Ζούμε την επιβεβαίωση του ελεγχόμενου χάους του Steven Mann..

Ζούμε την επιβεβαίωση του ελεγχόμενου χάους του Steven Mann..

21 Μαΐου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 133 προβολές ( Μέτρηση έως 15:16:16 )

Η επίτευξη ψυχολογικής άνεσης, που αφαιρείται σήμερα, θα συμβάλει στην αποδοχή από ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα νέων αξιών της ψηφιακής εποχής του οικοσυστήματος των Bill Gates και Herman Gref..

Δεν είναι κοινωνικός φασισμός ούτε δικτατορία μιας μειοψηφίας

είναι εθελούσια δουλεία.

 

Ζούμε την επιβεβαίωση του ελεγχόμενου χάους του Steven Mann..

Σήμερα βιώνουμε την απόδειξη ορθότητας του ελεγχόμενου χάους του Steven Mann αλλά σε αυτόν το νέο δημόσιο χώρο, δεν υπάρχει χώρος για δημιουργούς, αλλά μόνο για εκείνους τους ρεαλιστές και φανατικούς του συστήματος που λαχταρούν την πανίσχυρη εξουσία.

 

Η ανθρωπότητα μπορεί να αποδεχτεί νέους κανόνες σήμερα και είναι πρόθυμη να τους εκπληρώσει περιχαρής, υπό την επιφύλαξη κατάλληλης αμοιβής, κατά προτίμηση στο σπίτι και σε συνθήκες περιορισμού με ελαχιστοποίηση κίνησης και επικοινωνίας.

 

Ο κόσμος υφίσταται έξωθεν επιθετικότητα και ψυχολογική καταστολή, αλλά με τη συνολική αστικοποίηση των περισσότερων χωρών του κόσμου, το κύριο σώμα του πληθυσμού είναι έτοιμο να επαναπαυτεί σε πακέτα τροφίμων και κοινωνικά επιδόματα εφ΄όρου ζωής, καταναλώνοντας μόνο αυτό που του επιτρέπεται από το σύστημα διαχείρισης υπό την ηγεσία του νέου πάνθεου των ψηφιακών θεών.

 

Ελλείψει νέου μοντέλου κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης, η κοινωνία θα αποδεχτεί οποιοδήποτε μοντέλο εγγυάται ένα ελάχιστο απαραίτητο σύνολο αγαθών και υπηρεσιών, επομένως, το πιο απλό μοντέλο έχει ήδη αναπτυχθεί σήμερα – η διανομή του σοσιαλισμού του ψηφιακού ελέγχου και της κοινωνικής αξιολόγησης με ταυτόχρονο αυστηρό έλεγχο των ποσοστών γεννήσεων, των ατμοσφαιρικών εκπομπών και της καταστολής όσων δεν συμφωνούν να ζήσουν με τους νέους κανόνες.

 

Η επίτευξη ψυχολογικής άνεσης, που αφαιρείται σήμερα, θα συμβάλει στην αποδοχή από ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα νέων αξιών της ψηφιακής εποχής του οικοσυστήματος των Bill Gates και Herman Gref..

 

Δεν είναι κοινωνικός φασισμός ούτε δικτατορία μιας μειοψηφίας – είναι εθελούσια δουλεία.

 

 

Πηγή

(Visited 132 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το