το όνομα “ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ”, για να περιγράψει την “πανδημία” και τον πραγματικό ρόλο του εμβολίου!

Στόχος των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ  ήταν και είναι Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ DNA όσων απομείνουν.

Παρακολουθήστε τον με προσοχή, διαδώστε το βίντεό του και ενημερώστε όσους περισσότερους συνανθρώπους σας μπορείτε.

Δείξτε τους απλά το βίντεο και αφήστε τους ν’ αποφασίσουν αν θέλουν να γίνουν πειραματόζωα, σε ένα εν δυνάμει φρικιαστικό προγραμματισμό ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Κυρίως όμως πρέπει όλοι μας αντιληφθούμε πως Η ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΖΟΜΠΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τρομοκρατημένα τα γνωστά φασιστάκια – λογοκριτές που πληρώνονται από τον σιωνιστή Σόρος, τόλμησαν να βγάλουν το θέμα ως … “συνωμοσιολογία”, αλλά κοντεύει η ώρα που αυτά τα αγράμματα τσόλια, θα έχουν την τιμωρία που τους αξίζει και μα την αλήθεια, θα είναι αμείλικτη. (εδώ)

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.

 

Δείτε και διαδώστε το βίντεο.

Μήπως κάτι γνώριζε ο Anthony Patch απο το 2014

 

Προβολές : 1,442


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα