Εκείνος ο άντρας που καμία γυναίκα δε θα ήθελε δίπλα της.

Εκείνος ο άντρας που καμία γυναίκα δε θα ήθελε δίπλα της.

5 Μαρτίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:545
Μοίρασέ το

 

 

Ας τον αφήσουμε στο κόσμο του  και στη μοναξιά του. Αυτή θα είναι εξάλλου η τιμωρία του με απλές ανθρώπινες μαθηματικές πράξεις.

Ο τοξικός δεν ξέρει ν’ ακούει… δεν τον ενδιαφέρουν τα συναισθήματά σου… το μόνο που επιχητεί είναι να επιβάλει τα “θέλω” του και τις απόψεις του… το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του…προσπαθεί πάντα να μειώνει τους ανθρώπους… είναι επικριτικός… δίκιο έχει μόνον αυτός… είναι νάρκισσος και  πιστεύει ότι όλα γυρίζουν γύρω του και φυσικά η ωραιοπάθειά του είναι σε πρώτο πλάνο… είναι επιφανειακός και όταν δείχνει λίγο πιο ευαίσθητος, το κάνει για να κερδίσει κάτι από εσένα…δεν θέλει δίπλα του μια δυναμική γυναίκα… θέλει μια γυναίκα που να μπορεί να της επιβληθεί με αποτέλεσμα να περνάει πάντα το δικό του… ξέρει να δουλεύει πολύ καλά τη χειραγώγηση στους άλλους και στο τέλος σε πείθει πως για όλα φταις εσύ… ασκεί ψυχολογική και συναισθηματική βία… είναι ανταγωνιστικός και εμμονικός… βλέπει και φαντάζεται πράγματα που δεν υπάρχουν… στόχος του να ρίξει όλο το φταίξιμο πάνω σου… ποτέ, δεν θα σε επιβραβεύσει για κάτι που έκανες ή πέτυχες και θα ψάχνει ευκαιρία για να σε μειώσει…

Και να θυμάστε πως όποιος σας προσβάλλει, απλά θέλει να ξεφορτωθεί τα σκουπίδια που κουβαλάει ο ίδιος στην τοξική ψυχή του…

 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ…

 

Καλλιόπη

Της Κικής Τσιντζόγλου.

Καμία γυναίκα δε θα τον ήθελε δίπλα της.

Αυτός ο άντρας υπάρχει και κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Μπορεί  η συμπεριφορά του να  οφείλεται σε πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή του και του έχουν αφήσει  ψυχολογικά τραύματα  στο παρελθόν. Μπορεί να τον πλήγωσαν ή  να τον παράτησαν.  Το σίγουρο όμως είναι πως η συμπεριφορά του, σου προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά και θέλεις να εξαφανιστείς από μπροστά του, από τη πρώτη κιόλας στιγμή που ανοίγει το στόμα του.

Στην αρχή δεν τον καταλαβαίνεις. Δεν μπορείς να τον αναγνωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή καθημερινά. Έχει μάθει να κρύβει την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο.  Χρειάζονται μερικά λεπτά για να καταλάβεις τη ψυχοσύνθεσή του. Κάτι μας απωθεί, κάτι δεν πάει καλά μέσα του…

Αυτές τις σκέψεις έχουμε μέσα μας όταν αρχίσουμε να πιάνουμε κουβέντα μαζί του. Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης του και αυτόματα απομακρυνόμαστε από κοντά του.

Αυτός ο άντρας αγαπά τον καθρέφτη του. Του αρέσει η φύση του, η σωματική του διάπλαση και η υπεροχή του. Το σύνδρομο ανωτερότητας φαίνεται από το στόμα του. Σου συστήνεται ως ο κύριος τέλειος. Είναι καλύτερος από όλους όσους έχεις γνωρίσει. Ο πιο δυνατός, ο πιο πλούσιος ,ο πιο κοινωνικός ο πιο όμορφος. Μιλάει μόνο για τον εαυτό του και τα προσόντα του και η ατομική του υπεροχή είναι το ατού του.

Επίσης το μόνο που τον νοιάζει είναι να ανέβει στα μάτια της παρέας του και όχι στα δικά σου. Μιλάει ακατάπαυστα για τον εαυτό του και τα θέματα του. Δεν τον ενδιαφέρει το δικό σου πρόγραμμα και τα δικά σου προβλήματα. Αντιθέτως τα θεωρεί μηδαμινά απέναντι στα δικά του.

Δεν βλέπει άλλους κόσμους αλλά μονάχα το δικό του. Τη γυναικεία φύση την βλέπει με άλλο μάτι. Τα μάτια τους θέλουν λάμψη, φινέτσα, φιγούρα και γενικά  πλούσια σωματικά προσόντα.

Το σώμα της  ιδανικής γυναίκας για αυτόν πρέπει να είναι σφικτό, γυμνασμένο και οποιοδήποτε σωματικό ελάττωμα δεν επιτρέπεται στο μυαλό τους Απαιτούν μια αδύνατη σιλουέτα και μια ευχάριστη προσωπικότητα που θα μαγνητίζει το ενδιαφέρον τους. Κρίνουν τη συσκευασία και δεν προχωρούν στο περιεχόμενο. Τα μάτια τους να χορτάσουν και όχι το μυαλό τους. Δεν ενδιαφέρονται να σε γνωρίσουν αλλά να  δείξουν στον κύκλο τους τη γυναίκα που κυκλοφορούν.

Επιπλέον, το αγαπημένο σπορ αυτού του άντρα είναι η κριτική.

Μισεί τις ατασθαλίες και τα ελαττώματα. Όταν δει κάποια γυναίκα με κάποιο σωματικό ελάττωμα δεν χάνει την ευκαιρία να το σχολιάσει.

Το ίδιο ισχύει και για τη συμπεριφορά της.

Είναι έτοιμος να σνομπάρει το δυναμισμό της.

Έχει την ανάγκη να ειρωνευτεί και να υποτιμήσει τις προσπάθειες της.

Θέλει να έχει το πάνω χέρι. Όταν βλέπει γυναίκες να προσπαθούν να ξεχωρίσουν το μάτι τους γυαλίζει από δυσπιστία και καχυποψία.

Αρχίζει τις ειρωνείες και τα υποτιμητικά σχόλια γιατί μισεί το γυναικείο δυναμισμό.

Ας τον αφήσουμε στο κόσμο του  και στη μοναξιά του. Αυτή θα είναι εξάλλου η τιμωρία του με απλές ανθρώπινες μαθηματικές πράξεις.

 

 

Πηγή

Προβολές : 545


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα