ΕΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!! – ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ! – ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, EΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

ΕΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!! – ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ! – ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, EΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

16 Οκτωβρίου, 2020 36 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,706
Μοίρασέ το

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΗΠΑ

 

Αυτά δεν θα τα ακούσετε από κανένα συστημικό διεθνές κανάλι, πολύ περισσότερο από τα δικά μας χρηματιζούμενα κανάλια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

https://www.youtube.com/watch?v=vEKciSEVcvQ&feature=youtu.be 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,706


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα