Ενημερώστε τον κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ των ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τα ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ και τα “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ”, γιατί “πλέον” έχουμε ΦΑΡΜΑΚΑ για θεραπεία, ...

Ενημερώστε τον κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ των ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τα ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ και τα “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ”, γιατί “πλέον” έχουμε ΦΑΡΜΑΚΑ για θεραπεία, ...

23 Ιανουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,457
Μοίρασέ το
 
 
Βασσάρας Αλέξανδρος: “Μην ΔΙΕΡΩΤΑΣΤΕ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ “ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ” όλο το προηγούμενο διάστημα, ξαφνικά σας πλησιάσουν είτε προσωπικά είτε μέσω διαδικτυακών τόπων και σας \ξεκινήσουν το ψήσιμο με λογίδρια τύπου “ΤΕΛΙΚΑ οι ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ το τοπίο …”
 
… το μόνο ΤΟΠΙΟ που ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ είναι ΠΟΙΟΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” ανήκουν στο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ των Δολοφόνων ΣΑΣ και ποιοι ΟΧΙ…”

Μαριάννα Ευαγγέλου: “ΑΦΟΥ πλέον ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ να βγει ο ΑΝΟΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ των ΗΠΑ και τώρα όλοι ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ τις ΣΥΓΧΟΡΔΙΕΣ “ΥΣΤΕΡΙΑΣ” και αφήνουν τα δεδομένα να σβήσουν ΤΗ ΦΛΟΓΑ στην ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ !!”

 

 

 

Μην περιμένετε από την συμμορία Μητσοτάκη και Λοιμωξιολόγων να υποχωρήσουν, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ.

Πριν μας ξεπαστρέψουν, ας τους… ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 
ΤΕΡΜΑ οι ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΚΟΡΟΝΟΙΟ”… την “ΙΩΣΗ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !
 
Τώρα που τελείωσαν οι εκλογές στην Αμερική (οριστικά??) θα σταματήσουν οι ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ τοποθετήσεις για πολλά θέματα και όλα τα μαριονετοειδη (πολλές μαριονέτες τις οποίες ΔΕΝ πρέπει να τα ξεχάσουμε !!) που ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ πίσω από τις ΨΕΥΔΟΕΡΕΥΝΕΣ σε όλα τα ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, όπως μας λέει από την αρχή ο καθηγητής κος Ιωαννίδης, θα γίνουν ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ !!
 
Μην ΔΙΕΡΩΤΑΣΤΕ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ “ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ” όλο το προηγούμενο διάστημα, ξαφνικά σας πλησιάσουν είτε προσωπικά είτε μέσω διαδικτυακών τόπων και σας \ξεκινήσουν το ψήσιμο με λογίδρια τύπου “ΤΕΛΙΚΑ οι ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ το τοπίο …”
 
… το μόνο ΤΟΠΙΟ που ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ είναι ΠΟΙΟΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” ανήκουν στο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ των Δολοφόνων ΣΑΣ και ποιοι ΟΧΙ…
 
ΟΣΟΙ θέλετε να αφήσετε αυτή τη ζωή κακήν κακώς και με καμιά δεκαριά χρόνια ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ του εαυτού σας και των οικείων σας, ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ και ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΙΤΛΟΥΣ περί ΙΑΤΡΙΚΗΣ που φέρουν, που δεν ειναι παρά μόνο ΧΑΡΤΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ !!
 
Καθηγητές Πανεπιστημίων, Διευθυντές ΚΛΙΝΙΚΩΝ, Διευθυντές σε Νοσοκομειακά ΙΔΡΥΜΑΤΑ και όλοι ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΊΑ ΚΡΙΣΗ γιατί ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΥΛΊΣΟΥΝ απλή ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ, θα σας πουν “ΕΓΩ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ” και ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΣΕΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, όσο αναμενόμενο και αν ήταν για ένα ποσοστό των θανόντων “από/ΜΕ COVID” !
 
Αν δεν είστε άξιοι να ξεχωρίσετε τους μεν από τους δε, τότε είστε τουλάχιστον ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ !!
 
 
 Η Evangelou Marianna, έγραψε σε πρόσφατη δημοσίευση της :
 
ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ
 
 
Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση (AMA), με μια εκπληκτική κίνηση, ακύρωσε επίσημα μια προηγούμενη δήλωση κατά της χρήσης της υδροξυχλωροκίνης (HCQ) στη θεραπεία ασθενών με COVID-19, δίνοντας στους γιατρούς το δικαίωμα να επιστρέψουν στη χρήση του φαρμάκου κατά την κρίση τους.
 
Προηγουμένως, η AMA είχε εκδώσει μια δήλωση τον Μάρτιο που ήταν ιδιαίτερα επικριτική για το HCQ όσον αφορά τη χρήση του ως προτεινόμενη θεραπεία από ορισμένους γιατρούς στα πρώτα στάδια του COVID-19
στη σελίδα 18 ενός πρόσφατου υπομνήματος AMA, που εκδόθηκε στις 30 Οκτωβρίου, (ψήφισμα 509, σελίδα 3), ο οργανισμός ανέστρεψε επίσημα τη στάση του σχετικά με το HCQ, δηλώνοντας ότι η πιθανότητά του για καλό αυτή τη στιγμή μπορεί να αντικαταστήσει την απειλή πιθανών επιβλαβών παρενεργειών.
 
 
 
”ΑΠΟΦΑΣΗ.
 
Η ΑΜΑ, μας καθησυχάζει τους ασθενείς των οποίων οι γιατροί συνταγογραφούν υδροξυχλωροκίνη και συνδυαστικές θεραπείες για τη διάγνωση COVID-19 πρώιμου σταδίου, εκδίδοντας μια ενημερωμένη δήλωση που διευκρινίζει την υποστήριξή μας για την ικανότητα ενός γιατρού να συνταγογραφήσει ένα εγκεκριμένο από την FDA21 φάρμακο για χρήση εκτός ετικέτας, εάν αυτό είναι κατά την καλύτερη κλινική κρίση, αναφορά στη χρήση υδροξυχλωροκίνης και συνδυαστικών θεραπειών για τη θεραπεία της COVID-19 σε πρώιμο στάδιο.”
 
 
ΥΠΟΜΝΗΣΗ: Ενημερώστε τον κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ των ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τα ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ και τα “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ”, γιατί “πλέον” έχουμε ΦΑΡΜΑΚΑ για θεραπεία, …
 
ΑΦΟΥ πλέον ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ να βγει ο ΑΝΟΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ των ΗΠΑ και τώρα όλοι ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ τις ΣΥΓΧΟΡΔΙΕΣ “ΥΣΤΕΡΙΑΣ” και αφήνουν τα δεδομένα να σβήσουν ΤΗ ΦΛΟΓΑ στην ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ !!
 
Οι “θεατές” θα σταματήσουν να βελάζουν και θα αρχίσουν το ΚΥΝΗΓΙ των ΛΥΚΩΝ !!
 
 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,457


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα