Σας είπα ότι αυτό θα συμβεί: Οι λευκοί Αμερικανοί είναι στο δρόμο για την απόσυρση

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ! Σας είπα ότι αυτό θα συμβεί: Οι λευκοί Αμερικανοί είναι στο δρόμο για την απόσυρση

23 Νοεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:883
Μοίρασέ το
Σας είπα ότι αυτό θα συμβεί: Οι λευκοί Αμερικανοί είναι στο δρόμο για την απόσυρση

Οι δημοκράτες ρίχνουν τεράστια χρηματικά ποσά στις εκλογές για τη Γερουσία των ΗΠΑ στη Γεωργία.

Έχοντας κλέψει τις προεδρικές εκλογές, εάν οι Δημοκρατικοί πάρουν αυτές τις έδρες, οι Δημοκρατικοί θα έχουν ολόκληρη την κυβέρνηση και αυτό που απομένει από τις ΗΠΑ θα καταργηθεί.

Σας είπα ότι αυτό θα συμβεί: Οι λευκοί Αμερικανοί είναι στο δρόμο για την απόσυρση

 

Αυτό είναι το σχέδιο των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΒ ΚΑΛΕΡΓΚΙ.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΠΡΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΩΣ… ΓΚΟΙΜ

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτω στην ανάρτηση, εξηγεί το σατανικό σχέδιο των σιωνιστών.

Ότι συμβαίνει στην Αμερική, συμβαίνει και στην Ευρώπη.

Όσο οι λαοί δεν εξεγείρονται κατά της λαθροεισβολής, ο δρόμος προς τον αφανισμό τους θα είναι ταχύτατος.

 

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς

Ο Μπάιντεν διόρισε έναν ριζοσπαστικό δικηγόρο αποζημιώσεων για τη μεταβατική ομάδα του Υπουργείου Οικονομικών.  

Ο Mehrsa Baradaran, καθηγητής της UCLA, υποστηρίζει τις αποζημιώσεις ως τον τρόπο διόρθωσης της «λευκής υπεροχής».  

Όπως ανέφερα, οι μελετητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πιθανώς τόσοι πολλοί και ίσως περισσότεροι λευκοί απόγονοι σκλάβων στις ΗΠΑ από τους μαύρους απογόνους.

Ο Μπαραντάραν κάνει κακή χρήση της λέξης, «αποζημιώσεις». Οι αποζημιώσεις είναι αυτό που πληρώνεται ένα άτομο που το υπέστη.

Κανένας ζωντανός λευκός δεν έχει ποτέ ιδιοκτήτη σκλάβου και κανένας ζωντανός Μαύρος Αμερικανός δεν ήταν ποτέ σκλάβος.

Αυτό που υποστηρίζει ο Baradaran είναι ότι οι λευκοί Αμερικανοί εκτοπίζονται έτσι ώστε οι μαύροι Αμερικανοί να μπορούν να πάρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Με άλλα λόγια, υποστηρίζει μια ρατσιστική πράξη κλοπής.  

Ο ρατσισμός της ενάντια στους λευκούς Αμερικανούς δεν την απέκλεισε από την ομάδα μετάβασης του Υπουργείου Οικονομικών του Μπάιντεν ή από το να είναι καθηγήτρια UCLA που πλένει εγκεφάλους μαθητές.

Καθώς οι Δημοκρατικοί σκοπεύουν να ανοίξουν τις πύλες της μη λευκής μετανάστευσης, κάθε έγχρωμο άτομο που εισέρχεται στις ΗΠΑ θα επωφεληθεί από την εκποίηση λευκών Αμερικανών.

“But as I also have told you.  Facts no longer matter in America. 

They do not matter in the universities and educational system any more than they do in the media and politics. 

We live in a world spun out of lies concocted to demonize white people. 

The punishment for telling the truth is to be cancelled, which is what has happened to the few honest journalists and professors and is what is happening right now to President Trump.  White Americans are so brainwashed that they sit there sucking their thumbs while a coup unfolds before their eyes.”

Οι δημοκράτες ρίχνουν τεράστια χρηματικά ποσά στις εκλογές για τη Γερουσία των ΗΠΑ στη Γεωργία.

Έχοντας κλέψει τις προεδρικές εκλογές, εάν οι Δημοκρατικοί πάρουν αυτές τις έδρες, οι Δημοκρατικοί θα έχουν ολόκληρη την κυβέρνηση και αυτό που απομένει από τις ΗΠΑ θα καταργηθεί.

https://www.foxnews.com/politics/biden-taps-reparations-advocate-for-treasury-transition

 

Πηγή

Προβολές : 883


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα