ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

9 Νοεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,093
Μοίρασέ το
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

Να έχετε υπ’ όψιν σας, και μην σάς ξεγελούν γύρω γύρω τα λαμόγια που έχουν συμφέρον (για να συνεχίσουν να υπάρχουν κυρίως) να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ένα βρώμικο άτομο σαν αυτούς, κι όλοι μαζί.. διαφθορείς της ανθρωπότητος, εχθροί των Εθνών, διεστραμμένοι καμπαλιστές, κρόνιοι αιμοπότες και καννίβαλοι παιδιών, ένα σκοτεινό πακέτο εξουσιομανών διεθνιστών, αριστερόστροφων παραφρόνων και σιωνιστών, ..ονόματι Ν.Τ.Π.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

Προβλέπω να γίνεται εμφύλιος στην Αμερική, που θα  απλωθεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο και θα επηρεάσει και την Ελλάδα.

Χωρίς ο Τράμπ να είναι το… αγγελούδι, σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με την ανωμαλία, την διαστροφή και στον σατανισμό του Μπάιντεν και της σιωνιστικής Καμπαλιστικής Ελίτ.

Και … ο άρχων του κόσμου τούτου, δηλαδή η Λευκή Αδελφότητα, είναι αποφασισμένη να εγκαθιδρύσει τον Μπάιντεν ως πρόεδρο στην Αμερική, και να ξεκινήσει πολέμους σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ελπίζοντας ότι Ο ΑΡΧΩΝ ΘΕΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ, εύχομαι να μην ζήσουμε μεγάλους εφιάλτες.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Έλληνες -και δεν αναφέρομαι στους πάγιους αναγνώστες αυτού του ιστολογίου- φαντάζομαι πως έχετε αντιληφθεί πια ότι ζείτε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας-κατοχής, φυλακισμένοι κυριολεκτικά στα σπίτια σας και βγαίνετε έξω ζητώντας άδεια, και μόνο με φίμωτρα (φορείς ασθενειών) στο πρόσωπο.

Ζείτε μια φυλακή, μόνο που στις φυλακές βγαίνουν στο προαύλιο οι φυλακισμένοι, χωρίς φίμωτρα και χωρίς απειλή προστίμου.

Και δεν είναι ο Κούλης που σάς έχει φυλακισμένους.

Ο Κούλης είναι η μαριονέτα του πραγματικού εχθρού.

Όπως είναι ο Ερντογάν, η Μέρκελ, ο Μπάιντεν, ο Τρυντό κ.ά.

Ο εχθρός αυτός, που είναι και εχθρός όλης της ανθρωπότητας, λέγεται Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.).

Ο στόχος της ΝΤΠ είναι κάτι τρις χειρότερο από μια ΕΣΣΔ ή μια παρολίγον Ναζιστική Ευρώπη του Χίτλερ.

Η ΝΤΠ σχεδιάζει σε λιγότερο από 4 χρόνια, να σάς έχει τσιπαρισμένους σαν προϊόν, σε άμεση σύνδεση με το σύστημα, που δεν θα σάς ανήκει πλέον, απολύτως τίποτα, ούτε καν το σώμα σας και η ελευθερία του νου, και οποιαδήποτε στιγμή διανοηθείτε να αντιδράσετε, αυτομάτως πετάγεστε έξω από το σύστημα υγείας, την μισθοδοσία σας, κάθε κοινωνική πρόνοια και παροχή. 

Αυτή τη χρονιά, όσο κάνει εντωμεταξύ όλα αυτά στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες η ΝΤΠ, παλεύει παράλληλα να τοποθετήσει ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, μια μαριονέτα με γεροντική άνοια και βεβαρημένο ιστορικό (γύρω από παιδική πορνογραφία και κατηγορίες παιδοβιασμών).

Το θέμα των αμερικανικών εκλογών φυσικά και έχει άμεση σχέση με την ψευτο-πανδημία, αυτό το σούπερ εργαλείο που προετοίμαζαν πολλά χρόνια για να μάς καθυποτάξουν.

Ας δούμε τις τελευταίες πραγματικές εξελίξεις στην Αμερική, με στοιχεία που αντέγραψα από σχολιασμούς στο ‘Μακελειό’ κυρίως:

Μην κοιτάτε τα πρόσφατα καραγκιοζιλίκια των απανταχού πορνοκάναλων (ΗΠΑ, Ευρώπη, Ελλάδα) που πανηγυρίζουν ότι οι ΗΠΑ απέκτησαν νέο Πρόεδρο.

Ο  Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ανακηρύσσεται από τα ΜΜΕ. (Το ίδιο γίνεται και στη χώρα μας, έτσι δεν είναι;)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ανακηρύσσεται είτε από τα Δικαστήρια (εφόσον υπάρξει αμφισβήτηση της διαδικασίας, όπως τώρα και όπως έγινε το 2000 με Bush / Gore) είτε από το Σώμα των Εκλεκτόρων στις 14 Δεκεμβρίου.

Δεν μπορούν τα ΜΜΕ να καταργούν το νόμο ούτε να είναι υπεράνω του νόμου. (Λογικό δεν είναι σε ένα κράτος δικαίου;)

Αύριο (Δευτέρα 9 Νοεμβρίου) κατατίθενται οι μηνύσεις / τα ένδικα μέσα για διερεύνηση της ύπαρξης εκτεταμένης νοθείας των συγκεκριμένων εκλογών στην Πενσυλβάνια και σε άλλες Πολιτείες.

Δείτε τι λέει σχετικά στη συνέντευξη Τύπου στη Φιλαδέλφεια ο Rudy Giuliani (πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και με ιστορικό Δημοσίου Κατηγόρου, που  καθάρισε την μεγάλη αυτή πόλη από την τοπική Μαφία) και ένα μέρος των διαπεπιστευμένων Ρεπουμπλικάνων “εκλογικών αντιπροσώπων” που παρεμποδίσθηκαν να εισέλθουν, ώστε να επιτηρούν/επιβλέπουν τη διαδικασία, αφού -όπως λένε- ή δεν τους άφηναν μέσα στα εκλογικά τμήματα ή τους έβαλαν σε απόσταση κάποιων, αρκετών μέτρων, οπότε τι να δουν και να ελέγξουν τη νομιμότητα των ψηφοδελτίων, από … απόσταση;

Η συνέντευξη Τύπου στη Φιλαδέλφεια στο:
https://www.c-span.org/video/?477914-1/trump-campaign-pennsylvania-news-conference&live

Η συνέντευξη Τύπου δίνει πρόγευση δικαστηρίου, αφού καταθέτουν κάποιοι από τους μάρτυρες που στέκονται πίσω από τον κ. Giuliani.

Ο δεύτερος κύριος που καταθέτει λέει ότι είναι μάχιμος δικηγόρος (attorney) οπότε επικαλείται όλα τα νόμιμα διαπιστευτήρια που είχε μαζί του και παρόλα αυτά του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο Εκλογικό Τμήμα και η κυρία μετά από αυτόν λέει ότι είναι συνταξιούχος δικηγόρος (retired attorney) με προγόνους που πολέμησαν στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και θύματα του Ολοκαυτώματος (Holocaust).
 

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των μηνύσεων, η υπόθεση έχει μεγάλο νομικό και πολιτειακό ενδιαφέρον. 

Εσείς απλά να έχετε υπ’ όψιν σας, και μην σάς ξεγελούν γύρω γύρω τα λαμόγια που έχουν συμφέρον (για να συνεχίσουν να υπάρχουν κυρίως) να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ένα βρώμικο άτομο σαν αυτούς, κι όλοι μαζί.. διαφθορείς της ανθρωπότητος, εχθροί των Εθνών, διεστραμμένοι καμπαλιστές, κρόνιοι αιμοπότες και καννίβαλοι παιδιών, ένα σκοτεινό πακέτο εξουσιομανών διεθνιστών, αριστερόστροφων παραφρόνων και σιωνιστών, ..ονόματι Ν.Τ.Π.

Ο Νόμιμος Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζο Μπάιντεν είναι γύψινος ψευτοπρόεδρος ΗΠΑ γνωστός ως νοθείας της εγκληματικής οργάνωσης ΝΤΠ.

 

Κ-Τ

 

Πηγή

Προβολές : 1,093


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα