ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΑΡΡΩΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΣΙΠΡΕΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ Τ’ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΟΥ.

ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΑΡΡΩΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΣΙΠΡΕΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ Τ’ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΟΥ.

9 Αυγούστου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:421
Μοίρασέ το
ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΑΡΡΩΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΣΙΠΡΕΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ Τ’ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΟΥ.

 

Γιατί μα την αλήθεια, δεν με νοιάζει ούτε για τους ξεσπιτωμένους, ούτε για τις περιουσίες τους που κάηκαν, ούτε και για τις ζωές, όσων στις εκλογές του Ιουνίου του 2019, ψήφισαν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

 

ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΑΡΡΩΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΣΙΠΡΕΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ Τ’ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΟΥ.

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Στάχτη, αποκαϊδια, πόνος, θάνατος, οργή… ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Ένα οργισμένο καλοκαίρι, συνέχεια μιας οργισμένης άνοιξης, ενός οργισμένου χειμώνα και πηγαίνοντας πιο πίσω, ενός οργισμένου φθινόπωρου…ενός οργισμένου 2020… μιας οργισμένης δεκαετίας που οδηγεί την Πατρίδα στον αφανισμό.

Γεμάτος τραγωδίες ο Αύγουστος της Παναγιάς…

2009, καιγόταν όλη η Ανατολική Αττική…

2018, Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.

Ιούνιος 2019, οι εκλογές… και ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός.

Πρωθυπουργός, αυτός που είχε υποσχεθεί στους ομογάλακτούς του ΟΒΡΙΟΥΣ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΜΠΟΥΛ!!!

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Το Σύνδρομο της Στοκχόλμης, επιβάλλεται ν’ αλλάξει χώρα…

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ταιριάζει καλλίτερα.

ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ, Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ.

Τίποτα δεν φαίνεται να τον κάνει ικανό να σκεφθεί.

Από τη μια καταστροφή στην άλλη, αρκεί ο ίδιος να βολευτεί… κι ας καεί η Ελλάδα.

ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ…. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

Μοιάζει μ’ ένα κοκτέιλ μπόμπας ο ελληνόφωνος κάτοικος αυτής της χώρας που έγινε … χώρος…

Σ’ αυτόν, κατοικούν ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ, ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ, ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

“Δεν βαριέσαι βρε αδερφέ…”, “Άντε να βγάλουμε τη μέρα, την βδομάδα, τον μήνα, τον χρόνο, κι αυτό μας φτάνει…”…

Δεν ζει την πραγματικότητα ο νεοέλληνας που μιλά την ελληνική…

Εκτέθηκε με δωράκια, σε μικροδιευκολύνσεις, και στην απύθμενη βλακεία που τον χαρακτηρίζουν.

Ευθυνόφοβος, μικρόψυχος, μίζερος, εγωπαθής, ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΣ… ένας ανίατα άρρωστος λαός, που σάπισε τελείως.

Δεν του αξίζει τούτο το προνομιούχο οικόπεδο της γης.

Είναι ανίκανος να το σεβαστεί, να το νοιαστεί, να το πονέσει, να το προστατεύσει.

Αρρωστημένη και η εικόνα που έχει για τον εαυτό του… “εγώ να είμαι καλά, και να πάνε να γαμηθούν όλοι οι άλλοι”…

Έτσι ψηφίζει και μετά, κλαίει στα αποκαϊδια και στις στάχτες του σπιτιού του και της περιουσίας του.

ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΑΡΡΩΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.

ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΣΙΠΡΕΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ.

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ Τ’ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΟΥ.

Είναι από τις φορές, που η οργή, η αγανάκτηση, η απελπισία, δεν χωρούν σε λέξεις…

Τραγική η εικόνα των χιλιάδων στρεμμάτων καμένης γης και κάπου εκεί και κάποιες λίγες κατεστραμμένες ζωές…

Ναι… λίγες…

Γιατί μα την αλήθεια, δεν με νοιάζει ούτε για τους ξεσπιτωμένους, ούτε για τις περιουσίες, ούτε και για τις ζωές, όσων στις εκλογές του Ιουνίου του 2019, ψήφισαν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

Η απελπισία, η οργή και η αγανάκτηση, είναι για τους ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Για κείνους τους λίγους ΕΛΛΗΝΕΣ, που πονάνε τη γη που γεννήθηκαν, την Πατρίδα π’ αγαπούν και γι αυτήν π’ αγωνίζονται, πονώ και κλαίω… 

Γι αυτή την ΙΕΡΗ ΓΗ, που χάνει την ανάσα της, θρηνώ και για κανέναν άλλον.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κάποιοι ίσως οργιστούν μ’ αυτή μου την ανάρτηση.
ΞΥΔΙ!

 

 

 

Προβολές : 421


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα