ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ... ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ... ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

17 Ιουνίου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 730 προβολές ( Μέτρηση έως 18:35:20 )

Η Σουηδία θα καταργήσει τα μετρητά από το 2023

Οι αγορές και οι πληρωμές θα γίνονται μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας με chip και pin, μέσω τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών ή μέσω κινητού, όπως η εφαρμογή Swish που σχεδιάστηκε από τις έξι μεγαλύτερες τράπεζες στην χώρα.

 

 

 

 

 

 

Και τι σύμπτωση… όλες οι τράπεζες της Σουηδίας και όλων των κρατών σχεδόν, ανήκουν στους Ρότσιλντ…

Πρώτα φέρνουν την αχρήματη κοινωνία και τις πληρωμές μέσω κινητών, απολύουν τους υπαλλήλους των τραπεζών και θα τους αντικαταστήσουν με ρομπότ, και μετά, κάποια μέρα πολύ σύντομα, θα σου πουν: “NO MONEY AT ALL”…

Και έτσι θα ολοκληρωθεί η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ… ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ Ή ΑΝΩ ΤΩΝ 60…

Μέχρι το 2025, όλη η ανθρωπότητα θα είναι σκλάβοι των Καμπαλιστών… όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ας συνεχίσει να φοράει… σομπρέρο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αν νομίζετε πως δεν θα γίνει ακριβώς το ίδιο και στην Ελλάδα, είστε πολύ βαθιά νυχτωμένοι.

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, ολοκληρώνεται το 2025… κι όποιος επιβιώσει…

Από τις 24 Μαρτίου 2023, τα μετρητά δεν θα γίνονται πλέον αποδεκτά ως μέθοδος πληρωμής στη Σουηδία.

Τα κέρματα και τα χαρτονομίσματα δεν θα εξαφανιστούν εντελώς στην αρχή.

Αλλά τελικά κανείς δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει πια και θα καταλήξει σε συλλογές μουσείων ως συλλεκτικά αντικείμενα.

Σήμερα περίπου το 80% των Σουηδών χρησιμοποιούν χρεωστικές κάρτες.

Σύμφωνα με τη Σουηδική Κεντρική Τράπεζα, το 58% των πληρωμών πραγματοποιείται με κάρτα και μόνο το 6% σε μετρητά.

Οι διαδικτυακές πληρωμές έχουν αυξηθεί απότομα καθώς περισσότερα εστιατόρια και καταστήματα δεν δέχονται πλέον πληρωμές σε μετρητά.

Οι περισσότερες σουηδικές τράπεζες δεν επιτρέπουν πλέον στους πελάτες να πραγματοποιούν συναλλαγές σε μετρητά. Πολλά υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα είναι κλειστά.

Η διαχείριση μετρητών είναι εξαιρετικά ακριβή λόγω των συστημάτων υψηλής ασφάλειας.

Ολόκληρος ο πληθυσμός στη Σουηδία έχει κάλυψη από κινητά και τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλες οι αγορές έχουν πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά: μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας με chip και pin, μέσω τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών ή μέσω κινητού, όπως η εφαρμογή Swish που σχεδιάστηκε από τις έξι μεγαλύτερες τράπεζες στην χώρα για τη διευκόλυνση των πελατών.

Η ίδια τάση παρατηρείται σε άλλες σκανδιναβικές χώρες όπως η Φινλανδία, η Νορβηγία, η Δανία και η Ισλανδία.

 

Πηγή

(Visited 729 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το