Εθνομηδενιστές παντός καιρού, χρώματος και ιδεολογίας...

Εθνομηδενιστές παντός καιρού, χρώματος και ιδεολογίας...

12 Ιουλίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:248
Μοίρασέ το

 

Είναι φως φανάρι, λοιπόν, ότι οι διακομματικοί εθνομηδενιστές παντός καιρού, χρώματος και ιδεολογίας, θέλουν τους Έλληνες χωρίς ταυτότητα και χωρίς προγόνους, για να οδηγηθούν στον εθνικό αφανισμό, όπως άλλοι λαοί που έσβησαν στο διάβα του χρόνου.

Συνυπογράφω, αλλά ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ…

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΣΗΜΙΤΗΣ – ΔΕΝΔΙΑΣ – ΚΡΑΜΑΝ ΑΛΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ – ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ… 

ΔΕΙΞΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ…

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όλες οι φωτογραφίες εκτός της πρώτης, είναι επιλογή μου, μπας και ξυπνήσουν ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

 

 

 

Της Κρινιώς Καλογερίδου

 

Κι όμως, είναι ΙΔΙΟΙ!!!.. Μόνο που διαφέρουν στην… αμφίεση.

Συριζαίοι χωρίς γραβάτες οι μεν, Συριζαίοι με γραβάτες οι δε… ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!..

Και δυστυχώς γιατί με κυβερνώντες σαν τους χθεσινούς και τους σημερινούς θα είμαστε πάντα χαμένοι!!!..

Θα είναι πάντα η Ελλάδα χαμένη!!!..

Οι πρώτοι, αφού μας έσπρωξαν στον γκρεμό, παραδέχτηκαν ότι είχαν… αυταπάτες. Αυτοί που έχουμε σήμερα μπορούν, άραγε, να επικαλεστούν το ίδιο, όταν τους φωνάζουμε με χίλιες φωνές τι συμβαίνει με τα εθνικά θέματα και εκείνοι αντιδρούν χλιαρά και ετεροχρονισμένα; Όταν τους προειδοποιεί ο Τούρκος για τα βραχυπρόθεσμα σχέδιά του κι αυτοί επικοινωνούν μαζί του για να ανταλλάξουν απόψεις για τον τουρισμό και για τον κορονοϊό;

– Τόσο καταλάβαιναν, τόσο έκαναν, θα μου πείτε… Μόνο ας μην πουν κάποια στιγμή, σαν τους προκατόχους τους, ότι πλανεύτηκαν, ξεγελάστηκαν… Γιατί θα τους απαντήσω με τα λόγια του Νίτσε, γιατί αυτά τους αξίζουν:

– ”Η πλάνη δεν είναι τύφλωση, η πλάνη είναι ανανδρία”!!!.., στην περίπτωσή σας κύριοι της Νέας Δημοκρατίας.

Με δεδομένο αυτό, ενεργούν μονίμως κατόπιν εορτής, γιατί δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο ”φαίνεσθαι”, παρά στο ”είναι”.

Ενδιαφέρονται κυρίαρχα για την επικοινωνία και τις καλές φωτογραφίες που θα βγάλουν, για να τις διοχετεύσουν προπαγανδιστικά στον οικείο τους Τύπο, παρά για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν έγκαιρα και αποτελεσματικά το τσουνάμι των δυσμενών εξελίξεων που έρχεται στα εθνικά θέματά μας….

Ενεργούν μονίμως ετεροχρονισμένα στην Εξωτερική πολιτική Δένδιας και Μητσοτάκης, ενώ θα έπρεπε να κινητοποιηθούν μήνες πριν, γιατί ο Τούρκος προανήγγειλε από νωρίς τα σχέδιά του. Αλλά αυτοί ασχολούνταν με τη γρίπη…

Πολύ βολικό αυτό, για να μη βάλουν τα χέρια τους στη φωτιά έγκαιρα αφήνοντας αναπάντητες τις ανίερες προκλήσεις των Τούρκων. Αφήνοντας τις εθνικές μας εκκρεμότητες να σήπονται δυσεπίλυτες μέσα στο χρόνο λόγω της ανικανότητάς τους να τις αντιμετωπίσουν και να τις λύσουν προς όφελος των εθνικών συμφερόντων!!!..

Η αντίδραση των κυβερνώντων για την Αγια Σοφιά, για παράδειγμα, είναι ίδια και απαράλλαχτη με τις ετεροχρονισμένες, χλιαρές δικές τους αντιδράσεις στο Βορειοηπειρωτικό, το Θρακικό, το Αιγαιακό, το Κυπριακό και με τις άλλες του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο ακολουθούν κατά πόδας σε… εθνικοφροσύνη.

Κλαίνε πάνω από το χυμένο γάλα περιμένοντας να μας λυπηθούν. Ποιοι, άραγε, όταν σχεδόν όλοι μάς έχουν γυρίσει την πλάτη επί της ουσίας κι όχι… εικονοπλαστικά; Τι νόημα έχει η συνεχιζόμενη μοιρολατρική στάση τους, όταν το σπίτι μας έχει πάρει φωτιά ποικιλοτρόπως; Τι νόημα έχει η αφ’ υψηλού αντιμετώπιση της αμαύρωσης του ένδοξου παρελθόντος μας (συμπεριλαμβανομένου και του βυζαντινού) απ’ τους Τούρκους;

Σαν να μην ξέρουν ότι: ”Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν, σβήνει κανείς κι ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον”, όπως έλεγε ο Σεφέρης. Αλλά πού να το συνειδητοποιήσουν αυτό οι γαλάζιοι εθνομηδενιστές, ανάμεσα στους οποίους εντρυφούν φιλοσκοπιανοί και ”προοδευτικοί της Σημιτοκρατίας που διαπνέονται απ’ την Παγκάλεια φιλοσοφία.

Τη φιλοσοφία που λέει ότι ο Αλέξανδρος, οι Σουλιώτες και οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί, ότι τη σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας κι ότι δεν υπήρχε ελληνικό έθνος πριν απ’ το 1830, λες και οι μέχρι τότε ήρωες της ελληνικής ιστορίας ήταν πλάσματα της φαντασίας μας. Δεν έδρασαν, δεν μάτωσαν, δεν θυσιάστηκαν για την Ελλάδα…

Είναι φως φανάρι, λοιπόν, ότι οι διακομματικοί εθνομηδενιστές παντός καιρού, χρώματος και ιδεολογίας, θέλουν τους Έλληνες χωρίς ταυτότητα και χωρίς προγόνους, για να οδηγηθούν στον εθνικό αφανισμό, όπως άλλοι λαοί που έσβησαν στο διάβα του χρόνου.

Γιατί όποιος δεν έχει παρελθόν, δεν έχει και μέλλον, αφού δεν θα υπάρχει έθνος από πίσω του. Κι αυτό σημαδεύουν οι εθνομηδενιστές όλων των κομματικών αποχρώσεων: Να διαλύσουν το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον (Ηρόδοτος), για να μην υπάρχει ελληνικό έθνος. Γι’ αυτό ο Σαμαράς υπενθυμίζει στους ανιστόρητους ”Ντόκους” όλων των επιπέδων της κυβέρνησης, που είναι έτοιμοι προς εκποίηση κεκτημένων, ότι ”Όποιοι δεν υπερασπίζονται την ταυτότητα και τον πολιτισμό τους, αφανίζονται”…

Κρινιώ Καλογερίδου (Βούλα Ηλιάδου, συγγραφέας)

 

Πηγή

Προβολές : 248


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα