ΕΚΤΑΚΤΟ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ- Διπλωματική κρίση Ουάσιγκτον-Μόσχας: Η Ρωσία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στις ΗΠΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ- Διπλωματική κρίση Ουάσιγκτον-Μόσχας: Η Ρωσία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στις ΗΠΑ

17 Μαρτίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:436
Μοίρασέ το

Μετά τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς  Μπάιντεν σε Πούτιν

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως πιστεύει ότι ο ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι «ένας φονιάς» και προειδοποίησε πως «θα υποστεί τις συνέπειες», σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

 

 

 

Όταν στο τιμόνι της “υπερδύναμης” των ΗΠΑ, βρίσκεται ένας “άνθρωπος” με άνοια, που ελέγχεται πλήρως από μια σα#ανίστρια όπως η Κάμιλα Χάρρις και το Βαθύ Κράτος των σιωνιστών, όχι η παγκόσμια ειρήνη κρέμεται από μια κλωστή, αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σε κίνδυνο η παγκόσμια ειρήνη – Οι «Δημοκρατικοί» ψάχνονται για νέους πολέμους

Ο πρεσβευτής  της Ρωσίας στις ΗΠΑ, Ανατόλι Αντόνοφ, ανακλήθηκε για διαβουλεύσεις, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σήμερα Τετάρτη.

Όπως μεταδίδει το tass.com, η δήλωση αναφέρει ότι «ο Πρεσβευτής της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον Ανατόλι Αντόνοφ προσκλήθηκε στη Μόσχα για διαβουλεύσεις για το πώς θα λειτουργήσει όσον αφορά στις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Η ανάκληση του πρέσβη έρχεται σε συνέχεια των προσβλητικών για τον Πούτιν χαρακτηρισμών από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν ο οποίος τον αποκάλεσε «δολοφόνο χωρίς ψυχή».

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως πιστεύει ότι ο ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι «ένας φονιάς» και προειδοποίησε πως «θα υποστεί τις συνέπειες», σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο αν εκτιμά ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας «είναι ένας φονιάς», ο Τζο Μπάιντεν απάντησε καταφατικά: «Ναι το πιστεύω. Είναι ένας δολοφόνος χωρίς ψυχή».

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα αντιμετωπίσει συνέπειες επειδή ηγήθηκε προσπαθειών με στόχο να στρέψει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020 υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ και πως αυτές οι συνέπειες θα έρθουν σύντομα.

«Θα πληρώσει ένα τίμημα», δήλωσε ο Μπάιντεν στο ABC News. Ερωτηθείς ποιο μπορεί να είναι αυτό το τίμημα, απάντησε «θα δείτε σύντομα».

 

Πηγή

Προβολές : 436


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα