ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ! Σαρηγιάννης: Τέλος στα τζάκια, όχι στα αμάξια – Διευκολύνουν τον κορωνοϊό

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ! Σαρηγιάννης: Τέλος στα τζάκια, όχι στα αμάξια – Διευκολύνουν τον κορωνοϊό

22 Οκτωβρίου, 2020 34 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,010
Μοίρασέ το
 

 

SARIGIANNIS_TZAKI
Τυχαίο;;;

Ο καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, διευθυντής Τομέα Τεχνολογιών και διευθυντής Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, μιλώντας στο ieidiseis.gr, ισχυρίζεται πως η ατμοσφαιρική ρύπανση αυξάνει την ευαλωτότητα στον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, διατείνεται πως ο κορωνοϊός προσκολλάται πάνω στα σωματίδια ρύπανσης και μεταδίδεται ευκολότερα στον άνθρωπο μέσω του αέρα.

Τι εννοεί ο κ. καθηγητής;;;

 

Όπως αναφέρει ο κ. Σαρηγιάννης, στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας που έχουν ατμοσφαιρική ρύπανση, η κυρίαρχη πηγή της είναι τα αυτοκίνητα και η θέρμανση με ξύλα (!!!!!!)

Τι προτείνει;;;

ΠΡΩΤΟΝ: «Στο βαθμό που μπορούμε να περπατήσουμε με μάσκα για να πάμε στην εργασία μας ή στην βόλτα μας, καλό είναι να αποφύγουμε τόσο το ΙΧ μας όσο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς πλην των τραμ και μετρό (όπου υπάρχουν) τα οποία δεν εκπέμπουν ρύπους».

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να αποφύγουμε την καύση ξύλων για θέρμανση. Πρέπει ο κόσμος να το καταλάβει ότι με την επιβάρυνση της ατμόσφαιρας θα μεταδίδεται πιο εύκολα και ο κορωνοϊός.

Και αφενός να μην καίει ξύλα για να δημιουργεί ατμόσφαιρα στο τζάκι, αφετέρου -για όσους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ρεύμα ή αέριο ή καυστήρες πετρελαίου λόγω οικονομικής δυσχέρειας-, να δώσει η Πολιτεία περισσότερα επιδόματα θέρμανσης ειδικά αυτό το χειμώνα, για να αποφύγουμε την έκλυση των ρύπων στις μεγάλες πόλεις. Αυτό φέτος είναι πιο σημαντικό από άλλους χειμώνες».

Με λίγα λόγια: Να σταματήσουμε να οδηγάμε και να μην καίμε ξύλα στο τζάκι. Όλως τυχαίως, αυτά μας τα έλεγαν και πριν τον κορωνοϊό με αφορμή την «προστασία του περιβάλλοντος».

Τι να συμβαίνει άραγε;;;

Εμείς θα θυμίσουμε ένα παλαιότερο βίντεο πάλι για τα τζάκια και τα αμάξια και τα συμπεράσματα δικά σας:

 

Πηγή

Προβολές : 1,010


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα