ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΑ “ΚΑΓΚΕΛΑ”!  ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΑ “ΚΑΓΚΕΛΑ”!  ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!

3 Οκτωβρίου, 2020 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:938
Μοίρασέ το
ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΑ “ΚΑΓΚΕΛΑ”!  ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου: “Ο Μητσοτάκης πρέπει να πέσει πριν καθίσει σε τούρκικο τραπέζι με αυτήν την ατζέντα.
Τι τον κοιτάτε ακόμα εκεί στη ΝΔ;

Τσίπα ελληνική δεν έμεινε καθόλου στο πρόσωπο σας;

Ανταρσίες ξέρετε να κάνετε μόνο για τη βουλευτική σας τσεπούλα;

Αν δεν τον ρίξετε πριν καθίσει σε τέτοιο τραπέζι δεν έχετε κανένα μέλλον εδώ, να πάτε σε άλλη χώρα να βάλετε υποψηφιότητα για βουλευτές.” 

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΑ “ΚΑΓΚΕΛΑ”!  ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!
 
 
“Όποιος πιστεύει ότι υπάρχει άλλο πιο πολυτιμότερο αγαθό απ’ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, αυτός, είναι άξιος για την πιο μεγάλη περιφρόνηση”
ΑΝΤΙΓΟΝΗ  – ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ”
 
Τούτη την οργή της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου, την νοιώθω βαθιά ως το μεδούλι της ψυχής μου.
Και την νοιώθει κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ.
 
Γιατί ο Έλληνας, ποτέ δεν υποτάχθηκε… ποτέ δεν γονάτισε… ποτέ δεν παραδόθηκε αμαχητί…
 
Η ζωή μας, η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας,  η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, δεν είναι για διαπραγμάτευση.
Είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
 
Γιατί η ΕΛΛΑΔΑ, ποτέ δεν ήταν ύλη…
ΕΛΛΑΔΑ σημαίνει το αιώνιο, το αδέσμευτο πνεύμα που ούτε υποτάσσεται, ούτε αποθνήσκει…
 
ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.
 
Από εμάς θα εξαρτηθεί αν θα ζήσουμε στον Παράδεισο, ή στην Κόλαση που μας ετοιμάζουν οι ξενόφερτοι κυβερνώντες.
 
Ένα μάτσο ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, που μας κλέβουν τα όνειρα, τις ελπίδες, τις ζωές μας, δεκαετίες τώρα.
 
ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΡΕ.
 
Ελάτε ΕΛΛΗΝΕΣ… ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ…
 
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ … ΓΕΜΙΖΕΤΕ…
 
 
 
 
 
Δόθηκε επισήμως από την τουρκική προεδρία, η ατζέντα “διαλόγου” του Μητσοτάκη με τους Τούρκους: «Θα συνομιλήσουμε με την Ελλάδα για υφαλοκρηπίδα, ελληνικά νησιά, εναέριο χώρο και θαλάσσια σύνορα»!
Ο Μητσοτάκης πρέπει να πέσει πριν καθίσει σε τούρκικο τραπέζι με αυτήν την ατζέντα.
Τι τον κοιτάτε ακόμα εκεί στη ΝΔ; Τσίπα ελληνική δεν έμεινε καθόλου στο πρόσωπο σας; Ανταρσίες ξέρετε να κάνετε μόνο για τη βουλευτική σας τσεπούλα; Αν δεν τον ρίξετε πριν καθίσει σε τέτοιο τραπέζι δεν έχετε κανένα μέλλον εδώ, να πάτε σε άλλη χώρα να βάλετε υποψηφιότητα για βουλευτές. 

Τα μάθατε τα νέα φαντάζομαι “κύριοι” “Μητσοτάκειοι” βουλευτές, το αίτημα για αποστρατικοποίηση των ανατολικών συνόρων της πατρίδος μας άρχισε να εκτελείται πριν μπει καν στο Προκρούστειο για την Ελλάδα τούρκικο παζάρι, δήθεν διάλογο. 

Αποσύρουν τις μοίρες πυροβολικού που ήσαν εγκατεστημένες έως σήμερα στο Ανατολικό Αιγαίο. Καταργούν την 7η  Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού “Σαραντάπορος” που έδρευε ως τώρα στον Προβατώνα του Ν. Έβρου.
 
Με ληστές που επιχειρούν “να  κόψουν τα πόδια” της Ελλάδος πώς γίνεται και κάνει διάλογο ο αρχηγός σας; Και για να  ικανοποιήσει τον Προκρούστη, της τα κόβει ο ίδιος! Πρωτάκουστο και πρωτοφανές στην Ιστορία τούτης της πολύπαθης χώρας.
 
Έχουν παλιώσει τα οπλικά συστήματα στα νησιά μας είπε ο “κύριος” Παναγιωτόπουλος, λες  και απευθύνεται  σε κρετίνους. 
Παλιά-ξεπαλιά, άφησε τα στη θέση τους  Παναγιωτόπουλε,  μέχρι να τα αντικαταστήσεις με σύγχρονα. Έτσι θα έπραττε κάποιος ΥΠΕΘΑ και κάποια κυβέρνηση που θα υπηρετούσε τον ελληνικό λαό και όχι τη Μέρκελ και Τούρκους.
 
 
Η ίδια η ατζέντα αυτή και η βαθμιαία, δήθεν μερική αποστρατικοποίηση  των ανατολικών συνόρων της Ελλάδος (και ως γνωστόν  μερική  αποστρατικοποίηση δεν υπάρχει, είναι ψέμα και πρόσχημα) στοιχειοθετεί κατηγορητήριο ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. Κάτι χειρότερο, μια ζωή θα φοβόσαστε τις “αδέσποτες”. Γιατί υπάρχουν και Έλληνες που δεν μπορούν να αντέξουν  ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

Και δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσει ο Μητσοτάκης στον διάλογο, ΑΝ φτάσει να γίνει. Δεν είναι τόσο ανόητοι οι πάτρωνες του. Το ότι έθεσε υπό συζήτηση έδαφος και κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος είναι προς το παρόν υπεραρκετό για τους  εντολείς του.  Στη συνέχεια αυτή η ατζέντα, ή κάποια δήθεν ελαφρύτερη που προέκυψε από  “επιτυχημένο διάλογο”, θα πάει στη ΧΑΓΗ  και….ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!

 
Μετά από την επίσημη ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας περί της ατζέντας του “διαλόγου”, αν δεν πράξει κάτι άμεσα η Ν.Δ. …
Και αν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ μέχρις όλους τους αξιωματικούς (κυρίως αυτούς), που έχουν ορκιστεί να υπεραμύνονται του πατρίου εδάφους,  δεν αντιτάξουν ένα μεγάλο και τρανταχτό “ΟΧΙ” σε αυτούς που πρέπει,
εφόσον είναι πλέον ολοφάνερο ότι  το “ΟΧΙ” πρέπει να το πουν σε αυτούς που  “εκ των έσω” φαίνονται διατεθειμένοι να παραδώσουν σε ΕΧΘΡΟΥΣ έδαφος της Πατρίδας μας για προσωπικές φιλοδοξίες ή χρήμα ή ομοιότροπη ιδεολογία, Εωσφορική/Παγκοσμιοιποιητική,  στις κλίκες της οποίας έχουν ενταχθεί…
 
τότε…
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΑ “ΚΑΓΚΕΛΑ”! 
ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!
ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ;
 
Υ.Γ.  Ύστερα από την τόση υποστήριξη της “γερμανικής Ε.Ε.” προς την Ελλάδα, σε σημείο να μας διαλύουν κυριολεκτικά, ποιος άραγε πιστεύει ακόμα ότι πρέπει να παραμένουμε ακόμα μέσα σε αυτήν την Εωσφορική σφηκοφωλιά;

Και ποιος άραγε ελπίζει ακόμα ότι μέσα από αυτήν την Κοινοβουλευτική “Δημοκρατία” μπορεί ποτέ να υπάρξει Ελευθερία, Αξιοπρέπεια και Ζωή για τους Έλληνες;
 
Μας διαλύουν, (να μην “ανησυχούμε” μας έλεγε ο Δένδιας για το τουρκολυβικό μνημόνιο που σήμερα έγινε επίσημα αποδεκτό από τον ΟΗΕ!), μας γενοκτονούν και το λουρί  τρέχει στο σβέρκο μας, το έχετε καταλάβει;
 
 
Τουλάχιστον όσοι είστε ΕΛΛΗΝΕΣ;
 
 
Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

 

 

Προβολές : 938


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα