Εκατομμύρια πλήρως m-volιασμένοι για τον COVID υποφέρουν τώρα από βασανιστικές ασθένειες

Εκατομμύρια πλήρως m-volιασμένοι για τον COVID υποφέρουν τώρα από βασανιστικές ασθένειες

22 Μαρτίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,446
Μοίρασέ το

 

Πιθανώς εκατομμύρια “πλήρως m-volιασμένοι” άνθρωποι υποφέρουν τώρα από μια σειρά από ασθένειες που προκαλούνται από την ένεση που μπορεί να είναι ή όχι ιάσιμες. Και η δυσάρεστη πραγματικότητα για αυτούς είναι ότι μάλλον δεν θα βρουν ποτέ τις απαντήσεις ή τις λύσεις που χρειάζονται.

 

Μετάφραση blümlifee

Ένας μπλόγκερ που αυτοαποκαλείται “Ένας Γιατρός των Μεσοδυτικών Πολιτειών” εξέδωσε μια προειδοποίηση ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες του “m-volιου” του κορωνοϊού της Wuhan (COVID-19) είναι πολύ πιο εμφανείς από ό,τι πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται.

Πιθανώς εκατομμύρια “πλήρως m-volιασμένοι” άνθρωποι υποφέρουν τώρα από μια σειρά από ασθένειες που προκαλούνται από την ένεση που μπορεί να είναι ή όχι ιάσιμες. Και η δυσάρεστη πραγματικότητα για αυτούς είναι ότι μάλλον δεν θα βρουν ποτέ τις απαντήσεις ή τις λύσεις που χρειάζονται.

“Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω πολύ ουδέτερη γλώσσα για να περιγράψω αυτά τα γεγονότα, αλλά αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία για μένα”, έγραψε ο γιατρός, αναφερόμενος στις πολλές ιστορίες που κατακλύζεται από ανθρώπους που έχουν υποστεί ζημιά από τρύπημα.

“Πολλοί από τους ανθρώπους που γνωρίζω και έχω καθοδηγήσει στη διαδικασία, έχουν πρόσβαση σε επιλογές για τον μετριασμό αυτών των τραυματισμών, κάτι που η πλειονότητα των ανθρώπων δεν έχει. Έχω διαβάσει διάφορες ομάδες υποστήριξης και γενικά βρήκα ότι οι εμπειρίες τους είναι συνήθως χειρότερες από ό,τι περιγράφω εδώ, καθώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ”.

Αρχικά, πιστευόταν ότι οι πιο σοβαρές παρενέργειες, τουλάχιστον, θα ήταν ελάχιστες. Μόνο ένα μικρό κλάσμα ανθρώπων, μας είπαν, θα αισθανόταν καν ότι είχε m-volιασθεί, επειδή η υγεία τους θα ήταν μια χαρά. Αυτό αποδεικνύεται ψευδές.

“Μόλις το m-volιο κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό, άρχισα να βλέπω ασθενείς να εμφανίζονται για διάφορες οξείες αυτοάνοσες και νευρολογικές παθήσεις (θα τις χαρακτήριζα ως “μέτριες”) αμέσως μετά τον m-volιασμό σε ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ”, έγραψε ο γιατρός.

“Κάθε φορά που μου έλεγαν ότι οι άλλοι γιατροί που έβλεπαν είτε επέμεναν ότι η αντίδραση δεν σχετιζόταν με τον m-volιασμό είτε το γεγονός ότι είχαν την αντίδραση ήταν ένα πολύ καλό σημάδι, γιατί αν κατέληγαν να κολλήσουν τον COVID, η ανεπιθύμητη ενέργεια θα ήταν μεγάλη και πολύ χειρότερη. Λίγο αργότερα, άρχισα να έχω φίλους που επικοινωνούσαν μαζί μου και να ρωτούσαν εάν το m-volιο θα μπορούσε να προκαλέσει θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο ή εγκεφαλικό, κάτι που δεν περίμενα ότι θα συμβεί”.

Οι ενέσεις για τον COVID προκαλούν “πολύ περίεργα αποτελέσματα” για τα οποία οι γιατροί “δεν μπορούν να εξηγήσουν τον μηχανισμό
Καθώς το επίσημο αφήγημα γύρω από τις “ασφαλείς και αποτελεσματικές” ενέσεις συνέχιζε να καταρρέει, ο γιατρός άρχισε να συγκεντρώνει δεδομένα για να συγκρίνει τί συμβαίνει στην πραγματικότητα στην πραγματική ζωή με αυτό που τα ελεγχόμενα από τις εταιρείες μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση ισχυρίζονται ότι ισχύει.

“Ο κύριος λόγος μου για όλα αυτά είναι ότι σε όλους αρέσει να λένε “οι σοβαρές αντιδράσεις στα m-volια είναι 1/1.000.000”, προσθέτει ο γιατρός. “Η λογική μου ήταν ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να γνωρίσω 1.000.000 ανθρώπους μέσω ενός βαθμού διαχωρισμού”.

“Εικάζω ότι γνωρίζω 50.000-100.000 άτομα μέσω ενός βαθμού διαχωρισμού, συνεπώς το πολύ να ακούσω για το 10% των περιπτώσεων (πιθανώς λιγότερες) σε αυτό το δείγμα, οπότε αν έχω τουλάχιστον 10 περιπτώσεις σοβαρού τραυματισμού σε αυτό δείγμα, αυτό είναι μια μεγάλη κόκκινη σημαία”.

Μεταξύ των θανατηφόρων παρενεργειών που παρατηρεί ο γιατρός περιλαμβάνονται :

• Εγκεφαλικά επεισόδια, πιθανά εγκεφαλικά και θρόμβοι αίματος
• Αιμορραγίες
• Καρδιακές παθήσεις
• Ξαφνικός θάνατος (άγνωστη αιτία)
• Αναφυλαξία και αλλεργίες
• Άλλες νευρολογικές παθήσεις
• Ψυχιατρικές παθήσεις
• Αυτοάνοσες διαταραχές και χρόνια κόπωση
• Ανοσολογική καταστολή και καρκίνος
• Ανωμαλίες εμμήνου ρύσεως και αποβολές

Υπάρχουν επίσης και άλλα “πολύ περίεργα αποτελέσματα”, σημείωσε ο γιατρός, για τα οποία “δεν μπορώ να εξηγήσω τον μηχανισμό”.

Αυτό οφείλεται ίσως στο γεγονός ότι η τεχνολογία αγγελιαφόρου RNA (mRNA) δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν σε ανθρώπους και επομένως η ζημιά που προκαλεί είναι νέα για εκείνους στον ιατρικό τομέα.

Φροντίστε να διαβάσετε την πλήρη αναφορά με ιστορίες στο AMidWesternDoctor.substack.com

Ο ιστότοπος CovidVaccineVictims.com έχει επίσης μια πληθώρα ιστοριών σχετικά με τραυματισμούς και θανάτους από το τρύπημα.

Τα τελευταία νέα σχετικά με τους τραυματισμούς από τα “m-volια” COVID-19 μπορείτε να βρείτε στο:
ChemicalViolence.com

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

AMidwesternDoctor.substack.com

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,446


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα