ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ... Ρε Κούλη, τα φτάνεις τα καντήλια, ή να σου κατεβάσω καμιά δεκαριά να σου βρίσκονται;

30 Ιουνίου, 2021 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,125
Μοίρασέ το

 

Το ιστορικό αρχείο της οικογένειας Μητσοτάκη, περιλαμβάνει τα πάντα: προδοσίες, μίζες, αρχαιοκαπηλία, ιεροσυλία, ανηθικότητα, υποθέσεις τύπου Γεωργιάδη – Λιγνάδη, φοροδιαφυγή (ακόμα θυμάμαι την πισίνα του μπαμπά, ολυμπιακών διαστάσεων, που την ήθελε για… θεραπευτικούς σκοπούς της Μαρίκας), αλλά ακόμα και δολοφονίες.

Το ιστορικό αρχείο της οικογένειας Μητσοτάκη, περιλαμβάνει ότι ακριβώς και τα βαβυλωνιακά αρχεία των χαζάρικων σιωνιστικών οικογενειών της Καμπάλα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Οι δυο πρώτες και οι εκτός ανάρτησης εικόνες, είναι επιλογής μου.

 

Σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, μόνο δύο είδη ανθρώπων χρησιμοποιούσαν το δέλεαρ ως μέσο για την πειθώ: οι απατεώνες και οι παιδοβιαστές!

Για την περίπτωση του Κούλη, ας μην απαντήσω, γιατί πάλι θα τρέχουμε στα δικαστήρια. Απαντάει από μόνη της η περίπτωση Λιγνάδη, Ν. Γεωργιάδη και ΜΚΟ για «ασυνόδευτα».

Ο καθ’ ένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Ναι! Σωστά καταλάβατε! Αναφέρομαι στο δέλεαρ των 150€!

Τόσο αποτιμάται η ζωή της νεολαίας μας για τον Κούλη!

Μην αμφιβάλλετε όμως, ότι θα υπάρξουν εκείνα τα ηθικώς ξεπεσμένα ανθρωπάρια που θα σπεύσουν να βάλουν το δηλητήριο στο αίμα τους για 150€.

Μην αμφιβάλλετε επίσης ότι θα υπάρξουν κι εκείνοι οι ηθικώς ξεπεσμένοι γονείς που θα πιέσουν τα παιδιά τους να δηλητηριαστούν για 150€, χωρίς καν να ντραπούν.

Φυσικά, για τη Σοφία, τη Δάφνη και τον Κωνσταντίνο, τα παιδιά του Κούλη, 150€ δε φτάνουν ούτε για καραμέλες.

Αλλά το ζήτημα δεν είναι στο ποσό.

Το ζήτημα είναι αμιγώς ηθικό.

Ένας ξεπεσμένος πατέρας τριών παιδιών (Κούλης), ανερυθρίαστα δελεάζει παιδιά να εμβολιαστούν ακόμα και χωρίς τη συναίνεση των γονέων τους.

Αυτό είναι κάτι που είχε ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες, από μικρά και απλά πράγματα, όταν στη σήμανση των τηλεοπτικών εκπομπών η ένδειξη «απαραίτητη η γονική συναίνεση» κατέληξε στα σκουπίδια.

Μπορεί να φαίνεται απλό, όμως δεν είναι.

Γιατί έμμεσα, αφαιρεί το λόγο του γονέα από το τι θα βλέπει το παιδί του.

Του αφαιρεί το ρόλο του προστάτη και κηδεμόνα.

Και τώρα, κάνει πάλι το ίδιο. Χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό.

Κι αναρωτιέται κανείς: εάν αφαιρούσε κάποιος το δικαίωμα της επιμέλειας – προστασίας – κηδεμονίας του Κούλη και της Μαρέβα (άκλιτο είναι το όνομα) από τη Σοφία, τη Δάφνη και τον Κωνσταντίνο, πώς αλήθεια θ’ αντιδρούσαν;

Η φαμίλια Μητσοτάκη βέβαια, δεν είναι αυτή που είναι λόγω ηθικών επιλογών. Αυτό το ξέρουν κι οι πέτρες.

Ήταν ανέκαθεν μία ανήθικη φαμίλια, μπλεγμένη σε κάθε είδους σκάνδαλο, των οποίων η λίστα είναι τεράστια και για να τη μεταφέρω σε αυτό το άρθρο, θα χρειαστεί «σεντόνι» ολόκληρο.

Το ιστορικό αρχείο της οικογένειας Μητσοτάκη, περιλαμβάνει τα πάντα: προδοσίες, μίζες, αρχαιοκαπηλία, ιεροσυλία, ανηθικότητα, υποθέσεις τύπου Γεωργιάδη – Λιγνάδη, φοροδιαφυγή (ακόμα θυμάμαι την πισίνα του μπαμπά, ολυμπιακών διαστάσεων, που την ήθελε για… θεραπευτικούς σκοπούς της Μαρίκας), αλλά ακόμα και δολοφονίες.

Έχω αναφερθεί στο παρελθόν για την υπόθεση του Μιχάλη Βρανόπουλου ο οποίος δολοφονήθηκε από τη «17 Νοέμβρη» μία ημέρα πριν καταθέσει ενάντια στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη…

Κι εννοείται ότι εξαφανίστηκαν τα στοιχεία που απεδείκνυαν την ενοχή του Μητσοτάκη.

Με την ευκαιρία… Γιατί φυγαδεύτηκε άρον άρον η Ντορίτσα στο εξωτερικό όταν ήταν 14ων ετών με τη δικαιολογία των… «σπουδών» κι επέστρεψε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα και ω του θαύματος η Μαρίκα κι ο Κωνσταντίνος είχαν «αποκτήσει» τον Κυριάκο χωρίς να υπάρχει ούτε μία φωτό εγκυμοσύνης της Μαρίκας εκείνο το διάστημα;

Κι όχι! Δεν αναφέρομαι στον Τέρη Χρυσό, όπως πολλοί θα φαντάστηκαν!

Αναφέρομαι σε κάποιο άλλο μυστικό που έφτασε στ’ αυτιά μου πρόσφατα και που αν αποκαλυφθεί… η αυτοκρατορία Μητσοτάκη θα βρεθεί στα Τάρταρα!

Απλά χτυπάω το καμπανάκι και περιμένω τις αποδείξεις.

Μόλις έρθουν, θα βγούνε όλα στη φόρα, ακόμα κι αν έχω την τύχη του Σωκράτη Γκιόλια… (συμφωνείς Μάκη μου; )

Μία ανήθικη φαμίλια όπως αυτή του Μητσοτάκη, δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό.

Δεν έχει κανέναν σεβασμό στην οικογένεια, κανέναν σεβασμό στα παιδιά.

Δε διστάζει μπροστά σε κανέναν και τίποτα.

Είναι πρόθυμη να δολοφονήσει νέα παιδιά με το δέλεαρ των 150€.

Όσοι υποκύψουν, είναι άξιοι της μοίρας τους! Μη ζητήσουν όμως μετά τα «ρέστα», ό,τι κι αν πάθουν, ό,τι κι αν τους συμβεί.

Όσο για σένα Κούλη… Πολύ θα ήθελα να τα πούμε οι δυο μας, τετ α τετ, χωρίς κανέναν άλλον τριγύρω, αλλά ξέρω ότι είσαι πολύ δειλός για να τολμήσεις κάτι τέτοιο…

Εκτός αν πούμε δυο κουβεντούλες με τη Σοφία, ή τη Δάφνη.

Άλλωστε, η γονική συναίνεση, δεν απαιτείται, όπως έχεις αποδείξει…

Και μην ανησυχείς.

Όποια από τις δυο μιλήσω, θα πάρει κι 150€ στο χέρι.

Όχι σε κάρτα…

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 1,125


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα