ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! Φωτογραφία ντοκουμέντο.

ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! Φωτογραφία ντοκουμέντο.

22 Φεβρουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:880
Μοίρασέ το
Αλλού αυτά! Ήξεραν και μάλιστα πολύ καλά!
Ήταν «κοινό μυστικό» στο «χώρο» το βίτσιο του να καταστρέφει παιδάκια, όπως «κοινό μυστικό» ήταν οι ανωμαλίες και των λοιπών καταγγελλόμενων του χώρου του θεάματος.
Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία-ντοκουμέντο με παιδί-θύμα του, ούτε ο ίδιος φρόντιζε να το κρύβει!

 

Στο γραφείο, στις παρέες και στην κυβέρνηση του ο@ριού Εφιαλτάκη, βρίσκονται μια “παρέα” ιδιαίτερης σεξουαλικής απόχρωσης, ιδιαίτερα προκλητικής συμπεριφοράς απέναντι στην ελληνική κοινωνία και…με ιδιαίτερη αδυναμία στα… παιδιά…
Ποιός μας διαβεβαιώνει πως, την ίδια αδυναμία δεν έχει και ο ίδιος;;;
Εδώ πλέον, δεν μιλάμε για “εγκληματική οργάνωση”, αλλά για οργάνωση διεστραμμένων.
Καλλιόπη Σουφλή

Πως δεν ήξεραν στην κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» τι κουμάσι είναι, πως τυγχάνει καλός ηθοποιός και τους… εξαπάτησε (ο όφις με ηπάτησε!) και πως τώρα διαπιστώνουν πως είναι «επικίνδυνος άνθρωπος», ισχυρίστηκε η υπουργός Πολιτισμού, για την σεσημασμένη παιδέρα που διόρισαν διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο. Χωρίς διαγωνισμό, για λόγους… «δημοσίου συμφέροντος»!!!

Αλλού αυτά! Ήξεραν και μάλιστα πολύ καλά! Ήταν «κοινό μυστικό» στο «χώρο» το βίτσιο του να καταστρέφει παιδάκια, όπως «κοινό μυστικό» ήταν οι ανωμαλίες και των λοιπών καταγγελλόμενων του χώρου του θεάματος. Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία-ντοκουμέντο με παιδί-θύμα του, ούτε ο ίδιος φρόντιζε να το κρύβει!

Τον ήξεραν πολύ καλά! Είναι «κοινό μυστικό», πως για οποιονδήποτε πρόκειται να αναλάβει οποιαδήποτε δημόσια θέση, επί οποιασδήποτε κυβέρνησης, πρώτα πηγαίνει ο φάκελός του από την ΚΥΠ στο πρωθυπουργικό γραφείο, με τα πλήρη στοιχεία για το ποιόν του!

Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιο καλά κρυμμένο μυστικό –που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν καθόλου μυστικό!- η ΚΥΠ που τα πανθ’ ορά, ειδοποιεί στην πορεία…

Πρόκειται για κολοσσιαίο σκάνδαλο!

Ένα σκάνδαλο που σε οποιαδήποτε ελεύθερη και δημοκρατική χώρα θα οδηγούσε ακόμα και στην πτώση της κυβέρνησης!

Αλλά, εδώ είναι Ελλαδιστάν, όπου οι «καλοί» -κι ας είναι και παιδεραστές!- είναι έξω και μας κυβερνάνε και οι… «κακοί» είναι στις φυλακές Δομοκού!

Όπως άλλωστε απαιτούσαν οι «καλοί», σαν τον Λιγνάδη!

 

 

Πηγή

Προβολές : 880


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα