Επιστήμονες εκθέτουν την απάτη στον τρόπο χρήσης των μοριακών τεστ.

Επιστήμονες εκθέτουν την απάτη στον τρόπο χρήσης των μοριακών τεστ.

20 Νοεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:716
Μοίρασέ το

 

ΠΩΣ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΤ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ, ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.

 

Αγαπητή κα. Σουφλή,

 

Ψάχνοντας την απόλυτη εστία του πανικού της φερόμενης πανδημίας, που σπρώχνει κόσμο στο αναξιόπιστο εμβόλιο, εντόπισα ακόμα περισσότερα επιστημονικά λόγια, για την ακραία ρύθμιση των μοριακών τεστ, των τεστ της αδιαφάνειας.

Αυτό δημιουργεί μια αλυσιδωτή φρικτή αντίδραση , με τους νοσοκομειακούς πόρους κάθε χώρας να εξαντλούνται από λάθος διαγνώσεις που έρχονται από τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα τεστ και τους στερεί από άλλους ασθενείς, όχι μόνο του κόβιντ αλλά από άλλες ασθένειες και χειρουργικές επεμβάσεις. Το έγκλημα σε κάθε επίπεδο είναι φρικτό.

Μην ξεχνάμε ότι βιώνουμε μια οργανωμένη επίθεση, ίσως από συντελεστές στην χώρα πρότυπο των παγκοσμιοποιητών, την χώρα που η μόνιμη εξουσία δεν αμφισβητείται δημόσια, ούτε από τους μεγιστάνες της, την κόκκινη Κίνα. Την εναρκτήρια χώρα, που έχει επίσημα περίπου 33 φορές λιγότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο κάτοικων από εμάς και 330 φορές λιγότερους από το Βέλγιο!

Η πρώτη φάση ενός παγκοσμίου πραξικοπήματος, αθέατο στους coronophobiacs, με ταυτόχρονη δολοφονία της αντίθετης επιστημονικής άποψης εξελίσσεται αρχικά, χάρις την επιθετικά αυθαίρετη ρύθμιση ενός τεστ με εμφανώς πολλά ψεύτικα και ακίνδυνα θετικά κρούσματα, ώστε να οδηγήσει τις μάζες στην φάση του τελικά υποχρεωτικού εμβολίου.

Το οποίο σύμφωνα με κάποιους, όπως και ο κατασκευασμένος παρών ιός, σύμφωνα με βιολόγους ερευνητές, μπορεί να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό στην πορεία του χρόνου, έτσι ώστε τα επόμενα κύματα μιας βιοτρομοκρατικής πανδημίας, με μεταλλαγμένο covid ή κάτι άλλο, θα μπορούσαν να αποδειχτούν μελλοντικά πραγματικά θανατηφόρα σε μεγάλη κλίμακα.

Κάποιο κακόβουλο εμβόλιο επίσης θα μπορούσε να δράσει σαν πλατφόρμα μετάδοσης νέου στελέχους πιο θανατηφόρου ιού, αφού για κάτι τέτοιο θα απαιτούταν μια μόλυνση μόνο στο 1% των διατιθεμένων παρτίδων εμβολίων. Και φυσικά θα μπορούσε επίσημα να αποδοθεί σε λάθος φύλαξη ή διαδικασία εκτέλεσης του μέχρι την σταγόνα από την σύριγγα.

Αυτό δεν είναι ακραίο σενάριο, αν σκεφτούμε πως έχουν εντοπιστεί τεστ μολυσμένα με τον ίδιο τον ιό και μάλιστα δίνεται ως δικαιολογία για τα αρνητικά που βγαίνουν αλλού την ίδια μέρα.

Γιαυτό ίσως και η απόλυτη νομική ασυλία και βιασύνη για αμφίβολα εμβόλια νέας τεχνολογίας , ελλιπέστατων δοκιμών σε βάθος χρόνου και αδιαφανών διαδικασιών έγκρισης με πιθανόν στημένες ή εκβιαζόμενες επιτροπές.

Ακόμα και αν η πρώτη δόση δεν δημιουργήσει προβλήματα, κανείς δεν εγγυάται για την δεύτερη και με την παρέλευση λίγου χρόνου.

Κανείς δεν εγγυάται για το διάστημα υποτιθέμενης ανοσίας και την ιατρική κρατική εξάρτηση. Κανείς συμβιβασμένος εμβολιαστής δεν μιλάει για τις μεταλλάξεις του ιού, που δύναται να καθιστούν το εμβόλιο άχρηστο.

Ήδη ανακαλύφθηκε πρόσφατα νέος τρόπος που προσβάλει το κύτταρο.

Φαίνεται ότι η προπαγάνδα των διεθνών ευγονιστών ανακάλυψε το σταδιακό τέλειο έγκλημα υπό το πρόσχημα της υποχρεωτικής σωτηρίας, που “φορτώνεται” σε μυστήριους μεταλλαγμένους ιούς, που σταδιακά εμβάλλονται στους ανθρώπους με διάφορους τρόπους.

Και το δράμα είναι ότι το εμβόλιο μπορεί να έχει δραματική μελλοντική επίδραση, σύμφωνα με τον πρώην ειδικό της γνωστής phizer.

Τι τραγική ειρωνεία, μαύρος μεσαίωνας στον ορίζοντα, με τους επιστήμονες με συνείδηση υπό απόλυση και φίμωση.

Ετοιμάζεται πασιφανώς και το έδαφος να ενοχοποιείται ο κάθε αντιστεκόμενος σκεπτικιστής πολίτης ως δυνητικός βιοτρομοκράτης του μέλλοντος, όπου του “αξίζει” η μαζική απομόνωση σε δομές φιλοξενίας κάθε είδους ή να βρίσκεται αποκλεισμένος στο σπίτι του μέχρι πρώτου θανάτου.

Τα πειραματικά ποντίκια πάντως σε άλλα εμβόλια, ενώ πέθαινε μόνο το 1% σε ενέσεις εμβολίων με χρώμιο και 1% σε ενέσεις που περιείχαν αλουμίνιο, όταν αυτά τα δυο συνδυαστήκαν, πέθαιναν 100% όλα τα ποντίκια.

Ανακάλυψα ένα άρθρο του New York Times το 2007. Εκεί, αναφέρεται μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση σχετικά με μοριακές διαγνωστικές δοκιμές για την επίτευξη αξιόπιστων αποτελεσμάτων.

Η πιο σημαντική ανησυχία που επισημαίνεται, είναι το πώς οι μοριακές δοκιμές, ιδίως η PCR, είναι πολύ ευαίσθητες και επιρρεπείς σε ψευδώς θετικά.

Στο επίκεντρο της διαμάχης υπήρχε μια πιθανή έξαρση σε ένα νοσοκομείο στο Νιού Χάμσαϊρ που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από «συνηθισμένες αναπνευστικές ασθένειες όπως το κοινό κρυολόγημα».

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα που προέκυψαν από το μοριακό τεστ έλεγαν μια διαφορετική ιστορία.

Τότε αποφεύχθηκε μια πλαστή επιδημία, αλλά αυτό όχι πριν χιλιάδες εργαζόμενοι υποβληθούν σε αντιβιοτικά και τελικά ένα εμβόλιο, και τα νοσοκομειακά κρεβάτια (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων σε εντατική περίθαλψη) δεν τέθηκαν σε λειτουργία. Οκτώ μήνες αργότερα, αυτό που θεωρήθηκε επιδημία θεωρήθηκε μη κακόβουλη φάρσα.

Ο ένοχος?

Σύμφωνα με “επιδημιολόγους και ειδικούς των λοιμωδών νοσημάτων … η υπερβολική πίστη σε μια γρήγορη και πολύ ευαίσθητη μοριακή δοκιμή .. τους οδήγησε στραβά.”

Εκείνη την εποχή, τέτοιες δοκιμές “άρχισαν να αυξάνουν τη χρήση” καθώς ίσως “ο μόνος τρόπος για να πάρετε μια γρήγορη απάντηση στη διάγνωση ασθενειών όπως … SARS, και να αποφασίσετε εάν μια επιδημία βρίσκεται σε εξέλιξη.”

Μας θυμίζει κάτι αυτό το μικρής εμβέλειας περιστατικό πείραμα;

Διαβάστε παρακάτω.

Σε άρθρο του ο Δρ. Joshef Mercola, μιλάει για την τραγικότητα των τεστ και χαρακτηριστικό απόσπασμα αναφέρει.

Πριν από το θάνατό του, ο εφευρέτης του τεστ PCR, Kary Mullis, επανειλημμένα αλλά ανεπιτυχώς τόνισε ότι αυτό το τεστ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως διαγνωστικό εργαλείο για τον απλό λόγο ότι δεν είναι σε θέση να διαγνώσει ασθένεια.

Ένα θετικό τεστ δεν σημαίνει στην πραγματικότητα ότι υπάρχει ενεργή λοίμωξη.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ για δοκιμές κορανοϊού και PCR με ημερομηνία 13 Ιουλίου 2020: 2

Η ανίχνευση ιικού RNA ενδέχεται να μην υποδηλώνει την παρουσία μολυσματικού ιού ή ότι το 2019-nCoV είναι ο αιτιολογικός παράγοντας για κλινικά συμπτώματα.

Η απόδοση αυτής της δοκιμής δεν έχει τεκμηριωθεί για την παρακολούθηση της θεραπείας της λοίμωξης 2019-nCoV.

Αυτό το τεστ δεν μπορεί να αποκλείσει ασθένειες που προκαλούνται από άλλα βακτηριακά ή ιικά παθογόνα.”

Άλλοι καθηγητές, ο Δρ Tom Jefferson και καθηγητής Carl Henegan σε άρθρο 31 Οκτωβρίου 2020, στην Daily Mail, κριτικάρουν την πρακτική στα μαζικά τεστ θεωρώντας ότι ήταν τεράστια σπατάλη πόρων, καθώς δεν μας παρέχει τις πληροφορίες που πραγματικά χρειαζόμαστε, δηλαδή- ποιος είναι μολυσματικός, πόσο μακριά εξαπλώνεται ο ιός και πόσο γρήγορα εξαπλώνεται.

[ ΚΟΙΝΩΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΠΉ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

ΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΣΗΡΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΚΡΥΨΙΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΕΣΤ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ]

Σε ένα πρόσφατο άρθρο ενός γαλλόφωνου γιατρού και Αναλυτή Δημόσιας Υγείας αναλύεται το πρόβλημα με την υπερβολική ρύθμιση του ορίου ευαισθησίας στα τεστ, που οδηγεί στα υπέρμετρα κρούσματα .

Ο Δρ Pascal Sacré είναι γιατρός ειδικευμένος στην κρίσιμη φροντίδα, συγγραφέας και διάσημος αναλυτής δημόσιας υγείας, στο Charlero του, Βελγιου. Μετά από δική του έρευνα στα λεγόμενα άλλων ειδικών και επιστημόνων, καταλήγει μαζί με αυτούς στο ίδιο συμπέρασμα.

Αρκεί να προσθέσω ως επιβεβαίωση, ότι έχω δει προσωπικά, όλο αυτό τον καιρό, αρκετές δημοσιευμένες επιστημονικές αποδείξεις σε έρευνες και δηλώσεις, ακριβώς προς την ίδια κατεύθυνση.

Αυτή δηλαδή που επέλεξε και ο διάσημος Γερμανός δικηγόρος και η παγκόσμια ομάδα του, για να χτυπήσει χαρακτηριστικά το κέντρο του προβλήματος, πού είναι τα δυσανάλογα μέτρα για τον ιό. Την πλειονότητα της βιομηχανίας των τεστ και τον τρόπο που αυτά χρησιμοποιούνται.

Ίσως θα έπρεπε να ρίξει κάποιος και και ματιές σε ορισμένα εργαστήρια και κυβερνητικές επιτροπές.

Διότι ο αδιαφανείς τρόπος χρήσης και ερμηνείας των τεστ, σχεδόν παγκοσμίως, βλάπτει την αληθινή επιστήμη και την έρευνα , και έχει δημιουργήσει αυτό το χάος.

Και όλα καταλήγουν λίγο πολύ στη λανθασμένη και ύποπτη πρακτική και πολιτική κατασκευαστών και αρμοδίων επιτροπών των κυβερνήσεων που εγκρίνουν την μαγική παράμετρο, έναν αριθμό, ένα άθλιο επιστημονικά όριο, να χρησιμοποιηθεί με τον τρόπο αυτό ως το βασικό και απόλυτο διαγνωστικό εργαλείο και να διασπείρει τον πανικό.

Παραθέτω λοιπόν μεταφρασμένα τα σπουδαιότερα σημεία του Ιατρικού άρθρου, κάνοντας μικρές δηλωμένες παρεμβάσεις είτε με κεφαλαία γράμματα, είτε κάνοντας επεξηγηματική ανάλυση μέσα σε αγκύλες [ ] .

Ο σκοπός είναι να καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι, τι ακριβώς γίνεται και γιατί ως πολίτες με κριτική ικανότητα, πρέπει να ωθήσουμε, ακόμα και δια της Νομικής Οδού, τους καθ’ ύλη αρμόδιους στην χώρα, σε ανεξάρτητες αρχές, επιτροπές , νοσοκομεία και ιδιωτικά εργαστήρια, να λογοδοτήσουν με πλήρη λεπτομέρεια για τις αποφάσεις χρήσης συγκεκριμένων τεχνολογιών που επηρέασαν τις αποφάσεις αμέτρητων γιατρών, πολιτικών και του συνόλου της κοινωνίας.

 

”Πώς να κλειδώσετε την ανθρωπότητα χρησιμοποιώντας μια παραπλανητική «δοκιμή» (Έως και το 90% των ανθρώπων που εξέτασαν θετικά δεν έφεραν ιό)

Εισαγωγή: H τεχνική για το κλείδωμα της κοινωνίας

 

Όλη η τρέχουσα προπαγάνδα για την πανδημία COVID-19 βασίζεται σε μια υπόθεση που θεωρείται προφανής, αληθινή και δεν αμφισβητείται πλέον:

Το θετικό τεστ RT-PCR σημαίνει ότι αρρωσταίνετε με COVID. Αυτή η υπόθεση είναι παραπλανητική.

Πολύ λίγοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών, καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί μια δοκιμή PCR.

Στην ιατρική, χρησιμοποιούμε αυτό το εργαλείο κυρίως για τη διάγνωση μιας ιογενούς λοίμωξης. Ξεκινώντας από μια κλινική κατάσταση με την παρουσία ή την απουσία συγκεκριμένων συμπτωμάτων σε έναν ασθενή, εξετάζουμε διαφορετικές διαγνώσεις με βάση τις εξετάσεις. 

Στην περίπτωση ορισμένων λοιμώξεων, ιδιαίτερα ιογενών λοιμώξεων, χρησιμοποιούμε την τεχνική RT-PCR για να επιβεβαιώσουμε μια διαγνωστική υπόθεση που προτείνεται από μια κλινική εικόνα. Δεν πραγματοποιούμε τακτικά RT-PCR σε κανέναν ασθενή που έχει πυρετό, βήχει ή έχει φλεγμονώδες σύνδρομο!

[ Αρχικά, χωρίς περικοπές, ο ειδικός υγείας, μας πληροφορεί ότι ή κακώς παγιωμένη αντίληψη περί της δήθεν μεγάλης αξιοπιστίας του μοριακού τεστ, είναι το επίκεντρο του προβλήματος και το σκοτεινό διαγνωστικό σημείο τυφλής εμπιστοσύνης που οδηγεί αμέτρητους γιατρούς στα λάθος συμπεράσματα.

Επίσης να μην ξεχνάμε, ότι υπάρχει και μία μερίδα γιατρών, η οποία έχει καταλάβει το λιγότερο ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι υπάρχει υπερβολή, αλλά λόγω του αόρατου διωγμού, εκβιασμών και απειλών, φοβάται να εναντιωθεί και να εκφέρει γνώμη ενάντια στην επίσημη εκδοχή. Αυτό έχει αναφερθεί και έχει διαπιστωθεί σε πολλές χώρες. Η μαζική λογοκρισία ειδικών άλλωστε, όπως αυτή του φατσοβιβλίου και των βίντεο σε γνωστές πλατφόρμες, μαζί με τους αυθαίρετους χαρακτηρισμούς ότι προωθείται (δήθεν) “ψευδής” πληροφόρηση, επειδή διαφωνεί με την άποψη του ΠΟΕ, που αυτοπροβάλλεται ως υπέρτατη αυθεντία στον τομέα της υγείας, είναι γνωστή και διαπιστωμένη. Ο γιατρός επίσης μας πληροφορεί για τον τρόπο που γινόταν στην προ κορωνοιου εποχή, ιατρική διάγνωση και για άλλους ιούς. Βλέπουμε ότι στην παρούσα περίπτωση, έχουν αντιστραφεί πλήρως και προφανώς οι μέχρι τώρα ιατρικές διαδικασίες.

Συνεχίζει λοιπόν.]

Αυτή η κατάχρηση της τεχνικής RT-PCR χρησιμοποιείται ως αδυσώπητη και σκόπιμη στρατηγική από ορισμένες κυβερνήσεις, που υποστηρίζονται από επιστημονικά συμβούλια ασφάλειας και από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, για να δικαιολογήσουν υπερβολικά μέτρα όπως παραβίαση μεγάλου αριθμού συνταγματικών δικαιωμάτων, καταστροφή του οικονομία με την πτώχευση ολόκληρων ενεργών τομέων της κοινωνίας, την υποβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης για μεγάλο αριθμό απλών πολιτών, με το πρόσχημα μιας πανδημίας που βασίζεται σε μια σειρά θετικών τεστ RT-PCR και όχι σε πραγματικό αριθμό ασθενών.

Οι ιοί δεν θεωρούνται «ζωντανά» όντα, είναι πακέτα πληροφοριών (DNA ή RNA) που σχηματίζουν ένα γονιδίωμα.

Με την τεχνική ενίσχυσης (πολλαπλασιασμός) επισημαίνεται το ζητούμενο μόριο και αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό. Το RT-PCR είναι μια τεχνική ενίσχυσης.

Εάν υπάρχει ένα DNA ή RNA του επιθυμητού στοιχείου σε ένα δείγμα, δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως τέτοιο.

* ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ. ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΠΛΕΟΝ ΙΟ, ΛΟΓΩ ΝΙΚΗΣ ΕΝΟς ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Οι πιο γνωστοί ιοί RNA, εκτός από τους κορονοϊούς, είναι ιοί γρίπης, ιλαράς, του EBOLA και του ZIKA.

Στην περίπτωση του ιού SARS-CoV-2, RNA, απαιτείται ένα επιπλέον ειδικό βήμα, μια μεταγραφή του RNA στο DNA μέσω ενός ενζύμου, (Reverse Transcriptase).

Αυτό το βήμα προηγείται της φάσης ενίσχυσης.

Δεν είναι ολόκληρος ο ιός που αναγνωρίζεται, αλλά αλληλουχίες του ιογενούς γονιδιώματός του.

[ Η αλληλουχία είναι μια σειρά στοιχείων, όπως μια λέξη ή πρόταση ειναι μια αλληλουχία χαρακτήρων . Ένα απλοποιημένο παράδειγμα είναι η λέξη ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΟΙΟΣ.

Σε ένα παιχνίδι λοιπόν, με περιορισμένο άγνωστο ακριβή χρόνο πάμε για να βρούμε την απάντηση ναι ή όχι.

Έχουμε μόνο ένα χαρτί σε μικρογραφία με διάφορα τυχαία σύμβολα, λέξεις και γράμματα κάθε μεγέθους και γραμματοσειρές.

Αφού το βάλουμε στο φωτοτυπικό μηχάνημα και το μεγεθύνουμε στο φουλ, και επαναλάβουμε δεκάδες φορές την μεγέθυνση από το ήδη μεγεθυνόμενο, ψάχνουμε να βρούμε σε κάθε ακαταλαβίστικη και μουτζουρωμένη λέξη αν κάποιο γραμμα στην ενδέκατη θέση ( ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ => 10 χαρακτήρες + 1 που ψάχνουμε μετά από αυτό) μπορεί να εκληφθεί, στην υπερβολική μεγέθυνση μας, ως το γραμμα Τ, ανεξάρτητα εάν είναι σκόνη, μουτζούρα, μικρή και αμφισβητούμενη γραμματοσειρά ψείρα ή και κανονική και φαίνεται πεντακάθαρα όλες τις περιπτώσεις, αν εντοπιστεί κάτι που ομοιάζει στο Τ, θα πούμε το βρήκα.

Ακόμα και τότε όμως μπορεί να χάσουμε, εάν προηγουμένως έληξε ο χρόνος…Θα μπορούσαμε όμως να είχαμε κερδίσει , εάν σταματάγαμε τις μεγεθύνσεις σε ένα κατώτερο οριο και θα χάναμε μονο τις δυσανάγνωστες ψείρες και τις σκόνες που οδηγούν και σε περισσότερη αβεβαιότητα. ]

Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η γονιδιακή αλληλουχία, ένα τμήμα του ιού, δεν είναι συγκεκριμένη για τον ιό που αναζητάται, αλλά είναι μια σημαντική ένδειξη. Ωστόσο:

Το RT-PCR δεν αποκαλύπτει ιό, αλλά μόνο μέρη, συγκεκριμένες γονιδιακές αλληλουχίες του ιού.

Όμως, ακόμη και αν το επιθυμητό στοιχείο είναι παρόν στο απειροελάχιστο, αμελητέα ποσότητα, η αρχή του RT-PCR είναι να είναι σε θέση να το επισημάνει επιτέλους συνεχίζοντας τους κύκλους ενίσχυσης όσο χρειάζεται.

Το RT-PCR μπορεί να ωθήσει έως και 60 κύκλους ενίσχυσης ή ακόμα περισσότερους!

Δείτε πώς λειτουργεί:

Κύκλος 1: στόχος x 2 (2 αντίγραφα)

Κύκλος 2: στόχος x 4 (4 αντίγραφα)

Κύκλος 3: στόχος x 8 (8 αντίγραφα)

Κ.λπ. εκθετικά έως και 40 έως 60 κύκλους!

Αυτό βασίζεται στην ευαισθησία της ανάλυσης RT-PCR.

Ενώ είναι αλήθεια ότι στην ιατρική θέλουμε να έχουμε υψηλή ειδικότητα και ευαισθησία των δοκιμών για την αποφυγή ψευδών θετικών και ψευδών αρνητικών, στην περίπτωση της νόσου COVID-19, αυτή η υπερευαισθησία του τεστ RT-PCR, που προκαλείται από τον *ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ αριθμό των κύκλων ενίσχυσης έχει αποτύχει.

Αυτή η υπερβολική ευαισθησία του τεστ RT-PCR είναι επιβλαβής και παραπλανητική!

Μας αποσυνδέει από την ιατρική πραγματικότητα που πρέπει να παραμείνει βασισμένη στην πραγματική κλινική κατάσταση του ατόμου: είναι άρρωστος, έχει συμπτώματα;

Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα!

Όπως είπα στην αρχή του άρθρου, στην ιατρική ξεκινάμε πάντα από το άτομο: τον εξετάζουμε, συλλέγουμε τα συμπτώματά του (παράπονα-αναμνησία) και αντικειμενικά κλινικά σημεία (εξέταση) και βάσει κλινικής προβληματισμός στον οποίο παρεμβαίνει η επιστημονική γνώση και εμπειρία, κάνουμε διαγνωστικές υποθέσεις.

Μόνο τότε συνταγογραφούμε τα πιο κατάλληλα τεστ, βάσει αυτού του κλινικού προβληματισμού.

Συγκρίνουμε συνεχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων με την κλινική κατάσταση του ασθενούς (συμπτώματα και σημεία), το οποίο υπερισχύει όλων των άλλων όταν πρόκειται για τις αποφάσεις και τις θεραπείες μας.

Σήμερα, οι κυβερνήσεις μας, υποστηριζόμενες από τις επιστημονικές τους συμβουλές για την ασφάλεια, μας κάνουν να κάνουμε το αντίθετο και να θέσουμε πρώτα το τεστ, ακολουθούμενο από μια κλινική αντανάκλαση που επηρεάζεται αναγκαστικά από αυτήν την προηγούμενη δοκιμή, των οποίων τις αδυναμίες μόλις είδαμε, ιδιαίτερα την υπερευαισθησία.

[ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΘΕΣΑΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΝΙΚΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ , ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ , ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ CDC. ]

 

Ένα άρθρο στο Ελβετικό Ιατρικό Περιοδικό (RMS) που δημοσιεύθηκε το 2007, γραμμένο από τους γιατρούς Katia Jaton και Gilbert Greub μικροβιολόγους από το Πανεπιστήμιο της Λωζάνης, το

“τεστ PCR στη μικροβιολογία: από την ενίσχυση DNA στην ερμηνεία αποτελεσμάτων”:

«Για να ερμηνεύσουμε το αποτέλεσμα μιας PCR, είναι απαραίτητο οι κλινικοί γιατροί και οι μικροβιολόγοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, έτσι ώστε να μπορούν να συνδυαστούν τα αναλυτικά και κλινικά επίπεδα ερμηνείας».

Κανένα τεστ δεν μετρά *ΑΠΟΛΥΤΑ την ποσότητα του ιού στο δείγμα!

Το RT-PCR είναι ποιοτικό: θετικό (παρουσία του ιού) ή αρνητικό (απουσία του ιού).

Αυτή η έννοια της ποσότητας, επομένως του ιικού φορτίου, μπορεί να εκτιμηθεί έμμεσα από τον αριθμό των κύκλων ενίσχυσης (Ct) που χρησιμοποιήθηκαν για την επισήμανση του ιού που αναζητήθηκε.

Όσο χαμηλότερο είναι το Ct που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση του θραύσματος του ιού, τόσο υψηλότερο θεωρείται το ιικό φορτίο (υψηλό).

Όσο υψηλότερο είναι το Ct που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση του θραύσματος του ιού, τόσο χαμηλότερο θεωρείται το ιικό φορτίο (χαμηλό).

Έτσι, το Γαλλικό Εθνικό Κέντρο Αναφοράς (CNR), στην οξεία φάση της πανδημίας, υπολόγισε ότι η κορύφωση της ιογενούς απόρριψης εμφανίστηκε κατά την έναρξη των συμπτωμάτων, με μια ποσότητα ιού που αντιστοιχεί σε περίπου 100 εκατομμύρια αντίγραφα SARS

Αυτός ο αριθμός, 100 εκατομμυρίων αντιγράφων / μl αντιστοιχεί σε πολύ χαμηλό Ct. ( Κύκλους του τεστ)

Ένα Ct 32 αντιστοιχεί σε 10-15 αντίγραφα / μl.

Ένα Ct 35 αντιστοιχεί σε περίπου 1 αντίγραφο / μl.

Πάνω από το Ct 35, είναι αδύνατο να απομονωθεί μια ολοκληρωμένη αλληλουχία ιών και να καλλιεργηθεί!

Στη Γαλλία και στις περισσότερες χώρες, τα επίπεδα Ct άνω των 35, ακόμη και 40, χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα!

Η Γαλλική Εταιρεία Μικροβιολογίας (SFM) εξέδωσε γνώμη στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, στην οποία δεν προτείνει ποσοτικά αποτελέσματα και συνιστά θετική αύξηση έως Ct 37 για ένα μόνο γονίδιο [20]!

Με 1 αντίγραφο / μl δείγματος (Ct 35) , χωρίς βήχα, χωρίς συμπτώματα, μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί όλοι αυτοί οι γιατροί και οι επιστήμονες λένε ότι ένα θετικό τεστ RT-PCR δεν σημαίνει τίποτα , τίποτα καθόλου όσον αφορά την ιατρική και την κλινική!

Οι θετικές δοκιμές RT-PCR, χωρίς καμία αναφορά για το Ct ή τη σχέση της με την παρουσία ή την απουσία συμπτωμάτων, χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις μας ως αποκλειστικό επιχείρημα για να εφαρμόσουν και να δικαιολογήσουν την πολιτική σοβαρότητας, της λιτότητας, απομόνωσης και επιθετικότητας των ελευθεριών μας , με την αδυναμία να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε, να ζήσετε κανονικά!

Δεν υπάρχει ιατρική δικαιολογία για αυτές τις αποφάσεις, για αυτές τις κυβερνητικές επιλογές!

 

[ Δηλαδή οι επιστήμονες μας λένε, ότι οι αριθμοί 35-37 ακόμα και 40 φορές που μεγεθύνεται το

βιολογικό υλικό από το σάλιο είναι υπερβολικά μεγάλος και ανιχνεύει απειροελάχιστη ποσότητα ενός ίχνους που μπορεί κάλλιστα να αντιστοιχεί σε ανενεργό ιό. Ενώ αν υπήρχε πολύ λιγότερη μεγέθυνση, θα υπήρχαν πολύ λιγότερα επίσημα κρούσματα, αλλά ιατρικά θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνα και η αξιολόγηση περί νόσου πολύ πιο αξιόπιστη. διότι όταν κάτι εντοπίζεται με λιγότερη μεγέθυνση, πάει να πει ότι είναι ενεργό και πολλαπλασιάζεται. ]

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο των New York Times (NYT) το Σάββατο 29 Αυγούστου, Αμερικανοί εμπειρογνώμονες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ εκπλήσσονται με το ότι οι δοκιμές RT-PCR, όπως ασκούνται, μπορούν να χρησιμεύσουν ως δοκιμές μεταδοτικότητας, ακόμη περισσότερο ως απόδειξη της πανδημικής εξέλιξης στην περίπτωση μόλυνσης από SARS-CoV-2 .

Σύμφωνα με αυτούς, το όριο (Ct) που εξετάζεται έχει ως αποτέλεσμα θετικές διαγνώσεις σε άτομα που δεν αντιπροσωπεύουν κίνδυνο μετάδοσης του ιού!

Η δυαδική απάντηση «ναι / όχι» δεν είναι αρκετή, σύμφωνα με αυτόν τον επιδημιολόγο από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

«Είναι η ποσότητα του ιού που πρέπει να υπαγορεύει την πορεία δράσης για κάθε ασθενή που δοκιμάζεται. »

Η ποσότητα του ιού (ιικό φορτίο). αλλά και πάνω απ ‘όλα κλινική κατάσταση, συμπτωματική ή όχι του ατόμου!

Αυτό θέτει υπό αμφισβήτηση τη χρήση του δυαδικού αποτελέσματος αυτού του τεστ RT-PCR για να προσδιοριστεί εάν ένα άτομο είναι μεταδοτικό και πρέπει να ακολουθήσει αυστηρά μέτρα απομόνωσης.

Αυτά τα ερωτήματα εγείρονται από πολλούς γιατρούς σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στη Γαλλία, το Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Κράτη και το Ηνωμένο Βασίλειο. στη Γερμανία, Ισπανία…

Σύμφωνα με αυτούς: « Θα βάλουμε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε απομόνωση, σε απομόνωση, για τίποτα.» Και προκαλεί δεινά, αγωνία, οικονομικά και ψυχολογικά δράματα !

Οι περισσότερες δοκιμές RT-PCR ορίζουν το Ct στα 40, σύμφωνα με το NYT. Κάποιοι το έβαλαν στο 37.

«Οι δοκιμές με τόσο υψηλά όρια (Ct) μπορεί όχι μόνο να ανιχνεύσουν ζωντανό ιό, αλλά και θραύσματα γονιδίων, υπολείμματα μιας παλιάς λοίμωξης που δεν αντιπροσωπεύουν ιδιαίτερο κίνδυνο» , ανέφεραν οι ειδικοί.

Ένας ιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια παραδέχεται ότι ένα τεστ RT-PCR με Ct μεγαλύτερο από 35 είναι πολύ ευαίσθητο. « Ένα πιο λογικό όριο θα ήταν μεταξύ 30 και 35 », προσθέτει.

Σχεδόν κανένα εργαστήριο δεν καθορίζει το Ct (αριθμός κύκλων ενίσχυσης που πραγματοποιήθηκαν) ή τον αριθμό αντιγράφων του ιικού RNA ανά δείγμα μl.

Στο NYT, ειδικοί συνέταξαν τρία σύνολα δεδομένων με αξιωματούχους από τις πολιτείες της Μασαχουσέτης, της Νέας Υόρκης και της Νεβάδας που τα αναφέρουν.

Συμπέρασμα?

« Έως το 90% των ατόμων που είχαν θετικά αποτελέσματα δεν είχαν ιό. »

Το Wadworth Center, ένα εργαστήριο της Νέας Υόρκης, ανέλυσε τα αποτελέσματα των δοκιμών του Ιουλίου κατόπιν αιτήματος του NYT: 794 θετικά τεστ με Ct 40.

Με ένα όριο Ct 35 , περίπου οι μισές από αυτές τις δοκιμές PCR δεν θα θεωρούνται πλέον θετικές “, δήλωσε η NYT.

«Και περίπου το 70% δεν θα θεωρείται πλέον θετικό με Ct 30 ! «

Στη Μασαχουσέτη, μεταξύ 85 και 90% των ατόμων που είχαν θετικά αποτελέσματα τον Ιούλιο με Ct 40 θα θεωρούνταν αρνητικά με Ct 30, προσθέτει το NYT.

Και όμως, όλοι αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να απομονωθούν, με όλες τις δραματικές ψυχολογικές και οικονομικές συνέπειες, ενώ δεν ήταν άρρωστοι και μάλλον δεν μεταδόσαν καθόλου.

Στη Γαλλία, το Center National de Référence (CNR), η Γαλλική Εταιρεία Μικροβιολογίας (SFM) συνεχίζουν να ωθούν το Ct στο 37 και συνιστούν στα εργαστήρια να χρησιμοποιούν μόνο ένα γονίδιο του ιού ως εκκινητή.

Σας υπενθυμίζω ότι από το Ct 32 και μετά, γίνεται πολύ δύσκολο να καλλιεργήσετε τον ιό ή να εξαγάγετε μια πλήρη ακολουθία, η οποία δείχνει την εντελώς τεχνητή φύση αυτής της θετικότητας της δοκιμής, με τέτοια υψηλά επίπεδα Ct, πάνω από 30.

Παρόμοια αποτελέσματα αναφέρθηκαν από ερευνητές από τον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 13 Αυγούστου στο Eurosurveillance : « Η πιθανότητα καλλιέργειας του ιού μειώνεται στο 8% σε δείγματα με επίπεδα Ct πάνω από 35». [23]

Επιπλέον, προς το παρόν, το Εθνικό Κέντρο Αναφοράς στη Γαλλία αξιολογεί μόνο την ευαισθησία των κιτ αντιδραστηρίων που διατίθενται στο εμπόριο και όχι την ειδικότητά τους: εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την πιθανότητα διασταυρούμενης αντιδραστικότητας με ιούς διαφορετικούς από το SARS-CoV-2, όπως άλλους καλοήθεις κορωνοϊοιούς. [20]

Είναι δυνητικά η ίδια κατάσταση σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Βελγίου.

Ομοίως, οι μεταλλάξεις στον ιό μπορεί να έχουν ακυρώσει ορισμένους εκκινητές (γονίδια) που χρησιμοποιήθηκαν για την ανίχνευση του SARS-CoV-2: οι κατασκευαστές δεν παρέχουν καμία εγγύηση σχετικά με αυτό και αν οι δημοσιογράφοι του AFP ταχέως ελέγχουν διαφορετικά, δοκιμάστε την καλή τους πίστη, ζητώντας αυτές τις εγγυήσεις, αυτές τις αποδείξεις.

Εάν δεν έχουν τίποτα να κρύψουν και αν αυτό που λέω είναι ψευδές, αυτή η εγγύηση θα σας παρασχεθεί και θα αποδείξει την καλή τους πίστη.

 1. Πρέπει να απαιτήσουμε την επιστροφή των αποτελεσμάτων RT-PCR αναφέροντας το Ct που χρησιμοποιήθηκε επειδή πέρα ​​από το Ct 30, μια θετική δοκιμή RT-PCR δεν σημαίνει τίποτα.
 2. Πρέπει να ακούσουμε τους επιστήμονες και τους γιατρούς, τους ειδικούς, τους ιολόγους που προτείνουν τη χρήση προσαρμοσμένου Ct, χαμηλότερο, στα 30 . Μια εναλλακτική λύση είναι να ληφθεί ο αριθμός αντιγράφων του ιικού RNA / μl ή / ml δείγματος.
 3. Πρέπει να επιστρέψουμε στον ασθενή, στο άτομο, στην κλινική του κατάσταση (παρουσία ή απουσία συμπτωμάτων) και από εκεί για να κρίνουμε την καταλληλότητα των δοκιμών και τον καλύτερο τρόπο ερμηνείας του αποτελέσματος.

Μέχρι να υπάρξει μια καλύτερη λογική για την εξέταση PCR, με ένα γνωστό και κατάλληλο όριο Ct, ένα ασυμπτωματικό άτομο δεν πρέπει να δοκιμάζεται με κανέναν τρόπο.

Ακόμη και ένα συμπτωματικό άτομο δεν πρέπει να δοκιμάζεται αυτόματα, αρκεί να μπορεί να απομονωθεί για 7 ημέρες.

Ας σταματήσουμε αυτήν την ακοή των δοκιμών RT-PCR σε πολύ υψηλά επίπεδα Ct και επιστρέψουμε στην κλινική, ποιοτική ιατρική.

Μόλις καταλάβουμε πώς λειτουργεί ο έλεγχος RT-PCR, είναι αδύνατο να αφήσουμε τη σημερινή στρατηγική ρουτίνας διαλογής της κυβέρνησης, που υποστηρίζεται ανεξήγητα από τους ιολόγους στα συμβούλια ασφαλείας, να συνεχίσει.

Ελπίζω ότι, τελικά, σωστά ενημερωμένοι, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα απαιτήσουν τη διακοπή αυτής της στρατηγικής , γιατί όλοι μας, φωτισμένοι, καθοδηγούμενοι από πραγματική καλοσύνη και κοινή λογική, πρέπει να αποφασίσουμε τη συλλογική και ατομική μας μοίρα.

Κανείς άλλος δεν πρέπει να το κάνει για εμάς, ειδικά όταν συνειδητοποιούμε ότι αυτοί που αποφασίζουν δεν είναι πλέον λογικοί ή λογικοί.

Περίληψη σημαντικών σημείων:

 • Η δοκιμή RT-PCR είναι μια εργαστηριακή διαγνωστική τεχνική που δεν είναι κατάλληλη για την κλινική ιατρική.
 • Πρόκειται για μια δυαδική, *ΝΑΙ Η ΟΧΙ, ποιοτική διαγνωστική τεχνική που επιβεβαιώνει (θετικό τεστ) ή όχι (αρνητικό τεστ) την παρουσία ενός στοιχείου στο μέσο που αναλύεται. Στην περίπτωση του SARS-CoV-2, το στοιχείο είναι ένα θραύσμα του ιικού γονιδιώματος και όχι του ίδιου του ιού.
 • Στην ιατρική, ακόμη και σε επιδημία ή πανδημία, είναι επικίνδυνο να πραγματοποιείτε εξετάσεις, εξετάσεις, τεχνικές πάνω από την κλινική αξιολόγηση (συμπτώματα, σημεία). Είναι το αντίθετο που εγγυάται ποιοτική ιατρική.
 • Ο κύριος περιορισμός (αδυναμία) του τεστ RT-PCR, στην τρέχουσα πανδημική κατάσταση, είναι η ακραία ευαισθησία του (ψευδώς θετική) εάν δεν επιλεγεί ένα κατάλληλο όριο θετικότητας (Ct). Σήμερα, οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση μέγιστου ορίου Ct 30.
 • Αυτό το όριο Ct πρέπει να ενημερώνεται με το θετικό αποτέλεσμα RT-PCR έτσι ώστε ο γιατρός να γνωρίζει πώς να ερμηνεύσει αυτό το θετικό αποτέλεσμα, ειδικά σε ένα ασυμπτωματικό άτομο, προκειμένου να αποφευχθεί η περιττή απομόνωση, καραντίνα, ψυχολογικό τραύμα.
 • Εκτός από την αναφορά του ΟΡΙΟΥ ΚΥΚΛΩΝ ( Ct ) που χρησιμοποιείται, τα εργαστήρια πρέπει να συνεχίσουν να διασφαλίζουν την εξειδίκευση των κιτ ανίχνευσής τους για το SARS-CoV-2, λαμβάνοντας υπόψη τις πιο πρόσφατες μεταλλάξεις του και πρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τρία γονίδια από το ιικό γονιδίωμα που μελετώνται ως εκκινητές ή , αν όχι, αναφέρετέ το.

 

Συνολικό συμπέρασμα

Είναι η επιμονή των κυβερνήσεων να χρησιμοποιούν την τρέχουσα καταστροφική στρατηγική, συστηματικό έλεγχο από το τεστ RT-PCR, λόγω άγνοιας;

Αυτό οφείλεται στην ηλιθιότητα;

Σε ένα είδος γνωστικής παγίδας που παγιδεύει το εγώ τους;

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να τους αμφισβητούμε, και εάν μεταξύ των αναγνωστών αυτού του άρθρου εξακολουθούν να υπάρχουν έντιμοι δημοσιογράφοι, ή αφελείς πολιτικοί ή άτομα που έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν τους κυβερνήτες μας, τότε να το κάνουν, χρησιμοποιώντας αυτά τα σαφή και επιστημονικά επιχειρήματα.

Είναι ακόμη πιο ακατανόητο το γεγονός ότι οι κυβερνήτες μας έχουν περιτριγυριστεί με μερικούς από τους πιο έμπειρους ειδικούς σε αυτά τα θέματα.

Εάν μπόρεσα να συγκεντρώσω αυτές τις πληροφορίες, να τις μοιραστώ, σας υπενθυμίζω, από αρμόδιους ανθρώπους, πέρα από τις υποψίες συνωμοσίας, όπως η Hélène Banoun, ο Pierre Sonigo, ο Jean-François Toussaint, ο Christophe De Brouwer, των οποίων η νοημοσύνη, η πνευματική ειλικρίνεια και η νομιμότητα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, τότε οι Βέλγοι, Γάλλοι και του Κεμπέκ οι επιστημονικοί σύμβουλοι, κ.λπ., το γνωρίζουν επίσης.

Ετσι?

Τι συμβαίνει?

Γιατί να συνεχίσετε σε αυτή τη διαστρεβλωμένη κατεύθυνση, κάνοντας πεισματικά λάθη;

Δεν είναι ασήμαντο να θέτουμε εκ νέου περιορισμούς, απαγόρευση κυκλοφορίας, καραντίνες, μειωμένες κοινωνικές φυσαλίδες, να ξανασυναρμολογήσουμε τις ασταθείς οικονομίες μας, να βυθίσουμε ολόκληρες οικογένειες σε επισφάλεια, να σπείρουμε τόσο φόβο και άγχος δημιουργώντας μια πραγματική κατάσταση μετατραυματικού στρες παγκοσμίως, Μειώστε την πρόσβαση στη φροντίδα για άλλες παθολογίες που ωστόσο μειώνουν το προσδόκιμο ζωής πολύ περισσότερο από το COVID-19! [24]

Υπάρχει πρόθεση να βλάψετε;

Υπάρχει πρόθεση να χρησιμοποιήσετε το άλλοθι μιας πανδημίας για να μετακινήσετε την ανθρωπότητα σε ένα αποτέλεσμα που διαφορετικά δεν θα είχε δεχτεί ποτέ; Σε κάθε περίπτωση, όχι έτσι!

Αυτή η υπόθεση, την οποία οι σύγχρονοι λογοκριτές θα βιαστουν να χαρακτηρίσουν «συνωμοσία», θα ήταν η πιο έγκυρη εξήγηση για όλα αυτά;

Πράγματι, αν αντλήσουμε μια ευθεία γραμμή από τα παρόντα γεγονότα, εάν διατηρηθούν, θα μπορούσαμε να βρεθούμε για άλλη μια φορά περιορισμένοι με εκατοντάδες, χιλιάδες ανθρώπους που αναγκάζονται να παραμείνουν ανενεργοί, οι οποίοι, για τα επαγγέλματα της εστίασης, της ψυχαγωγίας, των πωλήσεων, των εκθεσιακών χώρων , μεταφορών κ.τ.λ, κινδυνεύουν να είναι καταστροφικές με πτωχεύσεις, ανεργία, κατάθλιψη, αυτοκτονίες εκατοντάδων χιλιάδων.

Ο αντίκτυπος στην εκπαίδευση, στα παιδιά μας, στη διδασκαλία, στην ιατρική με μακροχρόνια φροντίδα, στις επεμβάσεις, στις θεραπείες που θα ακυρωθούν, θα αναβληθούν, θα είναι βαθιές και καταστροφικές.

«Κινδυνεύουμε μια επικείμενη επισιτιστική κρίση εάν δεν ληφθούν γρήγορα μέτρα».

Είναι καιρός όλοι να βγουν από αυτήν την αρνητική έκσταση, αυτή τη συλλογική υστερία , επειδή ο λιμός, η φτώχεια, η μαζική ανεργία θα σκοτώσουν, θα μειώσουν πολύ περισσότερους ανθρώπους από το SARS-CoV-2!

Όλα αυτά έχουν νόημα μπροστά σε μια ασθένεια που μειώνεται, υπερ-διάγνωση και παρερμηνεύεται από αυτήν την κατάχρηση υπερβολικά ευαίσθητων βαθμονομημένων εξετάσεων PCR;

Για πολλούς, η συνεχής χρήση της μάσκας φαίνεται να έχει γίνει νέος κανόνας.

Ακόμα κι αν υποτιμάται συνεχώς από ορισμένους επαγγελματίες υγείας και δημοσιογράφους, οι άλλοι γιατροί προειδοποιούν για τις επιβλαβείς συνέπειες, τόσο ιατρικές όσο και ψυχολογικές, αυτής της υγιεινής εμμονής που, διατηρούμενη μόνιμα, στην πραγματικότητα είναι μια ανωμαλία!

Τι εμπόδιο στις κοινωνικές σχέσεις, που αποτελούν την αληθινή βάση μιας σωματικά και ψυχολογικά υγιούς ανθρωπότητας!

Μερικοί τολμούν να βρουν όλα αυτά τα φυσιολογικά ή μια χαμηλότερη τιμή για να πληρώσουν ενόψει της πανδημίας των θετικών εξετάσεων PCR.

Απομόνωση, απόσταση, κάλυψη του προσώπου, εξαθλίωση της συναισθηματικής επικοινωνίας, φόβος να αγγίξετε και να φιλήσετε ακόμη και μέσα σε οικογένειες, κοινότητες, μεταξύ συγγενών

Οι αυθόρμητες χειρονομίες της καθημερινής ζωής παρεμποδίζονται και αντικαθίστανται από μηχανικές και ελεγχόμενες χειρονομίες…

Τρομοκρατημένα παιδιά, διατηρούμενα σε μόνιμο φόβο και ενοχή…

Όλα αυτά θα έχουν βαθιά, διαρκή και αρνητική επίδραση στους ανθρώπινους οργανισμούς, στη σωματική, διανοητική, συναισθηματική και εκπροσώπηση του κόσμου και της κοινωνίας.

Αυτό δεν είναι φυσιολογικό!

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους κυβερνήτες μας, για οποιονδήποτε λόγο, να οργανώσουν πλέον τη συλλογική μας αυτοκτονία.

Μεταφράστηκε από τα Γαλλικά από την Global Research.ca Αρχική πηγή: Mondialisation.ca

 

Επιμέλεια και Σχόλια, Βασίλης.

 

Βασικές Πηγές και βίντεο που εξηγούν το πρόβλημα με τα τεστ.

https://www.nytimes.com/2007/01/22/health/22whoop.html

Why COVID-19 Testing Is a Tragic Waste – Global Research

https://www.globalresearch.ca/covid-19-rt-pcr-how-to-mislead-all-humanity-using-a-test-to-lock-down-society/5728483?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

https://youtu.be/S_1Z8cSXI-Q

 

Προβολές : 716


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα