Εμπρηστική επίθεση στο κατάστημα Zeus + Dione που ανήκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Εμπρηστική επίθεση στο κατάστημα Zeus + Dione που ανήκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη

17 Φεβρουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:364
Μοίρασέ το

Άγνωστοι τοποθετήσαν γκαζάκια έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Τάκη 6, στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές από την έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ν’ αγιάσουν τα χέρια τους…

Βρε, στον αέρα πρέπει να τους τινάξουν όλους αυτούς… όχι γκαζάκια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε στο κατάστημα «Zeus + Dione», το βράδυ της Τετάρτης.

Μέτοχος της εταιρείας ήταν η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί, το περασμένο καλοκαίρι.

Άγνωστοι τοποθετήσαν γκαζάκια έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Τάκη 6, στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές από την έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται για δεύτερη φορά που τα γραφεία της εταιρείας γίνονται στόχος επίθεσης, καθώς ανάλογη ενέργεια είχε σημειωθεί ακριβώς πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου 2018.

Την εταιρεία Zeus + Dione είχε δημιουργήσει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι–Μητσοτάκη.

Ωστόσο, όπως είχε γίνει γνωστό από τον περσινό Ιούνιο, η Μ.Μητσοτάκη φέρεται να ήταν έτοιμη να προχωρήσει στην πώληση των μετοχών που διατηρούσε στην εταιρεία.

Επίσης η Μαρέβα Μητσοτάκη σχεδίαζε να αποχωρήσει και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα, τερματίζοντας με τον τρόπο αυτό κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα που διατηρούσε.

Πηγή

Προβολές : 364


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα