Ενημέρωση προς ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες

Ενημέρωση προς ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες

15 Ιουλίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:882
Μοίρασέ το

“Αυτό που μου λέτε, δώστε το μου εγγράφως, με αιτιολογία, πού το βασίζετε, από ποιό συγκεκριμένο νόμο προβλέπεται υποχρέωσή μου να εμβολιαστώ και σε ποιό σημείο της συμβασής μου αναφέρεται τέτοια υποχρέωση, και τέλος, παρακαλώ πολύ να αναφέρετε γραπτώς επίσης ποιές θα είναι οι συνέπειες για μένα αν δεν σας προσκομίσω πιστοποιητικό εμβολιασμού.”

 

 

 

 

Μπορείτε να ζητάτε ΕΓΓΡΑΦΩΣ από όποιον “Π@$ΣΤΗ” ΕΡΓΟΔΟΤΗ σας ζητά να μπολιαστείτε;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το παρακάτω το έγραψα ως σχόλιο σε προηγούμενη δημοσίευση, αλλά κρίνω πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να το γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, οπότε και αναδημοσιεύω το σχόλιο ως άρθρο πλέον, καθώς επιβάλλεται να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας.

Δεν έχουμε μόνο υποχρεώσεις…


Στην Ελλάδα, η καταγραφή των ανεπιθύμητων συμβάντων και των θανάτων, δε λειτουργεί σχεδόν καθόλου, διότι:

  1. Οι ιατροί αρνούνται να κάνουν καταχώρηση στη σχετική πλατφόρμα (είτε την ελληνική, είτε την ευρωπαϊκή)
  2. Το Υπουργείο Υγείας, και η Κυβέρνηση, σαμποτάρουν την καταγραφή των δεδομένων και καταχωρούν αυτά που εκείνοι επιθυμούν
  3. Οι άνθρωποι αδιαφορούν για τα συμπτώματα, έχοντος πειστεί ότι αυτά είναι «φυσιολογικά»
  4. Υπάρχουν άνθρωποι που δε γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν σχετικές πλατφόρμες
  5. Υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούν το πώς μπορούν να κάνουν σχετική καταχώρηση

Για όσους επιθυμούν να κάνουν σχετική καταχώρηση, μπορούν να επισκεφθούν το addreports το οποίο αποτελεί την ευρωπαϊκή βάση δεδομένων καταγραφής παρενεργειών και θανάτων από φάρμακα και εμβόλια.

Το ελληνικό σύστημα καταγραφής δεδομένων από παρενέργειες φαρμάκων κι εμβολίων, ονομάζεται «Κίτρινη Κάρτα».

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα του ΕΟΦ όπου μπορείτε να κάνετε την καταχώρηση, ή να αποστέλλετε email στο:

[email protected]

Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Ανεπιθύμητων Ενεργειών, Μεσογείων 284, 155 62 ΑΘΗΝΑ ή στα τηλ. 213 2040380 και 213 2040337, Fax 210 6549585)

Αν και πολύ αμφιβάλλω ότι θα βρείτε κάποιον πρόθυμο να καταγράψει παρενέργειες ή θάνατο από εμβόλια για covid.

Είναι προτιμότερο να αποστέλλετε email (αποτελεί απόδειξη αποστολής αναφοράς και είναι υποχρεωμένοι να την καταχωρήσουν) ή να κάνετε άμεση καταγραφή στην «Κίτρινη Κάρτα» (βλ. παραπάνω) ή στο addreports (βλ. παραπάνω) όπου η καταχώρηση γίνεται άμεσα.

Αυτά, διότι στην Ελλάδα, ΔΕΝ υπάρχει σκοπίμως ενημέρωση!


Το απόσπασμα που ακολουθεί, είναι από το ιστολόγιο «Διόδοτος» και το θεωρώ απόλυτα χρήσιμο στις ημέρες που ζούμε. Πρόκειται για ενημέρωση κίνησης προς επιχειρηματίες οι οποίοι απαιτούν υποχρεωτικό εμβολιασμό από τους υπαλλήλους τους.

 

Κείμενο προς εκτύπωσιν:

 

«Αυτό που μου λέτε, δώστε το μου εγγράφως, με αιτιολογία, πού το βασίζετε, από ποιό συγκεκριμένο νόμο προβλέπεται υποχρέωσή μου να εμβολιαστώ και σε ποιό σημείο της συμβασής μου αναφέρεται τέτοια υποχρέωση, και τέλος, παρακαλώ πολύ να αναφέρετε γραπτώς επίσης ποιές θα είναι οι συνέπειες για μένα αν δεν σας προσκομίσω πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Σε περίπτωση που επιμένετε, θα μου υπογράψετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνετε κάθε ευθύνη σε περίπτωση που επέλθει οποιαδήποτε παρενέργεια για την υγεία και τη σωματική μου ακεραιότητα μετά τον εμβολιασμό μου, όπως και την υποχρέωση να μου καταβάλετε νοσήλια και αποζημίωση.

Γνωρίζετε βέβαια ότι το εν λόγω εμβόλιο τελεί υπό προσωρινό καθεστώς έγκρισης και δεν έχει πάρει ακόμη τελική άδεια κυκλοφορίας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, που σημαίνει ότι εγώ καθίσταμαι αυτομάτως πειραματόζωο και, επειδή έχω επιφυλάξεις (όπως άλλωστε με συμβουλεύει και ο προσωπικός μου ιατρός), εφόσον με πιέζετε εσείς, θεωρείται ότι υφίσταμαι και βασανιστήριο, που απαγορεύεται από το Σύνταγμά μας, άρθρο 7 παρ.1, όπως ίσως ξέρετε. 

Γι αυτό, γραπτώς παρακαλώ αναφέρετε τους λόγους για τους οποίους υποχρεούμαι σε ιατρική πράξη πάρα τη συναίνεσή μου, άρθρο 12 ν. 3418/2005, και από πού απορρέει η υποχρέωσή μου».

 

 

Πηγή

Προβολές : 882


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα