Ενωθείτε και εργαστείτε πριν είναι πολύ αργά ...

Ενωθείτε και εργαστείτε πριν είναι πολύ αργά ...

Οκτώβριος 3, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 314 προβολές ( Μέτρηση έως 16:29:48 )

Ζούμε σαφώς τη νέου τύπου ΕΙΣΒΟΛΗ μέσω των διεθνών τραπεζών, του νέου ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ Ράιχ, που επιβάλλει στην Ελλάδα φρικτή ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και απάνθρωπο ολοκληρωτισμό υπό τις ευλογίες, δυστυχώς, ΟΛΟΥ του π(ω)ολιτικού κόσμου.

 

 

Έναν λαό, αν θέλεις να τον υποτάξεις, διέλυσέ του όλες τις Αρχές και τις Αξίες του, την Ιστορία του, την Παιδεία του και φτωχοποίησέ τον .

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ.

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΟΙ ΚΡΥΒΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Το ποιοί είναι, το γνωρίζετε.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Εδώ υπάρχουν ΚΩΛΟΓΟΝΕΙΣ,  ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ενωθείτε και εργαστείτε πριν είναι πολύ αργά ...
 
 

Για όσους μπορούν να βλέπουν πίσω από τα φαινόμενα και τα γεγονότα, η Ελλάδα προορίζεται από κάποιους να καταστεί τριτοκοσμική χώρα με τους Έλληνες τον πλέον εξαθλιωμένο, ταπεινωμένο και διωκόμενο λαό των Βαλκανίων.

Ζούμε σαφώς τη νέου τύπου ΕΙΣΒΟΛΗ μέσω των διεθνών τραπεζών, του νέου ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ Ράιχ, που επιβάλλει στην Ελλάδα φρικτή ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και απάνθρωπο ολοκληρωτισμό υπό τις ευλογίες, δυστυχώς, ΟΛΟΥ του π(ω)ολιτικού κόσμου.

Όλα τα ελληνικά μονοφυσιτικά κόμματα και οι ηγεσίες τους είναι υπεύθυνα για την συντελούμενη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και τον ΔΙΩΓΜΟ των Ελλήνων από την Ελλάδα και την ιστορία, αλλά και τον επικείμενο γεωγραφικό ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της ελληνικής γεωγραφίας.

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟΣ νεοφεουδαρχική κομματική πολιτική των Μνημονίων, η καταδίκη των νέων στην ανεργία και σε μισθούς πείνας, η καταδίκη των συνταξιούχων σε πρόωρο θάνατο, η οικονομική και δημογραφική κατάρρευση της ελληνικής κοινωνίας, η δια νόμου υπαγωγή του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου σε διεθνείς επενδυτές και δανειστές, ο διωγμός στο εξωτερικό εκατοντάδων χιλιάδων νέων επιστημόνων και λοιπού ανθρώπινου δυναμικού, η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ και αντιδημοκρατική υποστήριξη και απόφαση της Συνθήκης των Πρεσπών, συγχρόνως με την ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ αντικατάσταση στην Ελλάδα των Ελλήνων από μη ελληνικούς πληθυσμούς, όλα αυτά φανερώνουν τη συντελούμενη σιωπηρή ΑΛΩΣΗ και ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ του ελληνικού λαού και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της υποτιθέμενης δημοκρατίας και της συνταγματικότητας στην Ελλάδα.

Έλληνες και Ελληνίδες απανταχού της γης ενωθείτε και εργαστείτε πριν είναι πολύ αργά.

Πριν εξαφανιστούμε ως λαός και ως πολιτισμός από την ίδια την πατρίδα μας.
Πριν εκδιωχθούμε από την Ελλάδα και την Ιστορία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΣΜΙΚΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!

 

Πηγή

(Visited 313 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.