ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ (βίντεο)

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ (βίντεο)

14 Απριλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:421
Μοίρασέ το

Τα εγκλήματα των εκπαιδευτικών που επιβάλλουν ιατρικές πράξεις χωρίς συναίνεση

Οι εκπαιδευτικοί που δεν προστατεύουν τα παιδιά και τους επιβάλλουν ιατρικές πράξεις ή τα εκβιάζουν για να τις δεχτούν, ενάντια στη θέλησή τους ή χωρίς τη συναίνεση των ιδίων και των γονέων τους, διαπράττουν κακουργήματα και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

 

Όταν ο κουρνιαχτός της κορονοΑΠΑΤΗΣ καταλαγιάσει, όσοι με οποιονδήποτε τρόπο, αποδέχθηκαν τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, την στιγμή που ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας τους δίνει το δικαίωμα να αντισταθούν και να μην εφαρμόσουν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Αποδέχομαι μέχρι ενός ορισμένου σημείου τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που δέχονται.

Σε καμία περίπτωση όμως, δεν αποτελεί αυτό δικαιολογία για να γίνουν ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί από τον συνάδελφο Φώτη Γιοβανόπουλο και ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

Οι ζωές και η ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών μας, ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει την μεγαλύτερη σημασία και για τους πνευματικούς γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κάποια στιγμή, η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα αποκατασταθεί και οι επίορκοι δικαστές και εισαγγελείς που σιωπούν, θα κριθούν και θα τιμωρηθούν αναλόγως και την θέση τους θα καλύψουν πατριώτες δικαστές.

Αυτοί θα κρίνουν και όλους όσους συνέργησαν στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

 

 

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 421


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα