Η αλήθεια που δεν μας λέει κανείς! (βίντεο)

Η αλήθεια που δεν μας λέει κανείς! (βίντεο)

22 Μαΐου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η αλήθεια που δεν μας λέει κανείς! (βίντεο)

Οι ΗΠΑ ολισθαίνουν προς την οικονομική καταστροφή κι αναπόφευκτα στον ίδιο δρόμο βαδίζει κι η Ελλάδα

 

 

 

 

Φτιάχνεται βίαια μια νέα κοινωνία ανθρώπων – ρομπότ που δεν θα έχει καμία σχέση με τη γη και τον πλούτο της, αλλά θα είναι τελείως αποκομμένη από αυτή, με ότι σηματοδοτεί την διατροφή μας και την κοινωνία μας.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η αλήθεια που δεν μας λέει κανείς! (βίντεο)
Οι συνέπειες της στροφής στην πράσινη οικονομία και οι προσπάθειες συγκάλυψης της καταστροφής, που μόλις άρχισε στις ΗΠΑ, καμπανάκι και για την Ελλάδα.

 

Η κατάσταση που έχουν αρχίσει να βιώνουν οι κάτοικοι σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ, είναι πραγματικά πρωτοφανής, κι είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής του νέου προέδρου Μπάιντεν που έστρεψε την οικονομία στο δρόμο της πράσινης ανάπτυξης, κάτι που και η Ελλάδα, όπως σας ενημέρωσε ήδη το el.gr ΕΔΩ, ετοιμάζεται να κάνει επίσης, με σειρά μέτρων που θα υιοθετήσει και θα εφαρμόσει, στα πλαίσια της ενιαίας ενεργειακής πολιτικής που επιβάλλει στα κράτη, η Ατζέντα 2030.

Πρωτοφανής η κρίση που βιώνουν οι πολίτες στις ΗΠΑ.

Σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Tucker Carlson, αποτυπώνεται η νέα κατάσταση την οποία βιώνουν οι Αμερικανοί, 6 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του παγκοσμιοποιητή προέδρου Tζο Μπάιντεν και την εφαρμογή της καταστροφικής του πολιτικής.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στην πραγματικότητα τηρεί τις υποσχέσεις της εκστρατείας του και αυτό είναι κάτι, που πρέπει να κάνει κάθε Αμερικανό, που παρακολουθεί τώρα την οικονομία της πατρίδας του να κάνει ελεύθερη πτώση, να ανησυχεί.

Για παράδειγμα, την πρώτη μέρα της θητείας του, ο Μπάιντεν φρόντισε να απαλλαγεί από τον αγωγό Keystone ΧL, ο οποίος αμέσως, άφησε πάνω από 11.000 εργαζομένους άνεργους και έκανε το φυσικό αέριο πιο δύσκολο να αποκτηθεί, πιο ακριβό και την τιμή της βενζίνης να αυξάνεται.

Αυτό δημιούργησε ένα ντόμινο επιπτώσεων και τώρα, πράγματα, όπως η κατασκευαστική ξυλεία, αυξήθηκαν ξαφνικά κατά 280%. Αρχίζουν λοιπόν να βλέπουν στις ΗΠΑ τι σημαίνει Πράσινη Συμφωνία.

H ζωή των Αμερικανών έχει αλλάξει αυτούς τους τελευταίους 6 μήνες με τον πληθωρισμό να καλπάζει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Fox News. Ως παράδειγμα αναφέρεται η τιμή του καλαμποκιού, βασικού διατροφικού προϊόντος των Αμερικανών, που από τον Ιανουάριο σημείωσε αύξηση κατά 50%.

Στη συνέχεια με την παροχή επιδομάτων, ως ενίσχυση για την κρίση του κορωνοϊού, έκαναν τους πολίτες να μην δουλεύουν, αλλά να ζουν με τα επιδόματα, δημιουργώντας μια τεχνητή έλλειψη εργατικού δυναμικού στην αγορά κι ανεβάζοντας δραματικά τους δείκτες της ανεργίας, προτείνοντας ως λύση την αύξηση των μεταναστευτικών ροών, ώστε να έρθουν περισσότερα εργατικά χέρια στη χώρα.

Πολιτική του παραλόγου; Κι όμως όχι, διότι εξυπηρετούνται έτσι, οι πολιτικές επιταγές και οι στόχοι της Ατζέντας 2030.

Το αποκορύφωμα της κατάστασης ήρθε στο Νότο των ΗΠΑ, όπου εκατοντάδες βενζινάδικα, ίσως ακόμη και χιλιάδες, κλείνουν τις αντλίες τους, επειδή δεν έχουν πλέον καύσιμα, οι γραμμές αερίου στερεύουν σε πολλές πολιτείες και φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν χειρότερα.
Αυτό δεν είναι ατύχημα ή σύμπτωση, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, αλλά οι σκόπιμοι χειρισμοί της διοίκησης του Μπάιντεν για να καταστρέψουν την οικονομία των ΗΠΑ και μάλιστα, μόλις άρχισαν να κάνουν τη δουλειά τους.

 

Τι κρύβεται πίσω από την κυβερνοεπίθεση στην εταιρία Colonial Pipeline

 

Αποτελεί σύμπτωση, η χρονική στιγμή, αμέσως με το που οι περισσότερες πολιτείες αρχίζουν να βγαίνουν από την καραντίνα;

Τον μήνα που παραδοσιακά οι Αμερικανοί φεύγουν μαζικά με τα αυτοκίνητά τους σε θέρετρα για διακοπές; Τώρα ξαφνικά, γίνονται κάποιες «κυβερνοεπιθέσεις»;

Όλο και πιο πολλές φωνές στις ΗΠΑ υποστηρίζουν, πως οι επιθέσεις είναι προγραμματισμένες και σκόπιμες, ως «συνέχεια» της κρίσης του COVID.

Η κυβερνοεπίθεση στην εταιρία Colonial Pipeline, που εξυπηρετεί τον Νότο των ΗΠΑ, έθεσε ολόκληρο το σύστημα παροχής καυσίμων στο νότο εκτός σύνδεσης και δεν έχει ακόμη επανέλθει σε πλήρη λειτουργία.

Πολλοί ερευνητές στις ΗΠΑ υποστηρίζουν, ότι αυτό δεν ήταν έργο «τρομοκρατών», αλλά ίσως έργο της ίδιας της κυβέρνησης Μπάιντεν, που επιδιώκει να εκπληρώσει την εντολή του ίδιου, να καταστρέψει τη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων.

Ακριβώς, όπως αυτοί οι 11.000 εργαζόμενοι στο Keystone Pipeline έμειναν χωρίς δουλειά, χωρίς «πράσινες θέσεις εργασίας» που θα αντικαταστήσουν τις πετρελαϊκές θέσεις εργασίας τους, ο Μπάιντεν και οι υπηρέτες του δεν έχουν τίποτα, που να αντικαθιστά τα ορυκτά καύσιμα, αλλά δεν προβληματίζονται καθόλου για αυτό, ούτε για τους ανέργους που αφήνει η πολιτική τους.

Αυτή η απότομη στροφή προς την κλιματικά ουδέτερη οικονομία, με κλείσιμο επιχειρήσεων που βασίζουν την ενεργειακή τους παραγωγή σε ορυκτά καύσιμα, βύθισε την χώρα σε ενεργειακή κρίση κι όπως καταγγέλλει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Carlson Tucker, η κυβέρνηση εγκρίνει αυτή την καταστροφή, καθησυχάζοντας τον κόσμο και χρησιμοποιώντας ευφυολογήματα.

Στόχος τους να κλείσουν όλη την αλυσίδα ενεργειακής παραγωγής που βασίζεται στα ορυκτά καύσιμα και να την αντικαταστήσουν από νέα οικολογικά μέσα, πραγματοποιώντας μια πράσινη επανάσταση.

Απόδειξη το κλείσιμο του αγωγού Keystone από τον ίδιο τον Μπάιντεν που άφησε άνεργους 11.000 ανθρώπους χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό είχε επίπτωση και στην τιμή της βενζίνης που από τότε δεν υποχώρησε ποτέ, παρά μόνο ανεβαίνει. Η Πράσινη Νέα Συμφωνία εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη καταστροφικά.

Δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η κατάσταση:

Προκάλεσε στη χώρα πληθωρισμό, ανεργία, αύξηση τιμών σε βασικά αγαθά, απολύσεις, κλείσιμο ενεργειακών κολοσσών, εκτεταμένες διακοπές ρεύματος που στοίχισαν ανθρώπινες ζωές, αφού οι ανεμογεννήτριες στις οποίες βασίστηκε η πολιτεία του Τέξας για την ενεργειακή της κάλυψη, πάγωσαν λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας κι έφεραν το χάος στην περιοχή εν μέσω παγετού.

Ακριβώς τη στιγμή που η πολιτεία είχε απόλυτη ανάγκη ενέργεια, για να θερμανθούν οι πολίτες, οι οποίοι δεν είχαν, ούτε νερό να πιούν, αφού λόγω της διακοπής ρεύματος σταμάτησε και η παροχή του νερού.

 

 

 

Δυστυχώς αυτό το μοντέλο έρχεται παγκόσμια, τώρα και με εντολή του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και όπως θα εφαρμόσουν οι ισχυρές βιομηχανικά χώρες τις Ευρώπης των G7, ΕΔΩ.

Η Ελλάδα είναι φυσικό πως θα ακολουθήσει, αφού ήδη έχει προγραμματίσει τη στρατηγική της μετάβασής της στη νέα εποχή.

 

Στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 προβλέπεται η κατάργηση των ορυκτών καυσίμων, η μετάβαση σε πιο πράσινες μορφές βιώσιμων λύσεων και η επικράτηση της ηλεκτροκίνητης αυτοκίνησης, ανάμεσα σε όλα τα άλλα.

Μια τέτοια κρίση έλλειψης ενέργειας, θα μπορούσε να καταστήσει άχρηστα τα οχήματα που λειτουργούν με καύσιμα παλιάς τεχνολογίας, μη φιλικά προς το περιβάλλον, και να αυξήσει τη ζήτηση ηλεκτρικών οχημάτων, που δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των ιδιοκτητών, χωρίς την ανάπτυξη δικτύου παροχής πράσινης ενέργειας, ώστε να λειτουργούν.

Κάτι τέτοιο θα περιόριζε τις μετακινήσεις των πληθυσμών χωρίς την ανάγκη των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Θα περιόριζε τα ταξίδια, τον τουρισμό και τις διακοπές. Θα δημιουργούσε ελλείψεις ανεφοδιασμού κι αγαθών στην αγορά, ρίχνοντας το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων.

Η πιο μεγάλη όμως επιτυχία θα ήταν, το αποκορύφωμα της ανασφάλειας και του άγχους των πολιτών, που θα ζητούσαν επιτακτικά μια λύση, η οποία έχει δοθεί ήδη για αυτούς, πριν από αυτούς. Ένας νέος πράσινος κόσμος, που απλά, θα είναι βιώσιμος.

Ας θυμηθούμε, τι σημαίνει Ατζέντα 2030:

Πηγή

Προβολές : 565


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα