Εμβόλιο Johnson & Johnson: Παραδέχονται ότι σκοτώνει αλλά το κυκλοφορούν γιατί «σώζει περισσότερους από όσους σκοτώνει»!

Εμβόλιο Johnson & Johnson: Παραδέχονται ότι σκοτώνει αλλά το κυκλοφορούν γιατί «σώζει περισσότερους από όσους σκοτώνει»!

6 Μαΐου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:630
Μοίρασέ το

Η Ελλάδα ξεκίνησε χθες να εμβολιάζει με το σκεύασμα της Johnson & Johnson

– Οι παρενέργειες των τριών εμβολίων που καταγράφηκαν στην Ελλάδα

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,  ΕΝ ΨΥΧΡΩ!

Άντε να αραιώνουμε… από τα πειραματόζωα, που ποτέ δεν ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1.  Ακόμα κι αν πιστέψουμε τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΓΙΑΤΡΟΥΣ” ΜΕΝΓΚΕΛΕ, πως οι παρενέργειες και ο θάνατοι είναι λιγότεροι, από το… “ευεργέτημα” του μπόλιου, ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙΟ, Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;;;

ΚΑΝΕΙΣ!

 

Υ.Γ.2. Οι κ.κ. Βερνίκος και Φιλίππου, δεν μας λένε πόσα παίρνουν από τις ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, για να προωθούν ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;;;

 

Στην παραδοχή πως υπάρχουν παρενέργειες από το εμβόλιο της Johnson & Johnson, με το οποίο ξεκίνησε από χθες η Ελλάδα να εμβολιάζει τους πολίτες, αλλά πως αυτές είναι λιγότερες από τα οφέλη προχώρησε ο επικεφαλής της θεραπευτικής ομάδας εμβολίων της Janssen για την περιοχή Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, Γιώργος Βερνίκος. 

Όπως είπε ο ίδιος το ισοζύγιο οφέλους/κινδύνου για το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson κατά της COVID-19 που εγκρίθηκε σε Ευρώπη και ΗΠΑ και άρχισε από χθες να χορηγείται και στην Ελλάδα είναι θετικό. 

Δηλαδή παραδέχεται πως υπάρχουν κίνδυνοι, όμως σύμφωνα με αυτόν οι πολίτες που «σώζονται» από το εμβόλιο είναι περισσότεροι και έτσι προχωρούν στην κυκλοφορία του. 

Να σημειώσουμε εδώ ότι αυτές οι δηλώσεις έρχονται την ώρα που μία 44χρονη γυναίκα στην Ελλάδα, κατέληξε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία από μελέτη στις ΗΠΑ σε πραγματικές συνθήκες εμβολιασμού, η αποτελεσματικότητα του αγγίζει το 76,7% μόλις 14 ημέρες μετά την εφάπαξ χορήγηση της δόσης, ενώ βάσει στοιχείων από μελέτη φάσης ΙΙΙ το εμβόλιο παρέχει προστασία 100% έναντι της νοσηλείας εξαιτίας Covid-19.

Τα παραπάνω επισημάνθηκαν στη διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Το μονοδοσικό εμβόλιο Covid-19 της Janssen (Johnson & Johnson)», που διοργάνωσε χθες ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Γιώργο Βερνίκο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Cambridge και επικεφαλής της θεραπευτικής ομάδας εμβολίων της Janssen για την περιοχή Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας.

Όπως εξήγησε ο κ. Βερνίκος, το εμβόλιο Johnson & Johnson έχει ιικό φορέα ανθρώπινο αδενοϊό τύπου 26, η χορήγησή του συστήνεται σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για τη δυνατότητα διενέργειάς του στα παιδιά και για το σκοπό αυτό είναι σε εξέλιξη σχετικές μελέτες.

Σύμφωνα με πολυκεντρική μελέτη που έγινε σε ΗΠΑ, Νότια Αφρική και Βραζιλία, η αποτελεσματικότητά του έναντι της μέτριας/σοβαρής νόσησης εκτιμάται ότι είναι της τάξεως του 66% ύστερα από 28 ημέρες από τον εμβολιασμό και για την σοβαρή/κρίσιμη νόσηση φτάνει και το 85,4%.

 

Παρενέργειες του εμβολίου της Johnson & Johnson

 

Αναφορικά με τις παρενέργειες του εμβολίου ο κ . Βερνίκος σημείωσε ότι η πιο συχνή είναι ο πόνος στο σημείο της ένεσης με ποσοστό 48,6%, η κεφαλαλγία με 38,9%, η κόπωση με 38,2%, η μυαλγία με 33,2% και η ναυτία με 14,29%.

Συνοπτικά οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανίζονται εντός 1-2 ημερών μετά τον εμβολιασμό και είναι ήπιες έως μέτριες σε σοβαρότητα και μικρής διάρκειας 1-2 ημερών.

Επιπλέον έχουν αναφερθεί περιστατικά αναφυλαξίας και για το λόγο αυτό πρέπει να υπάρχει πάντοτε άμεση διαθέσιμη κατάλληλη ιατρική αντιμετώπιση και παρακολούθηση για τουλάχιστον 15 λεπτά μετά τον εμβολιασμό.

Επίσης έχουν αναφερθεί σοβαρές και πολύ σπάνιες- κάτω από 1 προς 10.000-περιπτώσεις θρόμβωσης σε συνδυασμό με θρομβοπενία.

Όπως ανέφερε ο κ. Βερνίκος, η συχνότητα αυτής της πολύ σπάνιας ανεπιθύμητης ενέργειας είναι 0,5 ανά 100.000 γενικού πληθυσμού που δεν έχει εμβολιαστεί, 4,5-20 ανά 100.000 πληθυσμού που νόσησε από COVID-19, 10-12 ανά 100.000 σε έγκυες γυναίκες, 2,7-40 ανά 100.000 που λαμβάνουν αντισυλληπτική θεραπεία από το στόμα και 0,09 ανά 100.000 για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο Johnson & Johnson.

«Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα οι μοναδικοί παράγοντες κινδύνου που φαίνεται να ξεχωρίζουν στις περιπτώσεις αυτές είναι το φύλο και η ηλικία.

Τα περιστατικά που καταγράφηκαν, προέκυψαν εντός των πρώτων τριών εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό και κυρίως σε γυναίκες ηλικίας κάτω των 60 ετών», τόνισε ο κ. Βερνίκος και συμπλήρωσε ότι «οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση για τον εντοπισμό τέτοιων συμπτωμάτων. Επίσης οι εμβολιασθέντες πρέπει να αναζητούν άμεσα ιατρική βοήθεια αν εμφανίσουν συμπτώματα όπως δύσπνοια, θωρακικό άλγος, οίδημα κάτω άκρων ή εμμένον κοιλιακό άλγος μετά τον εμβολιασμό».

 

Εγκυμοσύνη και εμβόλιο

 

Αναφορικά με την κύηση και τη γονιμότητα, υπάρχει περιορισμένη εμπειρία ανέφερε ο κ Βερνίκος σημειώνοντας ότι μελέτες σε ζώα δεν κατέδειξαν άμεση ή έμμεση τοξικότητα σε σχέση με εγκυμοσύνη, εμβρυακή ανάπτυξη ή μεταγεννητική ανάπτυξη.

Σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο χορήγησης του εμβολίου κατά την εγκυμοσύνη θα πρέπει να εξετάζεται μόνο όταν τα πιθανά οφέλη υπερτερούν των δυνητικών κινδύνων τόσο για τη μητέρα όσο και για το έμβρυο, ακολουθώντας πάντοτε τις επίσημες συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Για τον θηλασμό ακόμη δεν είναι γνωστό αν εκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα, ενώ όσον αφορά τη γονιμότητα, μελέτες σε ζώα δεν κατέδειξαν άμεση ή έμμεση τοξικότητα στην αναπαραγωγική ικανότητα.

 

«Ύποπτες» 557 περιπτώσεις στην Ελλάδα 

Σημαντικά στοιχεία για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειες των τριών εμβολίων που έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας, δηλαδή των εμβολίων Pfizer, Moderna και AstraZeneca, έδωσε ο επίκουρος καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Δημήτρης Φιλίππου.

Κατά τη διάρκεια επιστημονικής εκδήλωσης του ΕΚΠΑ, ο κ. Φιλίππου δήλωσε επιφυλακτικός σχετικά με τα στοιχεία που προέρχονται από διάφορες χώρες και δείχνουν μειωμένη αποτελεσματικότητα κάποιων εμβολίων.

«Τηρώ στάση αναμονής, περιμένοντας περισσότερα στοιχεία» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εάν καταφέρουμε να εμβολιάσουμε το σύνολο του πληθυσμού, τότε ακόμα και με μικρή αποτελεσματικότητα (των εμβολίων) στις μεταλλάξεις, θεωρούμε ότι θα έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και θα μπορέσει να ελεγχθεί πραγματικά αυτό το τεράστιο παγκόσμιο πρόβλημα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τους στόχους της Ελλάδας σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ο κ. Φιλίππου ανέφερε ότι προσδοκούμε με 28.000.000 δόσεις, που έχουμε εξασφαλίσει ως χώρα, να εμβολιάσουμε 16.000.000 πολίτες. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι μπορεί να ξενίζει ο αριθμός, ο οποίος υπερβαίνει τον πληθυσμό της Ελλάδας, όμως «όταν θα φτάσουμε να εμβολιάζουμε τους τελευταίους πολίτες, θα χρειαστεί να ξαναεμβολιάσουμε τους πρώτους», τους πολίτες δηλαδή που είχαν εμβολιαστεί τον Ιανουάριο.

 

Αναφορές

 

Για τις περιπτώσεις σοβαρών, ανεπιθύμητων ενεργειών που δηλώθηκαν μέσω της διαδικασίας συμπλήρωσης της «κίτρινης κάρτας» στον ΕΟΦ και από τα τρία εμβόλια που έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα, ο πρόεδρος του οργανισμού έδωσε τα εξής στοιχεία:

Εως τις 5/4, και σε σύνολο 1.800.000 δόσεων εμβολίων, έγιναν 1.913 αναφορές στον ΕΟΦ μέσω «κίτρινης κάρτας».

Από αυτές, ως «σοβαρές» χαρακτηρίστηκαν οι 557 περιπτώσεις και διερευνήθηκαν πλήρως μέχρι σήμερα οι 400. Αυτές οι 400 περιπτώσεις δηλώθηκαν και στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα παρενεργειών από τα εμβόλια κατά του Covid-19.

Αναλυτικά, για το ποια εμβόλια αφορούν:

■ 65 το εμβόλιο της Οξφόρδης / Astra Zeneca (0,02%)
■ 334 το εμβόλιο της Pfizer (0,02%)
■ 1 το εμβόλιο της Moderna (0,008%)

O κ. Φιλίππου διευκρίνισε ότι τα παραπάνω ποσοστά προκύπτουν αναλογικά με τις χορηγούμενες μέχρι εκείνη την περίοδο δόσεις, καθώς το εμβόλιο της Pfizer είχε χορηγηθεί σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού.

«Μιλάμε για εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών. Βέβαια, υπάρχει και ένας θάνατος, ο οποίος οφείλεται σε αρτηριακή θρόμβωση και θρομβοπενία από το εμβόλιο της AstraZeneca, σε γυναίκα άνω των 60 ετών, με υποκείμενα νοσήματα» πρόσθεσε.

Στις λιγότερο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες των τριών εμβολίων περιλαμβάνονται οι μυαλγίες, οι αρθραλγίες, ο πόνος στο σημείο της ένεσης, η ήπια πυρετική κίνηση, η κακουχία κ.ά. «Είναι ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν θεωρούνται τόσο σημαντικές και εύκολα παρέρχονται» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΟΦ.

 

Η διαδικασία αξιολόγησης των περιστατικών

 

Ο κ. Δημήτρης Φιλίππου εξήγησε πως η διαδικασία της αξιολόγησης των περιστατικών παρενεργειών από τα εμβόλια είναι δύσκολη και χρονοβόρα, καθώς είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των ατόμων που εμβολιάζονται, αλλά και ανάμεσά τους πολλοί ηλικιωμένοι, οι οποίοι εμφανίζουν πολλά προβλήματα υγείας, «άρα πολύ εύκολα μπορεί να συμβεί κάτι σε κάποιον που να μη σχετίζεται με το εμβόλιο» ανέφερε.

Επομένως, εκτός από τις 400 περιπτώσεις που διερευνήθηκαν, υπάρχουν και κάποιες ακόμα που είναι υπό διερεύνηση και αφορούν περιστατικά θρόμβωσης, οξέως εμφράγματος, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, πνευμονική εμβολή και θρομβοπενία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, συνήθεις παρενέργειες πάντως, δηλαδή οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν διερευνηθεί και δηλωθεί επίσημα, είναι οι εξής:

Αναφυλακτικές αντιδράσεις

Pfizer (0,5/100.000)
Moderna (1/100.000)
Αρτηριακή θρόμβωση και θρομβοπενία
AstraZeneca (1/300.000)

■ Πάρεση προσωπικού νεύρου

Pfizer (0,3/100.000)
AstraZeneca (0,3/100.000)
Σύνδρομο Guillain Barre
AstraZeneca (0,3/100.000)

■ Αναζωπύρωση ή υποτροπή έρπητα ζωστήρα

Pfizer (0,8/100.000)

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις υπήρξε αναθεώρηση του φύλλου οδηγιών χρήσης των εμβολίων και προστέθηκαν και οι πολύ σπάνιες παρενέργειες. Εξαιτίας της σπανιότητάς τους δεν είχαν καταγραφεί στον περιορισμένο αριθμό ατόμων που συμπεριλήφθηκαν στις αρχικές κλινικές μελέτες, εξήγησε ο κ. Φιλίππου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Μην μπερδεύεσαι. ΔΕΝ ειμαι κατά των εμβολιασμών, κατά της μεθόδευσης και των απειλών είμαι.

ΔΕΝ εχουν γίνει σωστές έρευνες, τα συμπεράσματα βγαίνουν ΤΩΡΑ δοκιμάζοντας διάφορα πάνω σε κοσμάκη ανυποψίαστο, με την υπόσχεση (ψευδως) οτι θα τους προφυλάξει απο τον ιό.

Την ιδια ωρα σου λένε πως και πάλι κολλάς αν εχεις εμβολιαστεί αλλα δεν νοσείς βαριά και καλά….

Κάλλιστα όμως μεταδίδεις τον ιό άρα η μάσκα ειναι στάνταρ ετσι κι αλλιώς και να κοπεί το παραμύθι.

ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει τι θα του φέρει σε βάθος χρόνου το κάθε εμβόλιο για αυτό και γίνεται με ευθύνη του καθένα μας , οχι ομως των εταιρειών- εργαστηρίων που το παράγουν.

Οποιες φωνές επιστημόνων μιλάνε αρνητικά ή ζητούν την προσοχή του κόσμου φιμώνονται με τον ενα η τον άλλο τρόπο.

Πολλοί φίλοι μου κάνανε κάποιο απο τα εμβόλια που εφερε η κυβέρνηση στην χώρα ΠΛΗΝ του Ρωσικού το οποίο ισως θα έκανα προσωπικά.

Διαβάζοντας ολα οσα γράφονται θεωρώ αυτοκτονικό να παίζει καποιος με το ρίσκο αποκλείοντας ενα εμβόλιο που δεν εχει παρενέργειες μεχρι στιγμης και δεν επέφερε κανεναν θάνατο βάση Π.Ο.Υ. και δημοσιευμάτων.

Κι αντε πές η κυβέρνηση κάνει ο,τι θεωρεί καλλίτερο για τον λαό (εμένα δεν με έπεισε).

Δεν υπάρχει χρόνος για δοκιμές, οκ το καταλάβαμε.

Αυτό που ΔΕΝ καταλαβαίνω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ είναι η πρεμούρα ( Εντολές ….) να εμβολιάσουν παιδιά με αυτα τα σκευάσματα που θα περάσουν τουλάχιστον 5+ χρόνια για να ξέρουμε πιά τι προκαλούν και αν είναι όντως ασφαλή καθ όλα.

Στα χρόνια μας συμβαίνουν τεκτονικές αλλαγές , η ΝΤΠ εχει ξεφύγει κανονικά και τις συνέπειες ευχομαι κι ελπίζω να ΜΗΝ αφησει ο θεός να τις νοιώσουμε τελικά.

Προσευχόμενος καθε βράδυ παρακαλώ τους αγίους και την παναγιά μας να παραμείνουν ΟΛΟΙ οι φίλοι και γνωστοι σώοι και να πέφτω έξω σε ολα αυτα…

 

Χριστός Ανέστη σέ όλους τούς Ορθοδόξους αδελφούς!

Είναι ΝΤΡΟΠΗ καί ΚΑΤΑΝΤΙΑ, αυτό πού συμβαίνει μέ τή
προώθηση ενός ΕΜΒΟΛΙΟΥ πού στηρίζεται σέ κυτταρικές σειρές εκτρωθέντων εμβρύων..

Ζούμε τραγικές καταστάσεις αδελφοί.. Τό προδρομιακό πνεύμα τού αντιχρίστου προελαύνει..

Τέτοια επιμονή σέ μία ιατρική πράξη, δέν υπήρξε ποτέ στήν ιστορία τής ανθρωπότητας..

Ως εκ τούτου, δύο τινά μπορεί νά ισχύουν..ή αυτό το ΕΜΒΟΛΙΟ είναι ευλογία Θεού για τήν ανθρωπότητα, ή είναι σχέδιο τής Νέας Τάξης Πραγμάτων, για τήν προώθηση τών δολίων σχεδίων τους..

ΥΓ. Όλοι, οι σεβάσμιοι Αγιορείτες Γέροντες πού στή συνείδηση τού πιστού λαού κατέχουν θέση Αγιότητας, καί έχουν αφιερώσει όλη τους τή ζωή, στον τρόπο προσέλκυσης τής Ζωοποιούς Θείας Χάριτος, είναι κατά αυτού τού ΕΜΒΟΛΙΟΥ.. Καί ο νοών νοείτω.. καί ουαί τώ ανοήτω!

Χριστός Ανέστη καί Άδης εσκυλεύθη!
Χριστός Ανέστη καί πάσα φύσις αγάλλει καί χαίρει!

 

 

Πηγή

Προβολές : 630


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα