Εικόνες ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!!! Αυτό ξεκίνησε με την αύξηση των τιμών της ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ετοιμαστείτε να τα δείτε όλα!

Εικόνες ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!!! Αυτό ξεκίνησε με την αύξηση των τιμών της ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ετοιμαστείτε να τα δείτε όλα!

26 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,169
Μοίρασέ το
Για να γίνεται αυτό στις ΗΠΑ, φανταστείτε τι έρχεται στην Ελλάδα…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι ΗΠΑ οδηγούνται σε σοβαρό ΤΕΛΜΑ, κάτι που δεν αποκλείεται σύντομα να προκαλέσει παγκόσμιο κραχ.

 

 

Θα ζήσει πολλά η ανθρωπότητα… βυθισμένη τις τελευταίες δεκαετίες σε έναν αχαλίνωτο υλισμό, θα βρεθεί αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες καταστάσεις…και θα πληρώσει το τίμημα του υλισμού της… και φυσικά η Ελλάδα, δεν εξαιρείται… και ο ελληνικός λαός, θα πληρώσει πολύ ακριβά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Για να γίνεται αυτό στις ΗΠΑ, φανταστείτε τι έρχεται στην Ελλάδα…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι ΗΠΑ οδηγούνται σε σοβαρό ΤΕΛΜΑ, κάτι που δεν αποκλείεται σύντομα να προκαλέσει παγκόσμιο κραχ.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πως πλέον μια νέα τάση φουντώνει στον δυτικό κόσμο!

ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΕΣΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙΑ!!!

Όπως αναφέρεται στο αμερικανικό FOXNEWS:

«Οι αυξανόμενες τιμές της βενζίνης γεμίζουν απελπισία τον κόσμο. Δεν θα το γνωρίζατε αυτό παρακολουθώντας τηλεόραση επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι που σας φέρνουν τις ειδήσεις δεν γνωρίζουν ποια είναι η τιμή της βενζίνης και πολλοί απ’ αυτούς δεν νοιάζονται επειδή δεν οδηγούν οι ίδιοι (σ.σ. Τα ίδια ισχύουν και για την Ελλάδα).

Αλλά η υπόλοιπη χώρα νοιάζεται βαθύτατα για την τιμή της βενζίνης. Και σ’ ορισμένα μέρη, το πρόβλημα είναι τόσο άσχημο, οι τιμές της βενζίνης είναι τόσο ακριβές που οι κλέφτες επιδίδονται στο να ανοίγουν τρύπες στα ντεπόζιτα για να την κλέψουν!!!!

Με τον εθνικό μέσο όρο στα 4,33 δολάρια το γαλόνι, μια ανησυχητική νέα τάση παρουσιάζει αύξηση. Η κλοπή βενζίνης…

Ευκαιριακά εγκλήματα λαμβάνουν τώρα χώρα σε ολόκληρη τη χώρα. Οι εγκληματίες στοχοποιούν αφύλακτα οχήματα για βενζίνη ΚΑΙ ανοίγουν τρύπες από κάτω απ’ το αυτοκίνητό σας και αδειάζουν το ντεπόζιτό σας».

Πηγή

Προβολές : 1,169


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα