Εβδομήντα πέντε χρόνια στα γόνατα, ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ. Απόσπασμα ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ από τον αείμνηστο ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

Εβδομήντα πέντε χρόνια στα γόνατα, ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ. Απόσπασμα ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ από τον αείμνηστο ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

17 Νοεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,099
Μοίρασέ το

 

Σκληρές αλήθειες  και αποκαλύψεις που καίνε, γράφονται σ’ αυτό το απόσπασμα που παραθέτω πιο κάτω, από το βιβλίο “ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ” του αείμνηστου δημοσιογράφου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

Απ’ αυτό το βιβλίο, περνά όλη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος.

Ένα υπουργός ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ μιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, θα το είχε στην διδακτέα ύλη της εκπαίδευσης.

Αλήθειες που σπάνια θα διαβάσει ο αναγνώστης.

Ιστορικά ντοκουμέντα που έχουν απόλυτη συνάφεια με όσα ζεί σήμερα η Πατρίδα μας και αποκαλύψεις που τσακίζουν κόκκαλα.

Μια χώρα λεηλατημένη από όλες τις κυβερνήσεις που “εξέλεξε” ο λαός.

ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΙ…

Και ο αείμνηστος συγγραφέας, προφητικός είκοσι πέντε χρόνια πριν, γι αυτά που σήμερα ζούμε και αποκαλυπτικός για όσα μας έκρυψαν οι κυβερνώντες.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Το βιβλίο του Κυριάκου Διακογέννη, γράφτηκε το 1995 και κυκλοφόρησε το ίδιο έτος.

Τόσον αυτό, όσον και όλα τα βιβλία του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ… ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.

 

 

 

Προβολές : 1,099


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα