Εχθροί των παιδιών και της οικογένειας- Ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί! (βίντεο)

Εχθροί των παιδιών και της οικογένειας- Ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί! (βίντεο)

3 Οκτωβρίου, 2020 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:425
Μοίρασέ το

Η ρίζα λοιπόν του προβλήματος κατ’ αυτούς, είναι ο υπερπληθυσμός της Γης, κι όπως λένε μάλιστα, κάποιοι από εμάς τους ανθρώπους φοβόμαστε να το παραδεχθούμε, κάποιοι από εμάς κερδίζουμε από αυτό, ενώ άλλοι φοβούνται ίσως τον υπερπληθυσμό επειδή δε βλέπουν λύση στο πρόβλημα.

Αυτοί όμως έχουν λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού! Να μικρύνουμε τις οικογένειες.

one planet one child
Ομάδα με το όνομα «One Planet One Child» ωθεί ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού με στόχο την οικογένεια, έτσι ώστε να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να κάνουν παιδιά.

Τεράστιες πινακίδες αναρτούνται σε Καναδά και πολιτείες των ΗΠΑ, όπως το Κολοράντο και η Μινεσότα από μια ομάδα που λέγεται «One Planet One Child» (Ένας Πλανήτης Ένα Παιδί).

Όπως θα δείτε στο σάιτ, αλλά και στά προπαγανδιστικά τους βίντεο, που ακολουθούν παρακάτω, είναι πιστοί στις προσταγές της Ατζέντας 2030 και προσπαθούν να πείσουν για τον υπερπληθυσμό στον πλανήτη, που απειλεί την επιβίωση της ανθρωπότητας

 

Το ενδιαφέρον, όταν μεταβαίνει κάποιος στο σάιτ της ομάδας αυτής, είναι ότι βλέπει στην ενότητα «Σχετικά με εμάς», τον πρώτο σύνδεσμο που ονομάζεται «You Had Me At Childfree».

Όπως φαίνεται η πραγματική τους ατζέντα είναι κατά των παιδιών γενικώς και όχι μόνο υπέρ της απόκτησης ενός παιδιού.

Ευχαριστούν επίσης και τον επισκέπτη της σελίδας που μειώνει το ενεργειακό του αποτύπωμα στον πλανήτη!

Στο βίντεο που ακολουθεί εξηγούν το όραμά τους, για ένα μέλλον όπου τα παιδιά θα αγαπιούνται από όλους και θα έχουν την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή, καλύτερη προσφορά εργασίας, τροφής, νερού και στέγης.

Μετά ρίχνουν και το δήθεν πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής, που εξαφανίζει τους πόρους του πλανήτη και μας οδηγεί σε κρίση.

Η ρίζα λοιπόν του προβλήματος κατ’ αυτούς, είναι ο υπερπληθυσμός της Γης, κι όπως λένε μάλιστα, κάποιοι από εμάς τους ανθρώπους φοβόμαστε να το παραδεχθούμε, κάποιοι από εμάς κερδίζουμε από αυτό, ενώ άλλοι φοβούνται ίσως τον υπερπληθυσμό επειδή δε βλέπουν λύση στο πρόβλημα.

Αυτοί όμως έχουν λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού! Να μικρύνουμε τις οικογένειες.

Το 1960 κάθε οικογένεια είχε κατά μέσο όρο 5 παιδιά, τώρα έχει κατά μέσο όρο κάτω από 2 παιδιά. Όμως δε λύθηκε το πρόβλημα, επειδή αρχίσαμε πολύ αργά να παίρνουμε μέτρα.

Μετά δείχνουν τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη, που όπως λένε αυξάνεται επικίνδυνα κι αν δεν επιλέξουμε τη μικρή οικογένεια, τότε θα αυξήσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό τόσο πολύ, που τα πράγματα δεν θα είναι καλά για την ανθρωπότητα.

Για να επέλθει λοιπόν ισορροπία στον πληθυσμό, μας προτείνουν ένα πολύ πιο όμορφο δρόμο: Να προειδοποιηθεί ο κόσμος, ώστε να κινητοποιηθεί παγκόσμια και να επιλέξει εθελοντικά οικογένειες με ένα παιδί.

Μάλιστα έχουν υπολογίσει και το κατά πόσο θα μειωθεί ο πληθυσμός, αν επιλέξουμε όλοι αυτό το στυλ οικογένειας.

Αντί να φτάσει ο πληθυσμός του πλανήτη τα 11 δις το 2.100 θα είναι κοντά στα 4 δις.

Δηλαδή το μισό του σημερινού παγκόσμιου πληθυσμού.

Κάποιες χώρες το έκαναν αυτό, δίνοντας ελκυστικά κίνητρα στον πληθυσμό τους για να κάνουν οι πολίτες μικρές οικογένειες, ως εθνική προτεραιότητα, με δραστικά αποτελέσματα.

Αυτό όμως που θέλουν είναι το κύμα της νοοτροπίας της απόκτησης μόνο ενός παιδιού, να κατακλύσει τη σκέψη του κόσμου και γι’ αυτό μας καλούν να δείξουμε στον κόσμο, πως μπορεί να είναι μια καμπάνια μικρής οικογένειας.

Αντί να κινητοποιείται ο κόσμος να καταταγεί στον στρατό κλπ., πρέπει να εμπνεύσουμε τον πλανήτη να συμμετέχει σε μια παγκόσμια προσπάθεια με πλάνο μιας οικογένειας με ένα παιδί.

Οι τεράστιες πινακίδες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος όπως λένε, να το καταφέρουν αυτό, επειδή το μήνυμά τους φθάνει πολύ σύντομα, απευθυνόμενο σε ποικίλο κοινό, σε αυτοκινητόδρομους με μεγάλη κυκλοφορία.

Αρχίζουν λοιπόν μια καμπάνια τεράστιων πινακίδων, για να επιβεβαιώσουν, ότι όλοι θα μάθουν ότι ο υπερπληθυσμός στον πλανήτη είναι η ρίζα των πιο σοβαρών προβλημάτων και πως αυτό το πρόβλημα έχει λύση, απλά, με το να επιλέξουμε μικρότερες οικογένειες.

Ανέπτυξαν και δοκίμασαν διάφορους τρόπους για να μεταφέρουν το μήνυμα και έχουν μηνιαίο πρόγραμμα να κάνουν επίδειξη του σχεδίου τους στη Μινεάπολη και το Ντένβερ κι έψαξαν να βρουν τις κατάλληλες τοποθεσίες, ώστε αν όλα πάνε καλά, να μπορέσουν να έχουν μεγαλύτερη χρηματοδότηση και να επεκταθούν και σε άλλες πόλεις, δοκιμάζοντας κι άλλους τρόπους διαφήμισης.

Στο τέλος, μας καλούν όλους, με αυτόν τον τρόπο, να δείξουμε στον κόσμο πώς λύνεται το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, να υιοθετήσει όποιος επιθυμεί μια τέτοια πινακίδα και να δώσουμε στα παιδιά μας μια ευκαιρία.

Σε ποια παιδιά άραγε; Αυτά που θα απομείνουν στον πλανήτη μετά τα αποτελέσματα της καταστροφικής για την ανθρωπότητα στρατηγικής τους;

Δείτε τον 13ο στόχο της Ατζέντας 2030 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

Πηγή

Προβολές : 425


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα