Ζούμε σε ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Ασφαλίτες μπουκάρισαν στο χώρο εκπομπής του amazonios TV radio Εφημερίδας και κατάσχεσαν τα μηχανήματα λειτουργείας του

Ζούμε σε ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Ασφαλίτες μπουκάρισαν στο χώρο εκπομπής του amazonios TV radio Εφημερίδας και κατάσχεσαν τα μηχανήματα λειτουργείας του

17 Αυγούστου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:639
Μοίρασέ το

 

 

Η Ερευνα αφορούσε αλλο ατομο .

Κατάσχεσαν τα εργαλεία δουλειάς του Δημοσιογράφου Χρονη Προσαλέντη χωρίς να υφίσταται εντολή ερευνας για τον ιδιο και παρα την επίδειξη των Τιμολογίων αγοράς τους.

Το… εθνικό μας σπόρ, Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ, πάει πακέτο με τον ΦΑΣΙΣΜΟ…
Κατανοώ απόλυτα τον εξαιρετικό συνάδελφο Χρόνη Προσαλέντη, και την ταλαιπωρία που υφίσταται από τους πυλώνες του φασιστικού κράτους…
Δυστυχώς η καθημερινότητά μας θα γίνεται όλο και πιο σκληρή, για όσους αντιστεκόμαστε στον ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ μιας χώρας που έχει τελειώσει, αλλά αρνούμαστε να το δούμε…και να το παραδεχθούμε…
Εύχομαι στον αγαπητό συνάδελφο, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Την έχω ζήσει με παρόμοιο τρόπο την δυσάρεστη εμπειρία του συναδέλφου, όταν είχα την εφημερίδα μου…
Άσχημο συναίσθημα, ιδίως όταν στόχος σου είναι να κάνεις σωστά τη δουλειά σου…
Πάντα θα βρίσκονται οι ρουφιάνοι που θα σε βάζουν στο στόχο, με ανυπόστατες καταγγελίες…

Μπουκάρισαν στο σπίτι  του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη Ασφαλίτες και Δικαστική Λειτουργός για ερευνα και κατάσχεσαν ολα τα κομπιούτερ που χρησιμοποιούνται για την ενημέρωση και λειτουργία του Ραδιοφώνου Τηλεόρασης και Ηλεκτρονικής Εφημερίδας…

Η ερευνα αφορούσε αλλο ατομο που διαμένει προσωρινά στην Οικια του και οχι τον Δημοσιογράφο .

Εψαχναν οπως δήλωσαν τις συσκευές του ατόμου που ειχαν Εισαγγελική παραγγελία και τελικά δεν βρήκαν αυτές  αλλα κατάσχεσαν  6 κομπιούτερ αλλων ατόμων  με την δικαιολογία δεν ξέρουμε αν ειναι δικα του η δικά σας..

Ετσι σήκωσαν μεταξύ αυτων 2 κομπιούτερ αναγκαία για την εργασία του Δημοσιογράφου ξεπερνώντας τα ορια της ερευνας .

Επίσης κατάσχεσαν ακόμη 2 κομπιούτερ ετέρου ατόμου που επίσης είναι εργαλεία δουλειάς και εχει επίσης τα Τιμολόγια Αγοράς στο όνομα του.

Οταν ο Χρόνης Προσαλέντης τους ειπε οτι αυτά είναι απαραίτητα για την  εργασία του και την λειτουργεία του Ραδιοφώνου Τηλεόρασης και Εφημερίδας  οτι με αυτα που κάνουν μπουκάροντας στο σπίτι του ΦΙΜΩΝΟΥΝ ενα Μεσο Ενημέρωσης και οτι εχει αποδείξεις αγοράς συνέχισαν την κατάσχεση και δήλωσαν οτι αυτά θα αποδοθούν οταν ελεγχθούν στην Αθήνα ή μετα την Δικαστική διερεύνηση δηλαδή σε 4 με 5 χρονια..

Aρχικά η Ειρηνοδίκης ζήτησε αποδείξεις ή Τιμολόγια Αγορών για να μην προβούν στην κατάσχεση μηχανήματων -ηλεκτρονικών συσκευών αλλων ατόμων και οταν αυτά υπεδείχθησαν δεν σταμάτησαν ως θα έπρεπε  αλλά εκτέλεσαν την “εντολή” τους!!!

Ο Δημοσιογράφος θα προχωρήσει σε ένδικα μεσα απο την Τριτη διοτι του στερούν  την εργασία του αφου αυτα είναι εργαλεία δουλειάς για την άσκηση της Δημοσιογραφίας δεν εχουν σχέση με το αλλο ατομο.

Ποσο μάλλον οταν  υπάρχει και Τιμολόγιο αγορας.

Δεν ειναι δυνατόν αντικείμενα εργασίας να κατάσχονται  και τα οποία προκύπτει οτι είναι ιδιοκτησίας του Δημοσιογράφου που δεν εχει σχέση με την ερευνα που ειναι για άλλο ατομο..

Οι ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ εφθασαν σε σημειο να κατασχέσουν ακομη απο φιλοξενουμενη επισκέπτρια στο σπίτι του Δημοσιογραφου το προσωπικό της κομπιουτερ.

Μεχρι και φωτοτυπια του διαβατηρίου της πήραν…

Το κοριτσι ειναι απο την Ουκρανία και θα το καταγγειλει στην πρεσβεία της..

Να ενημερώσουμε οτι θα υπάρχει μια δυσλειτουργία στην Ενημέρωση και τις Τηλεοπτικές παρεμβάσεις..

Εαν δεν αποδοθούν πισω θα πρεπει να δαπανηθούν χρήματα για την αγορά καινούργιων ηλεκτρονικών συσκευών  κομπιούτερ επιφυλασσόμενοι για την Ζημιά που θα έχουμε υποστεί απο αυτη τη διαδικασία που πάσχει .

Πως γίνεται να κατασχέτεις μηχανήματα και εργαλεία δουλειάς τα οποια δεν εχουν σχέση με την εντολή της έρευνας και αλλων ατόμων που δεν εμπλέκονται στη Δικογραφία.Aυτά μονο στην Ελλάδα γίνονται.

Σταμάτησαν την εργασία του Δημοσιογράφου και ενος ακόμη ατόμου  αφαιρώντας τους τα εργαλεία δουλειάς.

Σταμάτησαν την ενημέρωση παρα την επίδειξη  τιμολογίων αγοράς που απεδείκνυαν οτι αυτα τα κομπιούτερ δεν ηταν του ατομου που ψάχνουν. Και στο τελος η Επιχείρηση ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ δεν πέτυχε γιατι τα κομπιούτερ του αναζητούντος δεν ηταν σπίτι..και ετσι πήραν οτι βρηκαν…Αυτο δεν είναι εξιχνίαση ειναι Φιασκο.

Φιάσκο διπλό γιατι η ερευνα διεξάγεται βάσει ψευδών καταγγελιών οπως εχουμε αναφέρει σχετικά σε προηγούμενα  δημοσιεύματα  μας

“Ξέρεις”, ελεγαν 4 ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ που μπουκάρισαν και η Δικαστική Λειτουργός (Ειρηνοδίκης) “αφου δεν βρήκαμε αυτο που ψάχνουμε και δεν βρήκαμε τα κομπιούτερ του παίρνουμε τα δικα σας….

Και ας εχετε τιμολόγια αγοράς!!!”

Αυτο είναι Δικαιοσύνη??

Tα εργαλεία δουλειας δεν κατάσχονται….

Θελεις να δεις τι εχουν μεσα ..Θα επρεπε ο Νόμος να προβλέπει αντιγραφή σε αλλο δισκο.

Αλλη λυση …..παρε το σκληρό δισκο και αφησε την συσκευη να μπορει ο αλλος να εργαστει με νεο δισκο και οχι να ξηλώνονται τα κομπιούτερ..

Δυστυχώς ετσι λειτουργεί…η Δικαιοσύνη..

EΔΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ  2 ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ amazonios TV Radio Εφημερίδα..

 

Το σχόλιο απάντηση του συναδέλφου Χρόνη Προσαλέντη, σε σχολιαστή…

 

To Θεμα εδω ειναι η ΚΛΟΠΗ των μηχανημάτων του Δημοσιογράφου Προσαλέντη..

Εδω δεν ειναι σελίδα για να στελνετε προσωπικά ερωτήματα..

Καντε το στη σελιδα του στο Facebook στα e mail του η στο τηλέφωνο του.

Το θεμα της επίθεσης στην Οικογένεια του και ιδαιτερα στον γιο του απο Ανωνυμους Κουκουλοφόρους εχει δημοσιευτει..

Ο Δημοσιογράφος μαλιστα εχει καταθεσει μυνηση για να βρεθουν τα ατομα που χρησιμοποιούσαν λογαριασμους με ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ.

Η Αστυνομια μεχρι στιγμης δεν εχει ανακαλύψει ποιοι ειναι.Οταν ο ιδιος ανακαλυψε ατομο απο τα Χανια κατεθεσε και Αγωγη για συκοφαντικη δυσφήμιση..

Το ατομο αυτο οταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του μεταξυ των αλλων κουκουλοφόρων κανει Ψευδεις καταγγελίες οπως τις εκανε με ψευδωνυμο και η Ασφαλεια πηγε στο σπίτι του Δημοσιογράφου να βρει το κομπιουτερ του γιου του…

Το να ΣΗΚΩΝΕΙΣ ολα τα Κομπιουτερ απο ολα τα μελη της Οικογένειας και των Φιλοξενουμένων ενω εχουν τιμολόγια αγορας ειναι ΚΛΟΠΗ και πιθανως εντολή απ ΧΑΝΙΑ ….πατριδα του Μητσοτάκη.

Πισω κρυβονται και μεγαλοστελέχη της ΝΔ στη Κερκυρα που ενοχλουνται απο τις τηλεοπτικες αποκαλύψεις…

Βρωμαει η υπόθεση απο παντού.

Μεχρι και κατέβασμα δημοσιευσης ειχε ζητησει συνεργάτης του Μητσοτάκη απο την Ηλεκτρονικη Εφημερίδα…

Εχουν ενοχληθεί αρκετα και κατεφυγαν στη μεθοδο του ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ..και μάλλον ενορχήστρωσαν αυτη την επίθεση με τους ανώνυμους κουκουλοφόρους..

Επειδη ασκούμε κριτική φαίνεται η εντολή ειναι παρτε τα κομπιουτερ του Δημοσιογράφου με αποτέλεσμα να σταματήσουν τις Τηλεοπτικές αποκαλύψεις και να περιορίσουν την ενημερωση…

Για την ΚΛΟΠΗ των μηχανημάτων που εργάζεται ο Δημοσιογράφος δεν λετε κουβεντα…

Για μηχανήματα αξιας πανω απο 10.000 και εργαλεια οπως ΜΟΝΤΑΖ ΑΡΧΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ των ατομων που κατασχέθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ κουβεντα..

Η Εντολή του Εισαγγελέα ηταν μονο για ερευνα στο κομπιούτερ του υιου του…

Ολα τα αλλα που εκαναν ξεφεύγουν απο την εντολή και ειδικότερα οταν επέδειξαν τα Τιμολόγια αγορας…

 

Πηγή

Προβολές : 639


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα