Επιχειρούν, μέσω του εμβολιασμού, ένα άνευ προηγουμένου εφιαλτικό σενάριο, για τον αφανισμό του ανθρώπου και την μετατροπή του, σε μεταλλαγμένο ανδροειδές, ελεγχόμενο ψυχή τε και σώματι. (βίντεο)

Επιχειρούν, μέσω του εμβολιασμού, ένα άνευ προηγουμένου εφιαλτικό σενάριο, για τον αφανισμό του ανθρώπου και την μετατροπή του, σε μεταλλαγμένο ανδροειδές, ελεγχόμενο ψυχή τε και σώματι. (βίντεο)

12 Ιουλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,267
Μοίρασέ το

 

Μετάλλαξη μέσω Μαγνητικά Τροποποιημένης Λουσιφεράσης

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ!

ΑΥΤΟ ΕΚΧΕΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.

Δείτε οπωσδήποτε αυτό το βίντεο και διαδώστε το.

Τα στοιχεία που αποκαλύπτει το ολιγόλεπτο αυτό το βίντεο, είναι αδιαμφισβήτητα.

Αντιλαμβάνεστε γιατί λυσσάνε να μας μπολιάσουν όλους;;;

Αντιλαμβάνεστε τι θα υποστούν όσοι επιβιώσουν των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων και των σοβαρών παρενεργειών;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Χρωστάω αυτό το βίντεο ως απάντηση, σε έναν κήνσορα που με λοιδώρησε και τους ανεγκέφαλους που γελούσαν συμφωνώντας μαζί του και κάποιοι από αυτούς, εκφράστηκαν με χυδαιότητα εναντίον μου.

Τολμάνε να ειρωνεύονται αυτοί που οι γελοιότητές τους, φτάνουν ως το γλύψιμο της κάθε τοπικής εξουσίας για τα προσωπικά τους συμφέροντα, καθώς το iq τους μέχρι εκεί φτάνει…

Μήπως είναι μπολιασμένοι όλοι τους;;;

 

Επιχειρούν, μέσω του εμβολιασμού, ένα άνευ προηγουμένου εφιαλτικό σενάριο, για τον αφανισμό του ανθρώπου και την μετατροπή του, σε μεταλλαγμένο ανδροειδές, ελεγχόμενο ψυχή τε και σώματι.

Ο ενεργών αυτά, ευρισκόμενος στο παρασκήνιο προσωρινα και ερχόμενος στο προσκήνιο μελλοντικά, δεν είναι παρά ο αρχαίος εχθρός του ανθρώπινου γένους, δηλαδή ο μιαρός σατανάς και ο εκλεκτός του, Αντίχριστος, ο οποίος και μεθοδεύει την σφράγιση των ανθρώπων με το επάρατο 666.

Δείτε το βίντεο εδώ

Δείτε και αυτό το βίντεο παρακάτω

SOUL CATCHER

 

Προβολές : 1,267


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα