Επιχείρηση παραπλάνησης. Η πολιτική και η βιομηχανία εμβολίων θέλουν να μας αλλάξουν γενετικά.

Επιχείρηση παραπλάνησης. Η πολιτική και η βιομηχανία εμβολίων θέλουν να μας αλλάξουν γενετικά.

25 Ιουνίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:201
Μοίρασέ το

 

Όσοι θέλουν ακόμα να μας κάνουν «εμβολιασμό» κορονοιών μπορεί να κατέχουν τη μοριακή βιολογία ή τις επιχειρήσεις, αλλά βρίσκονται πολύ μακριά όσον αφορά  την υγεία.

Και αν θέλετε να μας πείσετε ότι πρέπει να καταργήσετε τις ελευθερίες μας έως ότου υπάρξει εμβολιασμός, μπορεί να είστε ειδικοί στην καταπίεση, αλλά σίγουρα όχι στην πρόληψη.

Για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε ξανά χωρίς την πίεση πανικού, ο συγγραφέας εξηγεί ποια είναι τα προτεινόμενα μέτρα, πώς λειτουργούν και ποιοι κίνδυνοι συνεπάγονται.

Οι πολιτικές συστάσεις επίσης δεν παραλείπονται λόγω της σημασίας του θέματος για εμάς και τις μελλοντικές γενιές

 

Ναι, είναι η διαφθορά της επιστήμης από την πολιτική και τις επιχειρήσεις!

Αντιμετωπίζουμε μια περίοδο θεσμικής διαφθοράς, μια ανώνυμη διαφθορά που τρομάζει, που είναι πιο επικίνδυνη από οποιονδήποτε ιό και που έχει πάρει τα προς το ζην πολλών ανθρώπων τους τελευταίους μήνες και έχει επίσης κοστίσει τη ζωή τους, σε πολλούς ανθρώπους .

του Wolfgang Wodarg
Φωτογραφία: Savanevich Viktar / Shutterstock.com

 

Όσοι θέλουν ακόμα να μας κάνουν «εμβολιασμό» κορονοιών μπορεί να κατέχουν τη μοριακή βιολογία ή τις επιχειρήσεις, αλλά βρίσκονται πολύ μακριά όσον αφορά  την υγεία. Και αν θέλετε να μας πείσετε ότι πρέπει να καταργήσετε τις ελευθερίες μας έως ότου υπάρξει εμβολιασμός, μπορεί να είστε ειδικοί στην καταπίεση, αλλά σίγουρα όχι στην πρόληψη. Για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε ξανά χωρίς την πίεση πανικού, ο συγγραφέας εξηγεί ποια είναι τα προτεινόμενα μέτρα, πώς λειτουργούν και ποιοι κίνδυνοι συνεπάγονται. Οι πολιτικές συστάσεις επίσης δεν παραλείπονται λόγω της σημασίας του θέματος για εμάς και τις μελλοντικές γενιές

 

Αρχή της προφύλαξης – υπάρχει  κάτι εδώ;

 

Τι επίπληξη, τι δημόσια συζήτηση και διαμαρτυρία υπήρξε όταν η Monsanto & Co. τροποποίησε γενετικά τους σπόρους. Η διαμαρτυρία εναντίον γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών (ΓΤΟ), δηλαδή φυτών, ζώων και μικροοργανισμών, ήταν αναπόσπαστο μέρος πολλών προγραμμάτων των κομμάτων. Ειδικά με τα πράσινα και πρασινωπά φτερά άλλων κομμάτων. Υπήρξαν τεράστιες διαμαρτυρίες ενάντια στην απελευθέρωση τέτοιων ΓΤΟ και όλα χρησιμοποιήθηκαν, από την πείνα στον κόσμο έως το θάνατο των μελισσών είχαν χρησιμοποιηθεί  για να παράσχουν πολιτική αντίσταση (3).

Αλλά τι συνέβη όταν ακόμη και ένας αρχηγός του Κόμματος των Πρασίνων (4) απείλησε τώρα τον πληθυσμό με αναγκαστική γενετική χειραγώγηση;  Το έχει επιλέξει εθελοντικά; Πώς συμβαίνει ότι μόνο λόγω των εξαιρετικά αμφισβητήσιμων ιατρικών προφυλάξεων έναντι μιας ετήσιας επαναλαμβανόμενης γρίπης, η πολυαναμενόμενη αρχή της προφύλαξης στην ΕΕ ξαφνικά χάθηκε απο τα μάτια, όχι μόνο των Πρασίνων αλλά και της πλειονότητας των υπευθύνων;

Σχετικά με τα γονίδια, τους ιούς και τους ξενιστές

Το γονιδίωμα αντιπροσωπεύεται συχνά με διπλή έλικα, μέσω της οποίας μεταδίδονται οι ειδικές πληροφορίες για τα είδη και ποικίλλουν από γενιά σε γενιά σε πολλά ζωντανά όντα. Φυσικά δεν είναι τόσο απλό. Τα γονίδια συνοψίζονται με έναν πολύ αφηρημένο τρόπο, με τη βοήθεια του οποίου η κυτταρική μας ταυτότητα αναδιοργανώνεται συνεχώς και προσαρμόζεται στο περιβάλλον της.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τώρα ότι υπάρχουν επίσης εκδηλώσεις της ζωής που είναι αναγνωρίσιμες, αλλά για παράδειγμα  περιέχουν μόνο μια μονοκλωνική αλληλουχία πυρήνων οξέων (RNA) – όπως οι κορονοιοί . Αυτοί οι ιοί είναι παράσιτα που γλιστρούν στα κύτταρα ξενιστές και τα προκαλούν να πολλαπλασιαστούν. Η γενετική αλληλουχία του ιού αναλαμβάνει το πηδάλιο του μολυσμένου κυττάρου ξενιστή και, προκειμένου να δημιουργήσει τη δική του αναπαραγωγή, λεηλατεί το περιεχόμενό του έτσι ώστε το κύτταρο ξενιστής να πεθάνει.

Άλλοι ιοί παραμένουν κρυμμένοι στα κύτταρα για μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου αφήσουν τα αντίγραφα τους να συρρέουν ξανά. Το επιχείρημα σχετικά με το εάν οι ιοί είναι ζωντανοί οργανισμοί είναι αδρανές και ζήτημα προοπτικής, διότι όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί – ακόμη και οι άνθρωποι – δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν ανάλογα με τους ιούς χωρίς κατάλληλο περιβάλλον.

Μόλυνση – μια ρυθμιζόμενη αμυντική απόκριση στον σχηματισμό και τη διατήρηση της ταυτότητας

Κάθε μόλυνση από ιούς είναι στην πραγματικότητα μια φυσική γενετική αλλαγή στα κύτταρα στόχους. Ωστόσο, η διαφορά από τον προγραμματισμένο γενετικό χειρισμό είναι τεράστια, διότι όπως αναφέρθηκε, μια λοίμωξη σχετίζεται με πολλαπλασιασμό ιών και με αντίδραση άμυνας πολλαπλών στρωμάτων σε τοπικό, χουμικό και κυτταρικό επίπεδο. Ακόμη και τα μολυσμένα ίδια κύτταρα αναγνωρίζονται και καταστρέφονται και καθαρίζονται από το άθικτο ανοσοποιητικό σύστημα από τα λεγόμενα δολοφονικά κύτταρα.

Καλούμε αυτές τις ρυθμιζόμενες αμυντικές αντιδράσεις  φλεγμονή του σώματός μας. Τις αισθανόμαστε ως συμπτώματα και ως εκ τούτου μπορούμε να υποστηρίξουμε άμεσα το σώμα μας και τους συνανθρώπους μας μέσω της συμπεριφοράς μας σε μια τέτοια κρίση. Είναι μια φυσική και απαραίτητη συζήτηση, μια αλληλεπίδραση που ρυθμίζεται από πολύπλοκες διαδικασίες επικοινωνίας.

Η διαδικασία μόλυνσης έχει τελειοποιηθεί στους προγόνους μας εδώ και χιλιετίες και αποτελεί μέρος της κοινής φυσικής ανάπτυξης του ξενιστή και του ιού.

Η μετάλλαξη από εμβολιασμούς

Η ανάπτυξη εμβολίων πραγματοποιήθηκε αρχικά από το κράτος και αποκλειστικά από δημόσιους πόρους. Για παράδειγμα, η ευλογιά εξαλείφθηκε και η πολιομυελίτιδα, ο τέτανος και η διφθερίτιδα καταργήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, υπήρξε μια ολοκληρωτική αλλαγή όταν για παραδείγμα ο εμβολιασμός μεταφέρθηκε από το βάρος των δημόσιων υπηρεσιών σε μια επιχειρηματική ιδέα από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Για περίπου δύο γενιές, το κράτος μπόρεσε να διασφαλίσει ότι η βιομηχανία δεν θα κάνει τίποτα πλέον επιβλαβές για εμάς. Αλλά ακόμη και αυτό γίνεται πιο δύσκολο από μια άπληστη βιομηχανία, της οποίας το πρωταρχικό ενδιαφέρον δεν είναι η υγεία, αλλά το κέρδος, λόγω της αλλοίωσης των επιρροών στις ρυθμιστικές και υγειονομικές αρχές και, ολοένα και περισσότερο, απο την πολιτική. Και από την εφεύρεση της «πανδημικής ετοιμότητας», η ανάπτυξη και η εμπορία εμβολίων μεταλλάχθηκε σε μια παγκόσμια επιχείρηση με το φόβο των επιδημιών.

Οι ιολόγοι που εξαρτώνται άμεσα ή έμμεσα από τη βιομηχανία βιοτεχνολογίας έχουν αναλάβει το ρόλο της δημιουργίας φόβου για εχθρικά παθογόνα σε όλο και συντομότερα  και μικρότερα διαστήματα. Σε αυτόν τον «αγώνα ενάντια στους ιούς», οι «ανταποκριτές πολέμου» βοηθούν τις εταιρείες να συνεργάζονται με τα κύρια μέσα ενημέρωσης, τα οποία προκαλούν τον απαραίτητο φόβο και την πολιτική πίεση. Δημιουργείτε πάντα δημόσια διάθεση υπό την επήρεια της οποίας οι κυβερνήσεις μας έχουν εκβιαστεί επανειλημμένα (5) – ή μήπως έχουν ενθαρυνθεί ; – αγνοούσαν όλες τις κρίσιμες φωνές και αγόραζαν σε μεγάλες ποσότητες τα φάρμακα ή τα εμβόλια των κερδοσκοπικών πανδημιών που σταματούσαν γρήγορα.

Οι προγραμματισμένοι «εμβολιασμοί» μας αλλάζουν γενετικά

Από τα περίπου 100 «εμβόλια κατά της Covid-19» που αναπτύσσονται επί του παρόντος στον διαγωνισμό, 12 είναι ήδη σε κλινικές δοκιμές. Από αυτά, σύμφωνα με τον ΠΟΥ στις 9 Ιουνίου (6) – τέσσερα υποψήφια  περιέχουν ανασυνδυασμένο RNA και τρια υποψήφια  DNA. Μόνο μια μειονότητα έχει σχεδιαστεί ως συμβατικό εμβόλιο. Επομένως, επτά από τα δώδεκα υποψηφία δεν έχουν τίποτα κοινό με τον εμβολιασμό, αλλά είναι οι γενετικές μηχανικές αλλαγές σε άτομα που πλέουν κάτω από την ψεύτικη σημαία.

(Ισως αυτός να είναι και ο λόγος για τη δήθεν ανησυχία των ιολόγων για τα προβλήματα που μπορεέι να δημιουργήσουν τα εμβόλια, σαφώς αναφέρονται στα συμβατικά εμβόλια, έτσι προωθούν πάλι μέσω του φόβου τα γενετικα υποτιθέμενα εμβόλια)

Ως εκ τούτου, ο «εμβολιασμός» τίθεται σε εισαγωγικά.

Σε αυτά τα υποτιθέμενα εμβόλια, θραύσματα διαφορετικών γενετικών πληροφοριών πρέπει να μεταφερθούν σε ανθρώπινα κύτταρα ως RNA (7) ή DNA (8) με παρόμοιους ή διαφορετικούς τρόπους (9).

Το ανασυνδυασμένο RNA, το οποίο εισάγεται σε ανθρώπινα κύτταρα, αλλάζει επίσης τις γενετικές διαδικασίες εκεί και μπορεί να ταξινομηθεί ως γενετική τροποποίηση των κυττάρων ή του οργανισμού, επειδή η γενετική τροποποίηση δεν περιορίζεται σε μια άμεση αλλαγή στο DNA. Ωστόσο, το ανασυνδυασμένο RNA που εισάγεται στα κύτταρα δεν πρέπει να πολλαπλασιάζεται όπως και οι ιοί. Επίσης, δεν αποτελεί μέρος της πρακτικής  της κυτταρικής επικοινωνίας και κακοποιεί τις υπάρχουσες ρουτίνες άμυνας, όπως ιδιωτικές υπηρεσίες ασφαλείας, στο αστυνομικό τμήμα.

Ετσι αυτό είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να γίνεται.

 Οι άνθρωποι επομένως θα τροποποιηθούν γενετικά από τους προγραμματισμένους «εμβολιασμούς», ακόμη και αν ο νομοθέτης έχει αποκλείσει τη χρήση αυτού του όρου και  αυτής της τεχνικής, για τους ίδιους τους ανθρώπους κατά τον ορισμό των ΓΤΟ (1).

Αυτό έγινε για να αποφευχθεί η αντίθεση από ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αν και θα προέκυπταν ίσες παρεμβάσεις σε ζώα. Ακόμα και όταν οι άνθρωποι έχουν ήδη τροποποιηθεί γενετικά σε ειδικές περιπτώσεις, για παράδειγμα στην περίπτωση γενετικά προκαλούμενων ασθενειών. Τέτοιες αλλαγές λειτουργούν ως «γονιδιακή θεραπεία» (2) και υπόκεινται σε υψηλά νομικά εμπόδια, για παράδειγμα Zolgensma (10).

Επιπλέον, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος με τεχνητές γενετικές τροποποιήσεις ότι αυτές θα μπορούσαν επίσης να περιλαμβάνουν τα γεννητικά κύτταρα. Μια μικροβιακή αλλαγή, δηλαδή οι κληρονομικές γενετικές τροποποιήσεις έχουν μέχρι στιγμής ταμπού στα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι συμμετέχοντες στην κλινική δοκιμή (11) των νέων γενετικών «εμβολίων» πρέπει επομένως να αναλάβουν επίσης να λάβουν αυστηρά μέτρα για την πρόληψη της εγκυμοσύνης.

Στην περίπτωση των «γονιδιακών εμβολιασμών» που επιβάλλονται σε εμάς υπό την απειλή, το λόμπι εξασφάλισε επίσης εγκαίρως, νομικά ότι οι προγραμματισμένες μαζικές εφαρμογές ανασυνδυασμένων γενετικών πληροφοριών στους ανθρώπους δεν ονομάζονται και δεν εμπίπτουν πλέον στη «γονιδιακή θεραπεία ή γονιδιακή προφύλαξη» για να τα αποδεχτούμε, και ότι είναι φυσικά.

Τα κύτταρα μας έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστίσουν τους  βιοαντιδραστήρες στη βιομηχανία εμβολίων

Μερικές από τις προγραμματισμένες ή ήδη τρέχουσες κλινικές μελέτες παρεμβαίνουν στις  γενετικές διαδικασίες της εσωτερικής επικοινωνίας των κυττάρων, έτσι ώστε τα κύτταρα του σώματός μας να παράγουν νέες ουσίες  που με τα προηγούμενα εμβόλια τα  προμηθευόταν από το εξωτερικό μέσω εμβολιασμών. Τα κύτταρα μας  πρέπει να επαναπρογραμματιστούν σε βιοαντιδραστήρες για εσωτερική παραγωγή εμβολίων.

Τα εμβόλια δεν πρέπει πλέον να παράγονται σε έμβρυα κοτόπουλου ή σε τεχνικούς βιοαντιδραστήρες, αλλά από τα δικά μας κύτταρα.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να τροποποιήσετε γενετικά τα τα κύτταρα  μας. Πρέπει να εισαγάγετε κώδικες γενετικών προγραμμάτων στα κύτταρα μας έτσι ώστε να δημιουργούν κάτι περίεργο σε εμάς που το ανοσοποιητικό μας σύστημα θα πρέπει τότε να το υπερασπιστεί. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα πρέπει να εκπαιδευτεί και να ευαισθητοποιηθεί ενάντια στα πιθανά παθογόνα που προηγουμένως έχουν προγραμματιστεί με τα συγκεκριμένα υλικά χαρακτηριστικά . Έτσι, αυτή είναι η ιδεολογία, των γενετικών»εμβολιασμών»

Μεγάλοι κίνδυνοι και ανοιχτές ερωτήσεις

Αλλά τι θα συμβεί όταν αυτά τα αλλαγμένα κύτταρα αναγνωρίζονται και καταστρέφονται από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας όπως μια μόλυνση;

Τι θα συμβεί εάν τα κύτταρα αλλάξουν μη προγραμματισμένα σε σημαντικά όργανα, για παράδειγμα στο ήπαρ, και αυτά τα κύτταρα τότε υποστούν σοβαρή ζημιά από μια ισχυρή αντίδραση κυτταρικής άμυνας;

Τι θα συμβεί εάν αυτό συμβεί σε πολλά σημεία του σώματος και προκληθεί μια επικίνδυνη καταιγίδα κυτοκινών;

Αυτό αφήνει ανοιχτές άλλες σημαντικές ερωτήσεις (9):

Ποια κύτταρα ελέγχονται τελικά και αλλάζουν από τους ιούς της μεταφοράς ή τα νανοσωματίδια;

Πόσο ακριβής και συγκεκριμένη για τον ιστό ή τα κύτταρα είναι η διαδικασία μεταφοράς;

Η κυτταρική μας άμυνα αναγνωρίζει τα τροποποιημένα κύτταρα ως ξένα και τα καταστρέφει, όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, με τα κύτταρα που έχουν μολυνθεί από ιούς;

Πώς διαφοροποιείται το ανοσοποιητικό μας σύστημα μεταξύ μολυσμένων και τροποποιημένων κυττάρων σε περίπτωση μόλυνσης;

Μήπως αυτή η διαδικασία προκαλεί μια αυτοπεριοριζόμενη αντίδραση ή μπορεί να προκληθεί μαζικός κυτταρικός θάνατος, απόπτωση, με αντιδράσεις καταιγίδας κυτοκινών και σοκ;

Πόσο καιρό πρέπει να παρακολουθούνται τα αποτελέσματα αυτής της γενετικής τροποποιήσης, χειραγώγησης προκειμένου να αποκλειστούν οι αυτοάνοσες αντιδράσεις ή η επαγωγή όγκου;

Πόσο διεξοδικά έχουν ερευνηθεί τόσο σοβαροί κίνδυνοι μέσω εκτεταμένων δοκιμών σε ζώα;

Γιατί υπάρχει μια πολύ περιορισμένη και αυστηρή ένδειξη για τη γονιδιακή θεραπεία, ενώ επιτρέπεται μια «ταχεία διαδικασία» για τις γενετικές τροποποιήσεις που εξετάζονται για την πρόληψη της μόλυνσης, για τα γενετικά εμβόλια;

Τα συμβατικά εμβόλια «πανδημίας» συνεπάγονται επίσης αυξημένους κινδύνους

Ανεξάρτητα από τις μεθόδους γενετικής τροποποίησης, δοκιμάζονται επίσης πολλά κλασικά εμβόλια. Σε αυτά, διατίθενται διαφορετικά αδρανοποιημένα συστατικά ιών από  έξω, τα οποία θα πρέπει να οδηγούν άμεσα στο σχηματισμό αντισωμάτων. Μερικά από τα υποψήφια περιέχουν επίσης ενισχυτές ή ανοσοενισχυτικά.

Με αυτά τα εμβόλια, πρέπει επίσης να γίνουν αποδεκτοί οι κίνδυνοι λόγω της υποτιθέμενης χρονικής πίεσης, οι οποίοι μπορεί να προκύψουν, για παράδειγμα, από μόλυνση από πρωτεΐνες ή από τα θρεπτικά κύτταρα των βιοαντιδραστήρων. Στη σκιά της απειλής, οι εταιρείες έχουν πολύ σύντομη περίοδο παρατήρησης. Υπολείμματα πρωτεϊνών από κύτταρα βιοαντιδραστήρων μπορούν πολύ καλά να εμφανιστούν ως μολυσματικές ουσίες σε ομάδες εμβολίων και να προκαλέσουν κυτταρικές αντιδράσεις ή ακόμη και καρκινική ανάπτυξη. Για να αποκλειστεί αυτό, απαιτούνται μεγάλες περίοδοι παρατήρησης.

Η προσθήκη ενισχυτικών, ανοσοενισχυτικών, προορίζεται να ενισχύσει την ανοσοποιητική δράση των αντιγόνων. Ωστόσο, δεν είναι ειδικά και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αυτοάνοσες ασθένειες, όπως έχουν επίσης παρατηρηθεί με τα εμβόλια της γρίπης των χοίρων.

Εμβόλιο γρίπης – η ετήσια επιχείρηση με βάρκα την ελπίδα

Επιπλέον, για όλες τις μεθόδους παραμένει αμφισβητήσιμο εάν η επαγόμενη ανοσοποίηση οδηγεί σε προστατευτικό αποτέλεσμα στην περίπτωση των κορονοιών που ανασυνδυάζονται ξανά και ξανά.

Αυτό μπορεί να εκτιμηθεί μόνο μετά από μια εποχή γρίπης ή μια εποχή κορονοιού.

Έτσι, ο εμβολιασμός για την γρίπη και ο εμβολιασμός για τον κορονοιό παραμένουν μια ετήσια καλή συμφωνία με την ελπίδα, διότι σε αυτήν την «επιχείρηση» μπορεί να ειπωθεί κάτι για τα οφέλη, μόνο αναδρομικά.

Επιπλέον, υπάρχει πλέον αρκετή εμπειρία ότι ο χώρος που καταλαμβάνεται από ιούς που καταστέλλονται από εμβολιασμούς καταλαμβάνεται από άλλα, πιθανώς πιο επικίνδυνα παθογόνα (12).

Υπάρχουν ήδη στοιχεία ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά της γρίπης είναι πιο πιθανό να κολλήσουν κοροναϊούς.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διευκρινιστεί εάν σε έναν πληθυσμό στον οποίο οι εκτεθειμένοι ή ευάλωτοι άνθρωποι εμβολιάζονται πολύ καλά κατά των ιών της γρίπης, οι μολύνσεις από κορονοιούς είναι πιο πιθανό να τους οδηγήσουν σε σοβαρές επιπλοκές και θάνατο. Επειδή ο εμβολιασμός της γρίπης δεν αποτρέπει τις αναπνευστικές ασθένειες, αλλάζει μόνο το φάσμα των παθογόνων!

Κατά συνέπεια, ένας εμβολιασμός για κορονοιό  ή οι προγραμματισμένοι γενετικοί χειρισμοί θα οδηγούσαν σε νέες αλλαγές στο φάσμα των παθογόνων και σε περαιτέρω ανυπολόγιστους κινδύνους.

Φρενάροντας τους ανεύθυνους παίκτες και ευθύνη!

Επομένως, εάν θέλετε να μας ενεργοποιήσετε έναν τέτοιο «εμβολιασμό»  κορονοιών, μπορεί να καταλαβαίνετε κάτι για σωματίδια ή για επιχειρήσεις, αλλά βρίσκεστε πολύ μακριά, όσον αφορά την υγεία.

Και όποιος θέλει να μας πείσει ότι οι ελευθερίες μας πρέπει να καταργηθούν έως ότου υπάρξει εμβολιασμός είναι πιθανώς ειδικός στην καταστολή αλλά όχι στην πρόληψη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι απολύτως ανεύθυνο για τις κυβερνήσεις που είναι υπεύθυνες να έχουν απαλλάξει ήδη τη βιομηχανία εμβολίων από οποιαδήποτε ευθύνη (14).

Αυτό σας καλεί να παραβλέψετε την αρχή της προφύλαξης, στην οποία συχνά γίνεται επίκληση, και καθιστά τη βιομηχανία εμβολίων μια υπεύθυνη ζώνη, στην οποία οι κερδοσκόποι και οι ιολογικοί παίκτες είναι τώρα σε αφθονία.

Είναι κατάφωρη κατάχρηση εξουσίας εάν οι επιτροπές δεοντολογίας ή οι αρχηγοί των αρχών ελέγχου των κρατών υπακούουν στα πάντα, ενώ η Angela Merkel ή η Ursula van der Leyen άφησαν τους παίκτες της βιομηχανίας εμβολίων, ελεύθερους , μερικοί από τους οποίους έχουν καταδικαστεί, με δισεκατομμύρια ευρώ για την υποστήριξη του πληθυσμού από πολιτικό υπολογισμό.

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI), το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI), το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Φαρμάκων  και Ιατρικών Συσκευών (BfArM) ή ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) έχουν όλοι επιστήμονες υψηλής ειδίκευσης  να παρατηρούν  και να σιωπούν, γιατί διαφορετικά απειλούνται υπαρξιακά, όπως φαίνεται από τον καταγγέλλοντα πληροφοριοδότη μέσα από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ναι, είναι η διαφθορά της επιστήμης από την πολιτική και τις επιχειρήσεις!

Αντιμετωπίζουμε μια περίοδο θεσμικής διαφθοράς, μια ανώνυμη διαφθορά που τρομάζει, που είναι πιο επικίνδυνη από οποιονδήποτε ιό και που έχει πάρει τα προς το ζην πολλών ανθρώπων τους τελευταίους μήνες και έχει επίσης κοστίσει τη ζωή τους, σε πολλούς ανθρώπους .

 

10 απαιτήσεις όσον αφορά τα μέτρα προφύλαξης από τη μόλυνση από φάρμακα:

 

1. Άμεση διακοπή κλινικών μελετών με ανασυνδυασμένο RNA ή DNA σε ανθρώπους,

2.Άμεση διακοπή των μέτρων κλειδώματος ανεξάρτητα από τα πιθανά εμβόλια,

3.Οχι εκβιασμό μέσω απόδειξης ασυλίας,

4.Μέγιστη προστασία δεδομένων ασθενούς επίσης σε σχέση με την ανοσολογική κατάσταση,

5.Καμία εγγύηση αποδοχής ή απαλλαγή από την ευθύνη για τις βιοτεχνολογικές εταιρείες, τη φαρμακευτική βιομηχανία ή τους συνεργαζόμενους παρόχους υπηρεσιών,

6.Να μην υπάρχουν ενισχυτές ή επικίνδυνα ανοσοενισχυτικά  στα εμβόλια,

7.Να μην υπάρχουν επιχειρηματικά μυστικά στην παρασκευή εμβολίων,

8.100% διαφάνεια όλων των εγγράφων και αποτελεσμάτων σε σχέση με τις κλινικές μελέτες για τα εμβόλια,

9.100% διαφάνεια όλων των εγγράφων από κλινικές μελέτες σχετικά με την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών που ρυθμίζονται στο IFSG,

10.Πλήρης διαφάνεια και πρόσβαση σε αρχεία στα πρωτόκολλα και στα έγγραφα των επιτροπών δεοντολογίας για κλινικές μελέτες σχετικά με την προφύλαξη από φάρμακα ή ανοσολογικές λοιμώξεις ή δοκιμές εμβολίων

 

Πηγές και σημειώσεις:

 

(1) Νόμος γενετικής μηχανικής: Γενετικά τροποποιημένος οργανισμός (ΓΤΟ) .Ο ΓΤΟ είναι ένας οργανισμός, με εξαίρεση τους ανθρώπους, του οποίου το γενετικό υλικό έχει τροποποιηθεί με τρόπο που δεν συμβαίνει υπό φυσικές συνθήκες μέσω διέλευσης ή φυσικού ανασυνδυασμού.

(2) Οδηγία της ΕΕ 2009/120, 2.1

Ένα γονιδιακό θεραπευτικό είναι ένα βιολογικό φάρμακο που έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

α) Περιέχει ένα δραστικό συστατικό που περιέχει ή αποτελείται από ένα ανασυνδυασμένο νουκλεϊκό οξύ που χρησιμοποιείται ή χορηγείται σε ανθρώπους για τη ρύθμιση, επιδιόρθωση, αντικατάσταση, προσθήκη ή αφαίρεση μιας αλληλουχίας νουκλεϊκού οξέος.

β) Το θεραπευτικό, προφυλακτικό ή διαγνωστικό του αποτέλεσμα σχετίζεται άμεσα με την ανασυνδυασμένη αλληλουχία νουκλεϊκών οξέων που περιέχει, ή με το προϊόν που προκύπτει από την έκφραση αυτής της αλληλουχίας.Τα εμβόλια μολυσματικών ασθενειών δεν είναι γονιδιακά θεραπευτικά.

https://de.wikipedia.org/wiki/Gentherapie

(3) Βλέπε την έκθεσή μου για τους ΓΤΟ για το Συμβούλιο της Ευρώπης

(4) https://www.spiegel.de/consent-a-?targetUrl=httpsProzent 3Apercent 2FProzent 2Fwww.spiegel.deProzent 2FpolitikProzent 2FdeutschlandProzent 2Fcorona-krise-staendet-robert-habecks-wunsch-n-wunsch e0d1-44ca-9ff7-ed13299055ed

(5) https://www.wodarg.com/app/download/8975802914/-Falscher-Alarm-Die-Schweinegrippe-WW-in-BIG-PHARMA.pdf?t=1590101181

(6) https://www.who.int/publications/m/item/draft-landscape-of-covid-19-candidate-vaccines

(7) Πολλά δεδομένα σχετικά με το προφίλ ασφαλείας  λείπουν ακόμα για το RNA. Εκτός από τις τοπικές ή συστημικές ανοσολογικές αντιδράσεις που είναι παρόμοιες με εκείνες των συμβατικών εμβολιασμών, θα πρέπει να παρατηρηθεί πώς κατανέμονται τα εκφρασμένα ανοσογόνα, δηλαδή τα αντιγόνα που προκαλούν την ανοσοαπόκριση στο σώμα και εάν μπορούν να παραμείνουν. Δεν είναι επίσης σαφές εάν τα τροποποιημένα, μη φυσικά νουκλεοτίδια έχουν τοξικές επιδράσεις. Μια μικρή ανακρίβεια του εμβολίου RNA μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι ο «εμβολιασμός» να οδηγεί στην πρόκληση της νόσου ή να την αυξάνει σημαντικά. Όλα αυτά δεν έχουν ερευνηθεί επαρκώς. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι, ανάλογα με τη διαδρομή εφαρμογής, το RNA εισάγεται στον εξωκυτταρικό χώρο. Το εξωκυτταρικό RNA είναι γνωστό ότι προάγει την πήξη και τη διαπερατότητα των ιστών. Αυτό ενέχει τον κίνδυνο σχηματισμού οιδήματος και θρόμβου, λέει ο Stefan Hockertz.

(8) Για εμβόλια DNA, η αλληλουχία DNA του επιθυμητού αντιγόνου εισάγεται σε ένα βακτηριακό πλασμίδιο. Το πλασμίδιο παραλαμβάνεται και διαβάζεται από το κύτταρο στόχο μετά την ένεση του εμβολίου, το ξένο αντιγόνο πρόκειται να παραχθεί εκεί. Μερικά εμβόλια DNA φτάνουν στο κύτταρο στόχο με ηλεκτροδιάτρηση. Οι σύντομες ηλεκτρικές παρορμήσεις τη στιγμή του ενδομυϊκού εμβολιασμού διασφαλίζουν ότι οι κυτταρικές μεμβράνες γίνονται διαπερατές στο ξένο DNA. Τα εμβόλια DNA συνήθως απαιτούν ισχυρά ανοσοενισχυτικά για να προκαλέσουν μια αποτελεσματική ανοσοαπόκριση, https://de.wikipedia.org/wiki/Adjuvans. Μέχρι στιγμής, τα εμβόλια DNA έχουν εγκριθεί μόνο στην κτηνιατρική. Ένα πιθανό μειονέκτημα είναι η τυχαία ενσωμάτωση του πλασμιδικού DNA στο γονιδίωμα του ξενιστή: η ενσωμάτωση θα μπορούσε να προκαλέσει αυξημένο σχηματισμό όγκων λόγω ενεργοποίησης ογκογόνων ή απενεργοποίησης γονιδίων καταστολής όγκου ή να προκαλέσει αυτοάνοσες ασθένειες, π.χ. ερυθηματώδης λύκος, σύμφωνα με τον Stefan Hockertz.

(9) Οι ερωτήσεις που τίθενται στο κείμενο απαντώνται από τον ανοσολόγο καθηγητή Stefan Hockertz ως εξής:

Ποια κύτταρα ελέγχονται τελικά και αλλάζουν από τους ιούς της μεταφοράς ή τα νανοσωματίδια; Αγνωστο!

Πόσο ακριβής και συγκεκριμένη για τον ιστό ή τα κύτταρα είναι η διαδρομή εφαρμογής; Καθόλου. Έχει δοκιμαστεί για δεκαετίες με λιποσώματα και απέτυχε!

Η κυτταρική μας άμυνα αναγνωρίζει τα τροποποιημένα κύτταρα ως ξένα και τα καταστρέφει, όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, με τα κύτταρα που έχουν μολυνθεί από ιούς; Ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

Πώς διαφοροποιείται το ανοσοποιητικό μας σύστημα μεταξύ μολυσμένων και τροποποιημένων κυττάρων σε περίπτωση μόλυνσης; Αντίθετα, η μόλυνση μπορεί να επιδεινωθεί.

Μήπως αυτή η διαδικασία πυροδοτεί μια αυτοπεριοριζόμενη αντίδραση ή μπορεί να προκληθεί μαζικός κυτταρικός θάνατος (απόπτωση) με αντιδράσεις καταιγίδας κυτοκινών και σοκ ; Πρόκειται για ερευνητικές προσεγγίσεις που δεν είναι καθόλου ολοκληρωμένες.

Πόσο καιρό πρέπει να παρακολουθούνται τα αποτελέσματα αυτής της χειραγώγησης προκειμένου να αποκλειστούν οι αυτοάνοσες αντιδράσεις ή η επαγωγή όγκου; Τουλάχιστον 2 χρόνια.

Πόσο διεξοδικά πρέπει να ερευνηθούν τόσο σοβαροί κίνδυνοι μέσω εκτεταμένων δοκιμών σε ζώα; Επίσης τουλάχιστον 2 χρόνια, ειδικά αν ήταν ζώα εκτροφής.

Γιατί υπάρχει μια πολύ περιορισμένη και αυστηρή ένδειξη για τη γονιδιακή θεραπεία, ενώ επιτρέπεται μια «επιταχυνόμενη διαδικασία» για τις γενετικές τροποποιήσεις που εξετάζονται για την πρόληψη της μόλυνσης; Αυτή είναι καθαρή πολιτική και δεν έχει καμία σχέση με κανονιστικά ζητήματα.

 

(10) https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/zolgensma

(11) https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04283461?term=vaccine&cond=covid-19&draw=2

(12) https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X19313647?via=ihub

(13) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28931240/

(14) https://www.deutsche-apotheker-zeitung.de/news/artikel/2020/04/17/impfen-als-loesung-fuer-die-corona-pandemie

ΠΗΓΗ

Unter falscher Flagge
Politik und Impfstoffindustrie wollen uns genetisch verändern.

Σχετικά με τον συγγραφέα:

Dr. med. Wolfgang Wodarg, γεννημένος το 1947, είναι παθολόγος και πνευμονολόγος ιατρός, ειδικός για την υγιεινή και την περιβαλλοντική ιατρική, καθώς και για τη δημόσια υγεία και την κοινωνική ιατρική. Μετά την κλινική του δραστηριότητα ως παθολόγος, ήταν, μεταξύ άλλων, αξιωματικός δημόσιας υγείας στο Σλέσβιχ-Χολστάιν της Γερμανίας για 13 χρόνια, ταυτόχρονα λέκτορας σε πανεπιστήμια και τεχνικά κολέγια και πρόεδρος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για το περιβάλλον που σχετίζεται με την υγεία προστασία στον ιατρικό σύλλογο Schleswig-Holstein.

Το 1991 έλαβε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, Βαλτιμόρη, ΗΠΑ (επιδημιολογία).

Ως μέλος του γερμανικού ομοσπονδιακού κοινοβουλίου από το 1994 έως το 2009, ήταν πρωτοπόρος και ομιλητής στην επιτροπή Enquête «Ethics and Law of Modern Medicine», μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου διετέλεσε πρόεδρος της υποεπιτροπής Υγεία και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, Παιδείας και Επιστημών.

Το 2009, ξεκίνησε την εξεταστική επιτροπή για τον ρόλο του ΠΟΥ στην H1N1 (γρίπη των χοίρων) στο Στρασβούργο, όπου παρέμεινε ως επιστημονικός εμπειρογνώμονας μετά την αποχώρησή του από το Κοινοβούλιο.

Από το 2011 εργάζεται ως ανεξάρτητος λέκτορας πανεπιστημίου, γιατρός και επιστήμονας υγείας και ήταν εθελοντικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου και επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την υγεία στο Transparency International Germany έως το 2020.

Επιμέλεια για την Ελληνική μετάφραση

Ευαγγέλου Μπλάνα Μαριάννα

Αρθρα του ιδίου

Μια υπόθεση για ιατρικούς ντετέκτιβς. Covid-19

Πόλεμος εναντίον του τζόκερ

Οι γνωστοί κίνδυνοι των εμβολίων των κορωνοιών.

 

 

Πηγή

Προβολές : 201


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα