Εμβόλιο COVID-19 Αποκάλυψη «ΒΟΜΒΑ»: ΘΑΝΑΤΟΣ + 21 Σοβαρές καταστάσεις Υγείας ως Πιθανές Ανεπιθύμητες Παρενέργειες

Εμβόλιο COVID-19 Αποκάλυψη «ΒΟΜΒΑ»: ΘΑΝΑΤΟΣ + 21 Σοβαρές καταστάσεις Υγείας ως Πιθανές Ανεπιθύμητες Παρενέργειες

7 Δεκεμβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:620
Μοίρασέ το

Τα έγγραφα της FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) αποκαλύπτουν

Ήρθε η ώρα ΤΩΡΑ να υπερασπιστείτε τα βασικά σας δικαιώματα για την ανθρώπινη υγεία και να ζητήσετε από τους νομοθέτες και τους εκλεγμένους αξιωματούχους σας ότι το COVID-19 (και όλα τα εμβόλια) είναι εθελοντικά και όχι υποχρεωτικά.

Άρα όλοι εμείς που αντιδρούμε και ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ, δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ.

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ… 

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η… ΜΑΡΗ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΛΕΜΟΝΙΑ, ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΩΝ…

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ, Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, Ο ΣΥΨΑΣ, Η ΠΑΓΩΝΑ, Ο ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ, Η ΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ…

ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΜΕ … ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΡΙΓΓΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Η μετάφραση, δεν είναι καλή, αλλά νόημα βγαίνει…

Η συνομιλία και τα καθιερωμένα πολύπλευρα το FDA γνωρίζει τα τακτικά σχόλια COVID-19 που έσπευσαν στην αγορά τους να ζηλέω μια φορά φάσμα απειλητικά για τη διαφορετική εφαρμογή, το περιεχόμενο του θανάτου.

Εκτός αν το κοινό αναλύει για τα διαθέματα, και δεν του δοθεί η επιλογή, η εκτεταμένη εξαναγκαστική διάθεση και ως «διαλής και αποτελεσματική» και «δικαία» παραβιάζει την ιατρική ηθική αρχή της εφαρμογής της συγκατάθεσης εφαρμογής.

Δράστε το άνοιγμα του Stand for Health Freedom για να υπερασπιστούν τα  μετρα! 

Μια συνδρομή της συμβουλευτικής διαπισής της Διοίκησης Τροχιάς και Φαρμάκων των χρηστών με τα στοιχεία « Εμβόλια και συναφή βιολογικά στοιχεία » διάβα στην ιστοσελίδα στις 22 Οκτωβρίου 2020, τα περιεχόμενα στην άλλη 27 απόαν από τον Steve Anderson, PhD, Διευθυντή MPP, Γραφείο Βιοστατιστικής & Επιδημιογραφία, Κέντρο για Βιολογική διαδικασία και διαδικασία (CBER).

Η πρόσβαση άνεια 16 της διαθεσής του περιελάμβανε στην «ΣΧΕΔΙΑ εφημερεύσεις που απαιτούνται με τα ερωτήματα που αναφέραμε κάθε φορά με κάθε φορά που εμφανίζομαι με τα διάφορα στοιχεία COVID-19 που παρουσιάζουν κάθε φορά στην εφαρμογή του FDA, την προσθήκη της ο  θάνατος, την άλλη και τις 21 εικόνες που παρουσιάζονται. από τις ίδιες είναι απειλητικές για τη διάσταση)), διάσεια ανεπιθύμητα τοποθετήσεις των εμβολίων COVID-19. 

Στοιχεία βίντεο, ο Steve Anderson συζητά στην άλλη, στους σχεδιαστές προωθήσει στην έκθεσηάνεια 16: 

 

 

Οι επιδιορθώσεις της προσεκτικά της διάσης είναι ιδιαίτερα προσεχητικές.

Το προσωπικό της FDA γνωρίζει σαφώς ταδιαλύματα θανατηφόρες διανέργειες των εμβολίων COVID-19 και ετοιμάζονται εκτύπωση προτύπων που επιθυμούν να κάνω κάτι διαφορετικό στην εφαρμογή της «επιβίωσης μετά την εφαρμογήκετινγκ».

Εφαρμογή ηلم παραβίασηڻ στην αρχή της προαρρύθμισης, η χρήση που να αποδείχνω τα διάφορα ιατρικά εργαλεία πριν από την κυκλοφορία στην αγορά.

Ψάχνει να γνωστοποιήσω το ερώτημα που πρέπει να κάνω βλάβη, και τις εφαρμογές θάνατο, εκ των προτέρων, και να κάνω τίποτα να κάνω τίποτα για να κάνω τίποτα που θέλεις να κάνεις τίποτα, να κάνεις ερωτήσεις, να κάνεις διάφορες παραθέσεις για ιατρικές δεοντολογικές αρχές που εμφανίστηκαν στην εφαρμογή της γυναίκας της Νυρεμβέργης. να αποφευχθεί παραβιάσεις των ανθρωπίνων χρήση 

Ήρθε η ώρα ΤΩΡΑ να υπερασπιστείτε τα βασικά σας δικαιώματα για την ανθρώπινη υγεία και να ζητήσετε από τους νομοθέτες και τους εκλεγμένους αξιωματούχους σας ότι το COVID-19 (και όλα τα εμβόλια) είναι εθελοντικά και όχι υποχρεωτικά.

Ελάτε μαζί μας αναλαμβάνοντας δράση στην πλατφόρμα ψηφιακής υποστήριξης του Stand For Health Freedom. 

ΠΡΑΞΤΕ ΤΩΡΑ: Πείτε στον κυβερνήτη και στους τοπικούς νομοθέτες ότι τα εμβόλια COVID-19 πρέπει να είναι εθελοντικά!

 

Πηγή πρωτότυπου κειμένου

Προβολές : 620


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα