Ενα “αιρετικό” ρεπορτάζ …  Κοροναϊός-εμπόριο οργάνων-φαρμακευτικός κολοσσός PFIZER:Επίκεντρο με εξελίξεις

Ενα “αιρετικό” ρεπορτάζ … Κοροναϊός-εμπόριο οργάνων-φαρμακευτικός κολοσσός PFIZER:Επίκεντρο με εξελίξεις

20 Νοεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:642
Μοίρασέ το

“Βόμβες” σε Θεσσαλονίκη -Βαλκάνια!

Πολλά παιδιά  οικονομικών και άλλων μεταναστών στην Ελλάδα εξαφανίζονται και μεταφέρονται σε μία κλινική, εκεί κοντά που εξαφανίστηκε ο Αλεξ της Βέροιας και εκεί σφάζονται και αφαιρούνται τα όργανά τους.

Η Ελληνική ΕΥΠ είχε με απόρρητα σήματά της ενημερώσει για αυτή τη φρικωδία και κατέγραφε και ονόματα γνωστών δυτικών κέντρων, όπου μεταφέρθηκαν όργανα από αυτά τα παιδιά.

Κατέγραφε επίσης την κλινικη της Βόρειας Ελλάδας και τον “κλινικάρχη”.

 

 

Με τόση μεγάλη διαστροφή, εγκληματικοτητα και διαφθορά, κυριαρχούν και στην Ελλάδα, η παράνοια και ο σατανισμός.

ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ, ΣΟΚΑΡΟΥΝ.

Λυπάμαι, αλλά οι εξελίξεις θα είναι τραγικές.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Για έναν ανεξήγητο ως αυτή την ώρα λόγο η Θεσσαλονίκη,η “νύμφη του Βορρά” βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων που μεταξύ τους μοιάζουν άσχετες.

Με μόνο σχετικό ότι σημειώνονται στη Βόρειο Ελλάδα με “μάτι” προς τα Βαλκάνια,όπου οι εξελίξεις επίσης είναι σοβαρές και για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.

Και είναι εξελίξεις που αφορούν από τη στρατηγική των μεγάλων δυνάμεων μέχρι τον κοροναϊό.

Προσέξτε ορισμένα γεγονότα:

1.πέρασε στα ψιλά το γεγονός ότι “επεσε”η κυβένηση του Κοσσόβου,της πιο ευαίσθητης για διαρκεί ειρήνη περιοχής των Βαλκανίων.Ο λόγος για τον οποίο έπεσε στα μουγκά είναι πολύ πιο σοβαρός και αφορά και στην Ελλάδα,αλλά ουδείς τα σημειώνει.

Ο ηγέτης του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι (πανω με Μέρκελ και βαλκάνιους ηγέτες)παραιτήθηκε για να πάει…φυλακή στη Χάγη μέχρι να γίνει η δίκη του στο ειδικό δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου.

Θα δικαστεί για σχεδιασμένες δολοφονίες αμάχων κατά την περίοδο του πολέμου,αλλά και για ένα πολύ φρικτό και “ειδικό” έγκλημα.

Κατά τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν από την εισαγγελία της Ελβετίας οι ομάδες του Θάτσι και του διαβόητου “Ουτσεκά” εκτός των άλλων αιχμαλώτισαν εκατοντάδες νεαρούς(κυρίως σέρβους,σκοπιανούς,ρομά κ.α.) και τους μετέφεραν στη Βόρεια Αλβανία.

Εκεί στο διαβόητο “κίτρινο σπίτι” ειδικά συνεργεία γιατρών(μερικοί απο την πολιτισμένη …Δύση) αφού έσφαζαν τους νεαρούς τους αφαιρούσαν πολύτισμα όργανα για μεταμοσχέυσεις πανάκριβες.

Ναι ,είναι μια απο τις κατηγορίες κατά Θάτσι…

Θυμηθείτε ότι εκπρόσωπος των Αλβανών στην Ελλάδα(ναι,ναι υπήρξε και τέτοιος τω καιρώ εκεινω…) έβγαινε σε ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα και κατήγγειλε ότι πολλά παιδιά  οικονομικών και άλλων μεταναστών στην Ελλάδα εξαφανίζονται και μεταφέρονται σε μία κλινική, εκεί κοντά που εξαφανίστηκε ο Αλεξ της Βέροιας και εκεί σφάζονται και αφαιρούνται τα όργανά τους.

Η Ελληνική ΕΥΠ είχε με απόρρητα σήματά της ενημερώσει για αυτή τη φρικωδία και κατέγραφε και ονόματα γνωστών δυτικών κέντρων, όπου μεταφέρθηκαν όργανα από αυτά τα παιδιά.

Κατέγραφε επίσης την κλινικη της Βόρειας Ελλάδας και τον “κλινικάρχη”.

Ο εκπρόσωπος σταμάτησε να διατυπώνει αυτές τις καταγγελίες και όταν πιέστηκε είπε σε φίλους ότι τον διέταξε να μην ξαναμιλήσει γιαυτό η τότε αλβανική κυβέρνηση και τον απείλησε ευθέως ,γιατί εμπλέκεται και η Αλβανία στην υπόθεση αυτή μαζί με το Κόσσοβο.

Αυτά πριν 15-20 χρόνια…

Λίγο αργότερα η γνωστή εισαγγελέας του ειδικού δικαστηρίου Εγκλημάτων Πολέμου της Χάγης Κάρλα ντελ Πόντε διατύπωσε ευθέως σε έκθεσή της κατηγορίες για τους Κοσοβάρους και Αλβανούς ηγέτες που σκέπαζαν αυτά τα εγκλήματα.

Η υπόθεση Αλεξ “εκλεισε” στη Θεσσαλονίκη(όχι στη Βέροια…) ως έγκλημα απο 11χρονα παιδιά, τα οποία έκαναν το τελειότερο έγκλημα στην Ιστορία και εξαφάνισαν το πτώμα,ενώ ο ελληνας “κλινικάρχης” της περιοχής με τα “ανθρώπινα όργανα” πέθανε…βιαστικά μόλις άρχισε την έρευνα ο ειδικός εφέτης της Θεσσαλονίκης…

Η είδηση ότι ο ηγέτης του “Ουτσεκά”(φωτο πανω) τότε και νυν πρωθυπουργός του Κοσόβου θα δικαστεί και για μαζικές δολοφονίες με στόχο αφαίρεση οργάνων πέρασε στα ψιλά (εμείς το βρήκαμε σε ένα μικρό-μικρό μονοστηλάκι στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του περασμένου Σαββάτου) και στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Πριν ένα περίπου χρόνου το φθινόπωρο του 2019 συνέβησαν δυο γεγονότα εντελώς άσχετα μεταξύ τους στα πάντα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ: στη Θεσσαλονίκη έγινε ανακοίνωση στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ότι ο αμερικανικός φαμακευτικός κολοσσός PFIZER επέλεξε σε συνεργασία με την Ελληνική κυβέρνηση την Θεσσαλονίκη και γενικά τη Βόρεια Ελλάδα για μια κολοσσιαία επένδυση που χαιρέτισε πανηγυρικά και ο νέος(τότε)πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων για την επένδυση αυτή είχε γραφεί τότε σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ:

 

“…Οι επαφές, όπως λέει το ρεπορτάζ των επικεφαλής του φαρμακευτικού ομίλου, ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι και περιελάμβαναν τόσο συναντήσεις σε κυβερνητικό επίπεδο όσο και επισκέψεις σε ερευνητικά κέντρα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.

Στόχος η διερεύνηση τόσο του επιστημονικού επιπέδου στο κομμάτι της έρευνας και των νέων τεχνολογιών όσο και του “κλίματος” στην Ελλάδα για νέες επενδύσεις στη φαρμακευτική αγορά.

Και στα δύο επίπεδα οι εντυπώσεις ήταν θετικές.

Ο υψηλός αριθμός καταρτισμένων επιστημόνων στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας ήταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, καθοριστικός για την επενδυτική κίνηση.

Ο πολυεθνικός κολοσσός στοχεύει στην αξιοποίηση της συγκεκριμένης τεχνογνωσίας στην κατεύθυνση της δημιουργίας καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων και εμβολίων.

Δεύτερος σημαντικός λόγος είναι το γεγονός πως η Θεσσαλονίκη μπορεί να αποτελέσει σημείο σύνδεσης της Ελλάδας με τις χώρες των Βαλκανίων.

Fast track διαδικασίες

Οι διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου ψηφιακού εργαστηρίου θα είναι “fast track”.

Η υποδομή, όπως σημειώνουν στελέχη από την ελληνική θυγατρική, εκτιμάται ότι θα είναι επιχειρησιακά έτοιμη κατά τη διάρκεια του έτους 2020 και θα λειτουργήσει σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πάρκο.

Από τα πλέον σημαντικά χαρακτηριστικά της επένδυσης η δυνατότητα να προσφέρει 200 θέσεις εργασίας υψηλών δεξιοτήτων, με προοπτική και για περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η στελέχωση του κέντρου θα ξεκινήσει τον προσεχή Ιανουάριο και το εργαστήριο σχεδιάζεται να αποτελεί έδρα υψηλής ψηφιακής τεχνολογίας και εξειδίκευσης.

Η πολυεθνική σχεδιάζει, επίσης, να συνεργαστεί με πανεπιστήμια και τοπικά κέντρα ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, ώστε να δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη μια ομάδα παγκόσμιου επιπέδου, που στόχο έχει να μεγιστοποιήσει τα οφέλη των νέων τεχνολογιών και την τεχνητή νοημοσύνη.

Πέραν όμως της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης και των δυνατοτήτων επέκτασης της επένδυσης στο μέλλον, το αποτύπωμα της κίνησης είναι μεγαλύτερο.

Η Pfizer, με έδρα τη Νέα Υόρκη, εισηγμένη στο χρηματιστήριο και με ιστορία από το 1849, βρίσκεται στη 2η θέση της λίστας με τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως.

Το 2018 έκλεισε με συνολικά έσοδα 53,6 δισ. δολαρίων και καθαρές ταμειακές ροές από λειτουργικές δραστηριότητες 15,8 δισ., ενώ, σύμφωνα με στοιχεία του 2018, απασχολεί 92.400 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

 

Το momentum της επένδυσης

Η σημασία της επένδυσης, άλλωστε, επιτείνεται από το γεγονός πως τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της ΔΕΘ, σημειώνοντας πως η κίνηση αυτή βάζει τη χώρα μας στον διεθνή χάρτη της έρευνας νέων φαρμάκων, αλλά παράλληλα στέλνει ισχυρό μήνυμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, ειδικά έπειτα από μια περίοδο που η χώρα μας χαρακτηριζόταν αφιλόξενη για νέες επενδύσεις.

Ειδικά στον τομέα του φαρμάκου, εδώ και χρόνια στελέχη του χώρου επεσήμαναν τη δυσκολία να γίνουν επενδύσεις, κυρίως λόγω του ασταθούς πλαισίου της φαρμακευτικής πολιτικής και της τιμολόγησης φαρμάκων, της υψηλής φορολόγησης, αλλά και των μεγάλων επιβαρύνσεων του clawback, ενός μηχανισμού της “κρίσης”, που αναγκάζει τις φαρμακευτικές, όπως και τους υπόλοιπους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, να καλύπτουν τη διαφορά ανάμεσα στον κλειστό προϋπολογισμό του Οργανισμού και την πραγματική δαπάνη.

Φέτος, μάλιστα, οι επιβαρύνσεις, μαζί με τις αναγκαστικές εκπτώσεις, στην αγορά του φαρμάκου εκτιμάται πως θα αγγίξουν τα 1,7 δισ. ευρώ.

Ο ρόλος του Έλληνα CEO της Pfizer

Τα "κλειδιά" της μεγάλης επένδυσης της Pfizer στην ΕλλάδαΔεν θεωρείται τυχαίο πως ο νέος Chief Executive Officer της αμερικανικής πολυεθνικής, που ανέλαβε καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2019, είναι ο Έλληνας Albert Bourla.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και μετά το διδακτορικό του στη Βιοτεχνολογία της Αναπαραγωγής προσλήφθηκε το 1993 στο τμήμα Animal Health της Pfizer στην Ελλάδα, ως τεχνικός διευθυντής.

Το 2001 μετακινήθηκε στις ΗΠΑ, όπου ανέλαβε τον ρόλο του U.S. Group Marketing Director for Animal Health, ενώ το 2004 έγινε Vice President of Business Development and New Products Marketing.

Πριν να αναλάβει τη θέση του CEO ήταν Chief Operating Officer της Pfizer, με αρμοδιότητα τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, σε θέματα εμπορικής στρατηγικής, παραγωγής και ανάπτυξης προϊόντων.

Στο τιμόνι της Pfizer Hellas βρίσκεται από το 2017 επίσης Έλληνας, ο Ζαχαρίας Ραγκούσης, ο οποίος διαδέχτηκε τον Jim Sage, που με τη σειρά του τοποθετήθηκε επικεφαλής Retail & Government της επιχειρησιακής μονάδας Pfizer Essential Health στις ΗΠΑ…”

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ 2019:

Δύο μήνες μετά τις εξαγγελίες αυτές ξεκινούσε από τη Γιουχάν της Κίνας η παγκόσμια πανδημία του κοροναϊού και σήμερα όλοι γνωρίζουμε ως παθόντες και “μαθόντες” τι συνέβη και τι συμβαίνει.

Οι Κινέζοι ισχυρίζονται ότι οι αμερικανοί φταίνε για τον κοροναϊό,αλλά ο ισχυρισμός έχει ένα πολύ αδύνατο σημείο.

Δεν αποκάλυψαν ποτέ ποιος είναι ο πρώτος ασθενής.

Αν το έκαναν θα μπορούσε να βεβαιωθεί με έρευνα ποιός πραγματικά είναι,τι σχέση είχε με Αμερικανούς,με νυχτερίδες,με παγκολίνους ή με…εργαστήρια βιολογικού πολέμου που έχει (και)η Κίνα και ειδικότερα και η πόλη Γιουχάν.

Αυτό που περνάει στα “ψιλά” επίσης είναι ότι με πρόσχημα τον κοροναϊό στην Κίνα αναπτύχθηκε ένα παράλληλο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων,φυσικά χωρίς καμία κρατική ανάμειξη,αλλά με “πρωτοβουλίες” σαν κι αυτές στα …Βαλκάνια!

Πίσω στην Ελλάδα πάλι:

Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα εξελίσσονται σε κέντρο εξάπλωσης του κοροναϊού με κρούσματα και μας κατακλύζουν τα ρεπορτάζ ότι μπλοκάρουν τα νοσοκομεία απο ασθενείς κλπ.

Στα κρατικά νοσοκομεία οι πληροφορίες για μεγάλο αλισβερίσι και πλουτισμό γιατρών για “να βάλουν μέσο εξέυρεσης φαρμάκων σε φορείς-ασθενείς” πάνε και έρχονται σε σημείο που να θυμίζουν …κατοχή.

Μάλιστα ορισμένοι γιατροί “δένονται” τόσο με τους ασθενείς, ώστε δεν θέλουν να τους χάσουν με τίποτα και ζητούν να πάνε και αυτοί εκεί που τυχόν θα μεταφερθούν οι ασθενείς…

Καθώς τα νοσοκομεία Θεσσαλονίκης μπλοκάρουν και οι πληροφορίες για εμπόριο γιατρών με ασθενείς(έφτασαν λέει και στο σημείο να επιλέγουν ποιός θα πάρει φάρμακα και ποιός θα αφεθεί να πεθάνει από έλλειψη κρεβατιών)παρενέβη το γνωστό και κορυφαίο στα Βαλκάνια νοσοκομείο “ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ” και πρόσφερε 50 κρεβάτια,ώστε να ξεμπλοκαριστούν ακόμα και τα…προσχήματα.

 

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται η σοβαρότητα της κατάστασης:

 

“Θεσσαλονίκη, 10 Νοεμβρίου 2020

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποφάσισε, για ακόμα μία φορά να βρεθεί δίπλα στην Ελληνική κοινωνία. Έτσι απέναντι στην κρισιμότητα των περιστάσεων και των δύσκολων ωρών που διανύει η χώρα και ειδικότερα η Βόρεια Ελλάδα, αποφάσισε να θέσει στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας μια νοσηλευτική πτέρυγα δυναμικότητας 50 κλινών του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, προς χρήση τους από το Εθνικό Σύστημα Υγείας για nonCovid-19 περιστατικά.

Η διάθεση των ως άνω νοσηλευτικών κλινών (44 κλίνες νοσηλείας και 6 κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας), έχει άμεση ισχύ και γνωστοποιήθηκε μέσω σχετικής δήλωσης στο Υπουργείο Υγείας. Εκτιμάται ότι, με αυτόν τον τρόπο, το Ε.Σ.Υ. θα μπορέσει να αποφορτιστεί από τη νοσηλεία περίπου 450 ασθενών σε μηνιαία βάση. Για τη νοσηλεία των ασθενών αυτών, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, το κορυφαίο νοσηλευτικό ίδρυμα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θα διαθέσει τις υπερσύγχρονες υποδομές του, το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό του και τους κορυφαίους ιατρούς του.

Για τον Όμιλο του Ιατρικού, κορυφαία προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των ασθενών, του προσωπικού και των ιατρών του και για το σκοπό αυτό εφαρμόζονται πλήρως τα αυστηρά μέτρα και πρωτόκολλα εισαγωγής και παραμονής, που έχουν θεσπιστεί, συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικής διενέργειας μοριακού ελέγχου για τον ιό όλων των ασθενών και των συνοδών τους.

Σχετικά με την διάθεση των κλινών στο Υπουργείο Υγείας, ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δήλωσε:

«Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στην οποία η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει περιέλθει, καθιστά επιτακτική και αναγκαία, πέρα από επιχειρηματικά συμφέροντα και ιδεολογικές προκαταλήψεις, την άθροιση των δυνάμεων του ιδιωτικού και δημόσιου συστήματος Υγείας, προς την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος. Είμαστε και θα είμαστε παρόντες, αρωγοί και πρωτοπόροι σε κάθε κάλεσμα της Ελληνικής κοινωνίας».

Ενώ, ο κ. Χρήστος Αποστολόπουλος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου, σχετικά ανέφερε: «Ο Όμιλος μας, που επί 36 χρόνια βρίσκεται πάντα δίπλα στην Ελληνική κοινωνία, σήμερα που η χώρα μας δοκιμάζεται καθολικά, έχει χρέος να αποτελέσει μέρος του εθνικού σχεδιασμού της Ελληνικής Πολιτείας».

Δυο ημέρες μετά απο αυτά ο φαρμακευτικός κολοσσός PFIZER βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της επικαιρότητας.

Ανακοίνωσε ότι βρήκε το εμβόλιο,άρχισαν ήδη οι παραγγελίες,όπως δήλωσε σήμερα το πρωί και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Πέτσας, ο οποίος είπε ότι θα υπάρξουν και παραγγελίες και προς άλλες εταιρείες αν έχουν ίδιο εμβόλιο.

Σήμερα η κυβέρνηση σήμανε κόκκινο συναγερμό στη Θεσσαλονίκη, η οποία κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σπεύδει όλη η κυβέρνηση εκεί απο σήμερα καθώς ένας στους τρεις είναι ,λέει,φορέας του κοροναϊού,αυτού του κινεζικού “δώρου” στην ανθρωπότητα.

Ορισμένοι  διεθνείς αναλυτές μας λένε τώρα ότι ο κοροναϊός μπορεί να αποτελέσει αιτία…παγκοσμίου πολέμου και οι μεγάλες δυνάμεις παίρνουν ήδη θέσεις γιαυτό!!!

ΥΓ. Θυμίζουμε ότι ο Μπάϊντεν προεκλογικά δήλωσε ότι τον φωνάζουν “Μπαϊντενόπουλο” γιατί θεωρείται ο πιο φιλέλληνας πολιτικός των ΗΠΑ.

Στην Τουρκία ο Ερντογάν  προσωπικός φίλος του Τραμπ , έδιωξε λέει με μπουνιές και κλωτσιές στο προεδρικό μέγαρο τον γαμπρό του,τον οποίο είχε κάνει υπουργό…οικονομικών.

Τον βολεύει πολύ το δήθεν μπουνίδι γιατί ο γαμπρός του και ο ίδιος ο Ερντογάν εμπλέκονται σε μεγάλο σκάνδαλο χρηματοδότησης του Ιράν και είναι βέβαιο ότι ο ….Μπαϊντενόπουλος θα ψάξει να βρει τις οικονομικές σχέσεις του Ερντογάν με τον Τράμπ,αφού το σκάνδαλο αυτό έχει άκρες στις ΗΠΑ…

Τυχαία είναι όλα αυτά;

Ετσι είναι,αν έτσι νομίζετε…

 

Πηγή

Προβολές : 642


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα