Εδώ, ΒΡΩΜΑΕΙ πολύ... Στέλνουν τα τεστ σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο που συνεργάζεται ο Γκ. Μαγιορκίνης

Εδώ, ΒΡΩΜΑΕΙ πολύ... Στέλνουν τα τεστ σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο που συνεργάζεται ο Γκ. Μαγιορκίνης

10 Σεπτεμβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:383
Μοίρασέ το

 

 Ο Γκ. Μαγιορκίνης διατηρεί σχέση ως επιστημονικός συνεργάτης με το εν λόγω διαγνωστικό κέντρο, γεγονός που αν ισχύει, εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, τη στιγμή μάλιστα που τα δύο δημόσια εργαστήρια που διεξάγουν διαγωνιστικά τεστ για τον κοροναϊό, σε φάση έξαρσης της πανδημίας και ανάγκης μεγάλου αριθμού μαζικών τεστ, “κατέρρευσαν”, ανοίγοντας το δρόμο για ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

 

 

Γιατί σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και όχι σε δημόσια νοσοκομεία;

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ;;;

Μήπως γιατί μέσα από τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, μπορεί να βγαίνουν  … ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ για κάποιους;;;

Μήπως γιατί μέσα από τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, μπορεί να γίνονται… ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑΤΑ;;;

Ρωτάω για να μαθαίνω η γυνή…

Μαγιορκίνη, θα πας στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΣΤΙΣ 19-20 Σεπτεμβρίου, που σε έχουν καλέσει;;; 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αυτό το… Μαγιορκίνης, είναι Ελληνικό όνομα;

Μήπως είναι ελληνοποιηθέν εβραϊκό;

Ρωτάω λέμε…

Συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο το οποίο προτείνει η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, στα νοσοκομεία με σκοπό να στέλνουν τα δείγματά τους για εργαστηριακό έλεγχο του κορονοιού, φέρεται να έχει ο νεαρός αναπληρωτής εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοιό, Γκίκας Μαγιορκίνης

Υπενθυμίζεται ότι η 1η υγειονομική Περιφέρεια στις 2 Σεπτεμβρίου με έγγραφό της «προτείνει» στις διοικήσεις των νοσοκομείων να στέλνουν τα δείγματα τους στο διαγνωστικό κέντρο central lab α.ε /όμιλός ιατρική διάγνωση.

Συγκεκριμένα το έγγραφο αναφέρει ότι «σας αποστέλλουμε συνημμένα στοιχεία του διαγνωστικού κέντρου central lab α.ε /όμιλός ιατρική διάγνωση ενόψει διερευνήσεως σύναψης σύμβασης για μοριακούς εργαστηριακούς ελέγχους για Covid-19 των δειγμάτων που θα αποστέλλονται από τις δομές ευθύνης σας».

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ο Γκ. Μαγιορκίνης διατηρεί σχέση ως επιστημονικός συνεργάτης με το εν λόγω διαγνωστικό κέντρο, γεγονός που αν ισχύει, εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, τη στιγμή μάλιστα που τα δύο δημόσια εργαστήρια που διεξάγουν διαγωνιστικά τεστ για τον κοροναϊό, σε φάση έξαρσης της πανδημίας και ανάγκης μεγάλου αριθμού μαζικών τεστ, “κατέρρευσαν”, ανοίγοντας το δρόμο για ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

Στην ιστοσελίδα του Ομίλου, σύμφωνα με καταγγελίες, υπήρχε αναφορά στον Γκίκα Μαγιορκίνη, η οποία ήταν αναρτημένη τις προηγούμενες μέρες αλλά μετά «εξαφανίστηκε».

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα του Ομίλου τα προηγούμενα 24ώρα ανέφερε ότι «εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (μοριακοί βιολόγοι), υπό την επιστημονική υπευθυνότητα του επίκουρου καθηγητή Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ κ. Μαγιορκίνη Γκίκα».

Πλέον η ιστοσελίδα αναφέρει «εξειδικευμένο προσωπικό (Μοριακοί βιολόγοι) επιμελούνται την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων».

Σημειώνεται ότι με το συγκεκριμένο ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο centra lab, συνεργάζεται και το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», εργαζόμενοι του οποίου καταγγέλλουν το κέντρο για αναξιοπιστία και αφερεγγυότητα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση Ευαγγελισμού, «αναβρασμός έχει προκληθεί στο νοσοκομείο μας (το μεγαλύτερο της χώρας και αναφοράς για covid-19) καθώς από τα 120 δείγματα που έστειλε τελικά η διοίκηση στο αναφερόμενο ιδιωτικό εργαστήριο, centra lab, απάντηση δόθηκε στο νοσοκομείο μόλις για 70 κι από αυτά τα 25 ήταν δείγματα άλλου νοσοκομείου. ..

Εκκρεμούν ακόμη, με αποτέλεσμα, δεκάδες προγραμματισμένα χειρουργεία να αναβάλλονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων και εκατοντάδες άλλοι συμπολίτες μας μαζί και υγειονομικοί να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα ή και πολλοί από αυτούς να βρίσκονται στα πόστα τους!

Τέτοια είναι η αργυρώνητη αξιοπιστία και φερεγγυότητά τους».

πηγή: tvxs.gr

 

Πηγή

Προβολές : 383


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα