Η αλήθεια για τον (καθ’ όλα αν)αξιότιμο κ. Anthony Fauci στην υπόθεση της Δρ Judy Mikovits

Η αλήθεια για τον (καθ’ όλα αν)αξιότιμο κ. Anthony Fauci στην υπόθεση της Δρ Judy Mikovits

16 Μαΐου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:337
Μοίρασέ το

“Γκρεμίζει την προπαγάνδα η Μάικοβιτς: “Κάνουν έγκλημα με τα εμβόλια του Μπιλ Γκέιτς.

Έτσι προτίθενται να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό τα ελιτίστικα

ερπετά της ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛ και τα πολιτικά πιόνια τους σ’ ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα.

Καταλάβατε τώρα, τι σήμαινε η δέσμευση του εβραιοσιωνιστή Κυριάκου Μητσοτάκη στο εβραιοσυνέδριο λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2019, ότι “ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ”;;;
Αφυπνίστε όσους κοιμούνται ακόμα και όλους τους ηλίθιους που φορούν μάσκες και γάντια, πριν χάσουν την ζωή τους.
ΗΔΗ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Πότε;;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Mikovits
Κλεάνθης Γρίβας
Σχόλιο: Εάν έχετε 26 λεπτά στη διάθεση σας, παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ στο τέλος του άρθρου. Θα μάθετε πολλά.

Η dr Judy Mikovits εντάχθηκε στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) το 1980 ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στη μοριακή ιολογία στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου και είχε 20ετή συνεργασία με τον Frank Ruscetti, πρωτοπόρο στον τομέα της ανθρώπινης ρετρο-ιολογίας. Βοήθησε τον dr Russetti να απομονώσει τον ιό του HIV και να τον συνδέσει με το #AIDS το 1983. Ο προϊστάμενος της dr Mikovits και επικεφαλής των NIH, Anthony Fauci καθυστέρησε επί 6 μήνες τη δημοσίευση αυτής της κρίσιμης μελέτης προκειμένου να επιτρέψει στον προστατευόμενό του Robert Gallo να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει και να διεκδικήσει τα εύσημα (επιστημονικά και οικονομικά).

Η καθυστέρηση της εφαρμογής των μαζικών εξετάσεων για τον ιό HIV επί 6 και πλέον μήνες επέτρεψε στο AIDS να εξαπλωθεί περαιτέρω σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτό βοήθησε τον Fauci να προωθηθεί σε μια θέση πολιτικής ισχύος, αυτή του διευθυντή του NIAD (Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων – National Institute of Allergy and Infectious Diseases-NIAID), την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

Το 2006, η dr Judy Mikovits έγινε διευθύντρια του Ινστιτούτου Νευρο-Ανοσολογικών Νόσων του Whittemore Peterson και συνεργάστηκε με τον dr Ruscetti αναζητώντας την αιτία του Συνδρόμου Χρόνιας Κόπωσης (CFS) το οποίο είχε εξελιχθεί ξαφνικά σε επιδημία στη δεκαετία του 1980. Αλλά η ανδροκρατούμενη ηγεσία της ιατρικής κοινότητας χαρακτήρισε τη CFS ως «ψυχοσωματική “γρίπη των γιάπις”» που προκλήθηκε όταν ανταγωνιστικές γυναίκες εισέβαλαν στις θέσεις εργασίας των εταιριών.

Η dr Mikovits ανακάλυψε ότι το 67% των προσβεβλημένων γυναικών έφερε έναν ιό που ονομάζεται ΧΜRV (xenotropicmurineleukemiavirus-relatedvirus), ο οποίος αποτελεί το σημαντικότερο -ή και το μοναδικό- αίτιο της εκδήλωσης της Χρόνιας Κόπωσης. Πολλές γυναίκες με τον ιό XMRV έφεραν στον κόσμο παιδιά που ανέπτυξαν αυτισμό.

(ΣτΕ: Ο ιός XRMV είναι ένας ρετροϊός που περιγράφηκε για πρώτη φορά το 2006 από την dr Judy Mikovits ως ένα φαινομενικά νέο ανθρώπινο παθογόνο που βρέθηκε σε δείγματα ιστών από άνδρες με καρκίνο του προστάτη. Οι αρχικές αναφορές σύνδεσαν τον ιό με τον καρκίνο του προστάτη και με το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και πυροδότησαν την έρευνα για τον XMRV ως πιθανή αιτία πολλών άλλων παθολογικών καταστάσεων και των ανησυχιών για ασφάλεια του χορηγούμενου αίματος (συμβάλλοντας στην αυστηροποίηση των ελέγχων του) και των εμβολίων).

Το 2009, οι dr Mikovits και Ruscetti δημοσίευσαν τα εκρηκτικά ευρήματά τους στο περιοδικό Science . Όμως το ερώτημα παρέμεινε: Πώς μπήκε το XMRV σε ανθρώπους;

Άλλοι ερευνητές συνέδεσαν το πρώτο κρούσμα CFS με ένα εμβόλιο πολιομυελίτιδας που δόθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές το οποίο είχε αποτέλεσμα την εκδήλωση της γνωστής «Επιδημίας Νοσοκομείου του ΛοςΆντζελες του 1934». Επρόκειτο για ένα εμβόλιο που καλλιεργήθηκε σε κονιοποιημένους εγκεφάλους ποντικών. Οι ρετροϊοί από νεκρά ζώα μπορούν να επιβιώσουν σε κυτταρικές σειρές και να μολύνουν μόνιμα τα εμβόλια.

Οι μελέτες της dr Judy Mikovits έδειξαν ότι ο ιός XMRV υπήρχε στα εμβόλια MMR, Polio και Ιαπωνικής Εγκεφαλίτιδας (Encephalitis) που χορηγήθηκαν σε παιδιά και σε στρατιώτες στις ΗΠΑ. Το XMRV είναι τόσο επικίνδυνο που η απλή παρουσία ιστού ποντικού σε εργαστήριο μπορεί να μολύνει άλλους ιστούς στο ίδιο δωμάτιο.

Ο dr Fauci διέταξε την Judy Mikovits να κρατήσει κλειστό το στόμα της. Όταν αυτή αρνήθηκε, κατάσχεσε παράνομα τα βιβλία εργασίας και τους σκληρούς δίσκους της, την εκδίωξε από τη θέση της σε κυβερνητική υπηρεσία, της στέρησε τη δυνατότητα να παίρνει ερευνητικές επιχορηγήσεις από τα NIH, πράγμα που τερμάτισε την επιστημονική της καριέρα. Αλλά ο επικίνδυνος ιός XMRV -υπό την προστασία του Fauci-εξακολουθεί να παραμένει στα εμβόλια στις ΗΠΑ.

Η μεταγραφή βίντεο

Η dr Judy Mikovits, κάτοχος διδακτορικού στη βιοχημεία και τη μοριακή βιολογία στο Πανεπιστήμιο George Washington, μεταδιδακτορική ερευνήτρια στη μοριακή ιολογία του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου, διευθύντρια ερευνών για τις Νευρο-Ανοσοπάθειες του Ινστιτούτου Whittemore Peterson, και αναγνωρισμένο σημαντικό ερευνητικό έργο, έγινε δύο φορές στόχος του (αν)εντιμότατου Anthony Fauci.

Στην Washington DC, οι (τρομοκρατικές) τακτικές του Fauci αποτελούν κοινό μυστικό: Εκφοβισμός, εκφοβισμός, και ξανά, εκφοβισμός, σε συνδυασμό, με την ανενδοίαστη περιφρόνησή του για την υγεία και την ασφάλεια του αμερικανικού λαού.

Η Dr. JudyMikovits ήταν ένας από τους πιο εξειδικευμένους επιστήμονες της γενιάς της. Είχε μια 20ετή συνεργασία με τον Frank Ruscetti, πρωτοπόρο στον τομέα της ρετρό ιολογίας του ανθρώπου.

Το πρώτο επεισόδιο του Fauci: Υποκλοπή Εργασιών

Mikovits: Ανέλαβα εργασία στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου. Ήμουν υπό την καθοδήγηση του Frank Ruscetti. Απομόνωσα τον ιό HIV από το αίμα και το σάλιο, επιβεβαιώνοντας την προηγούμενη απομόνωση του HIV από τον dr. Luc Montagnier και την περιγραφή του HIV ως πιθανού αιτιολογικού παράγοντα του AIDS. Αρνήθηκα να το κάνω γιατί είναι ανήθικο.

Και τότε, παρενέβη ο Anthony Fauci.

Mikovits: Κάποια στιγμή που ο Frank Ruscetti έλειπε από την πόλη, μου τηλεφώνησε ο dr Fauci και ζήτησε να του παραδώσω το χειρόγραφο της εργασίας μας που αφορούσε την απομόνωση και την επιβεβαίωση του HIV, ενώ ήταν ακόμα σε διαδικασία να δημοσιευθεί. Αρνήθηκα να το κάνω γιατί ήταν ανήθικο. Αυτά τα χειρόγραφα είναι εμπιστευτικά και μόνο οι συγγραφείς μπορούν να δώσουν ένα αντίγραφο.

Τα πρότυπα ηθικής και ηθικού θάρρους της dr Mikovits είναι απαράμιλλα.

Mikovits: Ο Fauci με απείλησε ότι θα με απολύσει για ανυπακοή, αλλά αρνήθηκα και πάλι. Αυτό που μου ζητούσε ήταν ανήθικο.

Mikovits: Όταν ο Frank Ruscetti επέστρεψε λίγες εβδομάδες αργότερα, έδωσε το χειρόγραφο στον dr Fauci, ο οποίος καθυστέρησε σκόπιμα τη δημοσίευση της εργασίας μας προκειμένου ο προστατευόμενός του dr Robert Gallo, να έχει τον χρόνο να την αντιγράψει και να τη δημοσιεύσει πριν από μας.

Στις 4 Μαΐου 1984, ο dr Robert Galo δημοσίευσε μια διάσημη σειρά μελετών δείχνοντας ότι ένας ρετροϊός που είχε απομονώσει ο ίδιος ήταν η αιτία του AIDS.

Η ιδιοποίηση της εργασίας της δεν ήταν το μόνο κακό. Το χειρότερο ήταν ότι καθυστέρησε επί πολλούς μήνες την ανάπτυξη των τεστ ελέγχου με αποτέλεσμα τη διάδοση του HIV στον κόσμο, σκοτώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους.

Καθοδηγούμενος από την απληστία και τον νεποτισμό (ευνοιοκρατία), ο Anthony Fauci -ο αποκαλούμενος και «America’sDoctor»- είναι άμεσα υπεύθυνος για την περαιτέρω εξάπλωση του HIV σε όλο τον κόσμο.

Αντί να τιμωρηθεί για τις πράξεις του, έξι μήνες αργότερα διορίστηκε διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, μια θέση που εξακολουθεί να κατέχει σήμερα.

Το δεύτερο επεισόδιο του Fauci:

Mikovits: «Το 2006 συνέστησα και ανέπτυξα το πρώτο Ινστιτούτο Νευροανοσοπάθειας για τη μελέτη της αιτίας και της θεραπείας του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης (CFS)».

Το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης είχε καταστεί επιδημία στη δεκαετία του 1980. Οι γιατροί απέρριψαν την ασθένεια ως ψυχοσωματική «γρίπη των γιάπις». Το CFS έπληξε κυρίως γυναίκες. Η ιατρική κοινότητα υπέθεσε ότι ήταν σωματικά και συναισθηματικά εύθραυστα και σπασμένα υπό την πίεση των εταιρικών θέσεων εργασίας.

H dr Mikovits ανακάλυψε ότι το 67% των γυναικών που έπασχαν από CFS είχαν έναν ιό ποντικού που ονομάζεται XMRV (Ιός που σχετίζεται με την ξενοτροπική λευχαιμία των μυών) που εμφανίστηκε σε υγιείς γυναίκες μόνο το 4% του χρόνου. Το XMRV σχετίζεται επίσης με καρκίνους, όπως του προστάτη, του στήθους και των ωοθηκών, τη λευχαιμία και το πολλαπλό μυέλωμα. Πολλές γυναίκες με τον ιό XMRV έφεραν στον κόσμο παιδιά που εμφάνισαν αυτισμό.

Το 2009, οι dr Mikovits και Ruscetti δημοσίευσαν τα εκρηκτικά ευρήματά τους στο περιοδικό Science . Όμως το ερώτημα παρέμεινε: Πώς μπήκε το XMRV σε ανθρώπους;

Mikovits: «Στη συνέχεια, το 2011, η έρευνά μας κατέληξε στο ότι ο ιός είχε εισέλθει σε ανθρώπους μέσω της μετάγγισης μολυσμένου αίματος και εμβολίων».

Άλλοι ερευνητές συνέδεσαν το πρώτο κρούσμα CFS με ένα εμβόλιο πολιομυελίτιδας που δόθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές, που είχε αποτέλεσμα την εκδήλωση της «Επιδημίας στο Νοσοκομείο του Λος Άντζελες του 1934». Αυτό το εμβόλιο καλλιεργήθηκε σε κονιοποιημένους εγκεφάλους ποντικών. Οι ρετροϊοί από νεκρά ζώα μπορούν να επιβιώσουν σε κυτταρικές σειρές και να μολύνουν μόνιμα τα εμβόλια.

Το XMRV είναι τόσο επικίνδυνο που η απλή παρουσία ιστού ποντικού σε ένα εργαστήριο μπορεί να μολύνει άλλους ιστούς στον ίδιο χώρο.

Οι μελέτες της dr. Mikovits απέδειξαν ότι ο ιός XMRV υπάρχει στα εμβόλια MMR και της πολιομυελίτιδας που χορηγούνται στα παιδιά και στο εμβόλιο της ιαπωνικής εγκεφαλίτιδας που χορηγείται στο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ.

Οι κίνδυνοι των εμβολίων που καλλιεργούνται σε κονιοποιημένους εγκεφάλους ποντικιών αναγνωρίζονται ευρέως.

Όπως παραδέχεται η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, «το εμβόλιο που προέρχεται από τον εγκέφαλο του ποντικού έχει συσχετιστεί με σοβαρές αλλεργικές και νευρολογικές παρενέργειες».

Mikovits: «Ανακαλύψαμε ότι αυτός ο ρετροϊός ποντικού προκαλούσε μια ανησυχητική εθνική κρίση υγείας. Αυτό συμβαίνει όταν το χορηγούμενο αίμα και τα εμβόλια είναι μολυσμένα με ρετροϊούς ποντικών πολλών στελεχών».

Καθώς η dr Mikovits και η ομάδα της ετοιμάστηκαν να κρούσουν συναγερμό, ο dr Fauci χρησιμοποίησε τη δύναμή του για να την αναγκάσει να σιωπήσει.

Dr. Mikovits: «Αυτό που έκαναν οι Anthοny Fauci, Ian Lipkin και Harold Varmus ήταν να με πιέσουν να σιωπήσω και να αποσύρω τις εργασίες μας. Αρνήθηκα ξανά».

Ο Anthony Fauci έβαλε την καριέρα του και το Πρόγραμμα Εμβολιασμού υπεράνω της υγείας και της ασφάλειας όλων των Αμερικανών.

Mikovits: «Όταν αρνήθηκα να σιωπήσω, ο Dr. Fauci εισέβαλε (στο εργαστήριο) και διέταξε να κατασχεθούν οι υπολογιστές και τα σημειωματάριά μου και ενορχήστρωσε την ανάκληση της εργασίας μας από την επιστημονική επιθεώρηση Science».

Ο dr Fauci έκανε κατάχρηση της εξουσίας του και κακή χρήση της θέσης του.

Mikovits: «Στη συνέχεια, αφαίρεσε όλη μου τη χρηματοδότηση και με εμπόδισε να βρω δουλειά σε κυβερνητική έρευνα από το 2012 και μετά».

Εκατοντάδες εκατομμύρια Αμερικανοί μπορεί να έχουν κάνει εμβόλια μολυσμένα με τον ιό XMRV.

Ο Anthony Fauci, ο επονομαζόμενος και America’s Doctor, είναι αποτυχημένος.

Μπορείτε να τον εμπιστευτείτε;

Robert F. Kennedy, Jr.

«Γκρεμίζει» την προπαγάνδα η Μάικοβιτς: «Κάνουν έγκλημα με τα εμβόλια του Μπιλ Γκέιτς»

Η μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής Τζούντι Μάικοβιτς τάραξε για μία ακόμα φορά την επιστημονική κοινότητα με τις θέσεις που εξέφρασε σε σχέση με τον κορωναϊό, που κατ’ ουσίαν δικαιώνουν τους επικριτές της «παράνοιας» που επικρατεί…

Υποκλινόμαστε στη γενναιότητα αυτής της γυναίκας που κατά το παρελθόν μπήκε απέναντι από τις φαρμακευτικές μπαίνοντας μέχρι και φυλακή, δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους, τόσο για τις δυνατότητες του ιού, όσο και για τα συμφέροντα που προωθούν αυτή την παράνοια για όφελός τους…

«Είναι έγκλημα να επιτρέπουν σε κάποιον σαν τον Μπιλ Γκέιτς να βγάζει εμβόλια επειδή έχει δισεκατομμύρια. Κανείς δεν τον εξέλεξε, δεν είναι γιατρός, δεν έχει κάποια ειδικότητα, αλλά δίνουμε φωνή σε τέτοια άτομα και καταστρέφουμε τη ζωή εκατομμυρίων. Τα εμβόλια, εφόσον γίνουν υποχρεωτικά, θα σκοτώσουν εκατομμύρια, όπως ήδη έκαναν με τα εμβόλιά τους.

 

Δεν υπάρχει εμβόλιο υπό κατασκευή που να είναι σωστό για οποιονδήποτε ιό RNA.

 

Δεν είμαι αντίθετη με τα εμβόλια, το εμβόλιο είναι ανοσοθεραπεία, είναι η δουλειά μου.

 

Δεν ξέρω εάν ο ιός «δημιουργήθηκε» σε εργαστήριο, αλλά δεν προέκυψε φυσιολογικά αν προέκυψε σε εργαστήριο.

 

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτός ο ιός χειραγωγήθηκε, αυτή η οικογένεια των ιών, και μελετήθηκε σε εργαστήριο, όπου έβαλαν και ζώα κι αυτό απελευθερώθηκε είτε εσκεμμένα, είτε όχι.

 

Είναι μία επιταχυνόμενη ιϊκή εξέλιξη. Αν είχε προκύψει φυσιολογικά, θα χρειαζόταν έως και 800 χρόνια για να εξελιχθεί.

Αυτό προέκυψε από τον SARS1 σε μια δεκαετία. Δεν προέκυψε φυσιολογικά».

 

Όσο για το πού μπορεί να προέκυψε ο κορωναϊός, η Μάικοβιτς, υποστήριξε:

«Σίγουρα μεταξύ των εργαστηρίων της Βόρειας Καρολίνας, του στρατιωτικού ινστιτούτου λοιμωδών Φορτ Ντίντριχ και του εργαστηρίου στην Ουχάν.

Το 1999 δούλευα στο Φορτ Ντίντριχ και η δουλειά μου ήταν να διδάξω τον Έμπολα, πώς να προσβάλει τα ανθρώπινα κύτταρα χωρίς να τα σκοτώνει.

Ο Εμπολα δεν μπορούσε να προσβάλει ανθρώπινα κύτταρα μέχρι να τον βάλουμε στα εργαστήρια».

 

Για τους θανάτους που αποδίδονται στον Covid-19, είπε: «Στην κυβέρνηση επικαλέστηκαν την δρα Μπιρξ, που είπε «προσεγγίσαμε φιλελεύθερα τη θνησιμότητα». Αν πέθαινε ο σύζυγός μου, που έχει COPD, και οι πνεύμονές του έχουν ίνωση, θα έμοιαζαν με κάποιου που έχει Covid-19, αλλά δεν έχει ενδείξεις μόλυνσης.

 

Άρα χωρίς εξέταση και χωρίς ενδείξεις μόλυνσης αν έμπαινες σε νοσοκομείο θα έλεγαν «Covid-19». Το ακούμε από γιατρούς και νοσοκόμες που θυμώνουν. Δεν πεθαίνεις ΜΕ μόλυνση, αλλά ΑΠΟ μόλυνση. Παίρνεις 13.000 δολάρια αν πεις Covid-19. Και τον σκοτώνεις με τον αναπνευστήρα γιατί του έκανες λάθος αγωγή».

 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ που αποκαλύπτει την απάτη του κορωναϊού, με τις δηλώσεις Μάικοβιτς:

zougla.gr

 

 

Πηγή

Προβολές : 337


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα