Ενώνοντας τα κομμάτια της φρίκης, σ’ ένα πάζλ χωρίς τελειωμό. Αποκαλύψεις ΣΟΚ. “Πείτε μας γαμώ την ψυχραιμία σας, Κόζα Νόστρα είστε;”

Ενώνοντας τα κομμάτια της φρίκης, σ’ ένα πάζλ χωρίς τελειωμό. Αποκαλύψεις ΣΟΚ. “Πείτε μας γαμώ την ψυχραιμία σας, Κόζα Νόστρα είστε;”

20 Φεβρουαρίου, 2021 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,282
Μοίρασέ το

Θα ενώσω τα κομμάτια του διεστραμμένου της παζλ, έτσι όπως απεικονίζεται στα παρακάτω κείμενα και φωτογραφικό υλικό που συγκέντρωσα από το διαδίκτυο…

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Νοιώθω κι εγώ όπως και εκατομμύρια του ελληνικού λαού, πως άνοιξαν τα καπάκια όλων των βόθρων και ξεχύνεται έξω τόση δυσοσμία, όση δεν είχε ποτέ άλλοτε ξεχυθεί.

Ένας κόσμος απίστευτης δυσοσμίας, που  δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την περίφημη απαγορευμένη για δεκαετίες ταινία του διεστραμμένου αλλά εφυούς σκηνοθέτη Πιερ Πάολο Παζολίνι, “120 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟ – ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ”…

Μια ταινία που συγκλόνισε τον κόσμο για την ωμότητά της, εκεί κάπου στα τέλη της  δεκαετίας του 1970…

Μια ωμότητα, που ξεπερνούσε και την πλέον νοσηρή φαντασία, καθώς οι σκηνές της είχαν απίστευτη βία και διαστροφή.

Πολύ φοβάμαι, πως όταν θ’ αρχίσουν να κυκλοφορούν και λεπτομέρειες για την διαστροφή του “ηθοποιού- σκηνοθέτη” Δημήτρη Λιγνάδη, η ταινία του Παζολίνι, θα μοιάζει με … “παιδική χαρά”…

Η ειδησεογραφία τρέχει με τρελλούς ρυθμούς και αποφάσισα να αφήσω για λίγο τις αναρτήσεις και να ετοιμάσω μια διαφορετική ανάρτηση, όπου θα συνδέσω τα κομμάτια του παζλ μιας απίστευτης φρίκης.

Και θα παραθέσω τα στοιχεία της ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Μιας ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ, πολύ χειρότερη από όλες τις παγκόσμιες ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΕΣ.

Και πάμε στο πρώτο κομμάτι του παζλ…

Σ’ αυτό που ανοίγουν στόματα για βιασμούς αγοριών στην παιδική τους ηλικία, απ’ αυτό ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, που σήμερα, αν είχε έστω και ελάχιστο ίχνος συνείδησης, θα έπρεπε να έχει αυτοκτονήσει.

Αντί γι αυτό, μιλάει για… “εθισμό στο σεξ”…

Αλλά δεν λέει σε “ποιού είδους σεξ”.

Και μέσα από φωτογραφίες και δηλώσεις διαφόρων, ξεβράζεται ο βούρκος όχι μόνον της δικής του ψυχής, αλλά και όλης της βρωμιάς της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και κυρίως της … ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Θα ενώσω τα κομμάτια του διεστραμμένου της παζλ, έτσι όπως απεικονίζεται στα παρακάτω κείμενα και φωτογραφικό υλικό που συγκέντρωσα από το διαδίκτυο…

Καλώς ήλθατε στον διεστραμμένο και βαθιά διεφθαρμένο κόσμο της ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, και του… “πνευματικού κόσμου” της έρμης της Πατρίδας μας.

Τα λόγια του αείμνηστου Σαράντου Καργάκου, είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πάμε στοίχημα πως με τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ και ένα χαρτί ψυχιάτρου, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ;;;

  1. Και ξεκινώ από τον ηθοποιό Χάρη Τζωρτζάκη, την ανάρτηση του οποίου βάζω πρώτη, και την τελευταία του φράση, δανείζομαι για τον τίτλο της παρούσας ανάρτησής μου.

 

 

Ναι, κύριε Τζωρτζάκη… ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

 

……………………………………………………..

2. Κομμάτι πάζλ Νο 2…

Γιώργος Μπαμπινιώτης… μεγάλη πνευματική μορφή… Πρώην Πρύτανης αν θυμάμαι καλά και Καθηγητής Πανεπιστημίου…

Λεξικό Μπαμπινιώτη…

Και πίσω απ’ αυτή την … “μεγάλη πνευματική προσωπικότητα”, ένα σκάνδαλο που ξανάρχεται στην επικαιρότητα και αφορούσε στην κόρη του.

Απλά να θυμίσω, πως στην… “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” της ποδίτσας, η κόρη αθωώθηκε.

Τι διθύραμβοι για ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Λιγνάδη… τι υπέροχα λόγια… 

Ευτυχώς όταν πήγαινα στο Αρσάκειο, πρόεδροι της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, ήταν οι αείμνηστοι Παναγιώτης Πουλίτσας και Παναγιώτης Μπρατσιώτης, αμφότεροι πραγματικά και ουσιαστικά άνθρωποι του πνεύματος.  

 

 

 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ!! “Να απομακρυνθεί ο Μπαμπινιώτης από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία”

1178760

 

Να απομακρυνθεί ο Γιώργος Μπαμπινιώτης από την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη, ζητά ο Μιχάλης Κουρουτός καθώς όπως υποστηρίζει ήταν αδύνατον να μην γνώριζε όλα όσα επί πολλά χρόνια ψιθυρίζονταν στο χώρο των Αρσακείων Σχολείων

 

Σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ αναφέρεται στη στήριξη του κ. Μπαμπινιώτη στον πρώην Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη παρά την «πλούσια» όπως σημειώνει «ιστορία του τελευταίου στα Αρσάκεια Σχολεία».

«Ο Πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας είναι αδύνατον να μην γνώριζε, να μην είχε ακούσει όλα όσα επί πολλά χρόνια ψιθυρίζονταν στο χώρο των Αρσακείων Σχολείων. Είναι αδύνατον να μην είχε γνώση όσων λέγονταν τότε και καταγγέλλονται με πρόσφατα δημοσιεύματα για τη «δράση» του κ. Λιγνάδη» σημειώνει ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, προσθέτοντας πως ο κ. Μπαμπινιώτης «εγκωμίασε δημόσια τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Πολιτισμού για την επιλογή του εν λόγω ως Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, επικαλούμενος μάλιστα και τη «δουλειά» του στα Αρσάκεια Σχολεία! Επαναλαμβάνω. Δεν μας εκπλήσσει, δεν με εκπλήσσει».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κουρουτού:
Εμβρόντητοι παρακολουθούν εκατομμύρια πολίτες όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη στήριξη του κ. Μπαμπινιώτη στο πρόσωπο του πρώην Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, παρά την «πλούσια» ιστορία του τελευταίου στα Αρσάκεια Σχολεία. Βεβαίως οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ μόνο έκπληξη δεν αισθανθήκαμε, καθώς τα τελευταία χρόνια, επί Προεδρίας Μπαμπινιώτη, κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Αρχικά, ας κάνω σαφές το εξής. Τα σχολεία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας είναι σημαντικό κομμάτι της ελληνικής εκπαιδευτικής ιστορίας. Οι εκπαιδευτικοί του, συνάδελφοι με πλούσια προσόντα και αίσθημα καθήκοντος, κρατούν με την εξαίρετη δουλειά τους ψηλά το όνομα των Αρσακείων Σχολείων ακόμη και στη δύσκολη, τελευταία περίοδο Μπαμπινιώτη. Οφείλω, επομένως, να διαχωρίσω το εκπαιδευτικό σώμα από την ηγεσία των εκπαιδευτηρίων που κάνει ό, τι μπορεί για να ακυρώσει τη σπουδαία δουλειά των δασκάλων του.

Ο κ. Μπαμπινιώτης είναι ένας τυχερός άνθρωπος. Μένει στο απυρόβλητο (όπως έμενε μέχρι πρότινος και ο κ. Λιγνάδης) λόγω των ισχυρών σχέσεων που διατηρεί με την πολιτική και οικονομική εξουσία. Το απόστημα των σεξουαλικών κακοποιήσεων όμως έσπασε και η ελληνική κοινωνία απαιτεί την κάθαρση. Θέλω να ελπίζω ότι η ασυλία που απολαμβάνει ο κ. Μπαμπινιώτης και οι συν αυτώ έχει πια ημερομηνία λήξης.

Ο Πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας είναι αδύνατον να μην γνώριζε, να μην είχε ακούσει όλα όσα επί πολλά χρόνια ψιθυρίζονταν στο χώρο των Αρσακείων Σχολείων. Είναι αδύνατον να μην είχε γνώση όσων λέγονταν τότε και καταγγέλλονται με πρόσφατα δημοσιεύματα για τη «δράση» του κ. Λιγνάδη. Κι όμως, εγκωμίασε δημόσια τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Πολιτισμού για την επιλογή του εν λόγω ως Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, επικαλούμενος μάλιστα και τη «δουλειά» του στα Αρσάκεια Σχολεία! Επαναλαμβάνω. Δεν μας εκπλήσσει, δεν με εκπλήσσει.

Στο παρελθόν έχω αναφερθεί αναλυτικά στα έργα και τις ημέρες του κ. Μπαμπινιώτη ως Προέδρου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και ως Υπουργού Παιδείας. Υποχρεώνομαι να επανέλθω. Δεν είναι, άραγε, ο κ. Μπαμπινιώτης αυτός που, μεταξύ πολλών άλλων:

• Επεχείρησε τρις ως Υπουργός το 2012 να προωθήσει τροπολογία στη Βουλή, τις παραμονές της διάλυσής της, με την οποία μεταφερόταν η εποπτεία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στο Υπουργείο Εργασίας (σε νομοσχέδια, μεταξύ άλλων, για τα ταξί και τις …κτηνοτροφικές καλλιέργειες), ώστε τα ιδιωτικά σχολεία να μετατραπούν σε ανεξέλεγκτους οίκους εμπορίου, όπου οι γόνοι των ισχυρών θα εξαγόραζαν με ευκολία άριστους τίτλους σπουδών; (είχε, πάντως καλή μαθήτρια, την κ. Κεραμέως που οχτώ χρόνια μετά ολοκλήρωσε το έργο του)

• Φροντίζει τους ανθρώπους που του κάνουν τα …χατήρια; Ας βρει κάθε ενδιαφερόμενος πού βρίσκεται ο πρώην Πρόεδρος του ΝΣΚ που υπέγραψε επί Υπουργίας του άθλια, σκανδαλώδη απόφαση σύμφωνα με την οποία μειώνονταν οι μισθοί των ιδιωτικών εκπαιδευτικών κατά 35-40% κατ’ απαίτηση του Συνδέσμου των σχολαρχών (αλλά και προσωπική, δική του επιθυμία, καθώς κατά δημόσια ομολογία του είχε δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα στα οικονομικά της Φιλεκπαιδευτικής που έπρεπε να καλυφθεί με κάποιο τρόπο…).

Όλα αυτά σαφώς και ωχριούν μπροστά στο γιγαντιαίο πρόβλημα της κακοποίησης παιδικών ψυχών και της «στοργικής» μεταχείρισης των φερόμενων υπαιτίων από τον κ. Μπαμπινιώτη. Απευθύνομαι σήμερα στα μέλη του ΔΣ της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, καλώντας τους να συναισθανθούν την ιστορική τους ευθύνη και να ζητήσουν από τον κ. Μπαμπινιώτη το μόνο έντιμο δρόμο, αυτόν της παραίτησης, ειδάλλως να τον απομακρύνουν άμεσα.

Αν αυτό δεν συμβεί, η Υπουργός Παιδείας οφείλει (παρά τις στενές σχέσεις της με τον κ. Μπαμπινιώτη) να εφαρμόσει τις διατάξεις του άρθρου 2, παρ. 3 του Ν. 682/77 για τον ειδικό οικονομικό έλεγχο των ισότιμων σχολείων (εκτός κι αν, κατά την πάγια συνήθειά της, καταργήσει και αυτή τη ρύθμιση, καθώς δεν «βολεύει» μεγαλοσχολάρχες)

Η ώρα να αρθούν οι θεσμοί και η επίσημη πολιτεία στο ύψος των περιστάσεων έφτασε. Το απαιτούν οι γονείς και τα κακοποιημένα παιδιά, το απαιτεί η εκπαιδευτική κοινότητα, το απαιτεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Καμιά ανοχή πλέον στον κ. Μπαμπινιώτη και στην δραστηριότητα της παρέας του. Έως εδώ!

Εμβρόντητοι παρακολουθούν εκατομμύρια πολίτες όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη στήριξη του κ. Μπαμπινιώτη στο…

Δημοσιεύτηκε από Michalis Kouroutos στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

 

Πηγή

3. Και βέβαια θα συμπεριλάβω στην παρούσα ανάρτηση το post του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα του θυμίσω πως ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ.

Διαβάστε στις φωτογραφίες και τα σχόλια που γίνονται για τον … “πνευματικό άνθρωπο” Γιώργο Μπαμπινιώτη, καθώς είναι σε δημόσια θέα…

 

πηγή

4. Κι εδώ, αποκαλύπτεται ένα άλλο νοσηρό σενάριο και μια ακόμη μπόχα… της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Πιστεύετε πως υπάρχει έστω και ένας “καλός”, σ’ αυτή την… ΦΑΜΙΛΙΑ;;;

 

 

 

Πάμε να δούμε την “κυρία” Αντιγόνη Λυμπεράκη, μέσα από εικόνες του διαδικτύου… τα λόγια περισσεύουν…

Τι λέει η ΜΚΟ που κατηγορείται για μαστροπεία ανηλίκων στην υπόθεση Λιγνάδη

«Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αναφορές στον Τύπο και σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για εμπλοκή ΜΚΟ σε κυκλώματα εκμετάλλευσης και μαστροπείας ανηλίκων προσφύγων» αναφέρει η ανακοίνωση της ΜΚΟ, με αφορμή την υπόθεση με τη «βροχή»  καταγγελιών σε βάρος του σκηνοθέτη αλλά και της ΜΚΟ.

Όπως αναφέρει η οργάνωση έχει αναλάβει την προστασία «ανήλικων “προσφυγόπουλων”», με ηλικίες από 16 έως 18 ετών τηρώντας όλα τα… πρωτόκολλα.

Η ανακοίνωση, που συμπίπτει με τη σύλληψή του, συνεχίζει:

«Το SolidarityNow δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε είχε εμπλοκή με τον χώρο του θεάτρου, του θεατρικού παιχνιδιού ή με δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχε ο κ. Λιγνάδης».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Επίσης:

1. Εκφράζει τον αποτροπιασμό του για μια ειδεχθή πρακτική που καταχράται κάθε έννοιας παιδικής προστασίας, εκθέτει την έννοια της αλληλεγγύης και στοιχειοθετεί όνειδος για κάθε άτομο που συμμετέχει, συνδράμει ή ανέχεται τέτοιες πράξεις.

2. Το SolidarityNow πραγματοποιεί δράσεις προστασίας ασυνόδευτων ανηλίκων από τον Οκτώβριο 2020, όταν ανέλαβε την ευθύνη για ασυνόδευτα παιδιά 16-18 χρόνων σε διαμερίσματα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) καθώς και προσωρινή φιλοξενία σε 170 ασυνόδευτα παιδιά σε δομές στην Κοζάνη, Ιωάννινα και Κόνιτσα. Προ του 2020 το SN παρείχε υπηρεσίες μόνο σε οικογένειες όπου συνεργαζόταν στενά με τους γονείς.

3. Σε ό,τι αφορά προγράμματα ή δράσεις ανηλίκων, τόσο στις πόλεις όσο και στους καταυλισμούς, το SolidarityNow εφαρμόζει με αυστηρότητα πρωτόκολλα παιδικής προστασίας (Child protection) τόσο σε προληπτική όσο και σε απολογιστική βάση.

Τα πρωτόκολλα αυτά μεταφέρουν την βέλτιστη διεθνή πρακτική σε αυτόν τον τομέα· περιλαμβάνουν ελέγχους για το ποιοι έρχονται σε επαφή με ανηλίκους, την παρουσία τρίτων αλλά και άλλες δικλείδες ασφαλείας. Η τήρησή των πρωτοκόλλων είναι σχεδιασμένη προκειμένου να αποτρέπει κάθε ενέργεια όπως οι καταγγελλόμενες.

Η προστασία των πλέον ευάλωτων ατόμων, όπως τα ασυνόδευτα ανήλικα ή τα προσφυγόπουλα είναι ύψιστο καθήκον μιας πολιτισμένης κοινωνίας. Οι άνθρωποι του SolidarityNow δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο καθήκον αυτό και τηρούν με σχολαστικότητα τα διεθνή πρότυπα παιδικής προστασίας με σεβασμό στα παιδιά»

 

Πηγή

Τους πιστεύετε, όταν ξέρετε πως υπηρετούν το διεστραμμένο εβραιοσιωνιστικό κτήνος τον Τζωρτζ Σόρρος;;;

Προσωπικά, όχι…

 

5. Και πάμε στο επόμενο κομμάτι του παζλ…

Δεν χρειάζονται ούτε εδώ, λόγια…

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ, ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.

6. Θα κλείσω με το τελευταίο κομμάτι στο παζλ της φρίκης… και σχόλιο ουδέν…

Ο κ. Βάκης Τσιομπανίδης, είναι Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ. (Αγροτικό Κόμμα Κτηνοτρόφων Ελλάδος)

 

Τι καταγωγής είπαμε πως είναι όλοι αυτοί;;;

Σας κάνω πάσα την απάντηση…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,282


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα