ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. (βίντεο)

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. (βίντεο)

7 Δεκεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:918
Μοίρασέ το

Εάν είναι γνωστό ότι το προϊόν μπορεί να προκαλέσει βλάβη, και ιδίως θάνατο, εκ των προτέρων, και ακόμη να κυκλοφορήσει χωρίς το κοινό να ενημερωθεί πλήρως για αυτούς τους κινδύνους, αυτό συνιστά κατάφωρη παραβίαση των ιατρικών δεοντολογικών αρχών που θεσπίζονται μέσω του κώδικα της Νυρεμβέργης προκειμένου να αποτρέπονται παραβιάσεις των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

Ανάρτησα πριν λίγο, το παρακάτω θέμα:

Εμβόλιο COVID-19 Αποκάλυψη «ΒΟΜΒΑ»: ΘΑΝΑΤΟΣ + 21 Σοβαρές καταστάσεις Υγείας ως Πιθανές Ανεπιθύμητες Παρενέργειες

Επειδή η μετάφρασή του ήταν κάκιστη, και δεν απέδιδε την σοβαρότητα του θέματος,  το αναρτώ εκ νέου, με την βοήθεια αναγνώστη που μου έστειλε πολύ καλή μετάφραση.

Είναι θέμα ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, για όλους μας.

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι το εμβόλιο αυτό όχι μόνον προκαλεί σοβαρές παρενέργειες, αλλά μπορεί να επιφέρει ακόμα και τον θάνατο σε όσους το κάνουν.

Παραθέτω ως εκ τούτου και πάλι το θέμα, αλλά με κατανοητή μετάφραση, εκφράζοντας απ΄αυτό το βήμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αναγνώστη για την μετάφραση που μου απέστειλε.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Επιτρέψτε μου να επαναλάβω αυτό που γράφω και λέω συχνά; ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΑΝΤΙΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Η δημόσια συζήτηση και τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η FDA γνωρίζει ότι τα εμβόλια COVID-19 που εσπευσμένα προωθήθηκαν στην αγορά μπορεί να προκαλέσουν ένα ευρύ φάσμα απειλητικών για τη ζωή παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου.

Εκτός αν το κοινό ενημερωθεί για τα πραγματικά αποτελέσματά τους και του δοθεί η επιλογή της ελεύθερης βούλησης, η εκτεταμένη εξαναγκαστική προώθησή τους ως «ασφαλής και αποτελεσματική» και «αναγκαία» παραβιάζει την ιατρική ηθική αρχή της ενημερωμένης συγκατάθεσης

Δράστε τώρα μέσω του Stand for Health Freedom για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας!

Η συνάντηση της συμβουλευτικής επιτροπής της Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) με τίτλο «Εμβόλια και συναφή βιολογικά προϊόντα» που παρουσιάστηκε διαδικτυακά στις 22 Οκτωβρίου 2020, και περιελάμβανε μια παρουσίαση 27 διαφανειών από τον Steve Anderson, PhD, Διευθυντή MPP, Γραφείο Βιοστατιστικής & Επιδημιολογίας, Κέντρο για Βιολογική αξιολόγηση και έρευνα (CBER).

Η διαφάνεια νο.16 της παρουσίασής του περιελάμβανε ένα «ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ: Λίστα εργασίας πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών» που σχετίζονται με την επικείμενη διάθεση των εμβολίων COVID-19 που υπόκεινται σε παρακολούθηση της ασφάλειας τους από την FDA, και δείχνει ότι ο  θάνατος, καθώς και 21 άλλες σοβαρές καταστάσεις  υγείας (οι περισσότερες από τις οποίες είναι απειλητικές για τη ζωή) , αναφέρονται ως πιθανά ανεπιθύμητα αποτελέσματα των εμβολίων COVID-19.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Steve Anderson  αναλύει την παρουσίαση, την οποία έχουμε προωθήσει γρήγορα στην διαφάνεια 16:  (Δείτε το εδώ: https://youtu.be/wVspnL_3Gko )

Οι επακόλουθες συνέπειες αυτής της παρουσίασης είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές.

Το προσωπικό της FDA γνωρίζει σαφώς τις πιθανές θανατηφόρες παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 και ετοιμάζεται εκ των προτέρων να αναζητήσει τέτοια δυσμενή αποτελέσματα μέσω της…. «παρακολούθησης μετά τη διάθεση του εμβολίου στην αγορά»(!!!).

Αυτή η προσέγγιση παραβιάζει την «Αρχή της Πρόνοιας» (precautionary principle), η οποία απαιτεί μια ιατρική παρέμβαση να έχει αποδειχθεί ασφαλής πριν από την κυκλοφορία στην αγορά.

Εάν είναι γνωστό ότι το προϊόν μπορεί να προκαλέσει βλάβη, και ιδίως θάνατο, εκ των προτέρων, και ακόμη να κυκλοφορήσει χωρίς το κοινό να ενημερωθεί πλήρως για αυτούς τους κινδύνους, αυτό συνιστά κατάφωρη παραβίαση των ιατρικών δεοντολογικών αρχών που θεσπίζονται μέσω του κώδικα της Νυρεμβέργης προκειμένου να αποτρέπονται παραβιάσεις των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

Ήρθε η ώρα ΤΩΡΑ να υπερασπιστείτε τα βασικά σας δικαιώματα για την ανθρώπινη υγεία και να ζητήσετε από τους νομοθέτες και τους εκλεγμένους αξιωματούχους σας ότι το COVID-19 (και όλα τα εμβόλια) είναι εθελοντικά και όχι υποχρεωτικά.

Ελάτε μαζί μας αναλαμβάνοντας δράση στην πλατφόρμα ψηφιακής υποστήριξης του Stand For Health Freedom

ΠΡΑΞΤΕ ΤΩΡΑ: Πείτε στον βουλευτή και στους τοπικούς νομοθέτες ότι τα εμβόλια COVID-19 πρέπει να είναι εθελοντικά!

 

Ομάδα Ερευνών GMI

Η GMI Research Group (GMIRG ) είναι αφιερωμένη στη διερεύνηση των πιο σημαντικών θεμάτων υγείας και περιβάλλοντος της ημέρας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην περιβαλλοντική υγεία.   Η εστιασμένη και βαθιά έρευνά μας θα διερευνήσει τους πολλούς  τρόπους με τους οποίους η παρούσα κατάσταση του ανθρώπινου σώματος αντικατοπτρίζει άμεσα την πραγματική κατάσταση του περιβάλλοντος περιβάλλοντος.

Αποποίηση ευθυνών : Αυτό το άρθρο δεν προορίζεται να παρέχει ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Οι απόψεις που εκφράζονται εδώ δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του GreenMedInfo ή του προσωπικού του.

. “© [Article Date] GreenMedInfo LLC. Αυτή η εργασία αναπαράγεται και διανέμεται με την άδεια της GreenMedInfo LLC. Θέλετε να μάθετε περισσότερα από το GreenMedInfo ; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο εδώ  //www.greenmedinfo.com/greenmed/newsletter .”

 

Δικτυογραφία:

COVID-19 Vaccine Bombshell: FDA Documents Reveal DEATH + 21 Serious

https://www.greenmedinfo.com/blog/covid-19-vaccine-bombshell-fda-documents-reveal-death-21-serious-health-condition

 

 

Προβολές : 918


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα