Εκεί θα κρυφθεί η Ελίτ, σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης. Σε υπόγειες τρύπες υψηλής τεχνολογίας

Εκεί θα κρυφθεί η Ελίτ, σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης. Σε υπόγειες τρύπες υψηλής τεχνολογίας

25 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:589
Μοίρασέ το

 

D.U.M.B.s, υπόγεια εγκατάσταση του Mount Weather. Ειδικές Δυνάμεις κατακλύζουν το φρούριο του Deep State;

Ο ακρογωνιαίος λίθος του μυστικού κόσμου της FEMA βρίσκεται στα εκτεταμένα βουνά Blue Ridge της Βιρτζίνια, λιγότερο από 50 μίλια από την Ουάσινγκτον. Από τη δεκαετία του 1950, έχει χρησιμεύσει ως το κύριο καταφύγιο έκτακτης ανάγκης για τη σκιώδη κυβέρνηση. Κάτω από το βουνό βρίσκεται ένας τεράστιος λαβύρινθος από σήραγγες, διαδρόμους και θαλάμους από όπου το Βαθύ Κράτος σχεδίαζε να υποδουλώσει τους νομοταγείς Αμερικανούς πολίτες.

DUMBs: Ειδικές δυνάμεις εισβάλλουν σε προπύργιο του Deep State

D.U.M.B.s (Deep Underground Military Bases)

Delta Force Seizes Deep State Stronghold

By Michael Baxter -March 17, 2022

https://realrawnews.com/2022/03/delta-force-seizes-deep-state-stronghold/

Η Delta Force (δύναμη ειδικών επιχειρήσεων του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών)  και άλλες μονάδες της Κοινότητας Ειδικών Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων κατέλαβαν με τολμηρό τρόπο, ένα σημαντικό προπύργιο (Οχυρό) του Βαθέος Κράτους που στέγαζε την Γκεστάπο αστυνομία καθεστώτος Μπάιντεν,  “criminal Biden regime’s gestapo police force”, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών (FEMA) και το όχι και τόσο μυστικό αρχηγείο της, στη Βιρτζίνια.

Ο ακρογωνιαίος λίθος του μυστικού κόσμου της FEMA βρίσκεται στα εκτεταμένα βουνά Blue Ridge της Βιρτζίνια, λιγότερο από 50 μίλια από την Ουάσινγκτον. Από τη δεκαετία του 1950, έχει χρησιμεύσει ως το κύριο καταφύγιο έκτακτης ανάγκης για τη σκιώδη κυβέρνηση. Κάτω από το βουνό βρίσκεται ένας τεράστιος λαβύρινθος από σήραγγες, διαδρόμους και θαλάμους από όπου το Βαθύ Κράτος σχεδίαζε να υποδουλώσει τους νομοταγείς Αμερικανούς πολίτες.

Περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις και την υποστήριξη ζωής ενός καταφυγίου πρώτης κατηγορίας.

Ελικοδρόμια (επιφάνειες προσγείωσης ελικοπτέρων) και μια μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στεφάνωναν το βουνό, αλλά από κάτω βρισκόταν η πραγματική εγκατάσταση με υπόγειες δεξαμενές για πόσιμο νερό και ανάγκες ψύξης, γεννήτριες ντίζελ, νοσοκομείο, εγκαταστάσεις ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, καφετέριες και ξεχωριστό τμήμα για την πυροσβεστική και την αστυνομία. Περίπου 800 αιώρες με μπλε δίχτυ ήταν έτοιμες για το προσωπικό εκκένωσης έκτακτης ανάγκης, που θα κοιμόταν σε βάρδιες όλη την ημέρα. Υπήρχαν πλαστικά λουλούδια στα τραπέζια της καφετέριας.

Πίσω από τις (blast doors, που αντέχουν σε έκρηξη) πόρτες 13 τόνων, ένας λαβύρινθος από ελικοειδείς διαδρόμους οδηγούσε στα βάθη της γης. Το καταφύγιο επρόκειτο να παρέχει καταφύγιο σε εκατοντάδες κυβερνητικούς αξιωματούχους, για διάστημα έως και πέντε ετών. Οι κουζίνες των εγκαταστάσεων ήταν έτοιμες να σερβίρουν 3.000 γεύματα την ημέρα, και οι καταψύκτες τους λειτουργούσαν ως νεκροτομεία. Εκεί, κατεψυγμένα λαχανικά και πτώματα βρέθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο, στο ράφι.

Το Mount Weather φιλοξενεί επίσης το κορυφαίο εθνικό “Σύστημα Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης” (Emergency Broadcast System) ή EBS,transmitter, ένα δίκτυο  υπολογιστή ικανό να διακόψει κάθε τύπο επικοινωνίας, από κινητά τηλέφωνα έως καλωδιακή τηλεόραση και διαδικτυακά  Internet backbones.

Ουσιαστικά, το Εθνικό EBS είναι μια πιο ισχυρή και εξελιγμένη έκδοση των πομπών έκτακτης ανάγκης  (emergency transmitters), όπως το σύστημα Amber Alert και το σύστημα έκτακτης ανάγκης (emergency messaging system) που χρησιμοποιείται από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η ανάληψη ελέγχου του EBS ήταν ο κύριος στόχος της Delta Force, δήλωσε ανώτερη στρατιωτική πηγή στο RRN (RealRawNews).

Αν και αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένες επιχειρησιακές λεπτομέρειες, είπε ότι ένας μυστικός πράκτορας της Delta Force είχε διεισδύσει στις τάξεις της FEMA σε μια μυστική επιχείρηση που διήρκεσε ένα χρόνο και κατέληξε στο να διεισδύσει στην ιεραρχία της FEMA και να γίνει φίλος με περιφερειακούς προϊσταμένους.

Τελικά έφτασε σε μια θέση που του έδινε πρόσβαση στις “blast” πόρτες (ανθεκτικές σε εκρήξεις), το μοναδικό σημείο εισόδου του Mount Weathers. Ωστόσο, δεν είχε πρόσβαση στο EBS, το οποίο βρίσκεται σε ένα δωμάτιο πίσω από πόρτες που απαιτούν τόσο δακτυλικά αποτυπώματα όσο και σαρώσεις αμφιβληστροειδούς για να εισέλθει κάποιος.

“Ενώ ήταν μυστικός, έμαθε ότι ένας πράκτορας της FEMA που βρίσκεται στο χώρο έχει πάντα πρόσβαση στο Emergency Broadcast System (EBS), για κάθε ενδεχόμενο.

Σε μια κανονική ημέρα, υπάρχουν σχεδόν 100 πράκτορες που εργάζονται στο Mount Weather, αλλά έμαθε επίσης ότι η FEMA σχεδίαζε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Λουιζιάνα και το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού θα ήταν εκεί, αφήνοντας μόνο ένα εφεδρικό πλήρωμα από 20 πράκτορες να φυλάει το βουνό. Κατάφερε να ανοίξει τις “blast” πόρτες ασφαλείας, για να αφήσει τη Delta Force να μπει”, δήλωσε η πηγή μας.

την Τρίτη 15 Μαρτίου, άγνωστος αριθμός χειριστών της Delta Force και στρατιωτών του αμερικανικού στρατού από το 75ο Σύνταγμα Ranger εισέβαλαν στο “Mount Weather” και συνάντησαν αντίσταση σχεδόν αμέσως μετά την είσοδό τους στο υπόγειο.

Ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών, με τους πράκτορες της FEMA να τραβούν τα όπλα τους και να αδειάζουν τις γεμιστήρες. Αλλά η Delta Force είχε καλυφθεί και ανταπέδωσε τα πυρά, σκοτώνοντας 6 πράκτορες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

“Οι χειριστές υπέθεσαν ότι όποιος είχε πρόσβαση στο EBS δεν θα συμμετείχε στην ανταλλαγή πυρών. Ευτυχώς, είχαν δίκιο”, δήλωσε η πηγή μας.

Αιφνιδιασμένοι και μη μπορώντας να φτάσουν στο οπλοστάσιο του Mount Weather με τα τουφέκια εφόδου, η FEMA παραδόθηκε μετά από 12 απώλειες. Δύο Delta Force πυροβολήθηκαν, αλλά τα τραύματά τους δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους, δήλωσε η πηγή μας.

Έναν προς έναν, οι αξιωματικοί της Delta Force άρπαξαν τους επιζώντες πράκτορες της FEMA και τους ανάγκασαν να βάλουν τους αντίχειρες και τα μάτια τους στους σαρωτές που προστάτευαν την αίθουσα EBS. Τελικά, ο αντίχειρας και το μάτι ενός πράκτορα άνοιξαν την πόρτα, την πύλη σε αυτό που ο στρατός αποκαλούσε “στόχο υψηλής αξίας”.

Εν τω μεταξύ, ένας λόχος επίλεκτων στρατιωτών (μας ζητήθηκε να μην αποκαλύψουμε τον κλάδο ή τη μονάδα) κατέβηκε στο Mount Weather από αέρος και ξηράς, έκανε αναρρίχηση από αιωρούμενα ελικόπτερα και αποβιβάστηκε από μια ντουζίνα Hummers, αφού έλαβε την είδηση ότι η επιχείρηση ήταν επιτυχής .

Συνολικά, 150 Αμερικανοί στρατιώτες πιστοί στο κίνημα “Λευκό Καπέλο” (White Hat) ασφάλισαν το “Mount Weather”, άλλαξαν τους κωδικούς πρόσβασης και σφράγισαν τις “blast” πόρτες.

Όταν η FEMA επέστρεψε, οι πράκτορες βρέθηκαν σε δίλημμα (helpless quandary).

“Ο στρατός ελέγχει τώρα το Mount Weather. Οι πόρτες είναι απόρθητες. Αυτή η αποστολή πήρε πολύ χρόνο και τώρα ελέγχουμε το EBS. Μείνετε συντονισμένοι – μπορεί να υπάρξουν νέα πολύ σύντομα”, δήλωσε η πηγή μας.

Τέλος της σχετικής ανάρτησης

https://realrawnews.com/2022/03/delta-force-seizes-deep-state-stronghold/

Η έκθεση από την υποτιθέμενη στρατιωτική ιστοσελίδα Real Raw News έχει μια μεγάλη παγίδα, επειδή το EBS δεν υπάρχει πλέον!

Τι είναι το EBS [Emergency Broadcast System ( EBS )]

μερικές φορές ονομάζεται Emergency Broadcasting System ή Emergency Action Notification System ( EANS )

Η Wikipedia γράφει:

Το Σύστημα Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης [Emergency Alert System (EAS)] είναι το εθνικό σύστημα προειδοποίησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

https://en.wikipedia.org/wiki/Emergency_Alert_System

Το σύστημα τέθηκε σε λειτουργία την 1η Ιανουαρίου 1997 και αντικατέστησε το σύστημα εκπομπής έκτακτης ανάγκης (EBS) που λειτουργούσε μέχρι τότε. το EAS επιτρέπει στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να μιλήσει στον αμερικανικό λαό μέσω όλων των καναλιών διάδοσης εντός 10 λεπτών σε περίπτωση οξείας κατάστασης.

Επιπλέον, η EAS επιτρέπει στον πληθυσμό να προειδοποιείται για ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως ανεμοστρόβιλοι, τυφώνες, έντονες χιονοπτώσεις με μαύρο πάγο και καταιγίδες. Στις 9 Νοεμβρίου 2011 στις 14:00 Ανατολικής τυπικής ώρας (EST)  και στις 4 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκαν οι μοναδικές μέχρι σήμερα δοκιμές EAS σε εθνικό επίπεδο.

Με άλλα λόγια, η EBS που αναφέρεται στο άρθρο δεν υπάρχει εδώ και πάνω από 20 χρόνια!

Βίντεο:

Mount Weather Insider | America’s Doomsday Plan

https://www.youtube.com/watch?v=a7GjY4FTgB0&t=1s

Απόσπασμα από το βιβλίο “DUMBs”:

Η τοποθεσία έγινε γνωστή στο κοινό από την “Washington Post”, όταν η κρατική (κυβερνητική) εγκατάσταση αναφέρθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1974, ενώ αναφερόταν στη συντριβή της πτήσης 514 της TWA, ενός αεροσκάφους Boeing 727 στο Mount Weather.

Υποτίθεται ότι αμέσως μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ο αντιπρόεδρος Dick Cheney κατέφυγε στο συγκρότημα Mount Weather, μια εντελώς “ασφαλή και μυστική τοποθεσία” (σύμφωνα με τον Guardian, 2006), αν και μπορεί να ήταν η εγκατάσταση Site R (Raven Rock).

=====

Σε κάθε περίπτωση, το ανθρώπινο δυναμικό και οι προμήθειες της Mount Weather αυξήθηκαν σημαντικά λίγο αργότερα. Σήμερα, μόνο 673 πολιτικοί υπάλληλοι εργάζονται στο συγκρότημα Mount Weather.

Επιπλέον, μια παρόμοια κυβερνητική εγκατάσταση που ονομάζεται Greenbrier Resort φέρεται να έχει παροπλιστεί και να εξαγοραστεί σε μεγάλο βαθμό από το Mount Weather.

Στο μπεστ σέλερ βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του 1962,   The Seven Days of May, οι Αρχηγοί του Επιτελείου σχεδιάζουν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον ενός Προέδρου των ΗΠΑ που ετοιμάζεται να υπογράψει μια συνθήκη ελέγχου των πυρηνικών όπλων. Η πλοκή περιλαμβάνει ασκήσεις έκτακτης ανάγκης σε ένα μέρος που ονομάζεται Mount Thunder, ένα μυστικό καταφύγιο όπου οι κυβερνητικοί ηγέτες θα έφευγαν σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης.

Οι συγγραφείς Fletcher Knebel και Charles W. Bailey II παρέχουν αρκετά λεπτομερείς οδηγίες οδήγησης για να φτάσετε στο φανταστικό Mount Thunder που είναι ακριβώς ίδιες με εκείνες που χρησιμοποιήθηκαν για να οδηγήσετε  στο πραγματικό Mount Weather. Και αυτό παρά το γεγονός ότι το καταφύγιο στο Mount Weather δεν έγινε ευρέως γνωστό παρά περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα. Η χαλαρά καμουφλαρισμένη απεικόνιση της εγκατάστασης  στο Seven Days of May δείχνει ότι, η ύπαρξη και η τοποθεσία της εγκατάστασης ήταν γνωστές ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Οι υπέργειες εγκαταστάσεις υποστήριξης βρίσκονται σε 434 στρέμματα ορεινής γης στα σύνορα των κομητειών Loudon και Clark και περιλαμβάνουν περίπου δώδεκα κτίρια που παρέχουν επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λευκού Οίκου. …

Το Σώμα Μηχανικών Στρατού ολοκλήρωσε το υπόγειο συγκρότημα Site B το 1958-1959.

Το συνολικό κόστος κατασκευής, προσαρμοσμένο για τον πληθωρισμό, υπολογίζεται σε περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Οι οροφές των σηράγγων στηρίζονται από περίπου 21.000 σιδερένια μπουλόνια που έχουν μπει στο βράχο σε βάθος 2,5 έως 3 μέτρων.

Η είσοδος προστατεύεται από πύλες γκιλοτίνας και μια αντιεκρηκτική (blast) πόρτα ύψους 3 μέτρων και πλάτους 6 μέτρων, βάρους 34 τόνων, πάχους 1,5 μέτρου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες χρειάζεται 10 έως 15 λεπτά για να ανοίξει ή να κλείσει.

Το υπόγειο καταφύγιο περιλαμβάνει νοσοκομείο,  κρεματόριο,  χώρους τραπεζαρίας και αναψυχής, κοιτώνες, δεξαμενές αποθήκευσης πόσιμου και ψυκτικού νερού, μια μονάδα παραγωγής ενέργειας έκτακτης ανάγκης και ένα στούντιο ραδιοφώνου και τηλεόρασης που αποτελεί μέρος του συστήματος εκπομπής έκτακτης ανάγκης.

Σε μια σειρά από πλευρικές σήραγγες, υπάρχουν συνολικά 20 κτίρια γραφείων περίπου τριών ορόφων.

Η ανατολική σήραγγα (East Tunnel) περιλαμβάνει  ένα συγκρότημα υπολογιστών για τη διαχείριση της προσομοίωσης ατυχήματος και των λειτουργιών  έκτακτης ανάγκης μέσω του CIAS (Contingency Impact Analysis System) και του RIMS (Resource Interruption Monitoring System).

[ CIAS -Contingency Impact Analysis System- ( Σύστημα Ανάλυσης Επιπτώσεων Έκτακτης Ανάγκης ) και του RIMS -Resource Interruption Monitoring System- ( Σύστημα Παρακολούθησης Διακοπής Πόρων )].

Την 1η Δεκεμβρίου 1974, ένα  αεροσκάφος TWA Boeing 727 συνετρίβη σε ένα ομιχλώδες βουνό, σκοτώνοντας και τους 92 επιβαίνοντες. Δημοσιογράφοι που κάλυπταν το σημείο της συντριβής παρατήρησαν μια περιφραγμένη κυβερνητική κτιριακή εγκατάσταση των ΗΠΑ κοντά. Λίγες μέρες αργότερα, η Washington Post ανέφερε ότι η εγκατάσταση ήταν γνωστή ως Mount Weather, αν και η Washington Post επικαλέστηκε έναν αξιωματούχο του Υπουργείου Άμυνας που είπε ότι «δεν του επετράπη να σχολιάσει για ποιο σκοπό χρησιμοποιήθηκε το Mount Weather… ή για πόσο καιρό “χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή.”

Σύμφωνα με τις ακροάσεις της Υποεπιτροπής της Γερουσίας για τα Συνταγματικά Δικαιώματα το 1975, το Κογκρέσο είχε ελάχιστη έως καθόλου γνώση ή έλεγχο του Mount Weather — δημοσιονομικό ή άλλο. Ο απόστρατος στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Leslie W. Bray είπε στην κατάθεσή του ενώπιον της υποεπιτροπής, “Δεν είμαι ελεύθερος να περιγράψω ακριβώς τον ρόλο, την αποστολή και τις δυνατότητες που έχουμε στο Mount Weather ή σε οποιαδήποτε άλλη ακριβή τοποθεσία.”

Ο στρατηγός Bray υπέβαλε σε μια υποεπιτροπή της Γερουσίας έναν κατάλογο με τις κατηγορίες αρχείων που τηρούνται στο Mount Weather: στρατός, κυβέρνηση, επικοινωνίες, μεταφορές, ενέργεια, γεωργία, μεταποίηση, χονδρικές και λιανικές υπηρεσίες, εργασία, χρηματοδότηση, ιατρική, εκπαίδευση, υγιεινή, πληθυσμός, στέγαση . και αποθέματα. …μετοχές. …

Αυτό εγείρει ένα άλλο ανησυχητικό ερώτημα σχετικά με την αποστολή του Mount Weather. Δεκάδες εκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί τα τελευταία 53 χρόνια για τη συντήρηση και την αναβάθμιση (εκσυγχρονισμό) του συγκροτήματος για την προστασία πολλών εκατοντάδων ορισμένων αξιωματούχων σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης.

Την ίδια περίοδο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ μείωσε δραστικά την εστίασή της στην προετοιμασία των απλών πολιτών για πόλεμο και τώρα ξοδεύει λιγότερο από 50 σεντς κατά κεφαλήν για την πολιτική άμυνα κάθε χρόνο.

Σε ένα φυλλάδιο του 1989 με τίτλο “Are You Ready?”

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης FEMA, κάλεσε τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν «έπιπλα, βιβλία και άλλα αντικείμενα που συνήθως βρίσκονται στο σπίτι για την κατασκευή αυτοσχέδιων καταφυγίων. Υπέροχα, η ελίτ κρύβεται σε υπόγειες τρύπες υψηλής τεχνολογίας, και εμείς χτίζουμε ένα σπίτι από βιβλία για να επιζήσουμε από την καταστροφή- ακούγεται  σαν σχέδιο. …

πηγή 22-3-22

https://www.pravda-tv.com/2022/03/dumbs-spezialkraefte-stuermen-festung-des-tiefen-staates/

==============

υπόγεια καταφύγια D.U.M.B.s, ο μυστικός κόσμος του Mount Weather
Το μυστικό καταφύγιο Mount Weather, όπου οι κυβερνητικοί ηγέτες των ΗΠΑ θα καταφύγουν σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης. Αναφορές για υπόγεια εγκατάσταση υψηλής ασφάλειας, με υπέργεια κάλυψη 564 στρεμμάτων κατά μήκος των συνόρων της κομητείας Loudoun-Clarke στη Βιρτζίνια

 

Πηγή

Προβολές : 589


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.