ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ «ΘΗΡΙΟΥ»

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ «ΘΗΡΙΟΥ»

Οκτώβριος 16, 2020 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 1,346 προβολές ( Μέτρηση έως 10:23:37 )
 
Η ομιλία του Γιώργου Παύλου υπήρξε κορυφαία ελληνική στιγμή του Αντιλόγου που αναπτύσσεται παγκοσμίως ενάντια στη λαίλαπα που εξαπέλυσε φέτος η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να σαρώσει τις κατακτήσεις 2500 χρόνων Ανθρωποκεντρικού Πολιτισμού.

 
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ «ΘΗΡΙΟΥ»
 
Την αλήθεια όσο και να την κρύβουν τα ερπετά, αυτή πάντα θα ξεπετιέται και θα είναι αμείλικτη…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
Καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα των επιστημονικών, πολιτικών, φιλοσοφικών και μεταφυσικών ζητημάτων που εγείρει το Πλανητικό Πραξικόπημα της τεχνητής «πανδημίας» και το μέλλον που επιφυλάσσει για την Ανθρωπότητα, η ομιλία του Γιώργου Παύλου υπήρξε κορυφαία ελληνική στιγμή του Αντιλόγου που αναπτύσσεται παγκοσμίως ενάντια στη λαίλαπα που εξαπέλυσε φέτος η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να σαρώσει τις κατακτήσεις 2500 χρόνων Ανθρωποκεντρικού Πολιτισμού.
 
Αξίζει να ακουστεί, διαβαστεί και συζητηθεί από κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται και συμπάσχει για το μέλλον των σημερινών παιδιών και των επόμενων γενεών καθώς διακυβεύεται η ίδια η οντολογική υπόσταση της Ανθρωπιάς τους.
 
 

 
 

 

 

Πηγή

(Visited 1,345 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.