Εταιρεία προωθεί την απόλυτη φρίκη

Εταιρεία προωθεί την απόλυτη φρίκη

28 Νοεμβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,001
Μοίρασέ το
Εταιρεία προωθεί την απόλυτη φρίκη

Λένε πως δεν είναι κανιβαλισμός! Συμφωνείτε;

Στο μέλλον, ποιος θα είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά κρέας ζώων και ποιος μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή, παρά να καλλιεργήσει κρέας από τον εαυτό του;“

Που θα φτάσει ο παραλογισμός του ανθρώπου πια; Για να σωθεί δήθεν το κλίμα πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε τις σάρκες μας;

Εταιρεία προωθεί την απόλυτη φρίκη

Το τερματίσαμε ή ακόμα;

Οι ILLUMINATI, μας οδηγούν να τρώμε τον… εαυτό μας;

Με άλλοθι την … ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Περίσσεψε η παράνοια…

Ας το πράξουν στον εαυτό τους… ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πάντα πίσω από την απόλυτη παράνοια και διαστροφή ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ… ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ… ΜΕ DNA ΛΕΠΡΑΣ, διαστρεβλώνοντας πανάρχαια σύμβολα.

Διαβάστε στο τέλος της ανάρτησης τι εκπροσωπεί ο ουροβόρος όφις…

 
Μια νέα εταιρία προσαρμόζει την τεχνολογία δημιουργίας κρέατος εργαστηρίου, έτσι ώστε να φτιάξει ένα κιτ “κάντο μόνος σου” με το οποίο θα καλλιεργείς κρέας από τα δικά σου κύτταρα, στο σπίτι σου, το οποίο θα μπορείς να το φας!

Το σχέδιο της χρονιάς! DIY αυτοκανιβαλισμός;

ourovoros snake
Τα βραβεία Beazley Designs of the Year που διοργανώθηκαν από το Μουσείο Σχεδιασμού του Λονδίνου, παρουσίασαν πολλά δημιουργικά σχέδια, αλλά ένα ξεχώρισε.

 

Επιστήμονες και σχεδιαστές συνεργάστηκαν για την εκπόνηση ενός κιτ για την καλλιέργεια κυττάρων στο σπίτι. Στην οθόνη προβάλλονται κομμάτια κρέατος, που έχουν αναπτυχθεί σε μέγεθος. Τα κύτταρα, ελήφθησαν από το εσωτερικό του μάγουλου ενός ανθρώπου και τρέφονται με ορό που προέρχεται από ληγμένο αίμα δότη.

Οι δημιουργοί: ο επιστήμονας Andrew Pelling, ο σχεδιαστής Grace Knight και ο καλλιτέχνης-ερευνητής Orkan Telhan, παρακινήθηκαν από την πεποίθησή τους, ότι παρόλο που το κρέας καλλιεργείται στο εργαστήριο χωρίς να σκοτώνουν ζώα, το κρέας εργαστηρίου εξακολουθεί να αποτελεί απειλή για τα ζώα εκτροφής.

Τα κύτταρα που καλλιεργούνται στο εμπόριο βασίζονται στον εμβρυϊκό βόειο ορό (FBS) ως συμπλήρωμα ανάπτυξης, που είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες για καλλιέργειες ζωικών κυττάρων.

Το FBS προέρχεται από το αίμα των εμβρύων μοσχαριών, μετά τη σφαγή των εγκύων μητέρων τους από τη βιομηχανία κρέατος ή γαλακτοκομικών προϊόντων και κοστίζει περίπου $ 400- $ 900 ανά λίτρο.

Οι παραγωγοί κρέατος που καλλιεργείται στο εργαστήριο, εκτιμούν ότι χρειάζονται 50 λίτρα FBS για την παραγωγή ενός μόνο μπιφτεκιού.

Τα δείγματα που παρουσιάστηκαν στα βραβεία αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας καλλιέργειες ανθρώπινων κυττάρων, οι οποίες μπορούν να αγοραστούν για ερευνητικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς από την American Tissue Culture Collection (ATCC).

Τα κομμάτια μεγέθους μπουκιάς των καλλιεργημένων ανθρώπινων κυττάρων περιβλήθηκαν σε διαυγή ρητίνη και δεν προορίζονταν για κατανάλωση.

Το όνομα δε, που έδωσαν σε αυτό το κατασκεύασμα, είναι Ουροβόρος μπριζόλα (Ouroboros Steak) από τον ουροβόρο όφι. Αυτό γιατί εμπνεύστηκαν από το αρχαίο σύμβολο του φιδιού, που τρώει τη δική του ουρά.

ourovoros snake

«Ο ορός του εμβρύου βοοειδών κοστίζει σημαντικά χρηματικά ποσά και τη ζωή των ζώων», δήλωσε ο Pelling. «Παρόλο που ορισμένες εταιρείες κρέατος εργαστηρίου ισχυρίζονται ότι έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα, από τη γνώση μας καμία ανεξάρτητη, ομότιμη αξιολόγηση, ούτε επιστημονικές μελέτες έχουν επικυρώσει αυτούς τους ισχυρισμούς. Καθώς η βιομηχανία κρέατος που καλλιεργείται σε εργαστήρια αναπτύσσεται ραγδαία, είναι σημαντικό να αναπτυχθούν σχέδια που εκθέτουν μερικούς από τους υποκείμενους περιορισμούς για να δούμε πέρα από τη διαφημιστική εκστρατεία. “

«Το ανθρώπινο αίμα που έχει λήξει είναι ένα απόβλητο υλικό για το ιατρικό σύστημα και είναι φθηνότερο και πιο βιώσιμο από το FBS, αλλά πολιτισμικά λιγότερο αποδεκτό. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κατανάλωση του εαυτού μας είναι κανιβαλισμός, κάτι που δεν ισχύει τεχνικά», δήλωσε ο Knight.

«Ο σχεδιασμός μας είναι επιστημονικά και οικονομικά εφικτός, αλλά και ειρωνικός με πολλούς τρόπους», πρόσθεσε ο Telhan.

“Δεν προωθούμε το «να τρώμε τον εαυτό μας» ως ρεαλιστική λύση, που θα καλύψει τις ανάγκες του ανθρώπου σε πρωτεΐνες.

Προτιμάμε να θέσουμε μια ερώτηση: Ποιες θα ήταν οι θυσίες που πρέπει να κάνουμε, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να καταναλώνουμε κρέας με τον ρυθμό που καταναλώνουμε; Στο μέλλον, ποιος θα είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά κρέας ζώων και ποιος μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή, παρά να καλλιεργήσει κρέας από τον εαυτό του;“

Που θα φτάσει ο παραλογισμός του ανθρώπου πια; Για να σωθεί δήθεν το κλίμα πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε τις σάρκες μας;

Δείτε το σχετικό άρθρο του Δ. Λιακόπουλου για τις προτάσεις των ειδικών να μπουν φόροι στο κρέας, εξ ου κι ο ισχυρισμός των ερευνητών παραπάνω, ότι στο μέλλον δεν θα αντέχουμε οικονομικά την αγορά του γνήσιου κρέατος, άρα θα θέλουμε κρέας εργαστηρίου, για να καλύψουμε τις ανάγκες μας.

Θυμηθείτε κι άλλο άρθρο του el.gr για το τι κρύβεται πίσω από την έλλειψη κρέατος που θέλουν να φέρουν στην αγορά.

 

Πηγή

 

Ερμηνεύοντας το Σύμβολο:Ουροβόρος Όφις

 
 

Ο ουροβόρος όφις ή απλά ουροβόρος (οὐροβόρος < οὐρά + βόρος) λέγεται ο όφις (το φίδι) τη στιγμή που ελίσσεται γύρω από τον εαυτό του και δαγκώνει την ουρά του αφαιρώντας το υπόλοιπο παλαιού δέρματός του, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι τρώει την ουρά του.
Η περίκλειστη αναπαράστασή του αποτελεί ένα αρχαίο σύμβολο της αιωνιότητας και της συνέχειας του κυκλικού χρόνου.

Αποτελεί επίσης από τα πλέον διαδεδομένα τεκτονικά ή ακόμη και γνωστικά σύμβολα.
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ως σύμβολο υπάρχει πολύ πιο πριν εμφανιστεί ο Τεκτονισμός.
 
Υπάρχουν πολλές εκδοχές για το τι ακριβώς αντιπροσωπεύει.
 
Πολλοί πιστεύουν ότι αντιπροσωπεύει την δημιουργική ώθηση της νέας αρχής, αλλά και την σοφία.
 
Κάποιοι το έχουν συνδέσει και με την ανανέωση και την αναγέννηση επειδή το φίδι έχει την δυνατότητα να αλλάζει δέρμα.
Μια άλλη άποψη είναι ότι το κυκλικό του σχήμα υποδεικνύει την εκπνοή και την εισπνοή του Ινδού Βράχμα, του Κοσμικού Δημιουργού, του θεού της επέκτασης.
 
Όταν ο Βράχμα εκπνέει οι κόσμοι εμφανίζονται, και αυτό συμβολίζεται με την κατερχόμενη φορά του σώματος του φιδιού, ενώ η ανερχόμενη φορά του συμβολίζει την άνοδο και επιστροφή των κόσμων προς το πνεύμα.
Η σπειροειδής αυτή κίνηση είναι αιώνια και δείχνει την εξέλιξη της ζωής μέσω των κύκλων του χρόνου.
 
Ο ίδιος ο κύκλος αντιπροσωπεύει την τελειότητα και την αποκατάσταση της συμπαντικής αρμονίας, καθώς επίσης και το Απεριόριστο, από το οποίο όλα προέρχονται και στο οποίο όλα επιστρέφουν.
Η πρώτη που απαθανάτισε το σύμβολο αυτό, ήταν η πριγκίπισσα στην αρχαία Ελλάδα Μελίνα, η οποία το μετέτρεψε σε οικόσημο της οικογενειας της.
 
Ιστορικά φαίνεται να λατρεύεται ως σύμβολο κατά τους πρώτους μετά Χριστόν χρόνους στη Φρυγία από τους Ναασενιανούς(οπαδοί γνωστικής αίρεσης όπως και οι Οφείτες) που θεωρούσαν τον όφι ως σύμβολο της υπέρτατης δύναμης της φρόνησης και της μυστηριακής γνώσης(¹).
Αργότερα για τους Αλχημιστές ο ουροβόρος όφις όπως και το “φιλοσοφικό ωόν” υποδηλώνει το ενιαίο της ύλης, την απόλυτη ενότητα, την έννοια της ψυχής του κόσμου, δηλαδή το “πάν που περιβάλλει παν ότι παρέχει γένεση”.
 
Εξ αυτού παρέχεται και η μυστικιστική ρήση:
“εν το παν και δι΄ αυτού το παν και εις αυτό το παν”.
 
Η παραπάνω ρήση φέρεται πολύ συχνά εντός του συμβόλου ή επί του σώματος του ουροβόρου όφεος.
 
Στις διάφορες φιλοσοφικές αναζητήσεις ο ουροβόρος όφις συμβολίζει τη συνθετική ενότητα του ανθρώπου σε συνδυασμό με την έννοια της κυκλικής κίνησης της Γης.
 
Είχε συνδυασθεί η ρήση του Ιησού Χριστού στη Κ.Δ.: “γίνεσθε φρόνιμοι ως ο όφις”
Ερμηνεύοντας το Σύμβολο: ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΙΣ.

Ο Ουροβόρος που δαγκώνει ή καταπίνει την ουρά του, είναι ένα πολύ συνηθισμένο σύμβολο, άμεσα συνδεδεμένο με την Αλχημεία, τους Γνωστικούς πρωτο-Χριστιανούς και την Ερμητική φιλοσοφία, αλλά το συναντάμε και σε ολόκληρο τον…κόσμο με διάφορες μορφές.

Η αρχαιότερη απεικόνιση που γνωρίζουμε, χρονολογείται το 1600 π.Χ. στην Αίγυπτο, αν και ακόμα αρχαιότερες απεικονίσεις δράκων στην Ασία του 4700 έως 2200 π.Χ., θυμίζουν έντονα τον Ουροβόρο και ίσως η αρχική του προέλευση να είναι από εκεί, που πέρασε στην Αίγυπτο με τον δρόμο του μεταξιού.
 
Από τους Αιγυπτίους πέρασε στους Φοίνικες και από τους Φοίνικες στους Έλληνες, όπου έλαβε την ονομασία «Ουροβόρος» με την οποία έγινε γνωστό το σύμβολο και κυριολεκτικά σημαίνει «καταβροχθίζει την ουρά του».

Συνήθως αναπαρίσταται σαν φίδι, το αρχέγονο και ερμαφρόδιτο σύμβολο θανάτου και αναγέννησης, καταστροφής και δημιουργίας, σοφίας και πάθους, που συναντάμε σε κάθε φιλοσοφία και θρησκεία ανά τον κόσμο.

Άλλες φορές αναπαρίσταται ως ερπετοειδής δράκος, ο λεγόμενος και «φτερωτός όφις», που επίσης πρόκειται για αρχαιότατο σύμβολο που συναντάμε σε κάθε φιλοσοφία ανά τον κόσμο.
 
Ο Δράκος ως «φτερωτός όφις» συνδυάζει τα γήινα με τα ουράνια, την ύλη με την ψυχή, τα κατώτερα με τα ανώτερα και τα έξω με τα έσω.
 
Επίσης, ο Ουροβόρος μερικές φορές αναπαρίσταται με δύο πόδια, τονίζοντας την δυαδικότητα της φύσης του, άλλες φορές με τέσσερα πόδια, παραπέμποντας στα 4 βασικά στοιχεία του κόσμου και άλλες φορές με φτερά σαν νυχτερίδας, η οποία, όπως και ο «φτερωτός όφις», συμβολίζει τα γήινα (ποντίκι) και τα ουράνια (πουλί).

Κατά έναν πρώτο, γενικό συμβολισμό, ο Ουροβόρος είναι σύμβολο της αιωνιότητας, ο αέναος κύκλος που γεννά, παντρεύεται, γονιμοποιεί και σκοτώνει τον εαυτό του.
 
Ο κύκλος που αναλώνεται και ανανεώνεται…
 
Δίνοντας όμως μεγαλύτερη προσοχή, μαθαίνουμε ότι ο Ουροβόρος που δαγκώνει την ουρά του, συμβολίζει κάτι τελείως διαφορετικό απ’ αυτόν που καταπίνει την ουρά του:
Ο Ουροβόρος που δαγκώνει την ουρά του είναι στατικός. Περιγράφοντας έναν κύκλο, συμβολίζει την τελειότητα, την αιωνιότητα και τον διαχωρισμό του Όλου σε εσωτερικό και εξωτερικό.
 
Συχνά, απεικονίζεται ο μισός μαύρος και ο μισός λευκός, συμβολίζοντας έτσι την ισορροπία μεταξύ Φωτός και Σκότους, Αρσενικού και Θηλυκού, την δημιουργική και την καταστροφική πλευρά της Φύσης.
 
Πρόκειται για μια απεικόνιση που θυμίζει έντονα το Ταοϊστικό Γιν-Γιάνγκ και την συναντάμε πολύ συχνά στους Γνωστικούς πρωτο-Χριστιανούς.


Αντίθετα, ο Ουροβόρος που καταπίνει την ουρά του, είναι δυναμικός.
 
Περιγράφει την σπειροειδή δύναμη και συμβολίζει την σπείρα, που είναι κυλινδρική και αεικίνητη.
 
Εάν φανταστούμε την κίνηση, ο Ουροβόρος συνεχίζοντας να καταπίνει την ουρά του, κάποια στιγμή θα φτάσει στο κεφάλι του και θα εξαφανιστεί.
 
Έτσι, συμβολίζει την πύλη μεταξύ του Όλου και του Απόλυτου.
 
Συμβολίζει δηλαδή τον κύκλο του Όλου, που εκτινάχθηκε και κινείται σαν σπείρα, μέχρις ότου να φτάσει στο ύστατο σημείο που θα το εκτινάξει πάλι πίσω από εκεί που ξεκίνησε, για να εξαφανιστεί πάλι μέσα στο Απόλυτο, από το οποίο εκτινάχτηκε αρχικά.
 
Αυτήν την μορφή, συναντάμε πιο συχνά σε Αλχημιστικά χειρόγραφα.
 
Για τους Αλχημιστές επίσης, αυτός ο Ουροβόρος συμβολίζει και τον κύκλο που ενώνει τον συνειδητό με τον υποσυνείδητο νου.

Ο φημισμένος ψυχοαναλυτής Κάρλ Γιούνγκ, αναγνωρίζοντας την σοβαρότητα του συμβόλου, σχολιάζει λέγοντας:

«Ο Δράκος είναι ίσως το αρχαιότερο σύμβολο της Αλχημείας για το οποίο έχουμε γραπτές μαρτυρίες.
 
Εμφανίζεται ως ‘ο Ουροβόρος’, αυτός που τρώει την ουρά του, στον Κώδικα του Μαρκιανού, που χρονολογείται τον 10ο ή 11ο αιώνα, μαζί με το θρυλικό ‘Εν το Παν’».

 


Ο Επίκουρος μας λέει «Το Παν ήταν από την αρχή σαν ένα αυγό, με το φίδι (πνεύμα) σαν λωρίδα ή κύκλο γύρω του».

Ο Ουροβόρος εμφανίζεται επίσης μαζί με το Άλφα και Ωμέγα, ενώ κατά την Ορφική Κοσμολογία είναι αυτός που τυλίγει το Κοσμικό Αυγό -ο Αιώνας, ο χρόνος ζωής του Όλου.

Στους Νορβηγικούς μύθους τον συναντάμε με το όνομα Jormungandr, έναν από τα 3 παιδιά του Θεού Λόκι, που μεγάλωσε τόσο πολύ, ώστε μπορούσε να περικυκλώσει τον κόσμο και να δαγκώσει την ουρά του.

Στους Ινδουιστικούς μύθους αναπαρίσταται ως δράκος που περικλείει μια χελώνα -σύμβολο των 4 στοιχείων που στηρίζουν τον κόσμο.

Τέλος, τον συναντάμε επίσης στους μύθους των Ατζέκων, των Κινέζων και των Σαμάνων.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό που οι σοφοί κάθε λαού ανά την υφήλιο, εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια μοιράζονται και ενστερνίζονται την φιλοσοφία που συμβολίζει ο Ουροβόρος.
 
Ακόμα και πίσω από κάθε θρησκεία, νεότερη και παλαιότερη, συναντάμε έναν «Ουροβόρο»…
 
Ένα γεγονός που επιβεβαιώνει την υπόθεση ότι οι θρησκείες και φιλοσοφίες του κόσμου και των αιώνων έχουν έναν κοινό πυρήνα…

Ο Ουροβόρος όφις των ερπετοειδών /illuminati συμβολισμός

 

ΠΗΓΗ

Προβολές : 1,001


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα