Ελεύθερη η μητέρα που δεν ήθελε να υποβληθεί σε self test το παιδί της – Της τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο  (βίντεο)

Ελεύθερη η μητέρα που δεν ήθελε να υποβληθεί σε self test το παιδί της – Της τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο (βίντεο)

16 Απριλίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:683
Μοίρασέ το

Ο δικηγόρος της, Φώτης Μπαμπάνης, έκανε λόγο για παράνομη κράτηση.

Όχι μόνον ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ, αλλά και ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;

Άλλωστε, υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις και περί των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΕΣΤ, όπως και για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Ο εισαγγελέας, να κάτσει να διαβάσει τα χιλιάδες αποδεικτικά στοιχεία, και να λάβει υπόψη του, πως… καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια, που λέει και η λαϊκή ρήση.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ… Ή ΣΤΟΝ ΛΑΟ, Ή ΣΤΟΝ… ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΡΙΤΗ.

ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Οι δίκες του Φουρθιώτη, κρατιούνται για χρόνια στα συρτάρια, όπως και οι δίκες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ… της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ, ΤΙΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ… ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ.

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ…

Ελεύθερη αφέθηκε η μητέρα που αρνήθηκε το παιδί της να υποβληθεί σε self test, καθώς το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.

Μετά το τέλος της διαδικασίας υποστηρικτές της που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο, έψαλαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και τον Εθνικό Ύμνο.

Η 49χρονη δεν έκανε δηλώσεις, ενώ ο δικηγόρος της ανέφερε «η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 27 Απριλίου του τρέχοντος έτους, έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης, ώστε να προσέλθει ο ένας και μοναδικός μάρτυρας της δικογραφίας, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατηγορία και οι πράξεις που αποδίδονται στον εντολέα μου», όπως γράφει το thesstoday.gr.

Η 49χρονη μητέρα συνελήφθη χθες με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων αναφορικά με τα τεστ κατά του κορωνοϊού.

Ο δικηγόρος της, Φώτης Μπαμπάνης, έκανε λόγο για παράνομη κράτηση.

«Είναι εντολέας μου, συναγωνίστρια και συμπολεμίστρια» είπε και πρόσθεσε:

«Από τη μελέτη της δικογραφίας προκύπτουν τα κάτωθι: Για ένα αδίκημα που είναι απλό πλημμέλημα διατάχθηκε, και δεν θέλω να το σχολιάσω αλλά το αφήνω στην κρίση του ελληνικού λαού, η παραμονή της πελάτισσάς μου στα πλαίσια του αυτοφώρου. Δηλαδή κρατείται μέχρι αύριο το πρωί για ένα τέτοιο αδίκημα στα πλαίσια, το τονίζω, προκαταρκτικής εξέτασης. Πραγματικά είναι αξιοπερίεργο, καθώς αν επρόκειτο για μια πράξη κακουργηματική, ήταν αντιληπτή η όποια κράτηση αν αποφασίζετο. Για ένα τέτοιο πλημμέλημα και ένα τέτοιο πλαίσιο ποινής αρνούμαι να το σχολιάσω γιατί με ξεπερνάει πραγματικά».

Η ίδια, σε δηλώσεις της σχετικά με τη μήνυση που υπέβαλε στη διοίκηση του σχολείου γιατί δεν επιτρέπεται στο παιδί της να κάνει μάθημα εάν δεν κάνει self test, ανέφερε πως είναι αναξιόπιστα.

«Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα self tests αντικρούονται με τα ιατρικά κέντρα», είχε υποστηρίξει, συμπληρώνοντας πως «δεν ξέρουμε τι ουσίες έχουν μέσα τα self tests ούτε πώς μπορούν να λειτουργήσουν στον οργανισμό κάθε παιδιού».

 

πηγή

Προβολές : 683


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα