Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...αυταπατάστε , αν νομίζετε ,πως θα σας χαριστούν. Γιατί θα έλθει η στιγμή που θα σας τα πάρουν όλα ...

Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...αυταπατάστε , αν νομίζετε ,πως θα σας χαριστούν. Γιατί θα έλθει η στιγμή που θα σας τα πάρουν όλα ...

25 Νοεμβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:749
Μοίρασέ το
Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...αυταπατάστε , αν νομίζετε ,πως θα σας χαριστούν. Γιατί θα έλθει η στιγμή που θα σας τα πάρουν όλα ...
 
Ηλίας Ηλιακόπουλος: “Να ξέρετε όμως πως τίποτε δεν κάνουν για το καλό μας .
Απλά σας παίρνουν μέτρα για τα “σάβανα “..
Αντε και για το “νεκρικό κοστούμι”,για όσους επιλέξουν .
Γιατί να ξέρετε ,να σας ελέγξουν ,θέλουν ,να υποτάξουν την βούληση σας,να μην έχετε αντιστάσεις …”
 

Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...αυταπατάστε , αν νομίζετε ,πως θα σας χαριστούν. Γιατί θα έλθει η στιγμή που θα σας τα πάρουν όλα ...
 
 
Στο εξαίρετο άρθρο του κ. Ηλιακόπουλου, να συμπληρώσω πως … ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025, ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ.
 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΑΔΕ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Μην τρέφετε αυταπάτες.
 
ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ.
 
Και μην μου πείτε για τον Βελόπουλο, γιατί ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
 
ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ.
 
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ… ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.
 
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Από τον Ηλία Ν.Ηλιακόπουλο
 
 
Μας ελέγχουν με υπεύθυνες δηλώσεις κίνησης , καταπατώντας στυγνά αναφαίρετα ατομικά μας δικαιώματα ,κατοχυρωμένα μετά από θυσίες και αίμα ,όχι μόνο στο Σύνταγμα μας (άρθρα 2, 5 ,5Α,7,9,11)αλλά και στις Οικουμενικές διακηρύξεις των δικαιωμάτων του ανθρώπου .
 
Αναστέλλουν την άσκηση τους αλλά κάτι τέτοιο προυποθέτει την χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση,όπως η διάταξη του άρθρου 48 Σ πομπωδώς προβλέπει.
 
Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με τα ανδρείκελα που κυβερνούν,γιατί όπως λένε ,πόλεμο δεν έχουμε…
 
Προτάσσουν μόνο τις έκτακτες συνθήκες πανδημίας και την ερμηνευτική δήλωση του άρθρου 5 του Συντάγματος.
 
Όπως λέμε …”Δια πάσαν νόσον και πάσαν μ@λακίαν..”
 
Και εμείς το τρώμε ,τρέμουμε σαν τα γατάκια , προσδοκώντας καλύτερες μέρες ,αφού όλα αυτά τα κάνουν δήθεν για το καλό μας …!
 
Να ξέρετε όμως πως τίποτε δεν κάνουν για το καλό μας .
Απλά σας παίρνουν μέτρα για τα “σάβανα “..
Αντε και για το “νεκρικό κοστούμι”,για όσους επιλέξουν .
Γιατί να ξέρετε ,να σας ελέγξουν ,θέλουν ,να υποτάξουν την βούληση σας,να μην έχετε αντιστάσεις …
 
Να ακολουθείτε πειθήνια ,ό,τι ορίζει και προστάζει ο “μεγάλος αδελφός ” !
 
Γιατί από τον ιό δεν θα πεθάνετε ,από την πείνα όμως σίγουρα …
 
Γιατι μην εχετε αυταπάτες ,ότι οι επιχειρήσεις σας θ αντέξουν…
 
Οι περισσότεροι θα σβήσετε ,μέσα στα χρέη,στις εφιαλτικές υποχρεώσεις που θα σωρεύονται η μια πάνω στην άλλη …και στην ανυποληψία σας από τα κυβερνητικά κνώδαλα .
 
Μόνο οι συνταξιούχοι θα περνούν καλά …
 
Ετσι κι αλλιώς , αν και δεν το εχουν οι περισσότεροι συνειδητοποιήσει ,ένα βήμα πριν τον θάνατο είναι…
 
Α,ξεχασα,προς το παρόν…και στην “ευγενή τάξη “των δημοσίων υπαλλήλων ,θα της δώσουν την ψευδαίσθηση ,ότι μπορεί κι αυτή να περνά καλά …
 
Όμως έχουν προγραμματίσει να έλθει και η δικιά της η σειρά!
 
Κρίμα που δεν καταλάβατε ,πως έχετε βάλει λύκους να φυλάνε εσάς “τα πρόβατα” …
 
Αλήθεια σκεφτήκατε ,αφού σας μάντρωσαν ,γιατί δεν έβγαλαν ένα φιρμάνι ,να διατάξουν αναστολή καταβολής πάσης φύσεως οφειλών…
 
Έτσι οι δόσεις φόρου εισοδήματος και ΦΠΑ τρέχουν,ο Ενφια τρέχει κι αυτός …οι ασφαλισικές υποχρεώσεις τρέχουν με την σειρά τους, η ΔΕΗ, οι “τηλεφωνικές ερινύες” και τα εκάστοτε ΔΕΥΑΑ δένουν το πικρό γλυκό των οφειλών…
 
Γιατί αν πούμε για τα δάνεια ,άσε καλύτερα…οι ενοχλητικές υπηρεσίες που τηλεφωνούν ,ξέρουν καλύτερα …
 
Κι εσείς ,τι λέτε εσείς ..; “Ες αύριον τα σπουδαία”.
 
Μα αυτό θέλουν οι “σωτήρες “σας .
 
Να σας αποκοιμίζουν με τον μαγικό αυλό της μάγισσας Κίρκης -εξουσίας , πως δεν πειράζει, ακόμη λίγο χρέος …στην “χώρα του αενάου χρέους..”!
 
Όμως αυταπατάστε , αν νομίζετε ,πως θα σας χαριστούν.
 
Γιατί θα έλθει η στιγμή που θα σας τα πάρουν όλα …
 
Οι νέοι “μαυραγορίτες” εχουν παραταχθεί και περιμένουν …
Δεν τους νοιάζετε καθόλου…
 
Μπίζνες θέλουν να κάνουν …
 
Το σχέδιο εξόντωσης σας έχει μπει σε εφαρμογή με πρόσχημα τον κορονοιό!
 
Γιατί άλλωστε τόσα Ηot spots ,γιατί τόσες δομές και κέντρα φιλοξενίας …;
 
Τι νομίζετε ,θα σας χαριστεί ο”γουρλομάτης “κι η παρέα του…;
 
Σας τσέκαραν ,σας δοκίμασαν και ξέρουν.
 
Δεν έχετε αντιστάσεις …
 
Γιατί έστω και μια φορά όλοι μαζί αν λέγαμε …”καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή…”,τότε μπορεί και κάτι να γινόταν…
 
Εσείς όμως κάτι τέτοιο το ξορκίζετε …
 
Αντ αυτού περιμένετε ως οι “τοξικομανείς” το εμβόλιο…μια “χαίνουσα πληγή”στο στήθος της παρηκμασμένης “ελλαδικής πολιτείας”!
 
Δυστυχώς, καληνύχτα!

 

Πηγή

Προβολές : 749


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα