Εφιαλτικός ο κόσμος που σχεδίασαν οι ... πλέον “ορατοί μαριονετίστες”.

Εφιαλτικός ο κόσμος που σχεδίασαν οι ... “ορατοί μαριονετίστες”.

9 Μαρτίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:340
Μοίρασέ το
Εφιαλτικός ο κόσμος που σχεδίασαν οι ... πλέον “ορατοί μαριονετίστες”.

 

Ο Ben-gurion προβλέπει σταδιακό εκδημοκρατισμό της Σοβιετικής Ένωσης

Με εξαίρεση την ΕΣΣΔ ως ομόσπονδο ευρασιατικό κράτος, θα ενωθούν και άλλες ήπειροι σε μια παγκόσμια συμμαχία, η διάθεση της οποίας θα είναι μια διεθνής αστυνομική δύναμη.

Όλοι οι στρατοί θα καταργηθούν και δεν θα υπάρξουν άλλοι πόλεμοι.

«Στην Ιερουσαλήμ, τα Ηνωμένα Έθνη (ένα πραγματικά Ενωμένο Έθνη) θα χτίσουν ένα Ιερό των Προφητών για να υπηρετήσουν την ομόσπονδη ένωση όλων των ηπείρων.

Εφιαλτικός ο κόσμος που σχεδίασαν οι ... πλέον “ορατοί μαριονετίστες”.

Το κείμενο που ακολουθεί είναι γραμμένο στις 4 Ιανουαρίου 1962…

Προφητικό για τις μέρες που ζούμε, καθώς φαίνεται πως όσα είχε πει ο τότε πρωθυπουργός του Ισραήλ, σήμερα υλοποιούνται και τα ζούμε…

Τελικά, ποιός κυβερνάει αυτόν τον κόσμο;

Το βέβαιον είναι πως ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο σταδιακός εκδημοκρατισμός της Σοβιετικής Ένωσης και η κατάργηση των πολέμων μέχρι το 1987 προβλέπεται από τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ David Ben-Gurion σε μια δήλωση που δημοσιεύθηκε στο τρέχον τεύχος του περιοδικού Look, το οποίο μεταφέρει μια σειρά συνεντεύξεων σχετικά με τις παγκόσμιες προοπτικές σε 25 χρόνια από τώρα. Η δήλωση του κ. Μπεν Γκουρίωνα λέει:

“Η εικόνα του κόσμου το 1987 όπως εντοπίστηκε στη φαντασία μου:

Ο Ψυχρός Πόλεμος θα είναι ένα πράγμα του παρελθόντος.

Η εσωτερική πίεση της συνεχώς αυξανόμενης ευφυΐας στη Ρωσία για περισσότερη ελευθερία και η πίεση των μαζών για την άνοδο του βιοτικού τους επιπέδου μπορεί να οδηγήσει σε σταδιακό εκδημοκρατισμό της Σοβιετικής Ένωσης.

Από την άλλη, η αυξανόμενη επιρροή των εργαζομένων και των αγροτών και η αυξανόμενη πολιτική σημασία των ανδρών της επιστήμης, μπορεί να μετατρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε κράτος πρόνοιας με προγραμματισμένη οικονομία.

“Η Δυτική και Ανατολική Ευρώπη θα αποτελέσει ομοσπονδία αυτόνομων κρατών με Σοσιαλιστικό και δημοκρατικό καθεστώς.

Με εξαίρεση την ΕΣΣΔ ως ομόσπονδο ευρασιατικό κράτος, θα ενωθούν και άλλες ήπειροι σε μια παγκόσμια συμμαχία, η διάθεση της οποίας θα είναι μια διεθνής αστυνομική δύναμη. Όλοι οι στρατοί θα καταργηθούν και δεν θα υπάρξουν άλλοι πόλεμοι.

«Στην Ιερουσαλήμ, τα Ηνωμένα Έθνη (ένα πραγματικά Ενωμένο Έθνη) θα χτίσουν ένα Ιερό των Προφητών για να υπηρετήσουν την ομόσπονδη ένωση όλων των ηπείρων.

Αυτή θα είναι η έδρα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ανθρωπότητας, για να διευθετήσει όλες τις διαμάχες μεταξύ των ομόσπονδων ηπείρων, όπως προφητεύεται από τον Ησαΐα.

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα είναι δικαίωμα κάθε ατόμου στον κόσμο.

Ένα χάπι για την πρόληψη της εγκυμοσύνης θα επιβραδύνει την εκρηκτική φυσική αύξηση στην Κίνα και την Ινδία, και μέχρι το 1987, η μέση διάρκεια ζωής του ανθρώπου θα φτάσει τα 100 χρόνια.”

 

Πηγή

Προβολές : 340


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα