Εγείρονται ηθικά ζητήματα καθώς η PFIZER διεξάγει ΔΟΚΙΜΕΣ Μ-VOLIΩΝ COVID-19 ΣΕ ΟΡΦΑΝΑ

Εγείρονται ηθικά ζητήματα καθώς η PFIZER διεξάγει ΔΟΚΙΜΕΣ Μ-VOLIΩΝ COVID-19 ΣΕ ΟΡΦΑΝΑ

3 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:337
Μοίρασέ το

 

Οι κατασκευαστές m-volίων έχουν επίσης ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ, όπως ΟΡΦΑΝΑ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ και ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και άλλους ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.

Υπάρχει η υποψία ότι οι κλινικές δοκιμές της Pfizer που αφορούσαν παιδιά σε ορφανοτροφεία και ηλικιωμένους σε γηροκομεία διεξήχθησαν με παρασκηνιακές μεθόδους, δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει ούτε μία δικαστική υπόθεση στην οποία λέγεται ότι το m-volιο έχει δοκιμαστεί σε παιδιά.

 

Παιδική σάρκα… ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ.

Ένα ΕΓΚΛΗΜΑ, που προς το παρόν, παραμένει ατιμώρητο από ανθρώπους και Θεό.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΘΕΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

Ο Οργανισμός Προστασίας της Υγείας των Παιδιών έλαβε μια αναφορά από την Πολωνία ότι η PFIZER ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟ M-VOLIO ΤΗΣ για τον κορωνοϊό της Wuhan (COVID-19) ΣΕ ΟΡΦΑΝΑ 6 ΜΗΝΩΝ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Αυτό ώθησε το πολωνικό κοινοβούλιο και τη Γερουσία να οργανώσουν μια συνάντηση συζητώντας τις ιατρικές, νομικές και ηθικές πτυχές των ιατρικών εξετάσεων σε βρέφη και παιδιά.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Pfizer, υπήρξαν τρεις ξεχωριστοί κύκλοι δοκιμών m-volίων Pfizer για τον COVID, όπου συμμετείχαν έως και 4.500 παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 11 ετών σε περισσότερες από 90 κλινικές δοκιμές στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Φινλανδία, την Πολωνία και την Ισπανία.

Η εταιρεία διεξάγει δοκιμές του m-volίου της για τον COVID σε παιδιά στην Πολωνία ηλικίας 3 έως 11 ετών. Οι αναφορές δείχνουν επίσης ότι τουλάχιστον 8 ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ Ή ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ αποτελούν μέρος αυτών που διεξάγουν αυτές τις δοκιμές. Οι πληροφορίες έχουν κρατηθεί μυστικές από το κοινό λόγω των ρητρών “μυστικότητας” της Pfizer.

Ωστόσο, ανεπίσημες αναφορές υποδεικνύουν ότι παιδιά μεταξύ 6 και 11 ετών έλαβαν το m-volιο και τα παιδιά μεταξύ 3 και 5 ετών έλαβαν τουλάχιστον μία δόση. Συνολικά, περίπου 1.000 παιδιά από την Πολωνία έχουν λάβει το m-volιο της Pfizer.

ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ

Η επιστήμη και η ηθική των κλινικών δοκιμών σε παιδιά έχουν επίσης εγείρει ανησυχίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Yaffa Shir-Raz, ερευνητής επικοινωνίας κινδύνου στο Πανεπιστήμιο της Χάιφα στο Ισραήλ έγραψε ένα άρθρο σχετικά με τις αμφισβητούμενες μεθόδους που χρησιμοποιεί η Pfizer.

Στο άρθρο, ο Shir-Raz επισημαίνει ενοχλητικά γεγονότα που δείχνουν την ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΤΗΣ PFIZER ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Για παράδειγμα, όσοι εμφάνισαν σοβαρή κατάθλιψη μετά τον m-volιασμό, βρέθηκε ότι είχαν προϋπάρχουσες ψυχιατρικές καταστάσεις που θα έπρεπε να δικαιολογούν τον αποκλεισμό τους από τη μελέτη.

Τα κριτήρια αναφοράς φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί για να αποκλείουν σήματα ανεπιθύμητων ενεργειών. (Σχετικό: Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: Ο Όμιλος Εμβολίων της Οξφόρδης στρατολογεί παιδιά για δοκιμές m-volίων κατά του κορωνοϊού.)

Οι κατασκευαστές m-volίων έχουν επίσης ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ, όπως ΟΡΦΑΝΑ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ και ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και άλλους ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.

ΠΩΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ

Συνήθως, οι κλινικές δοκιμές υποδηλώνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το σχεδιασμό τους. Η κατανόηση του τρόπου σχεδιασμού των δοκιμών για τα m-volια είναι σημαντική για την κατανόηση των αποτελεσμάτων. Ένα τρέχον παράδειγμα είναι πώς οι διαφορές μπορούν να επηρεάσουν τη χρήση των m-volίων.

Οι κλινικές δοκιμές σε παιδιά είναι σημαντικές για να προσδιοριστούν τρία πράγματα: δόση, ασφάλεια και ανοσοαπόκριση.

Οι δόσεις των m-volίων διαφέρουν από τα φάρμακα, επειδή τα τελευταία συχνά συνταγογραφούνται με βάση το σχετικό μέγεθος ενός ατόμου, ενώ το πρώτο χορηγείται αφού οι ερευνητές προσδιορίσουν το σημείο ισορροπίας μεταξύ της δημιουργίας ανοσίας και του χαμηλότερου ποσοστού παρενεργειών.

Η ασφάλεια τυπικά καθορίζεται αξιολογώντας τόσο τα είδη των παρενεργειών που βιώνουν οι συμμετέχοντες όσο και τη συχνότητα με την οποία αντιμετωπίζονται. Οι επιστήμονες εντοπίζουν επίσης τις ανοσολογικές απαντήσεις για να προσδιορίσουν εάν κάποιος προστατεύεται ή όχι από μελλοντικές λοιμώξεις.

Υπάρχει η υποψία ότι οι κλινικές δοκιμές της Pfizer που αφορούσαν παιδιά σε ορφανοτροφεία και ηλικιωμένους σε γηροκομεία διεξήχθησαν με παρασκηνιακές μεθόδους, δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει ούτε μία δικαστική υπόθεση στην οποία λέγεται ότι το m-volιο έχει δοκιμαστεί σε παιδιά.

Το συνέδριο σημείωσε ότι χωρίς δράση από τις πολωνικές αρχές, δεν θα είναι δυνατό να επιβεβαιωθεί πόσα από αυτά τα παιδιά μπορεί να έχουν αναπτύξει σοβαρές επιπλοκές ή να έχουν αντιμετωπίσει το θάνατο.

Ενώ η “απαλλαγή” από τις πιο αδύναμες του πληθυσμού γινόταν πάντα στο όνομα του “ευρύτερου καλού”, πολλές ομάδες πιστεύουν ότι τώρα είναι η ώρα να τεθεί τέλος σε μια τέτοια πρακτική.

Λάβετε περισσότερα νέα και ενημερώσεις σχετικά με τα m-volια για τον COVID-19 και τις τρέχουσες δοκιμές στο Vaccines.news

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

GNews.org

TheExpose.uk

Chop.edu

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 337


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα