Ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας☭

Ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας☭

2 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:306
Μοίρασέ το
Ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας☭
 
Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από τη σοσιαλιστική κυρίαρχη ελίτ μας εκτός από απάτη, κακοδιαχείριση, διαφθορά, δωροδοκία, παραβιάσεις δεοντολογίας κ.λπ. Αυτά είναι εγγενή. Ο ΠΟΥ είναι τόσο αξιόπιστος όσο το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.
Νομίζω ότι κάποιος θα πιέστηκε σκληρά για να βρει κάποιον που να πιστεύει αυτό που λέει το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα στον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα μπορούμε να προσθέσουμε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε αυτήν τη λίστα.

 

Και όλοι οι αρχηγοί κρατών, υπακούουν στην απόλυτη σαπίλα του Π.Ο.Υ., δηλαδή του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

Τι είπατε; Πως το Μητσο-Τάκη, είναι δεξιός;;;

Καλά… μ’ αυτά τα μυαλά να κοιμάστε.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ.

Αν ούτε και τώρα δεν έχει αντιληφθεί η πλειοψηφία, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, τότε είναι επιεικώς αφελής στην εποχή του διαδικτύου.

Όλη αυτή η σατανιστική κλίκα, συνεργάζεται μεταξύ της, για να οδηγήσει την ανθρωπότητα στο πιο σκληρό φασιστικό καθεστώς…

…ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 2-30, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας☭

1) Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές διασυνδέσεις του ΠΟΥ, ξεκινώντας από τον Tedros Adhanom.

 

2) Ο Tedros είναι ο επικεφαλής της ΠΟΥ από το 2017 όταν ανέλαβε από την Margaret Chan.
Έχει την ίδια αντζέντα με τον ΟΗΕ «Στόχοι αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ 2030»

 

3) Υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών (2012-2016) και Υπουργός Υγείας (2005-2012) για το Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο της Τιγκράι, το οποίο είναι σύμμαχο με το Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο της Ερυθραίας και ηγείται του κινήματος που ονομάζεται Λαϊκό Επαναστατικό Δημοκρατικό Μέτωπο της Αιθιοπίας .

 

4) Το Παγκόσμιο Ταμείο ξεκίνησε το 2002 με μερικά χρήματα από το Bill Gates και συνεργάζεται στενά με τον ΠΟΥ. Το 2009, ο Tedros αντικατέστησε τον Rajat Gupta της McKinsey & Co ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Ταμείου.

Ο Gupta είναι εταιρικός εγκληματίας.
Θα ήμουν έκπληκτος αν αυτή ήταν η μόνη περίπτωση κακοδιαχείρησης.

5) Ένα άρθρο της Vox από τον Δεκέμβριο του 2019 αποκάλυψε ότι ο ΠΟΥ χρησιμοποίησε τη McKinsey ως εταιρεία συμβούλων και οι αμοιβές τους καλύφθηκαν εν μέρει από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες σκιερές συνέπειες με τη χρηματοδότηση και την αποκάλυψή της.
Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει.

 

6) Ο McKinsey έχασε τον Διευθύνοντα Σύμβουλό του το 2018 όταν το μέλος της Bilderberg / Trilateral Commission, Dominic Barton, διορίστηκε από τον Justin Trudeau ως νέος πρέσβης του Καναδά στην Κίνα.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Barton παραιτήθηκε ταυτόχρονα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Teck Resources.

7) Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Tedros και Trudeau είναι αρκετά καλαίσθητοι.

Τα ονόματά τους εμφανίζονται μαζί σε μερικά μέρη.

Αυτοί οι wannabe σοσιαλιστές δικτάτορες τρέχουν σε μερικούς πολύ στενούς κύκλους.

8)Από το 2017, ο οργανισμός αντιμετωπίζει απότομη αύξηση στον αριθμό των ισχυρισμών απάτης, κακής συμπεριφοράς, παρενόχλησης και ρατσισμού.

Εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια λείπουν προφανώς. 260 δις
Συγκλονιστικό.

Μήπως η πανδημία καλύπτει και τις απάτες;

9) Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από τη σοσιαλιστική κυρίαρχη ελίτ μας εκτός από απάτη, κακοδιαχείριση, διαφθορά, δωροδοκία, παραβιάσεις δεοντολογίας κ.λπ. Αυτά είναι εγγενή.

Ο ΠΟΥ είναι τόσο αξιόπιστος όσο το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.
10) Νομίζω ότι κάποιος θα πιέστηκε σκληρά για να βρει κάποιον που να πιστεύει αυτό που λέει το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα στον υπόλοιπο κόσμο.
Τώρα μπορούμε να προσθέσουμε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε αυτήν τη λίστα.

 

Πηγή

Προβολές : 306


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα