Εστία υπερμετάδοσης οι αλλοδαποί πληθυσμοί: 40%-50% όσων νοσούν είναι παράνομοι μετανάστες σε Αττική, Α.Αιγαίο κλπ. Ο ελληνικός λαός πληρώνει ήδη σε αίμα και οικονομική καταστροφή το ότι έφεραν και εγκατέστησαν στην Αττική ένα εκατομμύριο παράνομους μετανάστες.

Εστία υπερμετάδοσης οι αλλοδαποί πληθυσμοί: 40%-50% όσων νοσούν είναι παράνομοι μετανάστες σε Αττική, Α.Αιγαίο κλπ. Ο ελληνικός λαός πληρώνει ήδη σε αίμα και οικονομική καταστροφή το ότι έφεραν και εγκατέστησαν στην Αττική ένα εκατομμύριο παράνομους μετανάστες.

14 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:286
Μοίρασέ το

Στο «κόκκινο» το ΚΥΤ της Χίου

Σχεδόν τα μισά από τα καταγεγραμμένα κρούσματα και τις περιπτώσεις νοσηλείας λόγω κορωνοϊού στην Αττική, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές με ισχυρή παρουσία παράνομων μεταναστών τα κρούσματα είναι ξένοι.

ΣΥΨΑ, ΣΧΙΣΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ ΡΕ “ΑΠΑΤΕΩΝΑ” ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ” ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΣ,  ΠΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ;

 

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕ;

Κι αυτός ο … πρόεδρας της ΑΝΤ”ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ”, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΣ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΨΑ;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ;;;

ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΙΣΩΣ…;

ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ;;;

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο “κύριος” ΠΡΟΕΔΡΑΣ;;;

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΑΔΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΑΚΤΗ:

ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Διαφορετικά, ας κάτσουμε να μας τελειώσουν τα αλλοδαπά τζιχάντια.

Υ.Γ.2. Κι έχεις και το άλλο το ιατρικό “σούργελο” να σου λέει πως … ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΙΣ “ΜΑΝΕΣ” ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΣΑΝ…

 

Σε εστία υπερμετάδοσης εξελίσσονται οι αλλοδαποί πληθυσμοί στην Ελλάδα και πλέον ποσοστιαία την βασικότερη αιτία διάδοσης του κορωνοϊού στον ελληνικό πληθυσμό καθώς ενώ είναι το 15% που αποτελούν επί του συνόλου των κατοίκων της χώρας έχουν ποσοστό κρουσμάτων που κυμαίνεται από 40-50% επί του συνόλου, ειδικά στην Αττική, αλλά και στις περιοχές που φιλοξενούνΚΥΤ.

Σχεδόν τα μισά από τα καταγεγραμμένα κρούσματα και τις περιπτώσεις νοσηλείας λόγω κορωνοϊού στην Αττική, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές με ισχυρή παρουσία παράνομων μεταναστών τα κρούσματα είναι ξένοι.

Τις δε εικόνες συνωστισμού στον Ευαγγελισμό, στην Αθήνα, τις προκαλούν οι αλλοδαποί.

Ο ελληνικός λαός πληρώνει ήδη σε αίμα και οικονομική καταστροφή το ότι έφεραν και εγκατέστησαν στην Αττική ένα εκατομμύριο παράνομους μετανάστες.

Η ελληνική οικονομία καταστρέφεται επειδή από το 2010 και μετά έβαλαν μια «νάρκη» παράνομων μεταναστών στα θεμέλια της, η οποία τώρα σκάει.

Π.χ. στην Χίο μετά τον εντοπισμό πληθώρας κρουσμάτων στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ («μια ανάσα» από την βάση τεθωρακισμένων)  και η δομή φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, τέθηκε σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό (καραντίνα), μέχρι τις 21.10.2020, με κοινή απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Μετά την ιχνηλάτηση πληθώρας κρουσμάτων στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ Χίου, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου κατέθεσε αίτημα στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την τοποθέτηση έκτακτου κλιμακίου στο ΚΥΤ, με σκοπό την καλύτερη ανίχνευση κρουσμάτων και υγειονομική περίθαλψη των επωφελούμενων.

Επιπροσθέτως, θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στην μεταφορά από το ΚΥΤ στην ηπειρωτική Ελλάδα (κοντά σε νοσοκομεία αναφοράς COVID-19) όλων των εγκύων που βρίσκονται μετά τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης τους, ώστε να μην πραγματοποιούνται τοκετοί στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “Σκυλίτσειο”».

Έντονη είναι η ανησυχία για τη διασπορά του κορωνοϊου, μετά τα δύο κρούσματα αλλοδαπών γυναικών που εντοπίστηκαν στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χθες εγκυμονούσα αλλοδαπή που νοσηλευόταν στη Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Χίου λόγω του ότι έπρεπε να μπει σε χειρουργείο (δυστυχώς το έμβρυο που κυοφορούσε διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό), εντοπίστηκε στον προχειρουργικό έλεγχο ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό.

Μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύονται 5 άτομα, οι 4 αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες από το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ. Παράλληλα από πλευράς Νοσοκομείου τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό 4 εργαζόμενες από τη Μαιευτική κλινική.

Σήμερα το πρωί ακόμα μία εγκυμονούσα αλλοδαπή, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χίου για να γεννήσει με καισαρική, βρέθηκε θετική στο κορωνοϊό.

Για ποιο λόγο δεν ανακοινώνουν πόσοι είναι Έλληνες και πόσοι είναι αλλοδαποί σε κρούσματα; 

Αποδεικνύεται ότι αποτελούν κίνδυνο για τον γηγενή πληθυσμό καθώς στο 15% του συνολικού πληθυσμού τα κρούσματά τους αποτελούν το 40% έως το 50% των συνολικών κρουσμάτων στις περιοχές με μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο.

Που σημαίνει ότι αποτελούν μια δυναμική και ανεξέλεγκτη εστία υπερμετάδοσης.

 

Από εκεί και πέρα ο γηγενής πληθυσμός του 85% τι να κάνει για να προστατευθεί από το 15% που έχει αυτή την συμπεριφορά της μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και τις οδηγίες και δεν έχουν συνείδηση υγιεινής όπως γνωρίζουμε;

 

Πηγή

Προβολές : 286


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα