Εξωγήινα εμβόλια mRNA. Mεταλλαγμένες τεχνητές Spikes με κωδικό υπολογιστή!

Εξωγήινα εμβόλια mRNA. Mεταλλαγμένες τεχνητές Spikes με κωδικό υπολογιστή!

9 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:560
Μοίρασέ το

Γενετικοί Απατεώνες

Αντί να πεθάνουν από την μόλυνση, οι άνθρωποι πεθαίνουν από τις ενέσεις.

Πολλοί γιατροί με συνείδηση έχουν μιλήσει δημοσίως για τα εμβόλια και την φρίκη.

 

 

Και επειδή όλα αυτά τα επιστημονικά στοιχεία που δημοσιεύονται είναι αδύνατον να τα αγνοούν οι … “ακαταδίωκτοι”, καλόν είναι να γνωρίζουν πως αυτοί που σήμερα τους πληρώνουν αδρά για να δολοφονήσουν τον ελληνικό λαό, δηλαδή νεοταξίτικα σατανιστικά αφεντικά τους και οι εβραιοσιωνιστικές Φαρμακομαφίες, ίσως πολύ σύντομα τους … ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, πριν καν προλάβει να το κάνει ο ελληνικός λαός.

Και να θυμούνται πως ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι αλληλουχίες mRNA στα εμβόλια κοροναϊού χρησιμοποιούν εξωγήινη γενετική για να χακάρουνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. 

Οι μη φυσικές γενετικές ακολουθίες και ο σχεδιασμός προ-σύντηξης τις μετατρέπουν σε μεταλλαγμένες αιχμές που θα μπορούσαν να βλάψουν σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, των ωοθηκών και των όρχεων! 

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την έκθεση του 2021 από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων , το mRNA στο εμβόλιο της Moderna βρέθηκε να εξαπλώνεται σε όλους τους ιστούς του σώματος και παρέμεινε στον εγκέφαλο για 25 ώρες!

Πολλοί γιατροί με συνείδηση έχουν μιλήσει δημοσίως για τα εμβόλια και την φρίκη. Οπως ο  Δρ Peter McCullough , ο  Δρ Roger Hodkinson και ο Δρ. Byram Bridle , οι οποίοι επεσήμαναν ότι η ακίδα είναι δυνητικά παθογόνος, καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει φλεγμονή στα κύτταρα σε πολύ ευαίσθητες περιοχές του σώματος, ειδικά εκείνα που εκφράζουν την πρωτεΐνη ACE2. 

Αντί να πεθάνουν από την μόλυνση, οι άνθρωποι πεθαίνουν από τις ενέσεις.

Επανεφεύρεση mRNA

Ο SARS-CoV-2 φαίνεται να είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα, κατασκευασμένο από ιούς που συνήθως ζουν σε νυχτερίδες και παγκολίνες. Τα εμβόλια mRNA κορανοϊού υποτίθεται ότι περιέχουν ένα αντίγραφο του γενετικού κώδικα για την πρωτεΐνη της ακίδας, αλλά αντί να αναδημιουργούν την ακίδα, τα εμβόλια την επανεφεύρουν. Όπως όλες οι γενετικές παρεμβάσεις που δημιουργήθηκαν με τη χρήση της συνθετικής βιολογίας, τα εμβόλια κοροναϊού παίζουν τον Θεό με την γενετική με:

  • χρήση διαφορετικών συστατικών (σαν να χρησιμοποιείτε τεχνητά γλυκαντικά αντί για ζάχαρη)
  • αλλάζοντας τη συνταγή αλλάζοντας τις λέξεις και τον τρόπο που γράφονται
  • συμπεριλαμβάνουν κομμάτια από άλλες συνταγές (π.χ. αλληλουχίες από άσχετα γονίδια)
  • βάζοντας μια γελοία μακρά ουρά στο τέλος για να παρατείνει την παραγωγή των ακίδων πρωτεϊνών

Τι δημιουργεί η συνταγή mRNA

Όταν μια συνταγή παραδίδεται σε ένα κύτταρο με τη μορφή mRNA, μια ειδική ομάδα είναι έτοιμη να επιθεωρήσει τη συνταγή και να αποφασίσει τι να κάνει με αυτήν.

Εάν η συνταγή εκδόθηκε από το δικό μας DNA, μπορεί να τροποποιηθεί λίγο και τότε πιθανότατα θα σταλεί στην κουζίνα για να φτιαχτεί από τους σεφ.

Εάν, ωστόσο, φαίνεται ότι το mRNA προήλθε από έναν ιό, υπάρχει πιθανότητα η ειδική ομάδα να σημειώσει τη συνταγή για καταστροφή, οπότε δεν φτάνει ποτέ στην κουζίνα. Αυτός είναι ο τελευταίος αμυντικός μηχανισμός που έχουμε όσον αφορά το ανοσοποιητικό μας σύστημα, αλλά η εξωγήινη γενετική στο εμβόλιο-mRNA κάνει τη συνταγή να φαίνεται αρκετά ασφαλής, ώστε να αποστέλλεται στην κουζίνα, όπου οι σεφ κάνουν ό, τι τους λένε να κάνουν.

Τι γίνεται όμως αν δεν καταλαβαίνουν τη συνταγή;

Ποτέ δεν έχουν ξαναδεί συνταγές όπως αυτό, τι γίνεται αν την κάνουν λάθος;

Για αυτόν τον λόγο, τι θα συμβεί όταν παράγουν τις ακίδες πρωτεΐνες;

Το ότι ενισχύονται από τον σχεδιασμό προ-σύντηξης τις καθιστά επιπλέον ακιδωτέςς, πολύ δυνατές και μόνιμα έτοιμες για μάχη. Το NIH τις θεωρεί πολύ ισχυρές και μια διαφήμιση που δημοσίευσαν το 2018 είπε ότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν 10 φορές περισσότερα αντισώματα από έναν ιό άγριου τύπου!

Όταν μελετάται η δομή ενός εργαστηριακού κορανοϊού χρησιμοποιώντας cryo-EM, τα spikey bits (ακιδωτά κομάτια) στον κοραναϊό φαίνεται να εμφανίζονται τακτικά σε θέση μέσα και έξω. Αυτά είναι τα κομμάτια που προσκολλώνται στους υποδοχείς ACE2, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν βρίσκονται σε θέση «έξω» (όπως παρατηρείται σε δείγματα αίματος στο εργαστήριο).

Είναι σαν ο ιός να αναβοσβήνει τα σπαθιά του ξανά και ξανά, ενώ οι ακίδες του εμβολίου έχουν κλειδωθεί στη θέση «έξω» με προλίνη, έτσι είναι σαν τα ξίφη τους να εμφανίζονται μόνιμα. 

Αυτή η με προ-σύντηξη έκδοση της spike είναι σαν ένας εξωγήινος πολεμιστής στο warpath που ψάχνει για το ACE2. Επιπλέον, υπάρχει μια πολύ μακριά ουρά στο τέλος του εμβολίου-mRNA που διασφαλίζει ότι γίνονται πολλές ακίδες, οπότε είναι σαν να έχει απελευθερωθεί ένας στρατός από υπερ-στρατιώτες. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό σοκ για το σώμα, επειδή δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση για εισβολή.

 

Αλλαγή της γλώσσας του DNA και του RNA

 

[Αυτή η ενότητα προορίζεται να σας βοηθήσει να κατανοήετε τι είναι το XNA, καθώς και άλλες τροποποιήσεις mRNA που θα περιγραφούν παρακάτω. Είναι επίσης χρήσιμη για την κατανόηση διαφόρων άλλων πραγμάτων, όπως η έρευνα κέρδους-λειτουργίας που έκανε το NIH με τους Κινέζους και γιατί ο SARS-CoV-2 φαίνεται να είναι τεχνητός, το οποίο θα καλυφθεί με περισσότερες λεπτομέρειες σε μελλοντικά άρθρα! ]

Η φύση χρησιμοποιεί 20 αμινοξέα για να δημιουργήσει ζωή – κάθε ζωντανό πράγμα σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιεί συνδυασμούς αυτών των 20 αμινοξέων για την παραγωγή πρωτεϊνών.

Το DNA δημιουργεί κώδικα για την παρασκευή πρωτεΐνών όλη την ώρα.

Αυτό το κάνει χρησιμοποιώντας μια γλώσσα που έχει μόνο τέσσερα γράμματα: A, T, C, G. Αυτά τα γράμματα αντιπροσωπεύουν Adenine, Thymine, Cytosine, Guanine. Οι Α και Τ πηγαίνουν μαζί για να φτιάξουν ένα ζεύγος βάσεων και οι C και G πάνε μαζί για να φτιάξουν ένα άλλο ζεύγος βάσεων.

Το RNA είναι λίγο διαφορετικό επειδή χρησιμοποιεί ουριδίνη αντί θυμίνης, επομένως χρησιμοποιεί A, U, C, G. (Η θυμίνη ονομάζεται επίσης μεθυλουρακίλη.)

Η αδενίνη, η θυμίνη, η κυτοσίνη, η γουανίνη και η ουριδίνη είναι νουκλεοτίδια που ενσωματώνουν φωσφορικά άλατα και σάκχαρα για να σχηματίσουν την «ραχοκοκαλιά». Ο συνδυασμός αυτών των γραμμάτων ή νουκλεοτιδίων δημιουργεί «λέξεις» ή κωδικόνια και κάθε κωδικόνιο καθορίζει ένα συγκεκριμένο αμινοξύ που πρέπει να δημιουργηθεί. Όταν τα αμινοξέα συνδυάζονται μαζί, παράγουν έναν συγκεκριμένο τύπο πρωτεΐνης. Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στο κελί.

  • 3 νουκλεοτίδια = 1 κωδικόνιο
  • 1 κωδικόνιο = 1 αμινοξύ
  • Παραδείγματα: τα τρία νουκλεοτίδια AAG σχηματίζουν ένα κωδικόνιο που καθορίζει το αμινοξύ Λυσίνη, ενώ το AGG σχηματίζει ένα κωδικόνιο που καθορίζει το αμινοξύ Αργινίνη.
  • Τα περισσότερα αμινοξέα μπορούν να παρασκευαστούν χρησιμοποιώντας περισσότερα από ένα κωδικόνια. Για παράδειγμα, η λυσίνη μπορεί επίσης να κατασκευαστεί με το κωδικόνιο ΑΑΑ, ενώ η αργινίνη μπορεί να παρασκευαστεί με οποιοδήποτε από αυτά τα έξι κωδικόνια: AGG, CGT, CGC, CGA, CGG, AGA .
  • Παρόλο που υπάρχουν εκατοντάδες αμινοξέα, κάθε ζωντανό πράγμα στη γη είναι φτιαγμένο από το ίδιο σύνολο 20 αμινοξέων.
  • Τα αντισώματα είναι πρωτεΐνες!

Δυστυχώς, κάποια φαεινή ιδέα εμφανίστηκε, ότι τα δύο ζεύγη βάσεων που σχηματίστηκαν από DNA και RNA θα μπορούσαν να αναπαρασταθούν σε κώδικα υπολογιστή χρησιμοποιώντας το ένα και το μηδέν. 

Αυτό επιτρέπει στους επιστήμονες να παίζουν πιο εύκολα με τις γενετικές ακολουθίες και ακόμη και να εφεύρουν νέες εκδόσεις χρησιμοποιώντας πράγματα που δεν συμβαίνουν φυσικά.

Δεν υπάρχει τέλος σε αυτό που μπορούν να κάνουν με τη γενετική, οπότε έχει καταβληθεί τεράστια προσπάθεια για την οικοδόμηση της βιομηχανίας με τρόπο «πίσω από τα παρασκήνια».

Η ιδέα έχει προκύψει ότι το mRNA θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, σαν να μπορούσε να καταλήξει στην αντικατάσταση της σύγχρονης ιατρικής εντελώς παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου γονιδιώματος δεν είναι κατανοητό!

Ένα επιβλητικό 85% του DNA μας απορρίπτεται ως άχρηστο σκουπίδια, αλλά νέες ανακαλύψεις που αποδεικνύουν αυτό το λάθος γίνονται συνεχώς.

Πώς να παίξετε τον Θεό με τη γενετική

Οι κλώνοι του DNA και του RNA σχηματίζονται με την ένωση μακρών αλυσίδων μορίων που ονομάζονται νουκλεοτίδια.

Ένα νουκλεοτίδιο αποτελείται από τρία χημικά συστατικά: μία από τις βάσεις (είτε αδενίνη, γουανίνη, κυτοσίνη, θυμίνη ή ουριδίνη), ένα φωσφορικό άλας και μια ομάδα σακχάρου με πέντε-άνθρακες.

Είναι δυνατόν να παίξετε και με τα τρία αυτά συστατικά χρησιμοποιώντας διαφορετικά χημικά.

Τα εμβόλια mRNA αλλάζουν τη βάση αλλάζοντας την ουριδίνη σε ψευδουριδίνη και υπάρχει πιθανότητα να έχουν γίνει αλλαγές σε ορισμένα από τα συστατικά του φωσφορικού άλατος και του σακχάρου. 

Η αλλαγή οποιουδήποτε από τα τρία συστατικά που αποτελούν ένα νουκλεοτίδιο δημιουργεί αυτό που είναι γνωστό ως ανάλογο νουκλεϊκού οξέος και όταν το συστατικό ζάχαρης ανταλλάσσεται με μια χημική ουσία που δεν χρησιμοποιείται ποτέ στη φύση, συνήθως αναφέρεται ως XNA (ξενο νουκλεϊκό οξύ) . Σύμφωνα με την Wikipedia:

« Τα ανάλογα νουκλεϊκών οξέων είναι ενώσεις που είναι ανάλογες (δομικά παρόμοιες) με το φυσικώς απαντώμενο RNA και DNA, που χρησιμοποιούνται στην ιατρική και στην έρευνα μοριακής βιολογίας. 

Τα νουκλεϊκά οξέα είναι αλυσίδες νουκλεοτιδίων, τα οποία αποτελούνται από τρία μέρη: έναν φωσφορικό σκελετό, ένα σάκχαρο πεντόζης, είτε ριβόζης είτε δεοξυριβόζης, και μία από τις τέσσερις νουκλεοβάσεις. Ένα ανάλογο μπορεί να έχει αλλάξει οποιοδήποτε από αυτά. …. Τα ανάλογα νουκλεϊκών οξέων ονομάζονται επίσης Xeno Nucleic Acid και αντιπροσωπεύουν έναν από τους κύριους πυλώνες της ξενοβιολογίας, τον σχεδιασμό μορφών ζωής νέας φύσης που βασίζονται σε εναλλακτικές βιοχημίες. «

Xeno Nucleic Acid (XNA) στο mRNA;

Το Xeno σημαίνει «εξωγήινο» ή «όχι αυτού του κόσμου» και τα ξενο νουκλεϊκά οξέα ταξινομούνται ως ξένα επειδή χρησιμοποιούν χημικές ουσίες που η φύση δεν χρησιμοποιεί ποτέ. Έχουν εφευρεθεί αρκετοί τύποι XNA μέχρι στιγμής [i], και αυτοί περιλαμβάνουν:

  • Νουκλεϊκό οξύ θρεόζης (TNA)
  • Νουκλεϊκό οξύ γλυκόλης (GNA)
  • Κλειδωμένο νουκλεϊκό οξύ (LNA) [ii]
  • Νουκλεϊκό οξύ πεπτιδίου (PNA)
  • Νουκλεϊκό οξύ κυκλοεξενίου (CeNA)
  • Νουκλεϊκό οξύ 1,5-ανυδροεξιτόλης (HNA)
  • Νουκλεϊκό οξύ Fluoro Arabino (FANA)

Τα περισσότερα (ίσως όλα) των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Moderna αναφέρονται στη δυνατότητα χρήσης διαφόρων τύπων XNA για την παραγωγή των προϊόντων τους, εκτός από τη χρήση DNA και RNA.

Για παράδειγμα, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το εμβόλιο mRNA Betacoronavirus της Moderna κατατέθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και περιγράφει τη δυνατότητα χρήσης: «νουκλεϊκά οξέα θρεόζης (TNAs), νουκλεϊκά οξέα γλυκόλης (GNAs), νουκλεϊκά οξέα πεπτιδίων (PNAs), κλειδωμένα νουκλεϊκά οξέα (LNAs) [iii], νουκλεϊκά οξέα αιθυλενίου (ENA), νουκλεϊκά οξέα κυκλοεξενυλίου (CeNA) ή χίμαιρες ή συνδυασμοί αυτών. «

Το κίνητρο για τη χρήση του XNA είναι επειδή βοηθά στη σταθεροποίηση του mRNA και επειδή το προστατεύει από τις RNases. 

Όλοι οι τύποι RNA είναι ευάλωτοι στην αποικοδόμηση επειδή υπάρχουν πολλά ένζυμα RNase που βρίσκονται σε όλα τα μέρη. Είναι κυριολεκτικά παντού – αιωρούνται και περνούν μέσα από τις φλέβες μας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να λαμβάνονται προφυλάξεις για τον περιορισμό της επίδρασης των RNases κατά την κατασκευή.

Ομοίως, οι RNases στα σώματα των ανθρώπων μπορούν να καταστρέψουν εντελώς το mRNA μέσα σε λίγα λεπτά. Το κλειδωμένο νουκλεϊκό οξύ (LNA) δεν ενεργοποιεί τα ένζυμα RNase , επομένως θα περιορίσει την αποδόμηση του mRNA. Λέγεται ότι το κλειδωμένο νουκλεϊκό οξύ (LNA) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροποποίηση του mRNA προκειμένου να σταθεροποιηθεί και να μεταφραστεί περισσότερο . Συνολικά, το LNA παρατείνει τον χρόνο ημιζωής του mRNA που σημαίνει ότι μεταφράζεται περισσότερο από αυτό και παράγονται περισσότερες πρωτεΐνες. Το LNA μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σταθεροποίηση του καλύμματος του mRNA, το οποίο είναι το πρώτο κομμάτι μιας αλληλουχίας mRNA.

(Ένα πώμα κατασκευασμένο με LNA είναι διαθέσιμο προς πώληση εδώ.) Μια άλλη επιλογή είναι να ενσωματώσουμε μερικά νουκλεοτίδια LNA » στα άκρα των αλληλουχιών RNA και DNA για να σχηματίσουμε χιμαιρικά ολιγονουκλεοτίδια …»

Η EMA και το FDA έχουν ήδη εγκρίνει τρεις τύπους μη φυσικών νουκλεϊκών οξέων για διάφορες ασθένειες. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Eteplirsen και το Golodirsen τα οποία και τα δύο έχουν σκελετό μορφολινο φωσφοραμιδικού, ενώ άλλοι έχουν φωσφοροθειοϊκό και 2-μεθοξυαιθυλικό σκελετό. Το ένθετο της συσκευασίαςγια τον Golodirsen λέει ότι κάθε σάκχαρο έχει αντικατασταθεί με δακτύλιο μορφολινο και κάθε φωσφορικό έχει αντικατασταθεί με φωσφοροδιαμιδικό, ενώ οι βάσεις παραμένουν οι ίδιες με τις κανονικές.

Αυτές οι τροποποιήσεις αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό του Golodirsen, ενώ η πιο εμφανής τροποποίηση του mRNA στο εμβόλιο κοροναϊού περιλαμβάνει την αλλαγή μιας από τις βάσεις.

Αντί να χρησιμοποιούν ουριδίνη, τα εμβόλια χρησιμοποιούν ψευδουριδίνη, όπως αναφέρεται σε όλα τα έγγραφά τους. Κανένα από τα έγγραφα δεν αναφέρεται στη χρήση LNA στο καπάκι ή οπουδήποτε αλλού στη σειρά, αλλά είναι πιθανό ότι δεν υπάρχει απαίτηση να αναφέρεται η χρήση του LNA εάν δεν είναι εξέχον χαρακτηριστικό. Το Golodirsen είναι ένα μικροσκοπικό κατασκεύασμα σε σύγκριση με το mRNA στα εμβόλια, και μια προσθήκη του LNA στο πώμα μπορεί να αποσιωποιηθεί ως τεχνικότητα.

 

Τα εμβόλια τροποποιούνται σε μεγάλο βαθμό με ψευδουριδίνη

Αντί να χρησιμοποιούν ουριδίνη για την παρασκευή νουκλεοτιδίων, τα εμβόλια Moderna και Pfizer χρησιμοποιούν και τα δύο N1mΨ, το οποίο είναι συντομία για τον χημικό τύπο «Ν1-μεθυλ-ψευουριδίνη». Ψ είναι το σύμβολο για την ψευουριδίνη που έχει διαφορετικές χημικές ιδιότητες από την ουριδίνη, έτσι επηρεάζει τον τρόπο λειτουργίας των νουκλεοτιδίων.

Οι κατασκευαστές εμβολίων λένε ότι είναι φυσικό πράγμα γιατί μερικές φορές παράγουμε Ψ μόνοι μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό ένας ιός να περιέχει Ψ.

Επιπλέον, δεν είναι σαφές εάν οι άνθρωποι κάνουν ποτέ το N1mΨ, το οποίο είναι μια μεθυλιωμένη έκδοση του Ψ, αν και έχει βρεθεί τώρα και στη συνέχεια στη γενετική ακολουθία ορισμένων ειδών αρχαίων.

Το πρώτο μέρος του κώδικα mRNA για την ακίδα πρωτεΐνης του SARS-CoV-2 είναι:

GAA U AAAC U AG U A UU C UU C U GG U CCCCACAGAC U CAGAGAGAACCCGCCACC

Αλλά τα εμβόλια mRNA έχουν αλλάξει όλα τα ουριδίνη σε N1mΨ έκδοση της ψευδουριδίνης, η οποία γράφεται ως εξής:

GAAΨAAACΨAGΨAΨΨCΨΨCΨGGΨCCCCACAGACΨCAGAGAGAACCCGCCACC

Οι δύο ερευνητές που βρήκαν αυτήν την ιδέα ήταν οι Katalin Kariko και Drew Weissman από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας.

Δημοσίευσαν ένα έγγραφο το 2005 που περιγράφει πώς το mRNA που έγινε με ψευδο-U ήταν πιο πιθανό να λειτουργήσει από το κανονικό mRNA. Οι περισσότεροι επιστήμονες είχαν εγκαταλείψει τη χρήση mRNA για γονιδιακή θεραπεία επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα μπορούσε να το καταστρέψει, αλλά το ψευδο-U θα μπορούσε να εξαπατήσει το ανοσοποιητικό σύστημα να αγνοήσει το mRNA, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν πιο πιθανό να μεταφραστεί.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Kariko και ο Weissman έκαναν μια άλλη ανακάλυψη – χρησιμοποιώντας HPLC για την απομάκρυνση βακτηριακών υπολειμμάτων από το mRNA το βοήθησαν επίσης να μεταφραστεί. Για την παραγωγή του mRNA χρησιμοποιούμε ένα βακτηριακό πλασμιδίο, και αυτό το βακτήριο μολύνει το mRNA σε τέτοιο βαθμό που ενεργοποίησε το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο στη συνέχεια καταστρέφει το mRNA καθώς και τα βακτήρια.

Χρησιμοποιώντας το HPLC για τον καθαρισμό του mRNA το έκανε λιγότερο πιθανό να συμβεί η καταστροφή του και το 2010 ιδρύθηκε η Moderna και άρχισε αμέσως να υποβάλλει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για mRNA κατασκευασμένο με ψευδουριδίνη.

Από τι είναι κατασκευασμένο το εμβόλιο Covid; Ο επιστήμονας που βρίσκεται πίσω από την τεχνολογία εμβολίων Pfizer και Moderna εξηγεί.

Η τεχνική ψευδο-U κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αργότερα ανατέθηκαν στο NIH.

Το ψευδο-U είναι επιγενετικό. Το ίδιο ισχύει και για τη μεθυλίωση.

Η επιγενετική είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει διάφορες χημικές τροποποιήσεις που γίνονται σε DNA και RNA. Αυτές οι αλλαγές επηρεάζονται από τη διατροφή, τον τρόπο ζωής, την ηλικία κ.λπ. και επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα γονίδια μας χωρίς να αλλάζει η ακολουθία. Μία από τις πιο κοινές τροποποιήσεις που χαρακτηρίζεται ως επιγενετική περιλαμβάνει τη μεθυλίωση του DNA.

Η μεθυλίωση είναι η μεταφορά ενός ατόμου άνθρακα και τριών ατόμων υδρογόνου (γραμμένο ως «CH3»). Παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία , επειδή εμπλέκεται στην παραγωγή DNA και νευροδιαβιβαστών και στον μεταβολισμό των ισταμινών και των οιστρογόνων. 

Είναι σημαντικό για την υγεία του ήπατος και των ματιών και βοηθά στην προστασία ενός μωρού ενώ βρίσκεται στη μήτρα επειδή επηρεάζει το ρόλο της συγκυτίνης. 

Συνήθως, τα ανθρώπινα γονίδια είναι μεθυλική συνκυτίνη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σιωπή τους, δηλαδή την αποτροπή της έκφρασης τους, αλλά είναι διαφορετικό στον πλακούντα, όπου τα γονίδια συγκυτίνης δεν μεθυλιώνονται και επομένως παραμένουν ενεργά. Αυτό εμποδίζει τις γυναίκες να έχουν ανοσοαπόκριση στο να είναι έγκυες!

Η ψευουριδίνη (Ψ) είναι ένα ισομερές της ουριδίνης που σχηματίζει έναν «ασυνήθιστο δεσμό άνθρακα-άνθρακα μεταξύ βάσης και σακχάρου» και προσθέτει επίσης έναν δότη δεσμού υδρογόνου.

« Έτσι, οι χημικές ιδιότητες του Ψ διαφέρουν από εκείνες της ουριδίνης ή, μάλιστα, αυτών των οποιονδήποτε άλλων γνωστών νουκλεοτιδίων».

Το Ψ μπορεί να αλλάξει το RNA κάνοντας τον σκελετό του πιο άκαμπτο και αλλάζοντας τη δομή του. Αυτή η φυσική τροποποίηση είναι επίσης ένας επιγενετικός μηχανισμός που λέγεται ότι είναι πιο συχνός στα θηλαστικά από τα βακτήρια, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά σπάνιος.

Οι επιγενετικές τροποποιήσεις πραγματοποιούνται από μια ομάδα αναγνώσεων, εγγραφών και διαγραφών που διαμορφώνουν το RNA και μερικές φορές προσθέτουν μικρές αλλαγές εδώ και εκεί.

Αυτές οι τροποποιήσεις περιλαμβάνουν την πραγματοποίηση μικρών χημικών αλλαγών χωρίς να αλλάξει την πραγματική ακολουθία του RNA. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά είδη τροποποίησης , και μερικά από αυτά, συμπεριλαμβανομένης της Ψ, μπορεί να συμβούν σε απόκριση σε στρες όπως θερμικό σοκ ή στέρηση θρεπτικών ουσιών .

« Η σημασία των τροποποιήσεων RNA τονίζεται από πρόσφατες μελέτες που δείχνουν ότι τα μη φυσιολογικά πρότυπα τροποποίησης RNA μπορεί να έχουν καταστροφικές φυσιολογικές συνέπειες: μεταλλάξεις σε ένζυμα τροποποιήσεις RNA έχουν συσχετιστεί με ανθρώπινες διαταραχές όπως διανοητική αναπηρία, νευρικός εκφυλισμός , παχυσαρκία και διαβήτης».

Το σώμα μας πρέπει επίσης να είναι σε θέση να εντοπίζει όταν το DNA δεν είναι  μεθυλιωμένο. Για παράδειγμα, οι ιοί και τα βακτήρια συνήθως περιέχουν μη μεθυλιωμένα «μοτίβα CpG». Αυτά τα μοτίβα αποτελούνται από ένα ζευγάρι νουκλεοτιδίων, το οποίο είναι μια κυτοσίνη και μια γουανίνη συνδεδεμένη με ένα φωσφορικό άλας.

Έχουμε ειδικά ανοσοκύτταρα που μπορούν να αναγνωρίσουν αυτό το πρότυπο CpG ως ξένο DNA:

 «…. βακτηριακό ή ιικό DNA που περιέχει δινουκλεοτίδια CpG είναι ένα «σήμα κινδύνου» για σπονδυλωτά ανοσοκύτταρα, υποδεικνύοντας εισβολή από ένα παθογόνο. » 

Οι άνθρωποι έχουν επίσης DNA με μοτίβα CpG αλλά τείνουμε να τα μεθυλιώσουμε:

» Η πλειονότητα της μεθυλίωσης του DNA συμβαίνει σε κυτοσίνες που προηγούνται των θέσεων νουκλεοτιδίων γουανίνης ή CpG.»

Είναι ένα πολύ προσεκτικά ελεγχόμενο σύστημα που εκμεταλλεύεται το mRNA στα εμβόλια. Το να είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσεις μεθυλιωμένη ψευδουριδίνη είναι σαν να έχουμε τον κωδικό πρόσβασης για να χακάρεις τα συστήματά μας και να εισάγεις νέο κωδικό χωρίς να το γνωρίζουμε, γιατί παρακάμπτει το ανοσοποιητικό σύστημα και δεν γνωρίζουμε καν ότι υπάρχει.

Το ψευδο-U είναι σπάνιο

Δεν κάνουμε σχεδόν ποτέ ψευδο-U, και όταν το κάνουμε περισσότερο από το κανονικό, μπορεί να είναι ένα σημάδι ασθένειας. Για παράδειγμα, τα αυξημένα επίπεδα ψευουριδίνης συνδέονται με τον καρκίνο του προστάτη . Εκτός από το ψευδο-U (Ψ), υπάρχουν εκατοντάδες άλλες τροποποιήσεις που μπορεί να κάνουμε, π.χ. μεθυλίωση κυτοσίνης, ώστε να μετατραπεί σε m5C ή μεθυλίωση αδενίνης, ώστε να γίνει m6A (που σημαίνει Ν6-μεθυλαδενοσίνη).

Το m6A είναι η πιο κοινή τροποποίηση, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά σπάνια:

« Περίπου 0,1 έως 0,4% όλων των αδενινών mRNA μεθυλιώνονται , αντιπροσωπεύοντας περίπου 3-5 τροποποιήσεις ανά mRNA.» 

Το Pseudo-U κατατάσσεται ως μία από τις « σπανιότερες τροποποιήσεις », με αναλογία Ψ / U περίπου 0,2 – 0,6% .

Για να το θέσουμε σε κάποια προοπτική, μπορεί να υπάρχουν μόνο μία m6A ανά 1.000 νουκλεοτίδια (πιθανώς έως τρία ανά 1000 ).

Ωστόσο, στο μικρό τμήμα του κώδικα για την ακίδα πρωτεΐνης (φαίνεται παραπάνω), υπάρχουν 10 ψευδο-Us σε μια ακολουθία μόλις 52 νουκλεοτιδίων.

Η ακίδα πρωτεΐνη που περιέχεται στα εμβόλια έχει μήκος 1273 αμινοξέα και συνεπώς ο κώδικας mRNA αποτελείται από 3819 νουκλεοτίδια (1273 χ 3).

Δεν είναι σαφές εάν οι άνθρωποι δημιουργούν ποτέ N1mΨ αλλά τα εμβόλια mRNA έχουν προσθέσει εκατοντάδες μόρια αυτού, σχηματίζοντας μια αλληλουχία που είναι τόσο ξένη, θα μπορούσε επίσης να είναι XNA. Όλος ο κόσμος μολύνεται με αυτά τα πράγματα, και τα πλήρη αποτελέσματα δεν μπορεί ποτέ να είναι γνωστά.

Αλλαγή της ραχοκοκαλιάς φωσφορικών

Ένα άλλο πράγμα που μπορούν να κάνουν τα εμβόλια mRNA είναι να τροποποιήσουν τη ραχοκοκαλιά φωσφορικών από ορισμένα από τα νουκλεοτίδια. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Moderna περιγράφουν αυτό, όπως και με το XNA. Περιγράφεται σε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Moderna και σε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Curevac.

Η πιο συνηθισμένη αλλαγή περιλαμβάνει την αντικατάσταση του ατόμου οξυγόνου με ένα άτομο θείου για να δημιουργήσει μια ραχοκοκαλιά φωσφοροθειοϊκού. Αυτή η τροποποίηση μεταφράζεται σε «φυσική» με βάση τα αποτελέσματα μιας ασυνήθιστης ανακάλυψης στη δεκαετία του 1980.

Μια ομάδα ερευνητών παρατήρησε κάτι που συνέβη τυχαία: είχαν μερικά βακτήρια στο εργαστήριο και αυτό άλλαξε αυθόρμητα το οξυγόνο σε θείο. Ωστόσο, αυτό συνέβη μόνο λόγω των ιδιαίτερων περιστάσεων – το DNA των βακτηρίων υποβαθμίστηκε εν μέρει, βρισκόταν σε ρυθμιστικό από οξικό Tris και είχε εφαρμοστεί ηλεκτρικό ρεύμα σε αυτό!

Η χρήση μιας ραχοκοκαλιάς φωσφοροθειοϊκού μπορεί να βοηθήσει ένα εργαστηριακό γενετικό κατασκεύασμα να διαρκέσει περισσότερο στο σώμα επειδή σταματά να αναγνωρίζεται από ένζυμα γνωστά ως νουκλεάσες, οπότε υπάρχει λιγότερη πιθανότητα να καταστραφεί η δομή του, από το ανοσοποιητικό σύστημα.

Έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς σε έναν τύπο ανοσοενισχυτικού που περιέχει ένα μη μεθυλιωμένο μοτίβο CpG, το οποίο, όπως περιγράφεται παραπάνω, σχετίζεται με βακτήρια και ιούς. Το μικρό «p» που συνδέει την κυτοσίνη και τα νουκλεοτίδια γουανίνης είναι συνήθως φωσφορικό, αλλά έχει μετατραπεί σε φωσφοροθειοϊκό σκελετό για να το κάνει πιο σταθερό.

Αυτός ο τύπος ανοσοενισχυτικού ονομάζεται CpG ODN και χρησιμοποιείται ήδη στο εμβόλιο Hepislav από την Dynavax, οι οποίοι λένε ότι μπορεί να κολλήσει σε ιστούς για εβδομάδες.

Ένα πείραμα με παρόμοιο τύπο CpG ODN αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να παίξει ρόλο στο σχηματισμό θρόμβων αίματος. 

Αυτό το πείραμα συνέκρινε το CpG 2395 με ένα φυσικό σκελετό φωσφορικών με το CpG 2395 με έναν σκελετό φωσφοροθειοϊκού (δηλαδή την αφύσικη εκδοχή).

Το αφύσικο CpG βρέθηκε να προκαλεί δέσμευση αιμοπεταλίων, ενεργοποίηση αιμοπεταλίων και συσσωμάτωση αιμοπεταλίων (ενώ η σύνδεση με λευκοκύτταρα ήταν χαμηλή). Αυτά με φυσικό σκελετό δεν δέσμευσαν ούτε ενεργοποίησαν αιμοπετάλια. 

Η έκδοση φωσφοροθειοϊκού προκάλεσε επίσης « γρήγορο και εκτεταμένο σχηματισμό θρόμβων », αλλά η φυσική μορφή δεν το έκανε.

 

Γενετικοί Απατεώνες

Όταν τα μη μεθυλιωμένα CpG ODN χρησιμοποιούνται ως ανοσοενισχυτικά, αυτό γίνεται με σκοπό την εσκεμμένη ενεργοποίηση συγκεκριμένων ανοσοκυττάρων.

Σε άμεση αντίθεση με αυτό, το εμβόλιο mRNA τροποποιείται για να αποφευχθεί η ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος εντελώς. 

Για παράδειγμα, μπορεί να περάσει από έναν αισθητήρα που ονομάζεται TLR-7, ο οποίος βρίσκεται στο ενδοσώμα και έναν άλλο τύπο που ονομάζεται RIG-I, ο οποίος βρίσκεται στο κυτταρόπλασμα. Μερικά από αυτά τα TLR ανοσοκύτταρα αλληλεπιδρούν επίσης με ανθρώπινους ενδογενείς ρετροϊούς (HERVs) που αποτελούν μέρος του γονιδιώματός μας.

Οι HERV αποτελούν περίπου το 8% του ανθρώπινου γονιδιώματος.

Ένας από αυτούς, ο HERV-W, έχει δύο γονίδια που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο σχηματισμό του πλακούντα.

Αυτά τα δύο γονίδια είναι το syncytin-1 και το syncytin-2. 

Ο HERV-W περιέχει επίσης μια « ανοσοκατασταλτική περιοχή » που μπορεί να εμποδίσει το ανοσοποιητικό σύστημα της μητέρας να «απορρίψει» το αναπτυσσόμενο μωρό της.

Ο κύριος στόχος των εμβολίων mRNA είναι να βεβαιωθούν ότι το mRNA μεταφράζεται σε πρωτεΐνη spike S (δηλαδή το σώμα μας αρχίζει να παράγει την πρωτείνη) και το ψευδο-U φαίνεται να είναι μια γρήγορη προσέγγιση για να γίνει αυτό. Μια εταιρεία με την ονομασία Curevac δημιουργεί mRNA χωρίς να χρησιμοποιεί ψευδο-U, και σε ένα από τα ερευνητικά τους έγγραφα επεσήμανε ότι, «η τεχνητή ψευδοουριδυλίωση επηρεάζει δραματικά τη λειτουργία mRNA – αλλάζει τον γενετικό κώδικα διευκολύνοντας τη μη κανονική σύζευξη βάσεων στο κέντρο αποκωδικοποίησης των ριβοσωμάτων» ( τα εργοστάσια παραγωγής πρωτεινών στο σώμα μας).

Με άλλα λόγια, τα νουκλεοτιδικά συστατικά συνδυάζονται με έναν ανώμαλο τρόπο όταν η συνταγή παρασκευάζεται στην κουζίνα!

Η δημοσίευση συνεχίζει, «…. μια τέτοια μη φυσική τροποποίηση μπορεί να εγείρει ανησυχίες για την ασφάλεια και να αυξήσει τα ρυθμιστικά εμπόδια. » Το Curevac ισχυρίζεται επίσης ότι η μέθοδος τους βοηθά στην ελαχιστοποίηση των « παρενεργειών που σχετίζονται με το ψευδο-U, έτσι πιθανώς Κάποιος Κάπου ξέρει ποιες θα ήταν αυτές οι παρενέργειες

 

Η ακολουθία Pfizer

  • Το πρώτο μέρος του κώδικα Pfizer περιέχει μια αλληλουχία από το ανθρώπινο γονίδιο άλφα σφαιρίνης. 
  • Η άλφα σφαιρίνη βοηθά στην παραγωγή αιμοσφαιρίνης (αυτό βρίσκεται στα ερυθρά αιμοσφαίρια, μεταφέρει οξυγόνο στο σώμα).
  • Δύο αμινοξέα έχουν μεταλλαχθεί σε προλίνη για να κλειδώσουν την πρωτεΐνη σε μια πιο άκαμπτη θέση δεσμεύοντας μαζί τις δύο υπομονάδες της ακίδας. Αυτός ο σχεδιασμός προ-σύντηξης S2P χρησιμοποιείται σε διάφορα εμβόλια κοροναϊού και κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το ΝΙΗ. Παρόμοιες τεχνικές προ-σύντηξης έχουν εφαρμοστεί σε πολλούς άλλα εμβόλια ιών, όπως ο RSV.
  • Σύμφωνα με ένα έγγραφο του ΠΟΥ , η ακολουθία Pfizer περιέχει κομμάτια γονιδίων από τον αμινο-τερματικό ενισχυτή της διάσπασης , που μπορεί να είναι ανθρώπινης προέλευσης, καθώς και μέρος του μιτοχονδριακού γονιδίου mtRNR1, το οποίο συνδέεται με τον τρόπο με τον οποίο ρυθμίζουμε την ινσουλίνη και την μεταβολική ομοιόσταση . Η προσθήκη αυτών των γονιδιακών αλληλουχιών λέγεται ότι παρατείνει την έκφραση της πρωτεΐνης .
  • Ένας άλλος τρόπος για να αυξηθεί η παραγωγή των ακίδων πρωτεϊνών είναι να αυξηθεί το μήκος της «ουράς» του mRNA, προσθέτοντας πάρα πολλές Αδενίνες. Όσο περισσότερες υπάρχουν , τόσο περισσότερες ακίδες παράγονται. Η ουρά poly (A) στο εμβόλιο Pfizer περιέχει 100 A !

Είναι δύσκολο να δούμε πώς μπορεί αυτό να ονομαστεί ως «mRNA» όταν δεν έχει σχέση με αυτό

Το πλήρωμα της Επανεκίνησης προσπαθεί απεγνωσμένα να καλύψει τις επιπτώσεις των εμβολίων, ίσως με τη γνώση ότι πρέπει να μας κάνουν όλους να συνδεθούμε με ένα παγκόσμιο vax-ID, ψηφιακή εμβολιαστική ταυτότητα εγκαίρως για την ανάπτυξη των ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας και καλά πριν από το Παγκόσμιο Holodomor που ενορχηστρώνεται επί του παρόντος.

Μετά από αυτό, τα γενετικά φίλτρα θα χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο όλων με μια ατελείωτη προσφορά ειδικών παραλλαγών «ενισχυτών»!

Το αντίδοτο σε όλα αυτά είναι να είμαστε σίγουροι για το ποιοι είμαστε.

Εικόνα: Pixabay

Σημειώσεις:

[i] Είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε εντελώς νέα «γράμματα» με XNA – μέχρι στιγμής, έχουν ανακαλυφθεί τέσσερα γράμματα που μπορούν να συνδεθούν με το DNA!

[ii] Άλλοι τύποι LNA αναφέρονται επίσης σε αυτόν τον κατάλογο, όπως: «LNA με διαμόρφωση β-D-ριβο, α-LNA με διαμόρφωση α-L-ριβο (διαστερεομερές του LNA), 2′-αμινο- LNA που έχει 2′-αμινολειτουργικότητα, και 2′-αμινο-α-LNA που έχει 2′-αμινολειτουργικότητα ».

Διαβάστε περισσότερα για την επιστήμη πίσω από τις ενέσεις κοραναϊού στο αρχείο της Julie Beal .

 

https://www.activistpost.com/2021/07/alien-vaccines-with-mutant-spikes.html

πηγή

https://nurembergtrials.net/nuremberg-trials-2-0/f/alien-mrna-vaccines-w-mutant-spikes-man-made-with-computer-code?fbclid=IwAR1ViZmUnyQ0ieqrrMcpVxkXxs1jAhq62m2XJn1IvNmGn0m-o-9HYutHKBo

 

Πηγή

Προβολές : 560


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα