ευτυχία... ωριμότητα... ελπίδα... ελευθερία... (3 βίντεο και μια ταινία)

ευτυχία... ωριμότητα... ελπίδα... ελευθερία... (3 βίντεο και μια ταινία)

23 Ιανουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:181
Μοίρασέ το

 

Όταν μπορείς να είσαι χαρούμενος μ’ ένα λουλούδι… με το χαμόγελο ενός παιδιού… με μια αληθινή αγκαλιά…με μια φιλία… μ’ έναν έρωτα…  με πράγματα απλά και καθημερινά, είναι… ευτυχία… 

Όταν μπορείς να ξεχνάς το χθες σου και ν’ αγαπάς το παρόν και το αύριο και να κοιτάζεις μπροστά, είναι… ωριμότητα…

Όταν μπορείς να προσμένεις το καλλίτερο, είναι … ελπίδα… 

Όταν ακόμα και φυλακισμένος σ’ ένα δωμάτιο μπορείς να τραγουδάς, είναι… ελευθερία…

 

 

 

Καλησπέρα… ποτέ μην χάνεις την ελπίδα σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το αύριο…

 

Καλλιόπη

μουσικές διαδρομές… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ…   

 

 

Προβολές : 181


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα